Naïeve meid

()

Ik werkte bij een hotel als receptioniste. De zoon van de eigenaar van het hotel was mijn direct leidinggevende en nam het hotel geleidelijk over van zijn vader. Al bij mijn sollicitatiegesprek was ik onder de indruk van hem geweest. Zijn halflange donkerblonde haar, zijn donkerbruine ogen, wat een heerlijke man. Ook mijn vrouwelijke collega’s hadden het vaak over hem. Bijvoorbeeld dat ze hem graag tot een potje seks zouden willen verleiden om hogerop te komen in het bedrijf. Voor mij was dit een bijbaantje naast mijn studie, dus hogerop hoefde ik niet te komen, ik had het naar mijn zin. Maar ik moet toegeven dat ik ook al eens over hem gefantaseerd had. Maar Charles was de magische dertig al gepasseerd, en ik was net twintig, dus ik had besloten het bij fantaseren te houden. Soms als hij een praatje maakte met een van de beveiligingsmensen kon ik vanachter de balie naar zijn heerlijk strakke kontje gluren. Hij droeg meestal een pak met een overhemd en stropdas, en ik was zo benieuwd naar wat daar onder zat. In de zomer had hij vaak geen jasje aan en stond zijn bloes een knoopje extra open, heerlijk om naar te kijken, maar het liet allemaal nog zoveel te raden over. Het was een warme dag en ik had net een aantal gasten ingecheckt toen Charles door de draaideur naar binnen liep. Hij had een witte bloes aan waar zijn bruine huid mooi bij afstak.

“Goeiemorgen Fabienne,” zei hij glimlachend.

“Goeiemorgen,” zei ik terug.

“Nog nieuws?”

“Ja, er is gebeld door die leverancier van Vick, die is hier over een kwartiertje.”

“Oké, prima, bedankt.” Onze gesprekken waren dus strikt zakelijk. Ik zou hem graag beter willen leren kennen, maar ja, hij was toch mijn baas. Er kwamen nieuwe gasten binnen en ik richtte me weer op mijn werk. Een stelletje vroeg wat er te doen was in de omgeving en ik gaf ze een paar folders, een routebeschrijving en een paar tips.

“Jij hebt onze filosofie begrepen,” zei Charles vanuit de deuropening van het kantoor toen de gasten met de lift naar boven waren gegaan. Ik keek hem vragend aan. “De klant is koning,” zei hij en hij lachte zijn mooie tanden bloot. “En dat doe je goed.” Ik bloosde, wist niet goed wat ik met dit compliment aan moest.

“Dank je,” zei ik zacht.

“Nee echt,” zei hij terwijl hij een stapje vooruit deed. “Je doet meer dan het standaard riedeltje opzeggen. Je voegt iets persoonlijks toe. Dat wordt gewaardeerd.” Mijn wangen werden nog roder. Hij keek me aan met een doordringende blik in zijn ogen tot hij merkte dat mijnheer Vick door de draaideur binnen kwam. Hij wendde zijn blik af en liep zelfverzekerd naar de leverancier toe. Snel pakte ik een stapel papieren en liep het kantoor in om kopietjes te maken. Ik schrok toen de deur even later open ging. Het was Charles.

“Even mijn sleutels pakken,” zei hij en met een knipoog verdween hij weer. Ik voelde mijn hart als een razende tekeer gaan. Maar ik maande mezelf tot kalmte. Een blijk van waardering en een knipoog, ik moest er niet meer van maken dan het was. Er werd op het belletje gedrukt, ik trok mijn rokje nogmaals recht en liep weer richting de balie. ‘s Middags was ik vrij, toen ik naar huis ging was Charles nog niet terug van zijn afspraak.

De volgende dag moest ik weer werken, gastenenquêtes invoeren op de computer. Niet echt uitdagend, maar ook dat moest gebeuren. Een half uur na mij kwam Charles het kantoor binnen, die aan het bureau tegenover me ging zitten. Ik vroeg hoe zijn gesprek met de leverancier nog was gegaan.

“Prima, ik denk dat we zaken gaan doen,” zei hij tevreden. Af en toe liet ik mijn blik van mijn scherm afdwalen naar hem. Als onze blikken elkaar vonden wendden we snel onze ogen af. “Fabienne, mag ik je iets vragen?” Vroeg hij toen opeens. Aarzelend zei ik.

“Ja, tuurlijk.”

“Wat vindt je van de kleding die je moet dragen hier?” Ik keek naar mijn bloes en kokerrok en keek hem daarna aan. “Hoezo?” Vroeg ik vertwijfeld.

“Nou, ik denk erover iets luchtiger aan te schaffen. Dit is op sommige dagen zo heet namelijk.” Dit had een normale opmerking kunnen zijn, ware het niet dat er een lachje rond zijn lippen speelde.

“Wel, in de zomer zou iets met korte mouwen of van een koelere stof best welkom zijn, zei ik in een poging de sfeer nog neutraal te houden.

“Dus jij merkt er ook iets van? De hitte bedoel ik? Zei hij knipogend.

“Ja, soms wel ja,” zei ik, wanhopig proberend niet te blozen. Hij lachte en wapperde met een stapeltje papieren voor zijn gezicht. “Vandaag bijvoorbeeld, ik heb echt last van de hitte.” Ik knikte en richtte mijn blik weer op de computer. “Het zou natuurlijk helpen als er niet zo’n heerlijke vrouw tegenover me zat,” vervolgde hij. Mijn wangen werden rood, ik kon het niet helpen. Er werd geklopt, het was Jannie.

“Sorry, mijnheer Beeckman, het is uw vader voor u op lijn drie, u nam niet op.” Ik verborg mijn rode hoofd achter het scherm en Charles mompelde verontschuldigingen naar Jannie en pakte de hoorn op. Een paar tellen later liep hij zwijgend het kantoor uit. Ik werkte de stapel enquêtes snel door en ging daarna naar huis. Mijn hoofd tolde bij de gedachte aan de laatste opmerking van Charles, mijn baas. Met die heerlijke vrouw had hij mij bedoeld. Hij had een erotisch getinte opmerking gemaakt en ik voelde de kriebels in mijn onderbuik aanzwellen. Thuis nam ik een lekker warm bad. Ik kon het gebeurde niet meer uit mijn hoofd zetten en met het heerlijke lichaam van Charles in gedachten masseerde ik zacht mijn klitje. Ik kwam al snel klaar en wist nu zeker dat Charles de ondeugende kant in mij had aangewakkerd. Hij had de eerste stap gezet, nu zou hij niet meer terug kunnen.

Ik moest pas in het weekend weer werken, en in gedachte bedacht ik wat ik allemaal met hem wilde doen. We hadden samen een avonddienst, en dat betekende dat er behalve de bewaking bijna niemand aanwezig zou zijn. Voor ik naar het werk ging friste ik me op door te douchen, ik deed geen ondergoed aan, maar alleen mijn kokerrok en bloes, mijn haar bond ik strak in een knot. Ik groette Steven van de bewaking en liep heupwiegend naar binnen. Jannie droeg haar werkzaamheden aan mij over en ging daarna naar huis. Het was niet druk, maar ik had Charles nog niet gezien en mijn hart bonsde in mijn keel bij de gedachte aan wat er zou gaan gebeuren. Ik deed een knoopje extra open van mijn bloes, zodat Charles een goed uitzicht zou hebben en ging aan het werk. Een kwartier later hoorde ik Charles aan komen lopen door de gang. Toen hij de hoek om kwam wierp ik hem een verleidelijke blik toe. Hij leek er een beetje door van de kaart, hij liep snel door richting het kantoortje. Ik aarzelde even, keek rond of er gasten in de lobby stonden en liep toen richting de deur van het kantoor. Zo zacht mogelijk deed ik de deur open. Charles zat achter zijn bureau.

“Groeten wij elkaar niet meer?” Probeerde ik zo rustig mogelijk te zeggen.

“Euh, ik had een spoedgeval!” Zei hij schuldbewust terwijl hij zich naar me omdraaide. Meteen zag ik de bobbel in zijn broek. Ik lachte en deed een voor een de knoopjes van mijn bloes open. Mijn tepels waren hart en ik kneep er zacht in. “Jezus Fabienne, ik wil je neuken, ik geil zo op je,” zei hij opgewonden, terwijl hij over zijn broek wreef. Ik liep naar hem toe en ging op zijn schoot zitten. Meteen zoende hij me vol overgave. Hij had een wilde hunkering in zijn ogen en hij begon mijn nek en borsten te kussen en kneden. Zijn tong ging nu wilder tekeer en hij bracht zijn handen naar mijn kont en maakte de rits van mijn rok open. Toen hij voelde dat ik ook daar niks onder aan had voelde ik zijn stijve paal nog meer steigeren. Een kreun ontsnapte uit zijn mond. Ik stond op en deed mijn rok uit. Ongeduldig deed Charles zijn broek uit om zijn grote pik te bevrijden.

We hebben niet heel veel tijd, pak me diep,” zei ik snel terwijl ik me omdraaide en tegen zijn bureau leunde. Dat liet hij zich niet nog eens zeggen. Hij duwde zijn dikke paal tegen mijn hunkerende kutje aan en bracht zijn eikel naar binnen.

“Doe je haren los,” beval hij. Ik haalde de knot los en schudde mijn lange blonde haren heen en weer. Hij snoof er diep aan en stootte toen hard heel zijn pik in mijn strakke kutje. Hij trok zich weer terug zodat alleen zijn eikel nog in me zat en stootte daarna weer keihard zijn hele paal naar binnen. Het zou niet lang duren of ik zou komen, hij maakte me gek. “O, ik ga zo komen, ik ga je helemaal volspuiten,” zei hij en hij pakte met zijn ene hand mijn tiet vast, met zijn andere masseerde hij mijn klitje en begon snoeihard in me te rammen. Al na een paar stoten voelde ik mijn kutspieren spannen en begon ik helemaal te trillen. Zodra ik kwam voelde ik de stralen uit zijn pik diep in me spuiten. Hij haalde zijn nog half harde lid uit me en legde me op zijn bureau en begon onze sappen op te likken. Hij likte mijn schaamlippen en beet zachtjes op mijn klitje, hij bracht een vinger bij me naar binnen en begon me heerlijk te vingeren. Met mijn ogen dicht lag ik te genieten en het duurde niet lang of ik kwam weer klaar en er volgde nog een keer toen hij mijn g-spot stimuleerde.

“Moet ik niet teruggaan?” Vroeg ik hem zwakjes. Hij bracht nog een vinger bij me naar binnen en kromde zijn vinger weer om mijn diepste genotplekje te plezieren en weer kwam ik heftig klaar, het sap droop over zijn hand. “Jij bent de baas,” zei ik toen ik een beetje was bijgekomen. Hij grinnikte en ging op zijn bureaustoel zitten en trok aan zijn alweer stijve pik.

“Pijp me,” zei hij. Ik schopte mijn pumps uit en ging op mijn knieën zitten. Ik likte met lange halen aan zijn pik en zoog zijn eikel naar binnen. Mijn tong speelde met zijn eikel terwijl ik met mijn handen zijn ballen masseerde. Zijn pik proefde heerlijk, een mengeling van mijn kut en zijn heerlijke sperma. Geil keek ik hem aan terwijl ik zijn pik zo diep mogelijk naar binnen schoof. Opeens voelde ik een hand die langs mijn bilspleet kriebelde. Ik schrok en wilde omkijken maar Charles hield mij bij mijn haren vast en neukte me in mijn mondje en stond me niet toe te stoppen. De grote handen verkenden mijn hele lichaam en gingen weer terug naar mijn bilspleet, en een vinger duwde een beetje tegen mijn kontgaatje. Ik wilde protesteren, had dit nog nooit gedaan, wist niet of ik dit wilde, maar ik kon geen kant op. Zachtjes duwde de vinger verder in mijn kontje. “Strak gaatje Fabienne,” hoorde ik een bekende stem zeggen die ik op dat moment niet meteen kon plaatsen.

“Pak haar Steven,” zei Charles met hese stem, hij stond op het punt in mijn mondje klaar te komen. Het was dus Steven van de bewaking. Lang om daar over na te denken had ik niet want ik werd opeens gevuld door een ontzettend dikke pik. Ritmisch neukte Steven mijn kutje en die aanblik vond Charles blijkbaar zo geil dat hij meteen klaarkwam en ik slikte zijn zaad gretig door. Hij haalde zijn pik uit mijn mond en keek geanimeerd naar het schouwspel voor hem. “Laat haar genieten Steven,” zei hij. Steven begon nog wilder te stoten en pakte mijn bungelende borsten vast en begon er in te knijpen. Toen al mijn spieren zich begonnen aan te spannen trok Steven aan mijn haar mijn hoofd achterover, stak zijn duim in mijn kontgaatje en spoot zijn pik diep in me leeg terwijl ik heftig klaarkwam. Charles zat alweer aan zijn pik te trekken toen ik een beetje was bijgekomen en Steven maakte aanstalten om zijn broek weer aan te doen.

“Vond je het lekker Steven?” Vroeg Charles. Steven lachte breed. Ik keek een beetje beduusd naar beide mannen. “En jij? Vroeg Charles aan mij. Ik knikte en hij kneep in mijn harde tepel. “Steven en ik hebben het er zo vaak over gehad dat we jou eens een lekkere beurt wilden geven, zo’n lekker blond ding met lekkere ronde billen en volle tieten.”

“Je ziet er altijd zo netjes uit, maar je bent gewoon een lekker wilde meid met een strakke kut en strakke kont,” zei Steven. “Toen ik jullie bezig hoorde moest ik me er gewoon mee gaan bemoeien. Het was heerlijk om naar jullie te kijken. Wat heb jij een lekker pijpmondje zeg.”

“Kom hier Steven, laat die broek liggen en ga hier zitten, dan mag jij van haar lekkere pijpmondje genieten terwijl ik haar nog eens naar een hoogtepunt breng.” Stevens pik was zo dik dat ik hem maar met moeite helemaal in mijn mond kon nemen maar al snel zei hij schor dat hij bijna ging komen. “Ik wil over je heen spuiten,” zei hij grommend. Meteen haalde Charles zijn pik uit mijn kutje en liet me op mijn rug liggen. Hij legde mijn benen in zijn nek en begon me diep te stoten, ik voelde het orgasme opborrelen. Met snelle halen trok Steven aan zijn pik en even later spoot hij dikke stralen op mijn gezicht, tieten en buik. Charles masseerde mijn klitje en stootte steeds sneller in me terwijl Steven zijn sperma met zijn nog stijve pik over mijn borsten uitsmeerde. Daarna stopte hij zijn pik in mijn mond en ik moest hem schoon likken. Hij gaf me een lekker tongzoen waarbij we zijn zaad uitwisselden. Ik kromde mijn rug van genot en kwam ontzettend lekker klaar, het leek een eeuwigheid te duren.

Uitgeput lag ik op de grond bij te komen en toen ik mijn ogen open deed waren beide mannen weg. Ik kleedde me weer aan en ging terug naar de balie. Charles en Steven stonden buiten te praten en doen vanaf toen alsof er niets is gebeurd. Ik voel me ongemakkelijk. Zowel Steven als Charles negeren me en als ze samen staan te praten vraag ik me af of het over mij gaat. Ik denk steeds aan die avond, seks met twee mannen, dat had ik nooit gedacht. Iedere keer als ik me nu vinger denk ik er aan terug. Niet alleen Charles is in mijn gedachten, ook Steven met zijn dikke lul, zijn grote handen, zijn kaalgeschoren hoofd en zijn prachtige felblauwe ogen. Het is echt zo’n typische bewaker, breedgeschouderd en een donkere blik, heerlijk. Maar de reactie, of beter gezegd het gebrek daaraan, bij beide mannen bezorgt me toch een raar gevoel. Dan, een aantal weken nadat ik in het kantoortje van de mannen heb genoten, komt Steven naar me toe.

“Charles is met zijn vader naar een of andere beurs. Fabienne, ik moet je spreken,” zegt hij en snel loopt hij door de draaideur naar buiten. Van concentratie op mijn werk was al lang geen sprake meer dus ik liep even later naar hem toe om opheldering te vragen. “Vond je het lekker?” Vraagt hij terwijl hij me tegen de muur duwt en ik zijn hand al op mijn benen voel. Ik duw hem van me af.

“Ik wil niet gefilmd worden,” zeg ik wijzend naar de camera.

“Dit plekje is niet te zien,” zegt hij gehaast. Dode hoek en ik kan het weten, en weer probeert hij onder mijn rok mijn benen te strelen. De spanning neemt bezit van me en ik laat zijn handen toe. Ik spreid zelfs mijn benen een beetje, zover als mijn rok het toe laat. Zijn hand glijdt over de binnenkant van mijn bovenbeen en ik ril. “Volgens Charles moesten we je heet maken door je te negeren, tot je ons kwam smeken om genaaid te worden,” zegt hij zacht met pretlichtjes in zijn ogen. Intussen stroopt hij mijn rok omhoog. “Maar ik geil zo op je, ik moet je nemen, die lekkere strakke kut van je.” Ruw schuift hij mijn slipje opzij en masseert mijn klit.

”Volgens mij heeft zijn plan meer effect gehad op jou dan op mij,” zeg ik lachend.

“Oh ja, wat is dit dan?” Zegt hij lachend terwijl hij zijn vinger tussen mijn lippen laat glijden en hem daarna triomfantelijk voor mijn gezicht houdt. Hij duwt zich tegen me aan zodat ik zijn harde pik voel. “Vindt je het lekker, sletje van me?” Ik kreun zacht, zijn geile praat maakt me nog natter en ik voel mijn kutspieren samenspannen. Langzaam laat hij een vinger bij me naar binnen glijden en ik kreun nu nog harder. “Nu ben je van mij,” zei hij geil. “Ik ga je lekker neuken hier, in elk gaatje. Nee, ik ga je neuken op het bureau van Charles ik ga zijn sletje pakken, wil je dat?” Vraagt hij en hij laat ook een tweede vinger in mijn kutje glijden. Ik kan en wil niet tegenstribbelen, mijn kutsap stroomt langs mijn benen. Ik begin hem te zoenen en voel met mijn hand het formaat van zijn pik, ik wil hem hebben, helemaal. We lopen naar binnen, richting het kantoor. Hij laat zijn broek op zijn enkels zakken en gaat op de bureaustoel zitten.

“Eerst ga je me pijpen, sloerie!” Zijn geile praat maakt me wild. Hij duwt mijn hoofd naar beneden, ik ga door mijn knieën en zuig en trek dan uit alle macht aan zijn lul. “Verder, dieper,” hijgt hij en hij begint in mijn mond te neuken, diep in mijn keel stoot hij zijn hele gevaarte. Dan komt hij bijna en hij laat me aan zijn ballen zuigen terwijl hij stevig aan zijn lul trekt. “Open nu je geile pijpmondje,” commandeert hij en zijn eerste dikke straal spuit op mijn kin, de rest in mijn gulzige mondje. Met mijn vinger haal ik het zaad van mijn kin en lik dan met een uitdagende blik mijn vinger af. Dan staat hij op, legt me met mijn bovenlichaam op het bureau en stroopt mijn rokje op. Mijn string trekt hij met een ruk kapot terwijl hij met zijn handen onder mijn bloes in mijn stijve tepels knijpt. Vol verlangen richt ik mijn kontje naar hem op, en voor ik het weet stoot hij zijn nog beenharde paal bij me naar binnen. Hij stoot met langzame halen in en uit me, gek word ik er van. Ik wil met mijn hand mijn klitje masseren maar hij houdt mijn hand tegen en masseert zelf mijn klitje tot ik gillend klaarkom. Ruw en sneller pompt hij door in mijn kutje, en als hij zijn zaad weer voelt borrelen stopt hij. Hij haalt zijn pik uit mijn kutje en laat zijn vingers erin glijden. Hij verdeelt mijn sappen over mijn kontgaatje en bilspleet. Hij duwt voorzichtig zijn duim in mijn kontgaatje.

“Ik ga je kontje naaien, geil wijf!” Zegt hij en hij duwt twee vingers naar binnen. Ik probeer te ontspannen, maar het doet pijn. Met zijn ene hand masseert hij dan mijn klitje terwijl hij de twee vingers steeds verder bij me naar binnen duwt. Wat een heerlijk gevoel, ik voel dat ik weer bijna ga komen. Dan duwt hij zijn vingers weer diep in mijn kutje en hij wrijft zijn eikel daarna in met mijn geil. Uitdagend schud ik met mijn billen, en dan voel ik hoe hij zijn dikke eikel tegen mijn kontgaatje aan zet en zachtjes duwt. Hij stuit op wat weerstand maar duwt door en laat langzaam zijn dikke pik helemaal in mijn kontje verdwijnen. Het doet even pijn, maar als hij me dan begint te neuken kreun ik hard door het heerlijke gevoel. Steeds snellere pompende bewegingen begint hij te maken. Ondertussen vingert hij me diep met twee vingers en schreeuwend van genot kom ik heftig klaar. Mijn hele lijf verstart en hij blijft maar stoten. “Ik ga je kontje volspuiten, fuck, ik ga komen,” kreunt hij hard en hij spuit zijn zaad diep in me. Uitgeput hangt hij over me heen en dan wordt er op de deur geklopt. In een fractie van een seconde besef ik wat er aan de hand is. Ik ben van een naïeve verliefde meid veranderd in een hete snol.

“Volgende!”

VeerleG

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *