Katlijn en…

()

Dit verhaal komt van toen ik 18 jaar oud was. Ik had een geweldige vriend genaamd Daan met wie ik bijna elke dag omging. We zagen elkaar het grootste deel van de dag op school en waren na school meestal bij mij thuis. Ik was een paar keer bij hem thuis geweest, maar niet zo lang. Ik wist dat hij bij zijn moeder en zijn stiefmoeder woont, die allebei biseksueel zijn.

Ik kende Daans moeder niet zo goed, maar ik kende haar naam, Karlijn … Mevrouw Karlijn was prachtig. De eerste keer dat ik haar ooit persoonlijk ontmoette, was ik verbaasd over haar mooie lichaam, dikke benen, dikke kont en een absoluut onberispelijk gezicht. Ik vermoed dat ze ongeveer dertig jaar oud was. Daans verjaardag kwam eraan en hij nodigde me uit voor zijn feestje. Het was een stel van onze vrienden die gewoon bij Daan thuis rondhingen. We gingen door het feest en terwijl Karlijn en haar vrouw gewoon rondhingen. Een stel van onze vrienden bracht de nacht door, waaronder ik.

Alle jongens speelden videogames terwijl ik naar de badkamer ging. Toen ik langs de deur van Karlijn liep, stond deze een beetje open en kon ik wat geluiden horen. Ik stond stil om te luisteren, toen realiseerde ik me dat Karlijn en haar vrouw aan het neuken waren. Ik, een typische 18-jarige, moest een kijkje nemen. Zodra ik door de kier van de deur keek, zag Karlijn me. We maakten oogcontact en mijn hart sloeg over, ze zei dat ik binnen moest komen. Ik keek om me heen en keek door de gang om er zeker van te zijn dat Daans deur dicht was. Ik ging de kamer binnen waar de beide vrouwen helemaal naakt waren en het leek ze niets te schelen of ik keek. Ze waren allebei buitengewoon mooi, allebei Latina. Ik kon mijn ogen niet van Karlijn afhouden, die het net zo warm had als ik me had voorgesteld.

“Nou hallo” zei ze.

“Hé, sorry dat ik niet gewoon door ben gelopen, ik dacht dat ik iets hoorde …”

“-we don’t mind baby” zei Karlijns vrouw. Ik was tegelijkertijd geschokt en verward. “We hadden gewoon wat pret, ik heb je eerder naar me zien kijken”, zegt Karlijn tegen me.

“Ja, het spijt me, maar je bent onweerstaanbaar.”

“Wil je met ons meedoen?” vroegen ze. Ik kon niet geloven dat dit serieus gebeurde. “Tuurlijk”, zei ik. Ik trok mijn kleren uit en klom in bed. Dit is nog maar het begin van de leukste avond van mijn leven. Karlijn stelde me voor aan haar vrouw Minka. Ze was een jongere vrouw, waarschijnlijk rond de tweeëntwintig. Net zo mooi als Karlijn. Ze was een zwaarder meisje, maar nog steeds prachtig, en had een enorme kont met een sexy vorm. Ze begon zonder aarzelen mijn lul te zuigen. Ik was al beenhard en ze begon me te deepthroaten. Ik keek naar Karlijn en die vingerde haar kutje.

Het zag eruit als het mooiste poesje ooit. Ik zei dat ze dichter bij me moest komen, ze luisterde. Ze ging naast me liggen en begon tegen me te praten. Ze keek me in de ogen en zei met haar fantastische accent “Hoe voel je je schatje? Vind je dit leuk?” Ik antwoord met niets anders dan een hoofdknik voordat ze met me vrijt. Minkas pijpbeurt werd nog lekkerder met tonnen voorvocht en speeksel dat borrelde aan de basis van mijn pik.

Ik pak Karlijn bij haar billen en beweeg haar naar mijn lul. Minka beweegt en Karlijn schuift mijn natte lul recht in haar kutje. Ik had het gevoel dat ik zou klaarkomen. Ik zat tot mijn ballen diep in haar kutje en realiseerde me dat ik geen condoom droeg. Ik wou het niet vragen, want het kon me eerlijk gezegd niets schelen. Ze begon mijn pik te berijden terwijl Minka zichzelf aan het neuken was met een dildo. De manier waarop Karlijn me neukte was onverklaarbaar. Ik heb nog nooit zo goede seks gehad. Ik voelde het aankomen, dus ik was klaar om terug te trekken. Toen het kwam, voelde het alsof ik er niet uit kon komen, ik wilde alles in haar spuiten, maar dat lukte niet.

De allerlaatste seconde glipte mijn pik er uit en ik spoot over haar dikke kont en rug. Ik greep haar vast toen ik kwam wat voelde als een eeuwigheid. Ik merkte al snel dat Minka mijn lul aan het zuigen was en mijn sperma aflikte. Ik hield Karlijn nog steeds vast en had zin om nooit meer los te laten. We maakten ons schoon en ik ging terug naar de kamer waar ik de jongens vertelde dat mijn maag me in de maling nam. Ze geloofden het zonder enige verdenking. Ik kon niet geloven wat er was gebeurd en het is nog steeds gek om hieraan te denken.

Gust

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *