Sappige wraak

()

Lore was al een poosje op zoek naar de gepaste manier om wraak te nemen op haar vriend. Hij had haar een poosje geleden iets moois beloofd als zij hem een keer zou laten neuken in haar kontje. Na lang aandringen had zij er mee ingestemd om dat te doen. Het was niet geweest vanwege het beloofde moois maar omdat zij heel veel van haar vriend hield. Tijdens het spel had hij zijn lul uit haar kutje gehaald en hem tegen haar kontje geduwd. Zonder hem goed nat te maken had hij hem bij haar naar binnen gedrukt. Zonder erop te letten wat zij had gezegd en geschreeuwd had hij zijn volledige lul in haar gedrukt, en had hij haar met grote halen en harde stoten geneukt in haar kontje. Tot grote ergernis en veel pijn had hij zijn zaadlozing ook nog vrij lang weten uit te stellen. Na een poos van pijn en geen genot was hij klaargekomen in haar kontje, hij rolde van haar af en zonder zich om haar te bekommeren was hij de badkamer in gelopen. Na een poosje kwam hij de slaapkamer weer in, kleedde zich aan gaf haar een harde klap op de billen en zei.

“Ik ga even naar de kroeg, tot later meisje.” Met grote passen was hij het huis uit gelopen. Nadat hij de deur achter zich had dicht gegooid draaide zij zich met een heel pijnlijk kontje zachtjes om. Het zaad liep in stralen langs haar benen. Zij was een uur blijven liggen en dat hele uur had zij gehuild. Eerst van de pijn later van de manier waarop hij weg was gegaan. Nadat zij de badkamer was ingegaan en er een heerlijke douche had genomen, verdween de pijn in haar kontje langzaam. Een ding wist zij nu zeker: de liefde die zij dacht dat haar vriend voor haar had was alleen maar seksueel en meer niet. Zij nam zich voor om hem voor deze vernedering terug te pakken, al zou het een jaar duren voor het zover zou zijn.

Lore bleef er mee bezig over de manier waarop zij hem zou kunnen terug pakken. Langzaam kwam zij er achter waar hij een grote hekel aan had. Hij had ook niet meer geprobeerd om haar te neuken in haar kontje, het leek er zelfs op dat hij seks met haar helemaal niet leuk meer vond. Voor dat hij haar mocht nemen in haar kontje hadden zij twee a drie maal seks in de week. Zij kwam dan ook meestal twee a drie maal klaar. Nu was het afgenomen tot een a twee keer in de twee a drie weken. Meestal ging het dan ook snel en als Lore zich zelf dan niet hielp zou zij ook zeker niet klaar komen tijdens de seks. Lore was er ook niet zo heel erg treurig over dat het nu zo ging, alleen was zij wel heel benieuwd waarom het zo was. Jaloers was zij nog nooit geweest, ook had zij altijd gezegd: als je met een andere vrouw of man naar bed wilt zeg het dan, ik heb daar geen probleem mee maar wil het wel graag weten.

Tijdens de relatie, toen alles nog goed was, had hij twee maal met een andere vrouw iets gehad. Ook Lore kende deze vrouwen, het was geen probleem voor haar geweest dat hij het met hen had gedaan. Nu na deze tijd van minder seks was zij wel gaan nadenken: waarom was het nu ineens minder? Had hij al een hele tijd een andere vrouw of misschien wel meer dan een? Eigenlijk interesseerde het haar niet meer, alleen wilde zij nog steeds de wraak op hem nemen, al had zij nog steeds geen idee hoe dat moest gaan gebeuren. Op het werk had Lore een heel goede vriendin, soms praatte zij wel eens met haar over de dingen die thuis waren veranderd, gewoon om te weten hoe zij er over dacht. Zij had al eens gezegd. “Lore je moet die misselijke kwal gewoon de deur uit gooien, hij is het niet waard om jouw vriend te zijn.” Dan had ze haar gelijk gegeven maar dacht dan ook weer aan haar wraak die dan helemaal nooit meer zou lukken. Zolang dat niet was gebeurd, zou zij hem er niet uit zetten, daarna wel en met onmiddellijke ingang. Het is vrijdag, Lore zit aan een tafeltje in de kantine aan de lunch.

Mag ik erbij komen zitten? Hoort zij ineens. Zij kijkt opzij naar de vragende persoon, “sorry ja natuurlijk. Ik was even in gedachte verzonken” antwoordt zij dan. Haar vriendin neemt tegenover haar plaats en kijkt Lore strak aan.

“Waar zat jij aan te denken? Je was knap ver weg,” zegt zij dan.

“Sorry Marina, ik was inderdaad heel erg ver weg,” antwoordt Lore.

“Waar zat je dan? Of wil je dat niet vertellen?” Vraagt Marina.

“Ja, en nee, ik weet ook niet of ik het wel wil vertellen, het heeft te maken met Peter,” zegt Lore.

“Die niksnut bij jou thuis dus? Je had ook allang moeten luisteren naar mij, en hem de deur uitgooien,” zegt Marina, “maar waarom wil je het niet vertellen tegen mij?”

“Ik durf het niet Marina. Het is een vreemde geschiedenis en ik weet nog steeds niet wie ik wel kan vertrouwen en wie niet,” zegt Lore.

“Ik zal je een ding zeggen Lore, jij mag en kan mij vertrouwen wat je zegt en vertelt zal nooit iemand van mij te horen krijgen,” zegt Marina Lore recht aankijkend.

“Ik moet er over nadenken Marina, en als ik het vertel doe ik het zeker niet hier, antwoordt” Lore.

“Dat kan ik begrijpen meisje, als je het kwijt wilt dan kom je vanavond naar mij toe, je mag ook blijven slapen. Dan kan je alles op je gemak en ontspannen vertellen,” zegt Marina, “is dat afgesproken?”

“Als ik echt wil dan kom ik naar je toe,” fluistert Lore. Na de lunch gaan de vriendinnen weer aan het werk, Lore is er de rest van de middag met haar gedachte niet echt bij. Zij denkt meer aan haar vriendin en of zij die avond wel of niet zal gaan. Nog steeds weet zij ook niet helemaal zeker of zij Marina wel kan vertrouwen, want de laatste jaren komt Marina redelijk vaak bij haar over de vloer. Als haar vriend dan thuis is gaat hij niet weg, maar blijft heel dicht in de buurt van Marina. Zij praten dan ook uitbundig en hebben meestal het grootste plezier samen.

Lore gaat om vijf uur het gebouw uit en loopt naar haar fiets, als zij op de fiets stapt, komt net Marina aan gereden. Zij is vandaag met de auto, als zij naast Lore stopt zegt zij. “Lieve Lore ik heb niets met jou vriend al zou hij maar wat graag willen en ik zal ook nooit iets met hem willen hebben.” Zij kijkt Lore aan die haar even aankijkt; “dank je Marina ik denk dat ik om acht uur bij je ben,” zegt zij terwijl zij op de fiets stapt. De meiden rijden ieder een kant op. Als Lore thuis komt ziet zij dat haar vriend er al is.

“Zo kom je ook nog een keer thuis?” Is zijn bijtende vraag, “ik sterf van de honger dus ga maar eens vlug aan het eten beginnen of ga maar wat halen.” Lore kijkt hem aan en zegt. “Ik werk ook een normale dag en ga aan het eten beginnen wanneer ik dat wil, als jij zoveel honger hebt dan had je zelf maar aan het eten begonnen. Dan hadden wij nu kunnen eten.” Zij draait zich om en loopt de kamer in. Haar vriend komt briesend achter aan. Op haar gemak gaat zij op de bank zitten en kijkt hem aan.

“Dus jij wilt het een beetje hard gaan spelen dame?” Vraagt hij dan. “Hoezo hard?” Vraagt Lore.

“Door nu hier op de bank te gaan zitten zonder dat je opstaat en eten gaat halen?” Is zijn antwoordt. “Ik heb je net al verteld dat ik net terug ben van mijn werk, dan doe ik altijd eerst even bij komen en daarna ga ik op mijn gemak aan het eten beginnen en niet eerder, dus dat doe ik nu ook.” Haar vriend draait zich om en loopt kwaad het huis uit, als hij de deur uit gaat gooit hij die met een harde klap dicht. Hellen lacht zachtjes en staat even later op. Als zij een uurtje later klaar is met eten en de afwas heeft gedaan loopt zij naar boven en trekt haar kleren uit. Met de kleren in haar hand gaat zij de badkamer in. Later komt zij gewassen en helemaal opgefrist beneden en ziet dan dat het al half acht is geweest. Haar spullen pakkend loopt zij de deur uit en stapt in de auto.

Om bijna kwart over acht belt zij met trillende vingers bij Marina aan. De deur gaat open, Marina staat glimlachend in de opening, gekleed in een ruim zittend joggingpak. “Kom binnen meisje,” zegt zij. Lore stapt met een beetje een vreemd gevoel naar binnen. Kan zij Marina vertrouwen is de vraag die door haar hoofd spookt. De vrouwen lopen de kamer in. “Wil je iets drinken, Lore?” Vraagt Marina. “Ja, lekker doe maar, als je die hebt een bakje koffie,” antwoordt Lore. “Heb ik niet maar ga ik zitten, neem plaats,” antwoordt Marina en loopt de keuken in. Even later komt Marina de keuken weer uit met twee geurende kopjes koffie. “Ik heb een nieuw koffieapparaat en dat is heel gemakkelijk, je hebt binnen een paar tellen een lekkere kop koffie,” zegt zij terwijl zij de kopjes op tafel neer zet. Als de koffie op is kijkt Marina Lore strak aan.

“Lieve schat, begint zij, ik weet wat je voelt en wat je denkt, ik zal je eerst iets vertellen voor wij verder gaan. Lore knikt en wacht op wat Marina gaat zeggen. “Ik heb niets met jou vriend, ik zal daar ook nooit iets mee gaan doen. Hij is een arrogante kwast die denkt dat hij elke vrouw in bed kan krijgen. Nou mij krijgt hij daar nooit in. Ook al omdat jij mijn vriendin bent, en ik hem zeker niet wil. Ik hoop dat je mij vertrouwt want wat ik je zeg is de waarheid,” zet zij dan uiteen. Lore zucht diep en kijkt Marina dan aan.

Ik vertrouw je Marina, ik zal je vertellen wat er is gebeurd en waarom ik momenteel in een dip zit.” Lore vertelt met horten en stoten wat er die bewuste avond en daarna is gebeurd. De tranen lopen over haar wangen als zij is uit gesproken. Marina komt naast Lore zitten en trekt haar tegen zich aan. “Jij en ik gaan die kwal zijn vet geven meisje, hij zal weten dat hij niet zomaar alles kan doen wat in hem op komt.” Lore kijkt haar aan, in de ogen van Marina ziet zij een bepaalde haat gloeien. De lippen van Marina sluiten zich heel voorzichtig rond de lippen van Lore. Even wil Lore zich terug trekken maar laat dan alles ontspannen van zich af glijden en beatwoord de zoen van Marina. De vrouwen slaan de armen rond elkaar en geven zich helemaal over aan de passievolle zoen.

“Sorry,” zegt Marina als zij Lore los laat. “Waarvoor?” Vraagt Lore. “Voor deze zoen,” zegt Marina, ik had dat niet mogen doen, maar ja jij bent een mooie en lekkere vrouw. Ik val nu eenmaal op vrouwen lieve schat. Mannen maken bij mij geen kans vandaar dat jij mij volkomen kan vertrouwen.” Zij kijkt Lore strak aan, heel even is Lore een beetje verbaasd. Dan schuift zij naar Marina toe en zegt. “Leer mij dat ook ik wil jou beminnen”, er klinkt een snik in haar stem. Marina pakt het hoofd van Lore tussen haar handen en langzaam raken haar lippen die Lore weer. Nu is het een heel andere zoen een zoen die beantwoordt wordt met passie. Als de vrouwen elkaar loslaten weten zij beiden wat hun te doen staat.

“Eerst hebben wij samen nog iets te regelen. Dat gaan wij eerst doen,” zegt Marina, “de komende dagen zullen wij een plan bedenken. Wij zullen hem van zijn eigen misselijke instelling afhelpen en hem straffen zoals hij jou ook heeft gestraft.” Marina staat op en haalt nog een vers bakje koffie. Tijdens de koffie komen er plannen bij de vrouwen op. De een is uitvoerbaar de andere helemaal niet. Als laat in de avond Lore weg gaat neemt Marina nog een drankje, zij probeert dan het plan wat in haar opkwam een poosje terug verder uit te werken. Het is een wat vreemd plan maar waarschijnlijk wel het enige wat goed zal werken. Een man die sterker is dan twee vrouwen heb je er niet zo snel onder, daar moet je met een goed en waterdicht plan mee aankomen. Soms moet je als vriendin jezelf een beetje opofferen voor je vriendin, hopen dat het dan ook werkt zoals je bedacht hebt. Als zij achterover in de stoel zakt begint het plan haar steeds meer aan te staan, alle eventuele problemen lost zij op. Als zij later naar bed gaat weet zij dat er een plan is ontstaan wat ook zeker zal kunnen werken. Maar de beide vrouwen moeten er wel achter staan, want zij moeten het samen uit voeren.

Na het weekend komen de vrouwen weer op het werk, als Lore Marina ziet loopt zij op haar af met een vragende blik in haar ogen. “Lieve Lore, ik heb dit weekend een plan bedacht maar daar zal jij jouw volledige medewerking aan moeten geven anders word het niets, ik zal jou vanavond als je bij mij langskomt precies vertellen hoe ik het bedacht heb. Als er dingen zijn die jij anders wilt dan moet je het zeggen.” Lore en Marina spreken af dat zij elkaar die avond zullen treffen bij Marina thuis en dan het plan wat zij heeft doorspreken. Als Lore later op de avond bij Marina aan belt gaat de deur gelijk open, Marina staat in een wijde jurk in de opening en doet een stap opzij.

“Kom binnen schat,” zegt Marina. Terwijl Lore naar binnen stap en de deur sluit geeft Marina haar een zoen op de wang. Als de deur is gesloten draait Lore zich om en kijkt in de lieve ogen van Marina die nog geen twintig centimeter bij haar vandaan staat. Lore kijkt even, dan gaan haar lippen naar voren en raken de lippen van Marina. De vrouwen laten hun tong langs elkaar strelen. Lore laat haar hand over de rug van Marina strelen. Als zij bij de billen van haar vriendin komt hoort zij haar in haar mond diep kreunen. Hier door aangemoedigd laat zij haar hand over de billen van Marina gaan. Marina laat Lore los en kijkt haar met verlangende ogen aan.

“Meisje wat doe je met mij, kom laten wij naar binnen gaan anders loopt het hier in de gang nog verkeerd af.” Marina loopt met een snelle pas de kamer in. Als Lore in de kamer komt is Marina alweer in de keuken verdwenen. “Wil je koffie Lore?” Hoort zij vanuit de keuken Marina roepen. “Ja lekker,” zegt Lore met nog een beetje van emotie verstikte stem. Marina lacht vanuit de keuken, “was het zo lekker schatje? Dat je stem nog niet terug is?” Lore antwoordt niet. Zij laat zich op de bank vallen en merkt dat haar slipje een beetje vochtig is geworden, zachtjes kreunt zij even en streelt even over haar kutje.

Marina komt de kamer in lopen met twee kopjes koffie en zet er een op de tafel voor Lore neer. Lore kijkt naar haar vriendin en ziet dat zij onder het jurkje niets aan heeft. Door de wijde opening rond haar hals kan Lore heel ver naar binnen kijken. De rillingen lopen weer over haar rug bij het zien van de mooie stevige borsten van haar vriendin. Lore zucht diep en pakt het kopje. Marina glimlacht naar haar, zij weet heel goed wat haar vriendin heeft gezien. Zoals zij nu reageert, zal zij zeker niet afwijzend zijn om verder te gaan. Dat was wat Marina ook eerst weten wilde voor zij haar plan zou opbaren aan Lore. Tijdens de koffie begint Marina haar plan uit te leggen aan Lore. Lore zit met steeds vrolijkere ogen het verhaal van haar vriendin aan te horen. Na verloop van tijd hebben de vrouwen samen een heel mooi plan in elkaar gezet. Marina zou gaan zorgen voor de spullen die er bij nodig zijn.

Marina kijkt Lore aan en ziet een warme gloed in de ogen van haar vriendin, nu weet zij zeker dat wat zij nu zou doen er geen terughoudendheid van Lore haar kant zou zijn. Als zij even haar hoofd naar beneden laat gaan merkt zij ook wat Lore als zicht heeft gehad. De jurk van haar is een heel stuk omhoog gekropen en het slipje is hierdoor net zichtbaar geworden. Er zit in het slipje een klein nat plekje wat gekomen is van de opwinding tijdens het bespreken van het plan. Langzaam verschuift zij iets op de stoel waardoor er nog meer van haar slipje zichtbaar wordt voor Lore. Zij kan nu het donkere natte plekje in het slipje zien. Als Marina Lore weer aankijkt ziet zij dat Lore met een vrij warm en opgewonden hoofd in haar richting zit te kijken. Marina staat op en loopt naar de bank waarop Lore zit. Als zij zich naast Lore laat zakken schuift haar jurkje tot over haar billen omhoog. Marina legt een arm bij Lore om haar schouders, even kijken de vrouwen elkaar strak aan dan komen de lippen naar elkaar toe. De lippen vinden elkaar, langzaam gaan de lippen van elkaar en strelen de tongen elkaar.

De handen van Marina strelen de rug en buik van Lore. Lore kreunt diep, zachtjes zucht zij in de armen van Marina. De armen en handen van Marina dwalen over het hele lichaam van Lore, zij wordt steeds wat kalmer en laat haar handen ook rustig aan het werk gaan. Met een hand streelt zij de nek en haren van Marina, langzaam zakt zij verder naar beneden. Heel voorzichtig streelt zij de borst van Marina, onder de stof voelt zij de tepel hard worden. Als haar vingers langs de tepel glijden, gromt Marina het uit van puur genot. Marina trekt Lore onderuit zodat deze met haar rug op de bank komt te liggen. Zachtjes gaan haar handen over de borsten van Lore. Lore sluit de ogen en geniet. Haar kleren worden snel verwijderd, de lippen van Marina strelen de vrij komende huid, als haar tong heel zachtjes over het slipje van Lore glijdt word zij heel onrustig en kan geen seconde stil liggen, haar billen schieten van de ene kant naar de andere kant op de bank. Als Marina het slipje opzij trekt en haar tong langs de lipjes van Lore laat gaan kreunt zij diep. “O! Ja! Marina, dit is zalig ho… ja, zo, ga door!”

Door deze aanmoediging laat Marina haar tong tussen de lipjes door gaan. Zachtjes streelt zij de binnenzijde van het zachte vlees. Dan gaat zij met haar tong omhoog en komt het stijve klitje van Lore tegen. Om beter bij het kutje van haar vriendin te kunnen zet zij haar knieën op de bank aan weerszijden van het hoofd van Lore. Heel even voelt zij niets, ineens zijn de vingers en de tong van Lore bij haar kutje, het slipje wordt opzij getrokken en er schuift een tong haar kutje in. Lore die heel erg ligt te genieten probeert het genot ook te geven aan Marina door haar zo goed mogelijk te likken. Als zij even later het klitje van Marina tussen haar lippen neemt voelt zij dat Marina en zij zelf op de rand van een orgasme aan zitten. Met haar vingers en tong bewerkt zij het kutje van Marina, op dezelfde manier wordt zij door Marina verwend. Ineens voelt zij haar orgasme aan komen, onder de druk van het kutje van Marina op haar mond gromt zij. “Ja, ja, ho, ja! Marina ik kom! Ho…ja!” Gelijk begint Marina ook te blazen en te grommen en komt ook zalig klaar.

Even later als zij rechtop zitten strelen zij elkaar nog even. “Dit was zalig Lore. Ho, je bent een natuurtalent mm… ik laat jou nooit meer gaan, jij wordt mijn speciale vriendin mm… zalige meid.” Lore kijkt Marina aan. “Als ik mijn wraak heb gehad dan ben ik van en voor jou” antwoordt zij dan terwijl zij Marina recht aan kijkt. Bij Marina schieten de tranen in haar ogen. “Lieve Lore wij gaan jou voldoening geven en daarna zullen wij elkaar intens gelukkig maken.” Haar lippen vinden die van Lore voor een passievolle zoen.

Later op de avond gaat Lore naar huis, als zij thuis komt is haar vriend nog niet thuis. Wanneer zij op bed ligt en bijna slaapt komt hij ook thuis. Heel zachtjes stapt hij zijn bed in, draait zich van Lore weg. Lore moet even stilletjes lachen, zij weet wat hem te wachten staat en dat is niet echt leuk voor hem. In de morgen staat zij weer normale tijd op en gaat naar haar werk toe. Zij is een heel stuk vrolijker dan de afgelopen weken. In de middagpauze komt Marina naar haar toe, als zij zit kijkt zij Lore even aan en glimlacht. “Alles is geregeld lieve dame, ik ga de spullen vanmiddag ophalen en ook degene waar het van is komt vanavond langs om het te bevestigen. Mijn andere vriend heeft toegestemd om mee te helpen, hij had er wel zin in.” De tranen staan even bij Lore in haar ogen. “Oké, dan kunnen wij het gaan voorbereiden schatje” zegt zij dan. Een paar dagen later krijgt zij van Marina een klein flesje. “Dit is het middel ongevaarlijk maar je bent wel een paar uur uitgeteld, je moet het hem geven voor het eten zaterdag, dan kom ik een poosje later langs en nemen wij hem mee naar mij.”

“Dat is goed Marina, ik zal het hem in een biertje geven dat valt niet op,” antwoordt Lore. “Oké, bel mij maar als het werkt dan kom ik er aan,” lacht Marina haar toe. Nu is er geen weg meer terug, niet dat Lore dat zou willen, alleen is het nu echt in werking gezet. Lore geniet er bij voorbaat al van.

Op de zaterdag is Lore toch wel een beetje zenuwachtig, zeker als haar vriend in de morgen weg gaat en niet zegt waar hij naar toe gaat. In de loop van de middag komt hij weer thuis. Als hij in de kamer zit roept hij naar Lore. “Breng eens een flesje bier.” Lore pakt een flesje bier en het potje, snel gooit zij de nodige druppels in het bier en neemt voor zichzelf een glas water mee naar de kamer. Zij zet het flesje op de tafel zoals zij altijd doet. “Ga jij vanavond nog weg?” Is haar vraag. “Ik weet het nog niet, als jij plannen hebt kan je gerust gaan want het wordt niets samen vanavond,” is zijn antwoord. Inwendig lacht Lore. “Nee ik blijf zoals altijd gewoon thuis misschien dat Marina nog even langs komt,” zegt zij dan. “Dan blijf ik ook thuis, antwoord haar vriend, die vrouw wil ik nog een keer in bed hebben.”

“Dan zal jij daar je best voor moeten doen, alleen denk ik niet dat het je gaat lukken om met haar het bed te delen,” zegt Lore. “Hoezo niet?” Is zijn vraag. “Dat weet ik niet maar zij vindt jou niet een heel leuke vent heeft zij mij wel eens gezegd,” antwoord Lore. “Wacht maar tot ze ziet wat ik in mijn broek heb, dan wil zij niet anders meer,” is zijn antwoord. Met een lange geeuw rekt hij zich uit, gelijk de laatste slokken uit het flesje nemend. “Goh ik krijg mij toch ineens een slaap dat is niet gewoon,” zegt hij. “Dan ga je toch even liggen,” zegt Lore. “Het zal wel weer overgaan denk ik, geef mij nog maar een flesje bier,” antwoord hij. Lore loopt naar de keuken en pakt nog een flesje bier voor hem. Als zij de kamer weer inkomt, ligt hij bijna te slapen. Zij zet het flesje op de tafel. Even schiet hij omhoog omdat hij schrikt van het geluid, snel pakt hij het flesje en zet het aan zijn lippen. Zonder te stoppen drinkt hij het flesje in een keer leeg. Als hij het op tafel zet valt hij uit zijn stoel en is in diepe slaap voor hij de grond raakt. Lore pakt haar telefoon en belt Marina. Nog geen vijf minuten later slepen zij samen hem naar de auto van Marina.

Toen zij bij Marina haar flat kwamen lag hij nog steeds te slapen. “Dat duurt nog wel een uurtje voor hij een beetje bij gaat komen,” zegt Marina. Samen dragen zij hem naar haar flat. In de flat trekken zij hem de kleren van het lijf en binden hem vast. De bindsel zijn zo gelegd dat er veel met hem kan gebeuren zonder dat er eerst weer een aantal bindsel moeten worden los gemaakt. Deze techniek heeft Marina van een stel wat zij al jaren kent en waar zij in de afgelopen week een aantal ideeën en dingen heeft gehaald. Als de vrouwen hem hebben neergelegd zoals zij willen lopen zij samen de kamer uit. Op de gang pakt Marina Lore beet en draait haar naar zich toe, haar armen zijn rond het middel van Lore gelegd. “Is dit echt wat je wilt, Lore?” Vraagt zij dan, met haar lippen op een paar centimeter van de lippen van Lore. Lore zucht en fluistert. “Ja schatje wij gaan door dit is wat ik echt wil.” Haar lippen vinden die van Marina voor een lange zoen. Als de vrouwen elkaar los laten lopen zij hand in hand de slaapkamer in.

Op het bed liggen een aantal outfits klaar. De outfits zijn van leer en van rubber, ieder pakt een outfit op en trekt het aan. Marina heeft een strak body van leer, haar borsten worden aan de onderzijde stevig omhoog gedrukt en haar tepels zijn helemaal vrij. Aan de onderzijde zitten bandjes waar de nylonkousen aan vast zitten. Een lederen tanga slip maakt de kleding af. Er onder trekt zij een paar lange lederen laarzen aan, deze komen tot halverwege haar dijen. Zij gaat voor de spiegel zitten en maakt zich er strak op.

Lore heeft een strak slipje van soepel rubber aan gedaan, haar bh is van dezelfde kleur en ook van hetzelfde soepele rubber, eroverheen trekt zij een kort rokje aan. Aan haar mooie gladde benen doet zij zwarte nylonkousen die stoppen net onder het slipje en geen jarretel nodig hebben. Aan haar voeten doet zij een paar pumps met hoge scherpe hakken. Ook zij maakt zich op. De vrouwen kijken elkaar aan en glimlachen elkaar toe. “Dit wordt een mooie avond schatje,” fluistert Marina haar vriendin toe.

Zij lopen op hun gemak de slaapkamer uit, in de kamer pakken zij een glas drinken. Zij proosten. “Op je wraak lieve Lore,” zegt Marina. “Zeker, en daarna wil ik alleen jou nog maar aan mijn zijde lieve schat,” antwoord Lore. Beide dames gooien in een keer het glas achterover. Als zij de drank door hun keel laten lopen horen zij uit de kamer waar hij ligt een diepe harde kreun komen. Lachend kijken zij elkaar. “Kom ons mannetje is wakker geworden,” zegt Marina, “wij zullen hem eens gezelschap gaan geven.” Zij lopen de kamer in, hij doet zijn ogen open als hij de dames binnen hoort komen. Wat is dit voor iets? Maak mij los en snel een beetje anders…” Roept hij uit. De vrouwen gaan voor hem staan en tillen zijn hoofd aan zijn haren iets op. “En wat dacht jij te kunnen doen lieve jongen?” Vraagt Marina. “Daar kom jij wel achter slet,” schreeuwt hij. “Ik zeg het je een keer, hou je mond dicht en als je ons aanspreekt dan zeg meesteres heb je dat begrepen? Slaaf,” bijt Lore hem toe.

“Dat denk ik niet slet,” bijt hij terug. “Auw,” roept hij dan uit. Marina geeft hem een harde klap met haar platte hand op zijn kont. Even is hij stil dan wil hij weer beginnen met roepen. Marina heeft een mondknevel gepakt en doet die voor zijn mond. Dan komt er alleen nog maar een hoop gerommel uit zijn keel. Marina loopt naar Lore toe die voor hem staat, langzaam begint zij met Lore te zoenen. Haar tong glijdt door de nek van Lore, zachtjes kreunt Lore. Met haar tong glijdt zij verder naar onder en likt zachtjes over de boven kant van de borst van Lore. De handen van Lore dwalen langzaam over het lichaam van Marina. De vrouwen houden hem scherp in de gaten, langzaam begint zijn lul te groeien en komt er zo nu en dan een zacht kreunend geluid uit de mondknevel. De vrouwen laten elkaar los en lopen om hem heen, de hand van Marina streelt de billen van hem. Lore laat haar hand met harde klap omlaag komen en beland op zijn billen. Er klinkt nu een andere soort grom onder de knevel vandaan. Ook Marina geeft hem een paar harde klappen. Dan laten zij hem even met rust en lopen iets bij hem weg. Marina pakt een dildo en drukt die in een potje vet en loopt dan naar hem toe en zonder waarschuwing duwt zij hem in een keer helemaal in zijn kont.

De kreet die onder de knevel uit komt is van pijn, hij probeert zich los te schoppen en te trappen maar hij ligt heel erg goed gebonden voorover op een speciaal toestel voor dit soort martelingen. Lore loopt naar voren en pakt zijn haren beet en trekt hem omhoog, “lekker he? Dat voelde ik ook en nog meer want die van jou was groter dan dit kleine ding wat er nu bij jou in zit, maar wen er maar aan want wij zijn nog niet klaar met jou.” Met een korte ruk gooit zij zijn hoofd naar beneden. Even laat zij haar zweepje op zijn rug neer komen, het kletst aardig. Gelijk laat zij de zweep nog een paar keer neerkomen op zijn rug en billen. Marina haalt de vibrator uit zijn kont. De vrouwen lopen iets weg en laten hem even bij komen. Zijn kreunen, houdt even op. Zijn kontgaatje blijft open staan, de vrouwen kijken er naar en hun tongen vinden elkaar weer in een passievolle zoen. Hun handen strelen elkaar, het genot wordt bij de vrouwen snel op gewerkt, Lore kreunt en laat haar vingers met de stijve tepels van Marina spelen. Marina laat haar hoofd in haar nek zakken en geeft Lore zo nog meer ruimte om met haar gevoelige borsten te spelen.

Als de vrouwen elkaar sterk hebben opgepept laten zij elkaar los en pakt Lore en grotere dildo en maakt die een beetje glad met het vet uit het potje. Zij loopt naar de billen van haar vriend toe en stopt in een keer de dildo tot aan het einde bij hem in zijn gaatje. Hij beweegt verschrikt op het apparaat. De dildo zit tot aan het einde in zijn billen. Lore zet de dildo aan en laat hem trillend in zijn kontje zitten. Marina gaat met haar billen tegen zijn billen aan staan, langzaam zakt Lore langs het lichaam van haar vriendin omlaag en likt elke stukje blanke huid. Het slipje trekt zij opzij en haar tong vindt de gezwollen klit van Marina. Zij neemt hem tussen haar lippen en heel zachtjes bijt zij erin. Dit is net te veel voor Marina: O! Ja! Lore ik kom! Met een kreet komt zij klaar en haar sappen lopen rijkelijk over het gezicht van Lore.

Lore likt het zo veel mogelijk op. Dan komt zij langzaam omhoog. Al likkend komt zij langs het naschokkende lichaam van Marina omhoog. Als haar gezicht bij Marina haar lippen komt likt Marina haar gezicht helemaal af. Mm… lekker is dit schatje mm… ho! Zalig,” kreunt zij hem toe. De vrouwen laten elkaar even los en gaan op de bank zitten die tegen de muur staat. Hij kan nu de vrouwen zien, er lopen tranen over zijn gezicht, maar er staat ook een harde haat in te lezen. De vrouwen gaan verder met elkaar te verwennen.

Even later gaat de bel, Marina staat op en loopt naar de deur. Even later komt zij weer terug en achter haar loopt een donkere man die vrij lang is, grote handen heeft en heel stevige armen. Hij trekt zijn kleren uit, als hij zijn broek uit doet ziet Lore een hele grote half harde paal hangen. Zij moet even slikken, Marina loopt naar haar toe, de man loopt in hun richting en laat zijn grote paal door zijn handen glijden. De vrouwen gaan op de rand van de bank zitten en nemen de paal van hem over. De mond van Lore schuift erom heen en begint hem zachtjes over de kop te likken, Marina zakt iets van de bank af en likt zijn ballen. Met haar handen streelt zij zijn billen. De grote paal groeit snel tot volledige sterkte. Lore heeft hem nog steeds in haar mond, zachtjes gaat hij steeds een stukje verder in haar mond. De man kreunt diep en maakt zachte neuk bewegingen in haar mond. Marina is achter hem gaan zitten en likt zijn bilnaad. Met haar handen streelt zij de grote ballen. Langzaam draait zij zich om en kijkt de vriend van Lore recht aan, zij lacht hem heel gemeen toe. De vrije hand van Marina gaat tussen de benen van de neger door en streelt de borsten van Lore.

“Mm… dat is lekker Ho… ja… ga door mm…” Kreunt Lore als zij de grote paal even uit haar mond laat glijden, gelijk hapt zij weer toe en neemt de lul voor de helft in haar mond. De benen zet zij verder uit elkaar, de vingers van Marina strelen haar hele lichaam. Heel zachtjes drukt zij haar hand tegen de poes van Lore aan. Lore kreunt diep met de lul diep in haar keel. Als Marina het strakke slipje opzij trekt en haar vingers over het klitje laat rollen komt Lore met grote schokken klaar.

Op de lul die nog steeds in haar mond zit bijt zij even hard. De neger pakt haar hoofd beet en begint haar ineens met lange halen te neuken. Voordat Lore het in de gaten heeft gromt hij,”ho, ja! Ik ga je mond volspuiten, hier is het ja! Ik kom!” Met een paar heel krachtige schokken spuit hij zijn zaad met grote snelheid achter in de keel van Lore. Lore heeft de grootste moeite om alles in te slikken, het loopt langs haar lippen. Marina laat hem los en kruipt naar Lore toe en likt haar mond en wangen helemaal schoon. Als zij Lore een lange zoen geeft spelen hun tongen met elkaar en met het zaad wat nog niet is ingeslikt. Langzaam laten zij elkaar los, nemen de iets wat verslapte lul beet en maken hem met hun tongen en lippen weer hard.

Als hij helemaal stijf staat draait de man zich om en kijkt de vriend van Lore aan. Hij loopt naar hem toe, als hij achter hem staat neemt hij uit het potje vet een handje en smeert daar zijn grote wapen mee in. Hij pakt de vibrator beet en trekt deze met een ruk uit de darmen van hem. Hij gaat achter hem staan, zijn handen wrijven over zijn zeer gladde paal. Een klein stapje doet hij naar voren, zijn lul raakt de billen van de vriend van Lore. Lore en Marina kijken vanaf de bank rustig toe. Hun handen strelen elkaar. Er verschijnt een heel paniekerige blik in de ogen van haar vriend, Lore moet er om lachen want ook zij heeft waarschijnlijk deze blik gehad toen hij zijn pik erin ging drukken bij haar. De neger doet nog een stap naar voren en laat de kop van zijn lul in de nog steeds openstaande kont van hem glijden.

Doordat hij zo glad is schuift zijn eikel er zonder moeite in. Even blijft hij staan, dan drukt hij ineens zijn hele wapen de kont voor hem in. Gelukkig is zijn mond gesnoerd anders had de hele flat mee kunnen genieten en was er zeker iemand gekomen. Langzaam begint de neger hem te neuken, langzaam drukt hij zijn paal naar binnen en haalt hem er dan weer tot aan de eikel weer uit. Met lange halen neukt hij hem. De tranen lopen over de wangen van hem, de vrouwen zijn in negenenzestig gaan liggen en hebben hun slip uit gedaan. Hun tongen strelen elkaars kutje. Zij kreunen diep, ook de neger begint steeds sneller te neuken. Hij hijgt als een paard. Aan zijn ogen is te zien dat hij ook niet lang meer nodig heeft om voor de tweede keer klaar te komen.

De vrouwen kunnen het ook niet meer uithouden en onder luid gekreun komen de beide vrouwen weer klaar. “Ja, ha… ik kom… dit is mooi, ho, ja!” Kreunen beide dames uit. Het gehijg van de neger wordt ook steeds heviger. Ineens kreunt hij, ho… ja… ik ga komen ho… ja… ik kom! Met wilde schokken van zijn lichaam komt hij kreunend klaar. Even later trekt hij zijn iets verslappende lul uit zijn kont en loopt naar de voorkant, als hij op zijn hurken gaat zitten, pakt hij de haren van hem en trekt hem iets omhoog. “Ik wil nooit horen dat je wraak zoekt op deze dames heb je dat begrepen?” Hij knikt alleen een beetje. De tranen lopen over zijn wangen. De vrouwen maken zijn boeien los. Hij rolt van het apparaat af en blijft even liggen de vrouwen pakken zijn kleren beet en tillen hem op. Zij lopen naar de deur toe en als de deur open is zetten zij hem buiten. De deur sluit zich achter hem.

De neger heeft zich gedoucht en geeft beide vrouwen een zoen, daarna loopt hij naar de deur en gaat naar buiten. Hij pakt de vriend van Lore beet en neemt hem mee naar beneden. Daar zet hij hem op de parkeerplaats neer en loopt dan weg. Als de vrouwen naar de parkeerplaats kijken zien zij dat hij zijn kleren aan doet en weg loopt. “Daar heb je geen last meer van lieve schat,” zegt Marina. Lore kijkt haar aan, “dat denk ik ook niet,” antwoord zij, “morgen als hij werken is of weg,  ga ik mijn spullen ophalen en dan kom ik als jij dat wilt bij jou wonen.”

“Of ik dat wil? Natuurlijk wil ik dat Lore! Mm… zalig gewoon,” fluistert Marina haar in het oor.

Ronald.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *