Johan en de meiden

()

Het was een mooie woensdagmiddag. Lucia had met Ellen afgesproken om ’s avonds huiswerk te maken. Lucia had zich altijd al tot Ellen aangetrokken gevoeld, en op deze warme zomeravond had ze plannen gemaakt om haar wat beter te leren kennen. Ze was eerst maar eens gaan douchen en had een lekker geurtje opgedaan. Bij het aankleden had ze met opzet haar slipje vergeten en had ze een kort rokje en een super strak shirtje aangetrokken. In afwachting van haar komst ging ze op de bank voor de televisie zitten en begon zichzelf alvast een beetje op te geilen.

Om precies half acht ging de bel en stond Ellen voor de deur in een strakke jeans met een mooi wit bloesje dat een beetje uitdagend open stond, zodat de splitsing van haar borstjes goed te zien was. Lucia kreeg bij deze aanblik al een beetje een nat poesje. Ze gingen naar de slaapkamer van Lucia waar de twee stoelen achter het bureau al klaar stonden. Ze gingen naast elkaar zitten en begonnen in de boeken te lezen.

Lucia zette haar stoel iets naar achter, vanwaar ze een goed uitzicht in het bloesje van Ellen had. Ze zag de ronde welvingen en kreeg een ontzettende geile gedachte. Na een uurtje met het huiswerk te hebben geworsteld ging Lucia op de rand van het bed zitten en deed haar mooie benen ietsje uit elkaar zodat haar vochtige poesje een beetje openging. Toen Ellen omkeek, zag ze recht in het open spleetje. Ze verschoot van kleur, maar ze bleef gefascineerd zitten kijken en haar hand ging als vanzelf naar de rondingen in haar bloesje. Lucia deed haar benen nog iets uit elkaar, ging achterover op het bed liggen en begon met haar klitje te spelen. Ze wreef in lange halen over haar spleetje waardoor ze al bijna een orgasme kreeg. Ellen kwam naar het bed en ging tussen de benen van Lucia zitten en duwde haar hoofd richting het natte spleetje. Ze begon met haar tong zachtjes om het klitje te draaien en duwde haar vinger langzaam in de vochtige gleuf. Lucia maakte kirrende geluidjes van genot en kwam klaar op een manier die ze nog nooit eerder ervaren had. Ellen wist echter niet meer van ophouden en dronk haar zoete sappen gulzig op.

Nadat ze haar helemaal droog had gelikt deed ze zelf ook haar kleren uit. Lucia keek toe hoe ze zich langzaam van haar kleren ontdeed. Toen Ellen alleen nog haar slipje aan had ging Lucia voor haar op hurken zitten en streek langzaam met haar tong over het kleine stukje stof dat haar nog scheidde van die heerlijke mossellipjes. Langzaam trok ze het slipje naar beneden en schrok een beetje bij de aanblik van het geschoren kutje dat nu zichtbaar werd. Heel voorzichtig liet ze haar vinger al draaiende een beetje naar binnen glijden. Ellen was al lekker nat, zodat ze al heel gauw tot aan haar knokkels in de spleet zat. Langzaam trok ze hem terug en probeerde er nog een vinger bij. Ook daar had Ellen geen moeite mee, het gleed zomaar naar binnen. Langzaam begon ze haar vingers op en neer te halen. Ellen begon steeds harder te kreunen en het duurde niet lang of ze kwam met een golf van geil klaar. Lucia stond op en liep naar de kast waar ze een vibrator van fors formaat uithaalde. Hiermee ging ze verder Ellen nog heter te maken.

Eerst langzaam, maar steeds sneller schoof ze die dikke staaf op en neer in de gleuf zodat Ellen keer opeens klaarkwam en hijgend op het bed lag. Plotseling ging de deur open en stond Johan in de opening. Zodra hij de meisjes zag deed hij snel de deur weer dicht en stormde weer naar beneden. Maar Lucia ging hem snel achterna en haalde hem bij de achterdeur, in en ging voor Johan staan. Johan durfde eigenlijk niet naar de naakte Lucia te kijken en werd rood van verlegenheid. Lucia pakte Johan bij de hand en nam hem weer mee naar de slaapkamer waar Ellen nog met gespreide benen op het bed lag te wachten. Lucia zette Johan op de rand van het bed en duwde zijn hand op een borst van Ellen. Voorzichtig beroerde hij de tepel die steeds harder werd. Langzaam liet hij zijn hand zakken naar dat hete plekje tussen haar benen. Hij liet zijn vingers met het klitje spelen. Lucia begon de riem om Johan zijn broek los te maken en trok deze naar beneden. De slip stond al aardig gespannen van voren, dus trok ze deze ook maar snel uit. Langzaam nam ze het lid in haar hand en begon daarna ritmisch haar hand op en neer te halen.

Het duurde niet lang of Johan kwam klaar, snel ging Lucia met haar mond naar de penis om zijn geil op te drinken. Johan ging nu achterover op het bed liggen en Ellen boog over hem heen op zijn staaf weer op lengte te krijgen. Dit duurde echter niet lang en Ellen ging wijdbeens boven hem staan. Langzaam liet ze zich over de gloeiende staaf zakken en bereed hem als een echte amazone. Dit keer duurde het orgasme van Johan wat langer zodat Ellen wel drie keer op zijn penis klaar kwam. Nadat Johan ook weer klaarkwam liet ze zich uitgeput van hem afrollen.

Lucia had de lul van Johan nog niet tussen haar benen gehad, maar Johan moest eerst even bijkomen. Met zijn drieën gingen ze onder de douche waar ze elkaar lekker bepotelden. Na deze douche was Johan alweer in topvorm en ging nu eerst Lucia beffen zodat deze zo nat als een dweil werd en hem smeekte om zijn lul in haar brandende poesje te steken. Johan kwam op haar liggen en met een flinke stoot drong hij bij haar naar binnen. In een snel tempo neukte hij haar tot een enorm orgasme en viel uitgeteld naast haar op bed.

Het was ondertussen al bijna middernacht dus deden ze hun kleren weer aan. Bij de deur spraken ze af om vaker op deze manier huiswerk te maken.

JohanT

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *