Mijn zus en Annemarie

()

ijn zus woont sinds een tijdje samen met haar vriendin. Al rond haar zestiende had ze thuis opgebiecht dat ze meer aangetrokken voelde naar vrouwen dan naar mannen. En dus was ik al vroeg bekend met lesbiennes. Eigenlijk maar met twee lesbiennes, m’n zus en haar vriendin, want ze zijn nog steeds bij elkaar. Toen mijn zus nog thuis woonde, bleef Anne-Marie regelmatig slapen en ik hoorde ze vaak giechelen in de slaapkamer naast de mijne.

Toen ik vijftien was en begon te puberen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een kijkgaatje in de muur gemaakt. In mijn kamer werd dat verborgen door een poster van Kim Wilde en in haar slaapkamer kwam het net boven een plank uit waar boeken opstonden. Elk weekeinde als Anne-Marie kwam slapen zette ik stiekem de boeken zo, zodat ik precies het bed kon zien. Ja, het is fout, maar ik was een puberend jongen en wist dat twee meiden aan elkaar zaten in de kamer naast me. Ik heb regelmatig zitten gluren en zag dan hoe mijn zus Anne-Marie aan het zoenen was en haar overal betastte. Dit liet mij niet onberoerd en ik zat al met mijn pik te spelen.

Ik heb die meiden heel wat zien spelen, zag ze zoenen, tepels zuigen, vingeren en beffen. Alles wat lesbisch meiden samen doen zag ik door mijn gluurgaatje. En terwijl ik dat allemaal zag, trok ik me af, mijn sperma ving ik op met zakdoekjes die ik zelf gekocht en verstopt had. Zo kon mijn moeder geen argwaan krijgen dat er veel zakdoekjes verdwenen. Goed dat was allemaal toen we nog jong waren. Nu, is mijn zus 24 en ik ben 22 en, zijn we wijzer. Zeggen ze!

Mijn zus woont dus samen met Anne-Marie. Leuk appartementje met twee slaapkamers. Ik bleef nog wel eens slapen want ze woonden dicht bij de binnenstad, dus op een zaterdagavond was dat een ideale slaapplek. Ik had ook de sleutel gekregen, maar moest wel eerst bellen voordat ik de deur zomaar open deed. Op een winderige donderdag zat ik bij hen een bakje koffie te drinken en de dames zaten te discuteren over lingerie of zo.

Anne-Marie: “Echt niet, dat kun je daar niet kopen!”

Zus: “Wel waar! Ik heb het zelf gezien”

Anne-Marie: ”Ik geloof er niets van.”

Zus: “Wedden?”

Anne-Marie: “Oké, deal. Ik ga morgen kijken.

Ik: ”euh… wat is de weddenschap dan?”

Zus: “Dat verzin ik nog wel!” En ze keek me grinnikend aan, maar dat had ik niet gezien. Terwijl ik weer weg ging zaten ze nu weer te discussiëren over de weddenschap.

“Vrouwen…”

Die zaterdag was ik weer naar de stad geweest en na een telefoontje of ik kon slapen, ging ik richting hun huis. Ik kon niet weten wat me te wachten stond. De dames zijn allebei nog wakker al zitten ze wel in een ochtendjas een tranentrekker film te kijken. Overal kaarsjes en ze hadden de led-lichtslang op rood gezet. Het zag er allemaal heel romantisch uit en ik besloot na een drankje om maar naar bed te gaan, de meiden zouden wel romantisch samen willen zijn.

“Welterusten dames.”

“Slaap lekker, tot straks.” En ik dacht dat ze met straks morgenochtend bedoelde. Maar na een half uur hoor ik zachtjes de deur open gaan.

“Jan, slaap je al?” Hoor ik Anne-Marie zeggen.

“Nee, wat is er?” Ondertussen ging ze naast me op de bedrand zitten. Ik voelde duidelijk dat ze die dikke ochtendjas niet meer aan had. Toen ik me omdraaide, zag ik haar in een niemendalletje met jarretels zitten, haar donkere tepels waren duidelijk zichtbaar. Ik slik een keer. En kijk haar vragend aan.

“Kom even mee naar binnen.” En ik wilde mijn broek aantrekken. Die moest ik minstens aan hebben want die korte blik op haar tieten was genoeg om het daar beneden in beweging te laten komen.

“Nee, laat dat maar.”

Maar ik trok hem toch aan en liep snel achter haar aan. Binnen was het nog steeds romantisch. Alleen kaarsjes waren uit en de rode led verlichting was zwakker gezet, je kon nog maar weinig zien. Maar toch zag ik mijn zus zitten in zwart lederen lingerie.

“Euh… Wat is er?” Vroeg ik nogal verbaasd.

“Ga zitten zei Anne-Marie.” Daarna begon mijn zus te vertellen.

“Weet je nog die weddenschap van donderdag? Wel, Anne-Marie heeft de weddenschap verloren. Ze hadden het, zoals je ziet, wel in die winkel.” En ze wees op haar leren setje.

“Nu moet ze de weddenschap inlossen en jij zit daarin!”

“Euh… ik?”

“Ja, jij!” Zei Anne-Marie. “Of denk je dat wij niet weten wat jij vroeger gedaan hebt? Als je de boeken verplaatst moet je wel kijken of er niets van de plank valt.” M’n zus ging verder. “We vonden een oorbel op de grond terwijl de andere nog op de plank lag, zo hebben we je gluurgaatje ontdekt” Ik voelde me helemaal rood worden. “Euh… ik…” en wist niks te zeggen terwijl de meiden grinnikend mijn antwoord afwachten. “Sorry!”

“Dat is alles wat je te zeggen hebt, sorry. Terwijl je ons zeker drie jaar bekeken heb!” Ik begon snel terug te denken, drie jaar. Ze was nu drie jaar uit huis. Dus ze heeft met mijn zestiende het gat al ontdekt. Maar ze heeft nooit wat gezegd. “Maar dat kun je nu goed maken, we weten al jaren dat je Anne-Marie een lekker wijf vindt, onze weddenschap was namelijk dat ze met jou naar bed moest als ze verloor. Als ik verloor, mocht ze mij anaal nemen.” Daar zat ik met nog steeds een rooie kop en tuitende oren over wat ik hoorde. Om over mijn stijve lul maar te zwijgen. Want ze waren wel zo gemeen om elkaar, berengeil, te strelen.

“Ik… Anne-Marie… maar je bent pot!”

“Daarom juist. Als ze verloor, moest ze zich over een drempel zetten om met een vent te neuken. Als ik verloor, had ik die drempel over gemoeten met een voorbind-dildo in mijn reet!” Anne-Marie stond op, “ga je mee?” En trok me mee naar hun slaapkamer. Ze gooide me op bed en kroop over me heen om mijn knoop los te maken. Ondertussen was mijn zus ons gevolgd. En zei op een strenge manier.

“Ik kijk toe, en jullie doen wat ik zeg!” Om haar woorden kracht bij te zetten haalde een klein zweepje achter de deur vandaan.

Anne-Marie had ondertussen mijn knoop los en probeerde mijn spijkerbroek uit te trekken. Daarna trok ze haar niemendalletje uit. En daar zat alleen maar in haar jarretelles en dat doorzichtig stringetje. Kloppend gaf mijn lul aan dat hij eruit wou maar Anne-Marie durfde niet echt. “Een echte lul is toch anders dan een dildo!”.

“Uitkleden die vent!” Klonk het streng uit de hoek. “Jaja” maar verder gebeurde er nog weinig. Een ferme tik op haar achterste zorgde ervoor dat mijn boxer eindelijk uit ging. Ze zaten beiden verschrikt te kijken.

“Die… die is een heel stuk groter dan onze dildo’s” En Anne-Marie moest duidelijk slikken.

“Jan, lik haar tieten”

“Ja zus” zei ik onderdanig. We wisselden van positie en Anne-Marie bleef maar kijken naar mijn knots. Daarna begon ik te likken, haar tepels werden harder onder mijn bewegingen en al snel kwamen er kleine kreuntjes uit haar keel. Dat leverde een tik op haar arm op. “Stil jij!” Zonder wat te zeggen gaf zus aan dat ik naar haar kutje moest. Daar aangekomen wilde ik het uittrekken maar dit keer kreeg ik een tik op m’n blote reet. “Beffen met slipje aan!” En zo begon ik met droog happen in haar kanten slipje. Al snel werd dat vochtig van mijn speeksel en haar vochtigheid. Dat ze haar kutje elke keer tegen mijn mond aan duwde gaf aan dat ze het lekker vond. Mijn zus ging naar Anne-Marie “Nu mag je kreunen.” En gelijk gaf ze daar gehoor aan, een lang uitgerekte kreun kwam uit haar keel. Ze bleef kreunen terwijl ik te horen kreeg dat het slipje uit mocht.

Toen ik haar kutje eenmaal bloot gelegd had moest ik er even naar kijken. Een klein hartje van schaamhaar zat symmetrisch recht boven haar spleetje. Dit moest mijn zus gedaan hebben, zelf kreeg ze dat nooit zo netjes recht. “Lik me!”

“Nee, er wordt niet gelikt. Anne m’n schatje! Jij gaat aan een echte, warme lul sabbelen, en jij lief broertje. Jij gaat daar in de stoel zitten!” Toen ik eenmaal zat kreeg ik handboeien om. “Kom op, moet dat echt die roze pluche dingen?” Een flinke zweepslag op mijn borst volgde. “Ja! En jij niet zeuren!” Anne-Marie stond voor me, ik keek tegen haar navel en kon niet beslissen of ik naar haar tieten of haar kutje moest kijken. Toen ik eindelijk besloten had en mij blik langzaam naar beneden liet glijden ging ze al door haar knieën en ze nam mijn harde pik in haar hand. Beetje onwennig raakte ze hem aan. Ze begon langzaam te trekken, mijn eikel legde ze bloot en keek er bestuderend naar.

“Hij ziet er echt wel groter uit dan onze dildo!”

“Pijpen! En je kop dicht!” En ze kreeg een tik op haar kont.

Zo had ik mijn zus nog nooit gezien, zo dominant! Anne-Marie kwam met haar mond bij mijn lul en durfde niet echt. Ze nam diep adem en daarna zakte ze over mijn paal. Diep in haar mond begon ze zachtjes te zuigen. “Je weet toch wel hoe je moet pijpen? Je moet ook op en neer gaan.” Daarna begon het er meer op te lijken, haar hoofd ging heen en weer en daarbij zoog ze nu harder. Nu kreunde ik, maar ik werd niet gestopt door mijn zus, toen ik opzij keek zag ik haar bezig met zichzelf. Strelend gleed ze over haar eigen kutje. Dit hield ik niet meer. En ik gaf aan dat ik klaar kwam. Anne-Marie begon te trekken en toen ik kwam spoot ik mijn zaad over haar tieten.

Toen ik klaar was liep het met straaltjes naar beneden, een klodder gleed over haar tiet naar beneden en bleef op haar harde tepel hangen. Giechelend keek ze ernaar. Ik gaf aan dat ik even bij moest komen. Zus lief kwam met tissues aan om het sperma af te vegen, daarna maakte ze mijn handboeien los. “Dat viel op zich niet tegen, hij beft goed en zijn lul smaakt lekker. Je voelt hem gewoon pulseren in je mond en lekker warm!”

“Straks nog neuken, of kun jij dat niet meer nu je klaar gekomen bent?”

“Wel, hoor. Kom maar op!” Mijn pik was nog op volle oorlogssterkte en ik duwde Anne-Marie op het bed. “Dan zal ik dit potje eens kennis laten maken met een echte lul!” En vrijwillig gingen haar benen open. Nu kon ik wel haar kutje zien. Strakke lipjes die een mooie lijn vormde. Niets puilde eruit. Het was gewoon het perfecte kutje met als leuk detail het hartje. “Wil je met condoom of niet?”

“Nee, ik hoor hetero meiden zeggen dat je het zaad altijd warm aanvoelt in je kut. Dus neuk me zonder!” Dat laatste zei ze een beetje huiverig, ze wist niet wat er nu kwam. Dit was geheel nieuw voor haar. Ik ga tussen haar benen zitten en voel even of ze nat genoeg was. Het vocht droop van mijn vinger dus ze was nat zat! Met haar eigen vocht smeerde ik mijn eikel in zodat hij lekker naar binnen gleed. Daarna duwde ik hem voor haar grotje. “Klaar voor?” En ik duwde gelijk mijn lul tussen haar lippen.

“Auw… ah…, AOW My God, dat is… dit is… groot, dik, lekker ho… ja!”

Terwijl mijn lul steeds dieper in haar kut gleed begon ze tegenstoten te geven en al snel was de kamer gevuld met botsende lichamen en een likkende lesbo. Ik neukte eindelijk Anne-Marie, daar droomde ik al jaren van en had nooit verwacht dat het ooit zou gebeuren. Haar kut was strak, en afgezien van dildo’s en vibrators was ik waarschijnlijk het eerste mannelijk vlees in haar. Het leek wel of ik een maagd aan het neuken was, zo strak voelde ze aan. Ik stopte even want ik wilde haar nog niet vol spuiten, hier moest ik langer van genieten. Ondertussen was ik mijn zus helemaal vergeten, ze zat op de stoel waar ik net nog op vastgebonden was. Een dildo met zuignap verscheen onder haar kont toen ze omhoog kwam. Snel liet ze zich weer zakken zodat hij uit mijn beeld verdween.

Anne-Marie trok me naast haar op bed. “Lekker hè, om haar zo te zien wippen! Ze zit zo wel vaker en altijd geniet ik ervan. Trouwens, met jou neuken was helemaal niet verkeerd, het was wel lekker! Al heb ik nog steeds het liefst dat kutje daar” en met een hoofdknik keken we weer naar mijn zus die nog steeds op haar dildo zat te hobbelen.

“We zijn nog niet klaar zeker? Of wil je mijn zaad niet meer voelen?”

“O ja, zeker wel!”

En ik trok haar bovenop me. “Kun jij ook zo geil hobbelen als die daar?” En ze pakte mijn lul en dirigeerde hem richting haar kut. Langzaam liet ze zich zakken en toen hij helemaal erin zat slaakte ze een zucht van genot. Daarna begon het rijden, eerst langzaam, ik hield mijn lul rechtop en zo kon ze hem helemaal eruit laten gaan en weer erop zakken. Dat beviel haar wel, ze kreunde en haar lange blonde haren vlogen overal heen toen ze met haar hoofd schudde. Ik liet m’n pik los en Anne-Marie begon sneller te wippen. Dit was echt lekker en ik kreunde net zo hard mee. “Ja… ja! O ja, ik kom” hoorde we vanaf de stoel en ik zie mijn zus nog net met een laatste stoot op haar dildo zakken en sidderend bleef zitten

“Ah… ah… ha!” gillend kwam ze klaar. Daarmee begon het bij Anne-Marie ook te borrelen en ze wipte steeds sneller. ”ja! Ik kom ook!” Ik moest haar vast houden omdat ze anders in haar snelle rit mijn lul uit haar kut liet komen. “Ja, ja, ja, ja… ja…ha” en ze duwde met alle kracht op mijn lul. Dat was het sein voor mij. Ik stootte nog een paar keer en toen kwam ik klaar! Brullend spoot ik mijn zaad diep in haar kut en dat was voldoende om haar nog eens te laten komen! We zaten nog een tijdje zo en Anne-Marie liet zich op mij vallen en in mijn armen kwamen we tot rust.

Een zwoele stem vroeg; “En? Is je kutje vol gespoten?”

“O ja! Wat een lekker gevoel is dat, je voelt het sperma met kracht vrijkomen en daarna een heerlijk warm gevoel.

“Let op moppie, als je van me af gaat, loopt het zaad uit je kut. Als je het bed schoon wil houden moet je een doek pakken.”

“O echt? Blijft dat niet zitten?”

“Nee, zodra mijn lul uit je kut komt glijdt dat zaad eruit en hangt dat met slierten aan hè kut.”

“Dat is geil, Anne-Marie ga eens van hem af!” Ze ging van me af en ging gelijk staan. Mijn zus kwam dichterbij en zag hoe mijn sperma inderdaad uit haar kutje kwam, met slierten tussen haar benen hing en daarna aan haar benen bleef plakken. Daarna werd er een doek gepakt en alles afgeveegd. Anne-Marie plofte naast mij neer en mijn zus aan haar andere kant. Zo lagen we nog even na te genieten. “Neuken met een echte vent is wel lekker, het verschil met een dildo is dat hij warm is en dat je alleen maar paal hebt. Nu zit er een vent aan die je ook betast en mee stoot! Ja! Neuken met een vent is wel oké! Maar toch heb ik liever jouw kutje hoor!” En ze streek over m’n zus haar kruis.

“Iemand wat drinken?” En ik stond op om wat te halen. Mijn lul was ondertussen al slap aan het worden maar nog steeds op flink formaat.

“Zelfs slap ziet hij er groot uit.” Ik ging naar de keuken, de dames gingen, in ochtendjas, weer naar de bank. We dronken nog wat en gingen daarna naar bed. Eenmaal op bed hoor ik die meiden weer giechelen, ik pak me lul en trek me nog eens lekker af. Anne-Marie je bent een topwijf met een heerlijk strak kutje en lekkere tieten!

Gust

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *