Bi-man IV

()

Om tien uur precies die vrijdag, drukte ik op de deurbel van een prachtige villa in Buitenveldert. De plek waar Sandy en Freddy woonden, die ik via een contactadvertentie had leren kennen. Ik was gespannen tot op het bot. Door de turbulente gebeurtenissen van de afgelopen week, was ik als schuchtere en bange jonge vent ineens op een achtbaan van seks en lust terecht gekomen. De vrouw die mij welgemikt en scherp dat zetje had gegeven, had mij gevraagd of ik haar chauffeur wilde zijn tijdens de periode dat ze met een gescheurde enkelband kampte. Ik had geen enkele reden om dat verzoek te weigeren.

Ik hoorde gestommel in de gang en met enige moeite ging de voordeur open. Sandy was alleen thuis. Ze had moeite om met haar rolstoel de deur te openen.

“Hallo Leo, keurig. Stipt op tijd, daar hou ik van” hoorde ik eerst haar stem. Maar vervolgens keek ze mij met grote ogen aan toen ze zag welke metamorfose ik had ondergaan.

“Jezus! Wat een leuke verrassing ben jij ineens geworden! Heb je na ons gesprek het licht gezien of zo? Ik ben helemaal van mijn melk. Je maakt mij erg nieuwsgierig.” Ik kreeg een kleur en voelde mij niet echt comfortabel, ondanks deze complimenten. Maar ja, complimenten krijgen dat was iets waar ik aan moest wennen. En bovendien, ik kon toch moeilijk aan haar vertellen dat ik sinds mijn gesprek met haar mezelf eindelijk over mijn twijfel had heen gezet. Dat ik sindsdien door twee mannen was geneukt en dat ik ook nog mijn hospita had uitgewoond. “Complimenten, het staat je geweldig. Je bent nu al het stuk dat ik van je had willen maken.” In dat zinnetje zat heel veel opgesloten stelde ik achteraf vast. Sandy zag mij kennelijk als een soort project.

“We gaan vanmiddag eerst krukken ophalen” zei ze. “Ik word gek van die rolstoel.” Ze ging mij voor naar een riante woonkeuken. “Freddy is naar het buitenland, dus het is nu wat behelpen. De werkster heeft vandaag bovendien haar vrije dag. Koffie? Druk de knop maar in.” Ik deed wat ze vroeg en het koffiezetapparaat begon te lopen. Ze wenkte dat ik aan de keukentafel kon gaan zitten.

“Je ziet er echt heel goed uit, ondanks je slaperige ogen. Je bent een stuk. Ik had je vanmorgen naar de kapper willen sturen en ik had ook al een pak voor je klaarliggen. Dat moet je straks wel even passen. Je hebt mooie kleren aan, maar we gaan vanmiddag naar een bedrijf dat nogal formeel is.” Sandy had zelf een trainingsbroek aan. Daarboven droeg ze een dun shirtje met spaghettibandjes. Haar tieten zaten in een zwart kanten bh. Ze puilden heerlijk uit. Ik liet mijn blik er snel overheen glijden en keek snel weer weg. Sandy was het niet ontgaan en las mijn gedachten.

“Ik vind het helemaal niet erg als je naar mij kijkt. Je verandert echt niet in een zoutpilaar. Kijk mij eens aan” zei ze dwingend en ze tilde trots haar tieten op. Ik keek haar schichtig recht in haar ogen. “Wen er maar aan dat je mij of Freddy altijd recht in de ogen kijkt. Je hoeft nergens bang voor te zijn. Alleen honden zijn onderdanig en daarom hebben wij geen hond.” Ik keek haar aan. Onrustig omdat ze mij er weer mee uit mijn comfortzone haalde. Ze lachte ondeugend en geruststellend tegelijk. Die nacht zou ik wellustig op haar tieten zuigen en mij veilig voelen. “Ik ben er trots op en jij mag er ook best van genieten.” Ik kreeg een rood hoofd en wist mij geen houding te geven.

Ze lachte. “Zo’n stuk en zo bescheiden. Je bent bijzonder. Ja schat, een gefrustreerde jeugd te boven komen heeft tijd nodig. Ik weet er alles van. Ik voelde mij zelf vies en smerig, toen ik het voor de eerste keer had gedaan. Een afgelikte boterham. Zondig en verderfelijk. Het weerhield een ouderling er echter niet van om mij aan te randen. Ik weet alles van hypocrisie en ik besloot radicaal om er mee te breken. Het heeft mijn zeker tien jaar gekost om die zondige gedachtes uit mijn systeem te krijgen. Maar als ik het kan, dan moet jou dat ook lukken. Aan je nieuwe kleren te zien ben je een snellere leerling dan ik.”

Ik schonk de koffie in en ik was blij dat het gesprek daarna even niet meer over mij ging. Ze vertelde over haar werk als consultant. Ze werkte vanuit huis, net als Freddy. Ze hadden allebei een eigen carrière en ze waren vaak op pad in binnen en buitenland. Ze deed een voorstel over het salaris, waar ik overigens geen moment over na had gedacht. Het was riant vergeleken bij mijn karige uitkering. Ook al was het werk voor tijdelijk, het luchtte mij ook op. Het voelde als een nieuwe start. Maar Sandy keek al verder dan alleen de periode dat ze afhankelijk was. “Volgens mij heb je een goed stel hersens, dus ik heb zitten denken om je mijn persoonlijke assistent te maken. Freddy en ik zijn druk genoeg. Als kersverse econoom kun je vast goed rekenen en ben je ook in staat verslagen te maken, klopt dat?” Ik knikte bevestigend. Ik kon wel een vreugdedansje maken. Sandy bood mij dus ook een kans om mij te bewijzen. Misschien kwam ik zo eindelijk aan het werk. (Wat achteraf ook zo was, ook al was het een vreemde aanleiding. Ik kon toch moeilijk aan mensen vertellen dat ik uiteindelijk aan het werk ben gekomen door te reageren op een contactadvertentie waarin een stel naar een speeltje zocht voor erbij…) Laten we even kijken hoe het loopt, dan zal ik eens met Freddy overleggen. Even later tekende ik de papieren, die ze door haar accountant klaar had laten maken en zo werd Sandy mijn werkgever.

“Nou assistent, gefeliciteerd met je nieuwe betrekking.” Sandy keek mij warm aan en schudde mijn hand. “Krijg ik nog een kus?” Ze keek mij geamuseerd aan omdat ze wist dat ik moeite met intimiteit had. Ze trok mij naar zich toe en kuste mij op beide wangen. Ze rook heerlijk. Ik kuste haar vluchtig terug.

“Die angst van je, die je pappie er vast heeft in geramd, daar gaan we mee aan de slag. Je hebt die mooie gekwelde ogen van je niet gekregen om ze neer te slaan, maar om nieuwsgierig de wereld in te kijken.” Iedere conclusie over mijn verleden was treffend. Ze wist uit eigen ervaring wat ik had doorgemaakt. Zij had zich er tegen verzet, en ik had daar het zelfvertrouwen niet voor gehad. Hoewel het woord toen nog niet bestond, wilde ze mij ‘resetten’.

“Nou aan het werk.” Maar de eerste acties als haar nieuwe werknemer, waren meteen ongebruikelijk. Ik duwde haar vooruit naar haar schitterende slaapkamer. Mijn eigen kamer kon er wel vier keer in. Aan een kledinghanger hing een grijs pak en een lichtblauw overhemd met donkerblauwe stropdas. “Ik heb een pak voor je dat Freddy toch nooit aantrekt” zei Sandy. “Jullie hebben ongeveer hetzelfde postuur. Pas het maar eens.”  Ze zag mij twijfelen, maar ze had er duidelijk ook plezier in om mij te zien stuntelen. Ik durfde mij niet goed in haar bijzijn om te kleden. “Ik zal je echt niet bespringen” zei ze geamuseerd terwijl ze haar handen demonstratief op de wielen van de rolstoel legde.

“Wilde jij trouwens niet ons speeltje zijn, schreef je toch?” Ze knipoogde. Ik kreeg weer een kleur en realiseerde mij weer hoe naïef ik in feite op de advertentie had gereageerd. Achteraf maar goed ook, want die brief had mij wel gebracht waar ik nu was, ook al had ik een heel verkeerde voorstelling van zaken gehad. “Ik plaag je” zei ze. “Zie het maar als een goede oefening. Je hebt mazzel trouwens, want Freddy en ik lopen heel vaak naakt door ons huis. Dat went vanzelf.” Ze zag aan mijn blik de impact van haar woorden. Ik was al haar speeltje zonder dat ik het besefte. In alles was ze leidend, door mijn onervarenheid en omdat ik eigenlijk nog niets van de wereld wist. En die rol beviel haar buitengewoon goed. Ik hing mijn kleren over een stoel en Sandy ‘s blik week niet van me. Toen ik in mijn ondergoed stond zei ze.

“Draai je eens om, ik wil al je moois zien.” Ik deed schoorvoetend wat ze zei. Ze zag mijn benauwde blik. “Neen, wees niet bang, houd je ondergoed maar aan. Schat, doe je schouders recht, borst vooruit, zelfbewuster kijken en je bent echt een stuk. Dat kapsel maakt je een heel andere veel opener man. Ik wil zijn adres. Kijk trouwens maar uit voor Freddy.” Ze taxeerde mij met een scherpe blik toen ze dat zei. Ze moet mijn verlangen, gecombineerd met mijn onzekerheid gezien hebben. “Zo ben je helemaal zijn type.” Ze bekeek mij verder van top tot teen alsof in een object was. Ik slikte en voelde een tinteling in mijn buik. Ik probeerde snel mijn gedachten te verzetten. Een stijve lul kon ik op dit moment echt niet gebruiken.

“Je hebt dromerige ogen, weet je dat? Als we een jaar verder zijn ziet jouw wereld er heel anders uit.” Dat die wereld de afgelopen dagen al ingrijpend was veranderd, durfde ik haar nog niet te vertellen. Het pak en het overhemd zaten mij als gegoten. Ik ging in mijn nieuwe outfit op mijn knieën voor Sandy zitten omdat ik stuntelde met mijn stropdas. Ik was zo gespannen als een veer in haar directe nabijheid. “Je ziet er op en top uit” zei ze goedkeurend. Ze streelde mij snel bemoedigend door mijn haar en keek mij intiem en geruststellend aan. Wat ze deed, was zo natuurlijk voor haar. Zo volkomen in balans en zo vanzelfsprekend. Ze was een leider. Als ik aangeraakt werd door iemand, werd ik altijd onzeker omdat ik mij geen houding wist te geven. Ik verwarde affectie en intimiteit meestal met seks en wist mezelf dan nooit raad. Voor het eerst ervoer ik dat iemand ook gewoon fysieke aandacht voor je kon hebben uit genegenheid. Maar mijn volgende oncomfortabele moment diende zich al weer aan.

“Help mij even met omkleden. Het is zo’n gedoe met die enkel.” Ik slikte. Deze mooie en bijzondere vrouw vond het de gewoonste zaak van de wereld dat ik haar hielp met omkleden. Onhandig stond ik naast haar. Ik hielp haar overeind en ze leunde op mijn schouder. Ik moest haar helpen haar trainingsbroek uit te trekken. Ik schoof de trainingsbroek halverwege haar dijen. Ze leunde achterover en boog langzaam haar goede been en ging op het bed zitten en vervolgens achterover liggen. Ze tilde een voor een haar benen op en ik stroopte de trainingsbroek verder af. Ze had geweldige benen die eindigden in een zwart kanten slipje. Ik probeerde zo neutraal mogelijk te kijken.

“Heb ik geen mooie benen?” Ze tilde haar ene been op en wreef langs de binnenkant van haar dijbeen. Ze speelde met mij en het was echt bedoeld om mij op te naaien. Ze wist dat ik zonder haar toestemming niets zou durven. Weer prikte ze expres in mijn comfortzone.

“Ik heb jou net ook staan bekijken. Stop met je te schamen Leo. We moeten zo weg, maar anders liet ik je wel meer zien.” Mijn blikken keken vluchtig langs haar mooie lichaam en met een bijna smekende blik vroeg ik zonder woorden of ze mij voor even met rust wilde laten. Ik had gewoon het zelfvertrouwen niet om te weten hoe hier mee om te gaan. Ze glimlachte. “Er zijn mannen die een moord zouden willen doen om nu met jou te kunnen ruilen. Juist daarom wil ik jou. Wen jij er maar aan.” Even later had ze ook haar truitje uit en lag ze alleen in haar slipje en bh op bed. Ik hielp haar met trillende handen met haar panty. Ze liet mij verder met rust. Ze ging weer staan en ik hielp haar met haar overgooier. Ze had een mooi soepel lichaam waarvan ik later ieder plekje zo goed zou leren kennen toen ik haar minnaar werd in de driehoek die Freddy, Sandy en ik zouden gaan vormen. Ik kreeg kippenvel toen ik de ritssluiting vanaf haar billen tot tussen haar schouderbladen dicht ritste. Ik had de moed niet, maar door mijn hoofd spookte om haar op bed te gooien om haar vervolgens te neuken. Ik verlangde er naar om mijn handen en mijn tong over haar lichaam te laten dwalen. “Dank je, dat scheelt mij een kwartier gedoe.” Ze maakte zich even later op in de badkamer, die er ook zeer rijk uitgerust uit zag. Ze zag er geweldig uit.

“Nou Leo, daar gaan we dan. Zet hem op.” Ik duwde haar even later door de gang naar een deur die de villa verbond met de garage. In de garage stond een glimmende lavendelkleurige Citroën DS, een snoek, zoals ze de liefhebbers dat liefkozend zeiden. Een geweldige auto, en daar mocht ik in rijden! Mijn leven zag er ineens echt geweldig uit. We haalden op het eerste ritje eerst krukken op, en gingen vervolgens op weg naar een bedrijf in Rotterdam. Ik was gespannen toen ik met Sandy, haar aktetas dragend, het bedrijf binnenstapte. Maar voor haar was het kennelijk heel gewoon.

Ze introduceerde mij als haar nieuwe medewerker en ze had mij opdracht gegeven aantekeningen te maken. Iedereen vond het heel gewoon. Wat mij opviel was dat iedereen voor haar charmes en gevoel voor humor viel. Ze had een natuurlijk overwicht. Het bedrijf was tevreden geweest over haar advies en gaf haar een vervolgopdracht mee. Het was alweer vijf uur toen we vertrokken. Op weg terug richting Amsterdam, stelde Sandy voor om iets te gaan eten. Ze gidste mij naar een chique restaurant dat niet ver van de snelweg lag. Onder het eten vroeg ze hoe mijn eerste werkdag beviel. Ik antwoordde vlakjes dat ik het interessant vond. Daar nam ze geen genoegen mee.

“Wat viel je op, wat vond je van het bedrijf waar we waren? Had jij zelf het idee of dat concept dat ik voorstelde aan zou slaan. Kom op Leo, verschuil je niet. Daar houd ik niet van. Ik houd niet van jaknikkers.” Ik antwoordde naar eer en geweten dat ik de gesprekspartners nogal eenzijdig vond. Ik vroeg mij af of ze waar zouden kunnen maken wat Sandy hen had voorgesteld. Ze legde haar hand op de mijne. “Kijk lieve Leo, daar heb ik nu wat aan. Ik eis scherpte.” Ze had drie glazen wijn bij het eten op en ik alleen maar cola. Het maakte haar nog vrijer dan ze al was. Ik hielp haar in de auto en we reden terug. Ze legde bemoedigend haar hand op mijn dijbeen.

“Volgens mij heb ik er goed aan gedaan om jou te vragen. Je bent een lot uit de loterij.”

En zowaar ik begon ook langzaam te ontdooien. Het werden geen monologen meer van Sandy alleen, maar ik durfde ook iets meer uit mijn schulp te kruipen. Het hielp ook dat ik geconcentreerd naar de weg moest kijken en dat ik niet telkens in haar ogen hoefde te kijken. Want ik had nog steeds moeite haar rechtstreeks aan te kijken. Bij haar thuis reed ik de auto in de garage. Ik hielp haar in haar rolstoel en klemde de krukken er achterop. Mijn eerste werkdag zat er op. Ik zou zo naar huis gaan en ik had mij voorgenomen na de introductie van Marius, de dag ervoor, op mijn eigen houtje naar het gay café terug te gaan. De beer in mijn hoofd was helemaal los.

Ik wilde dit weekend weer op een lul zuigen en genomen worden in mijn kut. Dat had ik mij ‘s morgens bronstig voorgenomen, voordat ik naar Sandy op weg was gegaan. Ik had gedroomd van de kerel in het zwart leren pak – Sjaak zoals Marius hem noemde – die zo opzichtig naar mij had gelonkt, toen ik met Marius wat ging drinken. Ik was die nacht wakker geworden uit een onrustige slaap terwijl mijn dromen mijn indrukken verwerkten. Ik werd wakker met een steenharde lul uit een geile droom. Ik lag vastgebonden op het biljart in het café dat ik met Marius had bezocht. Die Sjaak, de man in het zwart stond achter me, met zijn broek op zijn enkels, als een soort duivel, die mij met zijn dwingende arrogante blik met een enorme lul meedogenloos hard af-neukte. Mijn hospita stond hem aan te moedigen en ik pijpte als een gewillig slaafje Marion/Marius terwijl ze mijn hoofd onder haar rokje gevangen hield. Ik had mezelf ruw afgetrokken op dit beeld om daarna weer rusteloos in slaap te vallen. Mijn seksdrive, mijn libido, was ontploft die week en domineerde in alles mijn geest. Ik versliep mij bijna. Ik moest mij die morgen dan ook haasten om toch nog op tijd bij Sandy te zijn vanwege al deze afleiding telkens in mijn hoofd. Maar het liep dus helemaal anders. Geen hernieuwd bezoek aan dat café.

“Drink nog even een afzakkertje met me” zei Sandy. “Laten we de eerste dag van onze samenwerking vieren.” Het was nog vroeg, en ik durfde geen nee te zeggen. Sandy luisterde het antwoordapparaat af. Ik hoorde de manlijke stem van Freddy zeggen dat hij tot maandag in Milaan bleef. Hij had twee nieuwe afspraken. “Fijn weekend schat, ik bel zaterdag nog wel hoe het met je Leo is afgelopen. Kus!” Ze keek mij aan en knipoogde.

“Hij is vast bij zijn vriendje Gianni” zei Sandy. “Nou dan hebben wij het rijk gezellig alleen.” Kennelijk hadden Sandy en Freddy geen geheimen voor elkaar en lieten ze elkaar helemaal vrij. Dat had ik natuurlijk ook al min of meer uit hun contactadvertentie op kunnen maken, maar zoals ik ervoer hoe ze met elkaar omgingen, was voor mij heel bijzonder om te ervaren. Er leek geen jaloezie tussen hen te bestaan. Ik stak op haar verzoek de open haard aan en ik ging nu ook aan de wijn. Sandy zou mijn taxi naar huis betalen.

“Kom eens dichter bij mij zitten, je zit zo ver weg.” Ik had veilig de stoel tegenover de bank, waarop Sandy zat genomen. Ze had haar voet op een kussen gelegd dat op de salontafel lag. Ik deed wat ze zei. Ze kletste honderduit over haar en Freddy. Hoe ze elkaar zeven jaar geleden hadden ontmoet hadden en over wat ze zakelijk samen hadden opgebouwd. Ze hadden besloten dat het leven geen sleur mocht zijn en zo waren ze ook steeds vrijer geworden. Verlangens hielden niet op bij een relatie of een persoon en ze waren gaan experimenteren. Ik luisterde aandachtig. Sandy schonk telkens mijn glas vol en ik werd als vanzelf ook wat losser. Zij was inmiddels licht aangeschoten. Ze vroeg mij een kistje aan te reiken dat op het plateau naast de open haard stond. Even later rolde ze routineus en ervaren een joint.

“Daar wordt je heerlijk relaxed van” zei Sandy. Ze nam een hijs en gaf de sigaret daarna aan mij. Ik durfde niet te weigeren. Ik moest even vreselijk hoesten toen ik een veel te diepe teug nam en mijn longen overprikkeld waren. Sandy sloeg op mijn schouders.

“Rustig” zei ze. Het ging al snel beter en ik voelde mij ineens heel licht worden. De cannabis maakte mij wat roezig en nog meer ontspannen. “Vertel eens, wat heb je de afgelopen dagen gedaan? Zei Sandy nu ineens wat lijzig.

“Je hebt vast niet alle dagen getrokken, want anders had je ook geen andere kleren gekocht. Je zag er moe uit toen je binnenkwam vanmorgen. Je hebt weinig geslapen. Heb je een vriendinnetje of vriendje ontmoet?” Ineens was mijn terughoudendheid over. Ik wilde en durfde mijn ervaringen met haar te delen. Ik vertelde zonder omwegen wat er was gebeurd en dat ik mij nog nooit zo goed had gevoeld. Ik bedankte nogmaals haar voor het gesprek en vertelde dat wat ze had gezegd een belangrijke aanzet was geweest om meer lef te tonen. Ik keek haar zonder mij oncomfortabel te voelen aan. Ze keek mij verrast en grijnzend aan.

“Leo lieve schat! Wat geweldig van je! Wat ben je moedig! Ik wist gewoon dat het in je zat, maar je laat het meteen al zien! Ik wil alle details horen.” Ze zei het meer dan verlangend en de blik in haar ogen veranderde in zwoel en ontvankelijk. Ze vroeg mij het hemd van mijn lijf en ik vertelde opgewonden wat ik had meegemaakt. En terwijl ik het vertelde kreeg ik een enorme paal in mijn broek van de geilheid die weer in mij oplaaide.

“Kom eens hier!” Gebood Sandy me. “Je verdient een beloning.”

Wie was ik om deze bijzondere vrouw, die mijn leven liet kantelen, tegen te spreken? Ik ging zonder aarzeling voor haar staan en ze trok mijn broek en slip naar beneden tot op mijn enkels. Want ik wist van mezelf met zekerheid dat ik niet alleen viel op mannen met een harde lul, maar ook op oudere rijpe vrouwen. Sandy vulde dat verlangen naar zo’n vrouw volkomen in met haar uitstraling en persoonlijkheid. Ik was meteen als was in haar handen.

“Allejezus! Wat een geile pik heb je!” Ze keek mij weer verrast en nog geiler aan. Ze pakte mijn lul vast en trok mijn voorhuid naar beneden, mijn eikel glinsterde van het voorvocht in de vlammen van de open haard. Ik zag de aders in haar hals opzwellen. Ze was net zo opgewonden als ik. “Als ik dit aan Freddy vertel, pakt hij de eerste vlucht naar Schiphol en bespringt je” zei Sandy opgewonden. “Maar nu ben je van mij. Ik geil op bijna alles” zei ze, maar helemaal op grote pikken. Die maken mij jaloers en agressief. Ze kneep hard in de schacht van mijn lul. Ze keek mij autoritair en fel aan. Ineens ongeremd rauw en met overslaande stem.

“Doe je handen op je rug!” Tegenspraak had ze niet geduld. Ik deed wat ze zei. Gulzig slikte ze mijn lul naar binnen en kneep in mijn ballen, niet al te hard, maar hard genoeg. Ze trok mijn zak er mee strak. Het was zo onverwacht. Ze keek mij aan om te zien wat het met mij deed. Ze zag mijn angst en dat beeld wond haar op. Voor deze keer liet ze het daarbij. Ze pijpte mij vervolgens geweldig vol overgave en na een paar minuten hield ik het niet meer en spoot heerlijk verkrampend een sliert zaad in haar gezicht. Met mijn eikel smeerde ze het wellustig uit over haar wangen. Nu weer met een zachte dromerige blik zei ze.

“Ik heb je mogelijkheden onderschat. Als Freddy het ook wil word jij ons nieuwe liefje. Of wil jij nu ineens niet meer sinds je deze week je kut ontdekt hebt?” Weer zo rauw en onverbloemd. “Geef maar toe, je wilde vast vanavond terug naar dat café om je te laten neuken die iedere kerel die zin in je heeft.” Ze keek mij triomfantelijk maar ook aarzelend aan, toen ze vaststelde dat ze mijn gedachten goed had in geschat. Maar ze was kennelijk ook onzeker over wat ik zou antwoorden. Zij wilde mij dit weekend en vreesde dat mijn andere verlangens misschien belangrijker voor mij zouden zijn.

“Ik laat het aan jou over” zei ik te laf om zelf en antwoord te geven.

“Ik wil dat je bij mij blijft vannacht, geil kereltje met een veel te grote lekkere pik. Je moet zelf ook eens met zo’n grote in je kut geneukt worden zodat je weet wat je anderen aandoet. Mijn Freddy weet wel raad met je.” Ze was weer zo rauw ineens. Ik was echt en object van haar drift en fantasie die ze zonder omwegen onder woorden bracht. Ze trok mij op de bank en greep mij bij mijn keel met een hand en begon mij wellustig te tongen. Ik proefde mijn eigen zaad en ik liet mij meeslepen door de ruwe liefkozingen van Sandy. Zonder gene gleden mijn handen nu over haar lichaam. Ze verlangde naar me, en ik verlangde naar haar.

Maar zij nam en hield in alles de leiding. En juist dat stelde mij enorm op mijn gemak.

Ze duwde mij onder zich op de bank en besteeg mijn lul die weer staalhard was geworden. Ze had een heerlijk strakke kut, heel anders dan die van mijn soppende hospita. Ze zuchtte diep toen mijn lul tot aan de wortel in haar kut gleed. Ze vloekte even toen haar enkel even in een verkeerde houding lag. Maar dat was snel over. “Oh God wat vult je mij lekker” zei ze in trance. Ze trok mijn handen naar haar tieten en gebood mij er in te knijpen. “Ik heb mij ook als een hoer laten neuken”, zei ze zwoel.

“Ik moest mijn kut ook ontdekken. Ook leren wat mijn voorkeuren waren. De zelfhaat uit mijn gedachten branden. Wij zijn uit hetzelfde hout gesneden Leo.”

God wilde dat wij afvalligen werden. Het is voorbestemd dat ze ons verdoemden. Dat wij allebei bewoners werden van Sodom en zouden uitdragen dat de hel niet bestaat. De hel is een verzinsel. Het vagevuur bestaat niet. Alleen het vuur van lust en liefde.” Ritmisch bewoog ze over mijn lul heen en weer en ze keek door mij heen terwijl ze sprak alsof ze in een andere wereld was. Ze nam mij mee in haar eigen bevrijding en ze overweldigde me. Haar handen gleden over mijn borst. Haar hand greep mijn hals steviger vast. Met de andere hand draaide ze aan een tepel van me. Ik schreeuwde het uit. Het leek haar genoegen te doen. De beschouwende gedachten werden weer weggedrukt door geile gedachten.

“Volgende week wil ik Freddy in mijn kont en jij in mijn kut!” zei ze opgewonden. “Ik wil door jullie allebei gedekt worden! Dat heb ik zo gemist!” Ik wil ook zien hoe Freddy jou naait en kijken hoe jij hem klieft met je pik zodat zijn masker afvalt. Zodat hij nooit meer naar dat sletje Gianni wil gaan.” Het leek alsof ze hardop tegen zichzelf sprak. Soppend gleed ze heen en weer over mijn lul. Ze was zo vrij en leek zo in balans tussen haar ziel en lichaam. “Goed en kwaad horen bij elkaar,” zou ze mij later vertellen. “Het zit in ieders karakter. Leer er mee om te gaan Leo. Met je verlangens, je lust, je woede, je liefde. Accepteer het, het geeft je zoveel energie.” Ze was zo mooi zoals ze mij bereed. Ik voelde hoe haar heerlijke kut samentrok toen ze voor even helemaal van de wereld en heftig kreunend en met haar ogen tot spleetjes geknepen als in trance klaar kwam. “Maak het af!” Zei ze opgewonden. “Leo, jonge koning van de jungle. Onderwerp deze hoer. Onze God heeft het zo gewild.”

Ik werd helemaal meegevoerd in haar voor mij nog steeds schokkende monoloog. Maar mijn geilheid was sterker dan mijn angst. En hoewel ik onder haar lag, lukte het mij toch om neukbewegingen te maken. Ik greep haar kont vast en zette mij af op mijn schouders en spande mijn buik en bekken. In een steeds hoger tempo pompte ik in haar kut. “Oh! Lekker! Jij wordt mijn huiskonijn” gilde Sandy nu ronduit plat en geil op een manier waarop ze op mijn hospita leek. Ze leunde op haar handen voorover met gesloten ogen en in extase terwijl ik soppend in haar heen en weer pompte. Toen ik grommend en zwaar hijgend bij deze aanslag op mijn uithoudingsvermogen weer klaarkwam, kwam ook zij weer heftig kreunend klaar. Ze liet zich op mij vallen en hield mij zeker tien minuten vast.

Zo dicht was nog nooit iemand bij mij geweest. Er was geen ontsnappen aan. Ze keek mij intiem en recht in mijn ogen aan en likte langs mijn tong en over mijn gezicht.

Ze likte langs mijn oor en fluisterde zachtaardig. “Je bent zo mooi, zo lekker, zo breekbaar, zo ontwapenend en lief.” Ze kuste me. Voor het eerst begreep ik en ervoer ik de betekenis van het woord intimiteit. Langzaam gleed mijn lul uit haar kut. Ik had met mijn droomvrouw geneukt en ik kuste haar terug, verliefd en verlangend. “Je bent zo lief voor me” zei ik. Zacht keek ze mij aan. Even streelden we elkaar alleen maar. Zonder woorden.

“Sandy kuste mij en langzaam kwam haar dominante karakter weer bovendrijven. Aangeschoten als ze was zei ze ineens weer op een andere toon. “Als je nu naar huis durft te gaan snijd ik je pik er af! Ik doe het echt hoor! Vraag maar aan Freddy, die durft mij ook niet tegen te spreken.” Ze kneep zachtjes in mijn ballen. “Ik ben grillig Leo, je gaat dansen naar mijn pijpen, weet waar je aan begint. Draag mij naar bed?” Zei ze gebiedend. Ik had geen reden om haar tegen te spreken. Ik deed het gordijntje tegen het vonken voor de open haard dicht, en zette de lege glazen en de hapjes op de aanrecht in de woonkeuken. Ik begon mij al aardig thuis te voelen in deze nieuwe omgeving. Ik tilde haar op en droeg haar naar haar slaapkamer en legde haar op bed en dekte haar toe. Ik twijfelde maar kroop toch naast haar. “Kom tegen mij aanliggen” zei ze roezig en voldaan. “Mm… heerlijk jouw pik tussen mijn billen. Morgen wil ik je in mijn kont.” Ze duwde haar kont naar achteren en ik streelde haar buik. Ze draaide zich naar mij toe en gaf mij een tongzoen. “Ik hou van je” zei ik spontaan. Ik schrok er van, het was de eerste keer dat ik dat zei tegen iemand. “Wat lief van je. Maar verwar lust niet meteen met liefde lieve schat. Je hebt nog zoveel te ontdekken. Maar ik hou denk ik ook een beetje van jou en ik hoop dat Freddy dat ook gaat doen.” Ze nestelde zich nog comfortabeler tegen mij aan. Ze pakte mijn hand die ze om haar tiet heen legde “Ik geilde meteen op je toen ik je ogen keek” zei ze en ze viel in een rustige ontspannen slaap. Het duurde niet lang of ik was ook vertrokken.

Dit was pas één facet dat ik van haar leerde kennen. Haar voornamelijk zachte kant.

Op andere momenten kon Sandy furieus zijn en mij behandelen als haar voetveeg en mij vernederen. Maar door haar wilde ik mij laten vernederen. In die fase van mijn leven paste dat precies bij mijn onderdanige en afwachtende karakter. Ik had nog nooit iemand versierd. Ik werd tot op heden telkens versierd. Ik realiseerde mij dat ik kennelijk aantrekkelijk genoeg was om in die situatie terecht te komen. Het duurde nog een tijd voordat ik zelf ook een versierder werd. Sandy had qua leeftijd mijn moeder kunnen zijn.

Maar het kon mij niets schelen. Ik besefte terugblikkend op de gebeurtenissen die ik dankzij haar meemaakte dat lust en liefde geen stempel verdienen. Dat je jezelf niet altijd hoeft te verzetten tegen gevoelens die je overmeesteren en dat je je soms mee moet laten durven voeren.

‘s Morgens schrok ik wakker uit een geile droom. Die Sjaak neukte mij weer op het biljart. Ik keek in de nieuwsgierige ogen van Sandy, die zijdelings naast mij lag en mij zachtjes lag af te trekken. “Ik speel al een kwartier met je” zei ze. “Waar dacht je aan? Eerlijk zijn!”

“Ik werd geneukt door een man en jij moedigde hem aan,” kreunde ik. Ik verzweeg mijn gedachten aan Sjaak die mij zo niets ontziend geil en dwingend in mijn ogen had gekeken. – Jouw kut is geen kut voordat ik hem heb uitgewoond- had ik hem horen zeggen met een duivelse blik. Kennelijk verlangde ik naar de hel omdat die mij altijd als een schrikbeeld was voorgehouden. “Je gaat het allemaal beleven Leo.” Sandy voerde haar tempo op. Mijn lichaam spande zich en ik kwam hijgend klaar.

“Wat lief dat je dit weekend voor mij gekozen hebt” zei ze. “We gaan leuke en geile dingen samen doen.” Maar ik had helemaal niet gekozen. Dat had Sandy zelf gedaan. Maar er was helemaal niets in mij, dat mij er aan deed twijfelen om mij daar tegen te verzetten. Ze kwam als door God of de Duivel gezonden op mijn levenspad.

Sandy mocht mij maken en breken.

Bi-man

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *