Bi-man V

()

De zaterdagochtend met Sandy samen was van een intimiteit zoals ik die nog nooit eerder had ervaren. (zie voor wat er aan vooraf ging. Ze lag tegen mij aan en streelde mij nadat ze mij heerlijk had afgetrokken. Daarbij was ik wakker geschrokken uit een geile droom waarin ik geneukt werd door een man in een zwart leren pak die niet veel meer had gedaan dan mij dringend aankijken en feilloos had aangevoeld in welke gemoedstoestand ik was. Ik straalde uit dat ik geneukt wilde worden of wilde neuken. Het kwam als vanzelf naar mij toe. Sandy ‘s hand smeerde mijn zaad uit over mijn buik.

“Je hebt een anale fixatie hè?” zei Sandy. “Pappie en mammie waren vast heel streng voor je toen je als baby zindelijk moest worden. En nu je de kans eindelijk krijgt, ben je wraak aan het nemen. Je voelt je goed als er iets lekkers in je gestopt wordt.” Ze keek mij veelbetekenend en begrijpend aan, al had ik zelf deze connectie niet zo gauw gelegd. Sandy hield van psychologiseren. In haar boekenkast stond wel twee meter met boeken over seks en seksualiteit, van wetenschappelijk, tot beschouwend en voorbeelden van erotiek en pornografie. En dan had ik de romans nog niet eens meegerekend, die gingen van sensueel tot fel en expliciet erotisch.

“Neuken is een serieuze zaak,” zei ze wel eens tegen me. “In bed leer je zien wie mensen werkelijk zijn en wie je zelf bent.” Ik mocht vrijelijk in haar bibliotheek rondneuzen. Juist omdat ik er altijd zo mee had getobd, was seks ook mijn favoriete onderwerp geworden.

Ik leerde veel uit al die boeken en het hielp mij zeker om mezelf te accepteren. Ik was niet abnormaal, ik was alleen een laatbloeier. Maar wel een die aan een enorme inhaalslag was begonnen.

“Heb je ook een dildo thuis?” Vroeg Sandy terwijl ze mijn ballen streelde. “Ja,” zei ik aarzelend. Ondanks de intimiteit die ik met Sandy had gedeeld, voelde ik mij nog steeds niet vrij genoeg om openhartig over mezelf te zijn. “Lekker hè? Mijn lieve Freddy ook. Die kreeg als jongetje ook straf toen hij maar niet zindelijk werd. Geldt vaak ook voor meisjes trouwens. Ik ben het ook lekker gaan vinden, juist omdat het niet hoorde en zo schokkend was. Ik ben net als jij en Freddy, ik bepaal zelf wel wat ik met mijn lichaam doe.” Sandy legde mijn hand op haar kut en begon mij teder te kussen. “Verwen je mijn poes even.” Haar kut was helemaal nat. Na enig strelen vond ik haar knopje. “Ik ben zo blij met jou” kreunde Sandy. “Zo’n lekkere ruwe diamant die ik nog kan polijsten.”

Ze sloeg haar armen om mijn nek en kroop tegen mij aan, met haar hoofd naast het mijne. “Als Freddy weg is wil ik dat jij met mij slaapt, je bent zo lief en meegaand.” Ze sloeg haar goede been om mij heen en tongde mij weer, zwoel in mijn ogen kijkend. Ze duwde haar kut ritmisch en smachtend tegen mijn vinger aan. Ze verkrampte en kreunde adembenemend geil, toen ze haar dijen strak om mijn hand spande en klaarkwam. Mijn lul werd al weer opstandig. Maar na nog tien minuten kussen en strelen en zachtjes kletsen met elkaar, stonden we op.

We gingen samen in bad, met Sandy ‘s been met haar ingezwachtelde enkel buiten boord. We hadden geen seks, maar knuffelden. Ik waste haar mooie rug en tieten en zij stond er op om mijn lul te wassen. Ik kreeg natuurlijk een stijve, maar Sandy vond kennelijk dat het tijd was om mij zelfbeheersing bij te brengen. Weer prees ze mijn lul.

We kleedden ons aan en ontbeten. Sandy en ik lazen de ochtendkrant en het leek al een beetje of ik bij het interieur hoorde. Ik voelde mij op mijn gemak en ontspannen. Ze stelde voor om samen boodschappen te gaan doen. Ik kon wel wat ruimer in de kleren zitten vond Sandy. Zij zou het voorschieten en voor de helft inhouden op mijn eerste loon. We gingen op weg. Ze vroeg onderweg in de auto naar mijn kamer en ik vertelde dat ik op zoek was naar iets groters, maar dat die nog niet zo gemakkelijk te vinden was.

“Ik wil wel met Freddy overleggen. Ons huis is veel te groot voor ons tweeën. Misschien kun je dan wel in souterrain wonen. Lekker ruim, van alle gemakken voorzien en het is nog praktisch ook.” Ik keek Sandy verbaasd aan. Ze dacht alleen maar in opties en vond het de normaalste zaak om dit aanbod te doen. Nadat Freddy zijn groen licht had gegeven, trok ik twee weken later bij hun in. Het was eigenlijk het begin van onze driehoek.

We gingen naar de kledingwinkel waar ik zo goed geholpen was en langs nog wat andere winkels. Sandy was een vrouw van de wereld en nam mij daarin op sleeptouw. Voor make-up moest ze zelf nog naar de Bijenkorf. Als haar trouwe en tevreden mannelijke assistent duwde ik haar voort. “He, Sandy, wat heb je nu gedaan?” Met een opgewonden en verbaasde stem werd Sandy aangesproken door een blonde beetje mollige vrouw van eind dertig? Ze had een mooie fris hoofd met opgestoken blond haar en blauwe mascara die haar ogen mooi accentueerden.

“Denise! Ben je eindelijk terug? Wat goed, wat leuk!” Met de spontaniteit zoals alleen vrouwen die kunnen delen, omhelsden ze elkaar. Denise keek mij onderzoekend aan en schudde mij de hand ter kennismaking. “Denise”, zei ze, “leuk om kennis te maken”.

“Leo” antwoordde ik en ik knikte. Sandy kwam er tussen.

“Dit is Leo, ik heb hem ingehuurd om mij bij te staan. Freddy is zo vaak op pad en zit nu bij zijn vriendje in Milaan. Leo is een geweldige hulp.” En naar mij toe. “Denise is mijn hartsvriendin sinds we samen in een internaat gezeten hebben. We hebben samen allerlei avonturen samen beleefd. Ze is een tijdje in Spanje geweest om tot rust te komen. Ik wist niet dat ze al terug was. Meid waarom heb je niet gebeld!” Het klonk niet als een verwijt, maar het was de uitdrukking van een prettig verlangen om tijd met elkaar te delen.” Denise keek mij nog een keer aan, nu wat intensiever. Dat gold ook voor mij ten opzichte van haar. Ik vroeg mij af wat voor avonturen dat geweest waren, en haar vriendin kennende, vroeg Denise zich vast af wat voor takenpakket ik als persoonlijk assistent had. De vriendinnen besloten dat er koffie gedronken moest worden om bij te kletsen. Op verzoek van Sandy ging ik nog een andere boodschap doen en na drie kwartier kwam ik terug.

“De plannen zijn veranderd” zei Sandy. “Denise gaat met ons mee en kookt voor ons. Ze is een geweldige kok.” Denise keek mij aan en taxeerde mijn reactie. Ik vond het prima. “Je hoeft met mij geen rekening te houden” zei ik. “Als je wilt dat ik naar huis ga, dan kom ik maandag wel terug. “Komt niets van in, ondeugende vlerk” zei Sandy. Denise is heel gezellig en welke jongeman weigert nu om twee zulke mooie vrouwen gezelschap te houden.” “Ik moet hem een beetje coachen” zei Sandy. “Anders loopt hij in zeven sloten tegelijk.” Hij is in een fase dat hij zijn piemel achterna loopt.” Ik kreeg een kleur. “Je bent nog geen spat veranderd” zei Denise tegen Sandy. Ze knipoogde naar mij om mij gerust te stellen.

Een uur later reden we terug naar het huis van Sandy. Denise en ik zetten haar thuis af en samen gingen we boodschappen doen. Het gesprek ging mij al makkelijker dan voorheen. Ik meed steeds minder het oogcontact. Denise vroeg hoe Sandy mij had leren kennen. Ik loog dat een gemeenschappelijke kennis mij met haar in contact had gebracht. Ik zei het iets te nerveus en ze had meteen door dat ik loog. “Je hoeft het mij niet te vertellen hoor” zei ze geruststellend. “Ik ken Sandy beter dan wie dan ook. Ik denk dat ze je in haar bed wilde hebben. Er zijn slechtere baantjes toch?” Ze knipoogde en ze had een glimlach op haar gezicht. Ze vertelde dat ze elkaar ontmoet hadden op een internaat voor moeilijk opvoedbare meisjes. Het was het begin van hun vriendschap geweest.

“We hebben ook samengewoond en kort een relatie met elkaar gehad, maar we zijn gewoon te onstuimig om het lang met elkaar uit te houden.” Denise ‘s echtgenoot was anderhalf jaar geleden overleden. Daarom was ze er een tijd tussenuit geweest naar Spanje waar ze ook een huisje had. Ze was nu een maand terug in Nederland om een aantal zaken te regelen. Ze was een spontane en warme vrouw. Een heel ander type dan Sandy, maar heel aardig. Die molligheid paste bij haar. Het schoot door mijn hoofd hoe het zou zijn om met haar te neuken. Denise kon voortreffelijk koken. Ze bereidde een heerlijke maaltijd in de keuken van Sandy.

Sandy zei dat ik maar eens in het souterrain moest gaan kijken of het mij wat leek. Ik deed wat ze zei en het zag er ontzettend mooi uit. Het was eerder een miniappartement dan een kamer. Douche, keukenblok, toilet een kleine sauna en een ruimte waarin zowel een zithoek als een tweepersoonsbed stond.

Ik hoefde niet lang na te denken over deze ruimte. Als Freddy instemde kon ik hem huren voor hetzelfde bedrag dat ik nu aan kamerhuur betaalde. Het leek bijna een symbolisch bedrag, ze konden gemakkelijk het zesvoudige vragen leek mij zo. Wel voorvoelde ik dat ik dan waarschijnlijk wel erg intensief een onderdeel van hun leven zou gaan uitmaken. Maar wat de consequenties zouden zijn, kon ik niet overzien. De vriendinnen zaten aan de wijn terwijl de pannen op het vuur stonden.

“En?” Vroeg Sandy. Ik reageerde enthousiast. Denise, knipoogde bemoedigend. Het eten was geweldig en het werd een meer dan gezellige avond. Alleen, ik was echt aan het einde van mijn Latijn. Ik had echt te weinig geslapen de afgelopen week. De drank maakte mij loom en moe. Sandy was aangeschoten en nam geen blad voor de mond.

“Kijk hem daar nu toch eens zitten Denise. Mijn jong is helemaal uitgeteld. Ik snap het wel. Hij vertelde mij gisteren dat hij de hele week met zijn pik gespeeld heeft of anderen er mee heeft laten spelen. En ik als laatste, Ja dan is de pijp helemaal leeg.” Ze schoot in een geile rauwe lach.

“Wat ben je ook een trut” zei Denise. “Je bent nog geen spat veranderd, laat dat jong toch.” Ook Denise was flink aangeschoten. “Jij blijft toch slapen? Want dan moet ik het maar met jou doen.” Sandy keek Denise verlangend aan: “Those were the days my friend.” Ze boog voorover en kuste Denise nu vol op haar mond. Na een kleine aarzeling was bij haar het verlangen toch te groot en beantwoordde ze de kus gulzig. Voor even werd mijn bloed naar mijn hoofd gestuwd en week mijn slaperigheid. Ik voelde mijn lul zwellen. Er was geen houden meer aan bij de vriendinnen. Het laatste wat ik zag was dat Sandy ‘s hand in Denise ‘s slipje gleed om haar te vingeren. Denise kreunde en reed met haar onderlichaam tegen Sandy ‘s hand aan. Ik viel in slaap.

Om zes uur ‘s morgens werd ik wakker. Ik moest plassen. De vriendinnen hadden een deken over mij heen gelegd. Het duurde even voordat ik de gebeurtenissen van de avond er voor op een rijtje had gezet. Ik liep naar de gang naar het toilet. Tegenover het toilet lag de slaapkamer van Sandy. De deur stond open. Beide vriendinnen lagen naakt naast elkaar te slapen. Ik plaste en trok door en sloop langzaam terug naar de woonkamer.

Ik tok mijn broek en overhemd uit en kroop in alleen mijn ondergoed weer onder de deken. Ik kreeg een stijve lul van de beelden die terug kwamen van de avond ervoor toen Denise en Sandy met elkaar begonnen te vrijen. Ik was maar wat graag tussen hun in gaan liggen. Ik had zin om mij af te trekken, maar ik vond dat dat hier niet zo kon. Ik pakte een tijdschrift en begon te lezen om min gedachten te verzetten. Ik viel al snel weer in slaap. Om half tien werd ik wakker gemaakt. Denise tikte op mijn schouder. Ze had een badjas aan.

“Ik ga een ontbijt maken, wil jij ook?” Ik knikte. Ik kleedde mij aan en ik verfriste mij snel in de badkamer. Denise vertelde dat Sandy op bed lag met een zware migraineaanval en daarom in bed bleef. “We hebben teveel gedronken” zei Denise. Het was een heerlijk Engels ontbijt dat Denise had klaargemaakt. “Je was echt snel vertrokken” zei ze. “En Sandy had nog wel plannen met ons.” Ze knipoogde. “Geeft niet schat, wat in het vat zit verzuurd niet.” Ze lachte al haar mooie tanden bloot. Ik vond Denise meer dan leuk, en zag weer het beeld voor mij van Sandy ‘s hand die in Denise ’s slipje was verdwenen. Sandy, kwam even naar binnen strompelen met de krukken om een kop thee te drinken en pakte een nat kompres en een paar aspirines. “Ik ga weer onder zeil, breng jij Denise zo meteen naar huis? Zie maar wat je doet, neem de auto maar mee, dan zie ik je morgen om tien uur.” En ze ging naar bed.

Een half uurtje later kwam Denise opgedoft en aangekleed uit de badkamer. Ik pakte haar spullen en liep mee naar de auto. Ze woonde buiten in een stolpboerderij in Purmerend. “Wat leuk dat je mij weg brengt” zei Denise. “Je zult wel wat gedacht hebben toen je ons gisteren bezig zag.” “Ik heb niet zo veel gezien” zei ik ineens heel vertrouwelijk. “Ik was zo moe.” Denise lachte.

“Sandy heeft mij verteld wat je doormaakt. Spannend hoor en moedig dat je jezelf over je onzekerheid hebt heen gezet. Bij Sandy en Freddy ben je in goede handen. Het is er af en toe een heerlijk gekkenhuis, maar zo gaat dat bij mensen die gekozen hebben voor een extreme en vrije levensstijl. Je zult nog wel eens een orgie meemaken.” En ineens vertrouwelijk. “Denk goed na waar je aan begint Leo, want lang niet iedereen kan zo omgaan met seks als zij. Ik heb al genoeg relaties kapot zien gaan omdat alles moest kunnen. Sandy en Freddy zijn echt uitzonderingen. Denk niet dat iedereen zo leeft.” “En jij dan?” Vroeg ik nieuwsgierig. Zowaar! Ik durfde te informeren naar wat een ander vond. Bij Denise had ik het zelfvertrouwen om dat meteen te doen. Ze lachte en keek mij goedkeurend aan. Ze had door dat dit voor mij normaal gesproken moeilijk was.

“Ik was tot zes jaar geleden net zo onstuimig als Sandy. Ik heb veel spannende en leuke dingen meegemaakt. Ik was mij ook vreselijk aan het afzetten. Met Sandy en met Freddy en ook alleen. Maar toen ik mijn man ontmoette, had ik behoefte aan meer rust. Lust is mooi, maar liefde is veel mooier.” Denise was door schade en schande wijs geworden. Dat was wat dit type vrouwen zo aantrekkelijk voor mij maakten. Ik leerde van ze, hun levenservaring gaf mij rust. Denise gaf aanwijzingen en na een half uur reed ik het snerpende grind op van de oprit van haar stolpboerderijtje.

“Je woont mooi” zei ik welgemeend. “Dank je, maar ik ga toch verhuizen. Het is veel te veel onderhoud in mijn eentje.” Ik zag dat het gras op het gazon wel een maaibeurt kon hebben. “Doen we nog een kop koffie? Of ga je meteen door?” Ik twijfelde, maar Denise was prettig gezelschap, dus ik zei ja. Ze ging mij voor in haar schitterend klassiek ingerichte boerderijtje. “Wat zonde als je hier weggaat” zei ik. Van de andere kant snapte ik het ook wel. Hier lagen misschien veel herinneringen aan haar overleden man die het verblijf pijnlijk maakte. We zaten in de voormalige opkamer. Ze had de gashaard aangezet en het werd snel behaaglijk.

Denise zat op haar praatstoel en ik gek genoeg ook. Ze was zeker eind dertig, maar ze gaf mij het gevoel dat wat ik zei er toe deed. Ze maakte Irish coffee en zo leerde ik weer iets nieuws. Ze luisterde aandachtig en gaf mij ook advies. Ik vond haar ondertussen steeds mooier worden. Ze was heel anders dan Sandy. Ze had een warme toegankelijke  uitstraling. Ze had mooie zachte ogen, volle lippen, mooie peervormige tieten en ik kon het beeld van die roomwitte dijen en dat natte slipje waarin Sandy aan de slag was gegaan maar moeilijk uit mijn hoofd zetten. Maar het gevoel was duidelijk wederzijds. Hoe vertrouwder we werden, hoe vrijer Denise naar mij werd. Ze was een verwoed amateurfotografe en ze liet mij een box zien met foto’s die ze in Spanje had geschoten. Ze legde haar hand daarbij op mijn pols. Mijn lul begon op te spelen en ik verlangde ernaar mijn hand onder haar rokje te steken. Ik slikte en keek haar in een split second smachtend aan. Haar pupillen verwijdden zich. Ze slikte ook en haalde diep adem.

“Leo, volgens mij willen we allebei hetzelfde. Sandy vertelde mij gisteren wat voor moois jij in je broek hebt zitten. Ik ben weer toe aan een man voel ik, zullen we neuken?” Ze wachtte mijn antwoord niet af en drukte haar lippen op mijn mond en drong met haar tong naar binnen. Ik voelde geen aarzeling. Gulzig vochten onze tongen met elkaar. Mijn hand ging als vanzelf onder haar rokje. Ik streelde haar dijen, dat heerlijke zachte roomwitte vlees dat zo heerlijk ongeremd had gereageerd op de behandeling die Sandy haar gisteren had gegeven.

“Oh God, ik wil je!” Kreunde Denise terwijl haar hand over de bobbel in mijn broek wreef. Mijn lul was beenhard en werd bijna gewurgd door de strakheid die hij zelf in mijn broek veroorzaakt had. “Kom mee” zei Denise verlangend. Ze trok mij gehaast mee, naar de muur waar ze twee houten luiken open klapte. Er achter lag een verscholen bedstee. Ik trok het bloesje over haar hoofd. Ze maakte zelf haar bh los. Denise had heerlijk stevige en grote tieten met grote naar voren priemende tepels. Haar rokje en slipje lagen snel op de grond terwijl ze tegelijk uit haar schoenen stapte. Geil en opgewonden verlangend hielp ze mij uit mijn kleren. Ze greep verlangend naar mijn lul. Ze keek nog geiler dan ze al was. “Mijn God, het is echt geen grootspraak van Sandy” zei ze. “Jij hebt echt op de eerste rij gestaan. Wat een pik!”

Ze sloeg het dekbed weg en trok mij aan mijn lul de bedstee in. De bedstee was net lang genoeg. Ze trok aan een koord en twee gedimde lampjes gingen aan. Ze trok de luiken dicht. “Jij mag hem inwijden” doe je best! “Wat ben je mooi” kreunde ik. Ik voelde mij geweldig in de intimiteit van deze meer dan romantische kleine ruimte. Voor even helemaal sloten we de wereld buiten en hadden we alleen elkaar. “Ik ben zo hitsig, ik heb dit zo gemist.” Met een hoge verlangende stem sprak Denise wanhopig. “Maar ik kon maar geen afscheid nemen. Maar het moet, ik moet verder.” Bijna wanhopig drukte Denise zich tegen mij aan en sloeg haar benen om mijn billen. Ze pakte mijn lul vast en leidde mij meteen naar binnen. Ik stoot meteen tot aan de wortel van mijn lul in haar warme en natte kut. Ze kwam meteen klaar, voor even opgesloten in haar orgasme.

“Oh! Ja, ha, ja!” Eindelijk kreunde ze. “Neuk mij snel hard af” commandeerde Denise me. “Dan kunnen we daarna de hele middag lekker slow geilen. Je blijft hier vandaag!” Denise ’s scherpe nagels krasten heerlijk over mijn rug. Ze beet in mijn oor en keek mij zacht en verlangend aan en ze zei lieve woordjes dat ik zo goed neukte. Ik steunde op mijn handen terwijl mijn voeten zich afzetten tegen de wand van de bedstee. Ik verdronk in haar zachte vurige ogen en pompte steeds harder en dieper in haar kut. Ik wilde haar geven wat ze zo gemist had. Bij iedere stoot leek ze even in een andere wereld, alleen met haar genot. “Harder, sneller,” hijgde Denise met een hoge stem. Ik schreeuwde het bronstig uit, schaamteloos en ongeremd. “Je bent zo lekker!” Denise schreeuwde en vloekte en huilde euforisch toen ze zich vastgreep om mijn nek en weer geweldig klaarkwam. “Dankjewel, dankjewel! Ze schokschouderde. Haar ontlading was compleet. Het was niet alleen lust maar ook een soort bevrijding. Ze stond zichzelf voor het eerst na het overlijden van haar man om weer een vrouw met verlangens te zijn. Kussend en ineengestrengeld van dit heerlijke orgasme lagen we in elkaars armen. Denise huilde, opgelucht bij de constatering dat haar leven verder ging, maar ook omdat ze eindelijk afscheid had kunnen nemen.

“Houd mij vast” zei ze “eindelijk voel ik weer warmte.” Met een licht opgewonden en euforische stem sprak ze uit wat dit met haar had gedaan. Ik was de juiste man – ja ze noemde mij echt een man! – Op de juiste plaats op het juiste moment. Ze pakte hapjes en drankjes en zo lagen we de hele middag in haar bedstee. Ik was al snel weer supergeil. Zij ook. Ze pakte mijn broekriem van de grond, draaide die twee keer om haar hals en gespte hem om haar nek in het laatste gaatje van de gesp. Ze keek mij onderzoekend en smachtend aan, schattend of ik zou doen wat ze mij ging vragen.

“Dek me! Dek mij Leo! Als een ruwe hengst met die pik van je! Ik ben net zo pervers als Sandy!” Ze zei het verlangend en geil. “Ik wil bruut genomen worden, dat kun jij vast.”

Ik ging achter haar zitten op mijn knieën en ze gaf mij instructies hoe ze het wilde. Ze zei het volkomen natuurlijk en onbeschaamd. Ze steunde op haar knieën en handen en bood zich aan als een merrie. Ik haakte mijn lul in haar kut. Met een zuigend geluid schoof hij tot aan de wortel naar binnen. “Oh! Wat is dit geil” kreunde Denise. “Wat een gouden pik heb je toch!” Ik greep haar heerlijke kont vast. “Neuk mij hard! Als ik het zeg trek je mij naar je toe aan de riem en vinger je met je andere hand mijn klit.” Ze wist precies wat ze wilde.

Ik begon bronstig in haar te pompen. Haar kut en mijn lul maakten soppende geluiden. Mijn ballen klotsten tegen haar lijf. Ik ramde als een bezetene. Denise schold, ze vloekte, ze genot en raakte in trance. Ik wil de kleine dood, kreunde ze. “Nu!” Ik deed met aarzeling wat ze zei. Ik trok haar met mijn linkerhand aan mijn broekriem overeind, maar ik hield in. “Ga door!” Ik was sterk, zij ineens zo licht als een veertje. Een oerkracht kwam in ons bovendrijven. Mijn lul was als de haak van een kapstok. Denise ‘s kut was de jas die er nu aan hing. Met een holle gespannen rug hing ze tegen mij aan. Haar hoofd vlak naast het mijne. Rood aanlopend. Met een hand greep ze mijn ballen vast. De ander kneep heel hard in haar tepel. De aderen in haar nek waren rood en opgezwollen. Ze liep steeds roder aan door de bijna verwurging van mijn broekriem. “Mijn klit!” Beval ze zwaar hijgend. “Mijn klit!” Ik leunde achterover en ze rustte nu helemaal op mij. Ik vingerde haar met mijn vrije hand als een bezetene. Ze rolde met haar ogen toen ze kwam en alles liet lopen en tegelijk ontplofte ook mijn lul. In totale ontspanning raakte haar G-spot overprikkeld en perste haar kutvocht zich een weg naar buiten. Ze tikte af, zoals ze mij had geïnstrueerd, en ik liet haar meteen los. Ze viel voorover. Totaal leeg, ontspannen zo slap als een vaatdoek. Naar adem snakkend. Ze hijgde zwaar en ik lag tegen haar aan. Ik zag de striemen van mijn broekriem in haar hals. Ze kuste mij dankbaar.

“Dankjewel” zei ze. “Net kon ik alleen weer aan mezelf denken. Dankzij jou”. Het had mij vreselijk opgewonden, wat we hadden gedaan, maar ik was tegelijk ook geschrokken. Voor hetzelfde geld had ik haar gewurgd. Ik verweet mezelf dat ik mij er in mee had laten slepen. Ze las mijn gedachten. “Maak je geen zorgen, ik weet wat ik doe. Ik ga nooit verder dan de schemerwereld.” We stapten uit de bedstee. Ze haalde de lakens af.

We gingen in haar sauna. Ze kwam tegen mij aanzitten en ik moest haar tieten vast houden. We tongden als tortelduifjes. Ik kuste haar nek die rood was van de striemen van de riem. We neukten nog een keer in haar sauna. Langzaam en teder ineengestrengeld. “Blijf je slapen vannacht, ik wil niet alleen zijn.” En weer sliep ik niet op mijn kamer en ik voelde mij veilig in de armen van een bijzondere vrouw.

Die ochtend stond ik om half acht op. Denise had een ontbijt gemaakt. Ze keek mij breekbaar aan toen ik aanstalten maakte om weg te gaan. “Leo, dit was eenmalig” zei ze. Laat het voor ons beiden een mooie herinnering zijn. Ik ben mij aan het losmaken van mijn verleden” zei ze. “Ik heb mijn huis verkocht. Over twee maanden vertrek ik definitief naar Spanje.” Ze zag aan mijn blik dat het pijn deed. Ik voelde dat dat ook voor haar gold. “Het was heerlijk met jou, maar het heeft geen toekomst. Dankjewel.” Ze omarmde me. Ik heb nog regelmatig een droom van haar gehad. Ondanks dat ze veertien jaar ouder was, voelde ik mij heel goed bij haar. het was zo bijzonder. Ik heb haar echter nooit meer gezien.

Zeventien jaar later ging bij mij de bel. Er stond een jong volwassen tweeling voor de deur. Een gebruinde jongen en een meisje. Ze keken mij onzeker aan. “Volgens onze moeder bent u onze vader.”

“Wie is je moeder dan?” Vroeg ik verbijsterd.

“Denise, ze woonde op Ibiza en ze is kort geleden overleden. We moesten u deze brief geven.” De volgende dag meldde ik mij bij Sandy. Ze vond het heel gewoon wat er was gebeurd. Een dag later haalde ik Freddy op van Schiphol. Een nieuwe storm stond op het punt van uitbreken.

Bi-man

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *