Om tien uur

()

Het was bijna tien uur toen ik afscheid wou nemen van mijn vriend Theo, bij wie ik om de maand langsliep om wat bij te praten. “Wacht nog even”, zei hij terwijl hij opstond en naar het brede raam aan de voorzijde van zijn appartement stapte. “Dit mag jij niet missen.” Ik kwam naast hem staan.

“Wat dan? Ik zie niets.”

“Je moet schuin omhoog kijken, naar de overzijde. Bovendien, het is nog iets te vroeg. Ze begint stipt om 10 uur. Je kunt je klok er gelijk op zetten.” Automatisch keek ik op mijn horloge en toen de wijzer op tien sprong, ging in de kamer tegenover ons – maar een halve vloer hoger – het licht aan. Achter het gordijn tekende zich de schaduw van een vrouw af, die zich uitkleedde. Ik kon duidelijk zien hoe ze haar rok losmaakte, een truitje over het hoofd trok, haar armen naar achter bracht om de bh los te haken en haar slipje afstroopte. Ze wachtte tot ze helemaal naakt was eer ze zich draaide en haar silhouet in profiel toonde. Haar lichaam was tenger en slank, haast jongensachtig, met kleine borsten die opveerden toen ze haar handen naar haar nek bracht, een haarkam uittrok en toen haar haren losschudde in een sluike waterval tot net boven haar billen. Het was een gebaar van een ontstellende sensualiteit. Mijn keel was droog geworden, en ik voelde een erectie opkomen. “Jezus mina”, prevelde ik.

“Wacht,” zei Theo. “Het beste komt nog. Ze gaat naar voren komen, schijnbaar om te controleren of de gordijnen goed dichtgetrokken zijn opdat niemand naar haar kan gluren, maar daarbij trekt ze die juist een stukje uit elkaar om ze dan meteen weer dicht te trekken zodat je slechts een korte glimp van haar opvangt.” Terwijl hij het beschreef gebeurde het ook daadwerkelijk zoals hij zei. Slechts een seconde kreeg ik haar te zien: de lange haren die zwart bleken te zijn, het fijn besneden gezicht, en de borsten die frontaal nog kleiner leken dan van opzij. Toen gingen de gordijnen opnieuw dicht en de lichten spoedig erop uit. “Een prachtige vrouw”, fluisterde ik terwijl ik mijn gezicht half naar Theo draaide. “Ondanks dat haast jongensachtige lijf.”

“Maar een jongen is het niet”, antwoordde Theo. ‘spijtig genoeg. Daarom heb ik jou laten kijken. Wat dacht je.” Ik lachte. “Voert ze deze show elke avond op?”

“Al een week. Kort nadat ze hier tegenover ingetrokken is. Eigenlijk onmiddellijk nadat ze mij kruiste bij de buurtkruidenier en bleek dat we overburen waren.” Zei hij zonder enige verwaandheid. Ik twijfelde niet aan zijn woorden. Vrouwen hadden hem altijd al erg aantrekkelijk gevonden, deels omwille van de uitdaging omdat elk van hen hoopte dat zij er in zou slagen wel te verleiden. Deels omdat hij daadwerkelijk een erg knappe man was: goed gebouwd, blauwzwart haar, een heerszuchtige neus en een mond die te smal leek tot hij openbrak in een onweerstaanbaar jongensachtige grijns van oor tot oor. “Spijtig dat ze haar tijd verspilt. Zou je haar niet van haar illusie bevrijden?”

“Daar heb ik aan gedacht. Maar toen bedacht ik dat de andere mannen in dit gebouw daar waarschijnlijk niet blij mee zouden zijn”, grinnikte hij. “Op de duur geeft ze het wel op”, zei ik.

“Op de duur wel ja.”

Die nacht kon ik de slaap niet vatten. In die ene seconde had ze zich namelijk op mijn netvlies gebrand zodat ik haar zelfs met de ogen dicht bleef zien. Uiteindelijk gaf ik het op, stond ik vroeg op, en reed naar haar straat, mijn auto een twintigtal meter voorbij de uitgang parkerend. Ik moest eenvoudigweg weten of haar schoonheid de kritiek van het daglicht zou doorstaan of slechts een illusie zou blijken te zijn. Ik begon te denken dat ik haar gemist had, want het was al ruimschoots negen uur voorbij, toen ik haar na meer dan twee uur wachten eindelijk naar buiten zag komen. Ze droeg de haren los en had een korte zomerjurk aan, die de gratie van haar lichaam accentueerde, net als de lange gebruinde benen toonde die ik gisteren niet had kunnen zien. Ze wist ook hoe ze moest bewegen, alsof ze zich niet op de stoep maar op een catwalk bevond. Gelukkig stapte ze mijn kant uit. Toen ze bijna op mijn hoogte was, draaide ik het raampje naar beneden zodat ik een vleug van haar parfum in mijn neus kreeg. Maar het was tikken van naaldhakken dat me een erectie bezorgde. Ik bleef haar nakijken en de bewegingen van haar billen onder de soepele stof volgen, tot ze uiteindelijk een hoek omsloeg. Ze was alles wat ik gehoopt en gevreesd had. Ik moest haar hebben. Maar ze was meer waard dan dat ik haar gewoonweg zou aanspreken. Ik liet een week voorbijgaan eer ik Theo belde.

“Is er wat bijzonders? Gewoonlijk hoor ik zo snel niet van je.”

“Er zijn een paar zaken, die ik graag bij je zou aftoetsen,” zei ik vaagweg. Pas aan het eind van het gesprek en haast als in een bijgedachte, vroeg ik. “En? Heeft je stripteaseuse het al opgegeven?” Theo liet zich echter geen ogenblik bedotten. “O daarom is het dat je zo snel opnieuw langs komt. Ik kan je ook gewoonweg aan haar voorstellen hoor.”

“Neen, dat hoeft niet. Ik heb mijn eigen plannetje.”

“Nu maak je me nieuwsgierig. Vertel me er alles over donderdag.” De avond van het bezoek sneed ik het onderwerp echter niet aan. Hij ook niet, misschien omdat hij het vergeten was – per slot van rekening hadden we altijd stof genoeg om over te praten – of omdat het nog geen 10 uur was. Het was kwart voor tien dat ik mijn eerste zet deed. “Theo, hoe lang kennen wij elkaar al?”

“Tien jaar denk ik. Of is het langer.”

“Het is iets wat ik je nooit eerder gevraagd heb, maar heb jij eigenlijk ooit zin gehad om naar bed te gaan met mij?” Er viel een stilte van enkele seconden want hij was duidelijk te verbijsterd voor woorden. Het was toen de verbazing plaats maakte voor boosheid, dat hij sprak. “Waarom stel jij die vraag? Wat is je bedoeling? Geeft het je een soort perverse kick te weten of ik op jouw val? Wil je me kwetsen? Heb jij al die jaren misschien een spelletje met me gespeeld, en je verkneuterd in de gedachte dat ik naar je zou smachten? Denk je dat ik niet tot vriendschap in staat ben? En al mijn vrienden wil neuken?” Ik wachtte kalm tot hij een beetje uitgeraasd was, want deze reactie had ik geanticipeerd.

“Theo, je begrijpt me helemaal verkeerd. Vind jij mij seksueel aantrekkelijk.? Stel dat ik jou zou willen.”

“Je bent mijn type ja. Maar waarom zou jij mij ineens willen? Jij bent toch een vrouwenman? Zei hij, een tikje over zijn ergernis heen. Hij keek nu eerder onbegrijpend. Ik antwoordde niet – het was namelijk al vijf voor tien – maar kwam uit de zetel overeind en begon de knopen van mijn hemd los te maken. De nervositeit over wat er ging gebeuren legde een knoop in mijn maag. Ik kon niet meer terug. Uit gingen mijn schoenen en sokken. Uit ging mijn broek en tenslotte mijn boxer. Mijn erectie was er een van zenuwachtigheid, want ondertussen zag ik van uit een ooghoek dat het licht in de kamer aan de overzijde was aangegaan en tekende haar strippende silhouet zich af. Ik stond naakt voor Theo. “Waarom?” stamelde hij. Maar ook hij kon niet meer terug, want in zijn broek had zich onmiskenbaar een stijve bobbel afgetekend.

“Waarom ik dit wil? Is dat van belang. Jij wilt mij immers.”

“Ja”, klonk het schor van opwinding.

Eindelijk kwam hij overeind en begon hij zich op zijn beurt uit te kleden. Net op tijd want aan de overkant gingen de gordijnen plots van elkaar. Maar ditmaal bleven ze open. Ik had me snel in de sofa laten zakken, die zich buiten haar blikveld bevond, zodat ze enkel Theo in het kader van het raam zag. Ongetwijfeld dacht ze dat het voor haar was dat hij stripte. Ik trachtte hem met haar ogen te zien: het gespierde lijf, de gewelfde borstkas, de platte buik en daartegen de monumentale erectie met uitgestulpte eikel. Zou ze kreunen toen ze zag hoe hard hij was, naar ze meende voor haar? Het was op dat precieze ogenblik dat ik uit de zetel kwam en me op mijn knieën tot voor Theo liet schuiven. Wat zou ze voelen? En denken?

Met mijn billen op mijn hielen, bevond Theo’s geslacht zich ter hoogte van mijn voorhoofd. Mijn kop in mijn nek kantelend keek ik omhoog langs de schacht en de dikke eikel, die in dat vertekende perspectief haast groter leek dan zijn gezicht, dat op me neerzag. Terwijl ik zijn ogen vasthield legde ik mijn vingers rond zijn pik, die broeierig warm en glad was, een vuist makend rond de stam. Dit voelde nog steeds ergens vertrouwd aan, als wanneer ik dit bij mezelf deed, maar dat was het niet langer toen ik mijn mond opendeed en een van zijn ballen naar binnen zoog. Meteen vulde de doordringende mannelijke geur mijn mond en neusholte. Theo kreunde toen ik hem begon af te trekken.

Aan de overkant was het licht uitgegaan. Was ze weggegaan of had ze het integendeel gedaan om onopgemerkt te kunnen verder kijken? Alles wat ik vanavond had gedaan en nog zou doen gokte op dit laatste. Ik krikte mijn onderlijf omhoog door mijn billen op te tillen terwijl ik langs de dooraderde schacht omhoog likte. De rug van mijn hand tussen zijn pik en zijn buik, was enkel nog mijn duim onder de verdikking van de eikel geklemd, die ik weghaalde toen ik mijn lippen er omheen stulpte en mijn wangen hol zoog. Theo had zijn handen boven op mijn schedel gelegd, maar zonder druk uit te oefenen. Ik vroeg me af of hij ook zo voorzichtig zou zijn met zijn minnaars of hen met zijn handen op de slapen zou dwingen op en neer te gaan over zijn stijve lul. Nu was ik het zelf die mijn mond beetje bij beetje naar omlaag schoof. Met mijn ene hand kneedde ik zijn ballen ruw, met de andere ging ik om zijn billen heen, en wurmde een vinger in zijn anus, die zich onmiddellijk rond het kootje samenkneep. Voor de tweede maal kermde Theo.

Theo’s pik stak ondertussen zo ver in mijn mond dat ik net niet kokhalsde. Ik begon hem te mond-neuken, telkens wanneer mijn hoofd neerging sloot ik de kaken wat dichter zodat mijn tanden langs het vel van zijn schacht schraapten. Theo’s ademhaling ging gejaagder en los van zijn wil ging zijn bekken omhoog stotende bewegingen maken in mijn mond. Onmiddellijk stopte ik. Niet omdat ik niet wilde dat hij in mijn mond ejaculeerde. Maar omdat dat niet de ultieme grens was van wat ik aan haar wou laten zien. Want om haar en enkel om haar was het mij natuurlijk te doen. Ik draaide me om, en ging op handen en voeten zitten, lichtjes door de hengsels van mijn ellebogen scharnierend zodat mijn kont omhoogstak. Ik voelde hoe Theo in mijn anus keek, en perste lichtjes waardoor die nog meer open kwam te staan. Hoorbaar zoog hij zijn adem in. Even later knielde hij achter me. “Ik zal zo voorzichtig mogelijk zijn”, zei hij. “Laat het weten als het pijnlijk voor je wordt.”

Meteen daarop voelde ik zijn eikel tegen mijn poeperd. Aanvankelijk was het prettig, door de prikkeling van de talloze zenuwuiteinden aan mijn anus, een jeukende sensatie, die door de wrijvende bewegingen die hij zijn eikel liet maken overging in opluchting, maar toen hij in me begon te dringen moest ik op mijn tanden bijten en brak ik uit in overvloedig zweet. Automatisch had mijn sluitspier zich immers samengeknepen in verzet tegen die penetratie. “Ontspan je”, zei hij.

Dat lukte me slechts langzaam, want mijn kont bleef zich instinctmatig samentrekken zodra hij drukte. Pas toen ik me haar voor ogen haalde, en me probeerde in te beelden wat zij zou voelen wanneer ze Theo’s dikke lange lul in mijn aars zag schuiven in plaats van haar kut, ging het en gleed zijn geslacht voorbij de weerstand van mijn kringspier in mijn darmen, tot zijn buikwand mijn kont raakte. Hij zat helemaal in me. Theo gaf me de tijd te wennen aan de vreemde sensatie en begon me dan langzaam te neuken, de gespreide vingers van beide handen diep in het vlees van mijn billen, alsof hij ook daar in me wou dringen. Hij was sterk opgewonden en ik merkte dat hij zich moest inhouden om me niet harder te gaan nemen.

“Laat je gaan”, bracht ik moeizaam uit, want ik wou haar niets onthouden, en onmiddellijk ging hij me sneller neuken. Ik vroeg me af hoe lang hij het kon uit houden eer ik het niet meer uit kon houden, tot hij ineens gromde: “Ik ga klaarkomen.” De verdikking van zijn eikel zwol verder aan diep in me, hij strekte zijn bovenlichaam uit op mijn rug, beet hard in mijn schouder en spoot zich dan leeg in me. Hij bleef enkele tellen uithijgen op mijn rug en trok zich dan terug. Ik stond recht en keek hem aan, terwijl ik vanuit een ooghoek kort een blik naar de overkant wierp. In zijn ogen zag ik nog steeds verwarring over wat er was gebeurd. “Neen”, zei ik voor hij de mond kon openen, want ik zag dat hij mij op mijn beurt wou bevredigen. “Dat hoeft niet. Het enige wat ik wilde is dat jij me neukte. Daarmee heb je meer voor me gedaan dat je je kunt indenken.” Althans was dat wat ik hoopte, maar die gedachte hield ik voor mezelf. Hij zweeg want als hij hier niet over met me kon spreken vanavond, waarover dan wel, en reageerde zelfs niet meer verrast toen ik vroeg of ik kon blijven overnachten.

“Op de sofa?” wou hij weten.

“Als je dat liever hebt” zei ik. “Maar anders graag bij je in bed.” Ik was hem dankbaar en zoveel was ik hem wel verschuldigd. Hij liet me voorgaan en deed dan de schakelaar in de leefkamer uit, zodat het er even duister was als aan de overkant. Ik ging op mijn zij liggen, hij met zijn borst tegen mijn rug, het verslapte maar nog steeds zware geslacht tegen mijn billen. Maar ondanks die aanwezigheid dacht ik niet aan hem, maar aan haar, slechts de breedte van een straat en enkele muren van me verwijderd. Ik sliep niet. Zij ook niet? ‘s Anderendaags sloop ik voorzichtig uit bed, want het laatste wat ik wou was Theo wekken. Misschien werd hij toch wakker. Maar liet hij dat niet merken, omdat het nog te vroeg was om hierover te praten. Ik stelde me op in de portiek, wachtend tot zij naar buiten kwam, deed toen alsof ik de deur net achter me had dichtgetrokken en stak de straat over.

“Goede morgen”, groette ik haar. Ze bloosde hevig, en groette me dan terug voor ze wou verder lopen, want enerzijds dacht zij dat ik haar enkel had begroet als blijk van beleefdheid tussen mensen die elkaar toevallig kruisten, en anderzijds was zij zelf onwennig over wat zij de nacht tevoren had menen te zien. “Je hebt een fantastisch lichaam, weet je dat?” zei ik. Onmiddellijk bevroor ze in haar passen. “Heb je me dan gezien…”

“Gisterenavond”, maakte ik haar zin voor haar af. “Ja. Vanzelfsprekend. En jij ons toch ook?”

“Ja.” En dan glimlachte ze als om zichzelf te verontschuldigen en mij te beschuldigen. “Ik kon er niet naast kijken. De gordijnen open en alle lichten aan”. Zo gemakkelijk liet ik haar niet wegkomen. “Maar ben je ook blijven kijken?”

“Ja”, gaf ze toe. “En vond je het opwindend.” Weer bloosde ze, en antwoordde dan, na een seconde aarzeling. “Ik ben daar nooit nieuwsgierig naar geweest. Het kwam niet in mijn verbeelding op. Maar na gisteren laat het me niet meer los. Ja, het was verschrikkelijk geil.”

“Dat was wat ik hoopte.”

“Hoe bedoel je.”

“Ik heb al van andere vrouwen gehoord dat ze dat erg geil vonden. Anders had ik het nooit gedurfd.”

“Kan je niet wat duidelijker zijn?”

“Dat ik dat enkel voor jou gedaan heb. Mij door een andere man laten neuken.”

“Hoor ik nou wat ik hoor? Jij valt helemaal niet op mannen?”

“Neen. Ik deed het alleen om indruk op je te maken. Ik zag jou voor dat soort vrouw. Al voor het eerst toen ik je tussen de gordijnen beloerde. Een week geleden.”

“Een week geleden?”

“Ja, ik was toen bij Theo op bezoek.”

“Ik weet niet wat ik moet zeggen. Wow. Dat had je voor me over?”

“Ja.”

“Wow. Een andere man zou me gewoonweg uitgevraagd hebben.”

“Neen. Jij had alleen maar ogen voor Theo.”

“Maar hij niet voor mij.”

“Neen.”

“En nu?” vroeg ze. “Wil je het nog een keer zien?”

“Nog een keer? Zoals gisteren?”

“Neen. Niet zoals gisteren. Wil je erbij zijn?”

“Je bedoelt bij jullie in de kamer.

“Ja”.

“Denk je dan dat kan dan?”

“Ik weet zeker van wel. Er is echter een voorwaarde.”

“En die is?”

“Je moet je haar kort laten scheren.”

“Wat? Je weet niet wat je vraagt.”

“Toch wel.”

“Maar waarom dan?”

“Dat kan ik je niet vertellen. En ik kan je niet met zekerheid garanderen dat het resultaat zal opleveren. Het is een gok die je moet wagen. Zoals ik voor jou gedaan hebt. Denk er over na, over een week verwacht ik je bij Theo. De keuze is aan jou.” En zonder op haar antwoord te wachten beende ik weg. De dag daarop telefoneerde ik Theo. “Ik dacht niet dat ik ooit nog van jou zou horen eerlijk gezegd.”

“Waarom?”

“Waarom vraag je. Om wat er de andere dag is gebeurd.”

“Het is daarover dat ik je bel. Wil je nog steeds weten waarom dat gebeurd is?”

“Ja, krijg ik dat dan toch nog te horen?”

“Ja. Onder twee voorwaarden.”

“Ik luister.”

“De eerste is dat ik wil dat je me nog eens neukt. Precies zoals vorige week. Zelfde dag. Zelfde tijdstip. Met een verschil.”

“En dat is?”

“Dat ik nog iemand meebreng.”

“Nog iemand?”

“Een toeschouwer.”

“Jezus. En ik dacht dat ik jou kende.”

“En? Ga je akkoord?”

“Ja.”

Zes dagen gingen voorbij. En de zevende dag kwam ik op bezoek bij Theo. “Ik dacht dat je iemand mee zou brengen”, vroeg hij toen hij zag dat ik alleen was. “Die komt later. Of misschien ook helemaal niet.”

“En als hij niet komt opdagen?”

“Dan is de tweede voorwaarde niet vervuld. Dat kom je het niet te weten. En krijg je me niet te neuken. Ik heb daar geen controle meer over.”

“À propos”, vroeg ik nadat ik ging zitten. “Hoe is het nog met je stripteaseuse?”

“Die is er mee gestopt. De avond nadat wij… Verrek. Zou ze ons gezien hebben?” Ineens bekeek hij me achterdochtig. Toen ging de bel. Ik volgde Theo toen hij ging open doen. En ja hoor; daar was ze. Ze had de haren heel kort laten knippen zoals ik gevraagd had. En meer dan dat nog. Ze hadden een mannenpak aangedaan, inclusief stropdas. Het enige vrouwelijke aan haar waren de hoge schoenen en de cirkels van haar tepels die bleek door het overhemd schemerden. Terwijl zij hem een wang voor een kus bood, stak hij verbouwereerd een hand uit. Hij had vanzelfsprekend een man verwacht.

“Herken je haar niet”, vroeg ik.

“Zou ik dat dan moeten?”

“Ben je haar zo snel vergeten dan? Jij hebt me nochtans zelf op haar opmerkzaam gemaakt. Twee weken geleden. Om klokslag tien.”

“Bedoel je?”

“Ja”.

“Vertel je me nou eindelijk wat hier in godsnaam aan de hand is?”

“Ik leg het je uit”, zei ik en begon me uit te kleden terwijl ik voor hem kwam staan. Zij had zich ondertussen in een sofa neer gevleid, dezelfde waarin ik de week tevoren had gezeten. Hoewel aan Theo’s gezicht duidelijk af te lezen was dat hij duidelijk nog niet doorhad dat dit de uitleg was waar hij al een week om vroeg, kleedde hij zich toch tegelijk met mij uit. Wat kon het waarom hem uiteindelijk ook schelen, zolang hij me mocht neuken. Zij zuchtte toen we allebei naakt voor elkaar stonden, hij met een kanjer van een erectie, ik nog slap maar tegelijk zwaar tussen mijn dijen, en haar vingernagels grepen diep in de armsteunen van de zetel als om zich schrap te zetten voor wat zou komen. “O”, kreunde ze toen ik door de knieën ging en Theo ging pijpen, terwijl ze onrustig heen en weer schoof in de zetel. En “Neen. Wacht asjeblieft”, kreunde ze toen ik op handen en voeten kwam zitten en Theo achter me knielde. Snel ze ritste ze haar broek los en trok die samen met haar slipje over haar heupen naar omlaag zodat ik tussen de hagelwitte hemdslippen die op haar gebruinde dijen lagen eindelijk de diepe kerf van haar glad geschoren kut zag.

“Nu” fluisterde ze hees en op hetzelfde ogenblik dat Theo in me drong, schoof zij een vinger bij zich naar binnen. Toen Theo me penetreerde zwol ook mijn pik aan, alsof zijn pik niet in mijn darmen maar in de lege huls van mijn geslacht schoof en het precies zijn eikel was die uit mijn voorhuid kwam gestulpt. “Lieve god. Ik word gek”, kreunde zij toen Theo me begon te neuken, zich vingerend en over haar klit wrijvend alsof het de laatste keer in haar leven was. Pas nu hij zag hoe geil ze van het kijken werd, leek Theo te beseffen wat er aan de hand was.

“Daarom deed je dit dus”, gromde hij. Meteen liet hij alle voorzichtigheid varen die hij vorige keer had getoond, en ging hij me erg ruw in de kont naaien, me af en toe bij de haren grijpend zodat mijn hoofd achterover kantelde in mijn nek, of me kletsen gevend op de billen. Daardoor ging zij finaal door het lint. Ze scheurde zich het hemd letterlijk van het lijf, zodat ze enkel nog de das aanhad, die tussen haar wanordelijke borstjes hing, en moedigde Theo luidkeels aan.

“Neuk hem. O lieve god. Neuk hem dan toch.” Ik merkte dat ik met haar mee gaan schreeuwen was. Ik vond deze ervaring, hoewel pijnlijker dan de vorige keer, veel opwindender, in de eerste plaats omwille van wat het met haar deed, maar niet enkel daarom. De manier waarop hij mijn lichaam gebruikte en zichzelf daardoor door mij liet gebruiken, gaf me een perverse mentale kick.

“Hij gaat komen”, gilde zij, want zij kon het masker van zijn gezicht zien veranderen. “Ik wil je zien spuiten.” Ogenblikkelijk trok Theo zich terug. Met een grom ejaculeerde hij fors op mijn rug, schouderbladen, tegen mijn nek en in mijn haren, terwijl haar ogen uit hun kassen puilden bij dat zicht. Nauwelijks had hij zich leeggespoten of ze liet zich uit de zetel op haar rug op het tapijt glijden, de benen wijd.

“Ik kan niet meer. Neuk me asjeblieft”, kreunde ze wanhopig. Ik kroop boven op haar, en penetreerde haar. De tunnel was nauw, glad en heet. De sensatie telkens de verdikking van mijn eikel door de vernauwing van haar kut schoof was onbeschrijflijk. Ik had de stof van haar das rond een vuist gewikkeld en trok die strakker aan rond haar keel, eerder in haar gezicht bijtend dan dat ik haar zoende. Terwijl ik haar kut neukte met mijn stijve pik neukte ik haar brein met mijn ogen, en zij dat van mij met de hare terwijl ze Theo’s zaad met haar vingers verder uitsmeerde over schouders, rug en billen en in mijn poriën liet dringen.

Het orgasme was de enige uitgang voor onze waanzin. Hitsig en tot het uiterste geprikkeld door wat er was gebeurd en wat zij had gezien, kwamen we al na enkele minuten stuiptrekkend en kronkelend klaar. Ik spoot veel meer dan zaad in de pulserende kut van die vrouw die alles was geweest wat ik in die ene flard nauwelijks een week geleden had geraden. Half op mijn zij, half boven op haar, half onder mij, half op een zij kwamen we bij.”

“Zo geil heb ik het nog nooit gehad”, zuchtte ze, de stem nog een beetje hijgerig. “Het zat in je. Je hele uitstraling vraagt er om.” Ze trachtte mijn glimlach bij dat antwoord te begrijpen door de contouren ervan met een vinger te volgen op mijn mond.

“Maar vertel nou eens”, vroeg ze “waarom ik in godsnaam mijn prachtige haar moest afscheren.” Ik bleef glimlachen, trok haar tegen me aan, zelf een stukje achterover kantelend, een kortstondige, onzichtbare blik werpend over haar schouder, en volgde de schakels van haar ruggengraat naar beneden met mijn vingers, over haar stuit, naar en in haar bilspleet. Ze hielp me door haar been te plooien en over mijn dij te leggen. Met een hand trok ik de bovenste bil nog wat omhoog, zodat de anus langs achter goed zichtbaar werd. Ze kreunde van anticipatie op de vinger die naar binnen zou gaan, en een draad kwijl sijpelde schaamteloos uit een mondhoek, maar pas toen Theo tegen haar jongensachtig kontje aanschoof en ze zijn stijve geslacht in haar aars voelde dringen besefte ze waarom ik haar gevraagd had wat ik van haar had gevraagd.

“Je wou hem toch?” hijgde ik in haar gezicht.

Rudi

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *