Boswandeling

()

Zoals jullie hebben kunnen lezen in een van mijn vorige verhalen, heb ik een hete ervaring gehad met een vreemde man tijdens een congres van mijn werk. Dit terwijl mijn man meekeek via Facetime. Dit smaakte natuurlijk naar meer.

Op mijn werk had ik een leuke man ontmoet via een leverancier van ons. Hij was een paar jaar ouder dan ik, getrouwd, had een guitig gezicht en een sportief lichaam. We raakten in gesprek en merkten dat hij een echte levensgenieter was, bijna altijd vrolijk en hij bleek inderdaad veel aan sport te doen. Hij kwam om de paar weken langs, waarbij we altijd leuke en soms ook wat diepgaande gesprekken hadden. In een van die gesprekken stelde hij voor om eens samen te wandelen in het bos, gewoon als vrienden die elkaar kenden van het werk. Ik stemde hiermee in.

Enige weken later was mijn man een week in het buitenland. Het leek mij de perfecte week om de uitnodiging voor een boswandeling ten uitvoer te brengen. Ik appte hem en een paar dagen later op een woensdagavond hadden we de wandeling gepland staan. Zoals ook op het werk raakten we tijdens het lopen weer leuk in gesprek. Het ging over van alles en nog wat. Op een gegeven moment kwam het gesprek op seks. Hij vroeg me naar mijn fantasieën. Ik vertelde dat ik wel eens dacht aan seks met een man – niet mijn eigen man – in een openbare plek, vb. een wc, een bubbelbad in een saunapark, of in een bos. Het idee om lekker stout te zijn en de kans op betrapt te worden maakt me nat, vertelde ik hem. Hij lachte en vertelde dat hij vergelijkbare fantasieën had. Het idee om een andere vrouw op een spannende plek te neuken, maakte hem geil. Dit gesprek zorgde natuurlijk voor nogal wat spanning tijdens de wandeling. Ik voelde hoe mijn slipje nat werd en meende bij hem te zien dat het gesprek hem ook niet onberoerd liet.

We liepen verder over een bospad, totdat hij me lief maar dwingend een klein stukje het bos in dwong. Ik ging gewillig mee. Hij duwde me tegen een boom aan en begon me te zoenen. Zijn tong in mijn mond, mijn tong in zijn mond, zijn tanden zacht bijtend op mijn lippen, zijn tong in mijn oor, terwijl hij me met een hand bij mijn kont vasthield. Ik fluisterde “ik wil je pik zien” en besloot voor hem te knielen. Ik maakte zijn broek los, trok zijn short naar beneden, zag hoe zijn harde paal even bleef hangen achter zijn short en daarna omhoog sprong vlak voor mijn gezicht. Wat geil om zijn harde neukstaaf vast te pakken. Met mijn tong bewoog ik langs zijn eikel, terwijl ik hem heel langzaam aftrok. Na dit even volgehouden te hebben, spuugde ik op zijn lid, omsloot ik zijn lekkere pik met mijn lippen en bewoog langzaam op en neer. Terwijl ik naar voren bewoog, nam ik hem tot aan zijn ballen in mijn mond. Ik merkte dat hij zijn bekken begon te bewegen. Mijn reactie daarop was om mijn hoofd stil te houden en hem mij in mond te laten neuken. En dat deed hij.

Hij pakte mijn hoofd vast en stootte zijn heerlijke hardheid op en neer in mijn mond. Hij kreunde teksten als “oh ja… ik neuk je in je geile pijpmondje… oh fuck ja… zuig aan mijn pik… oh lekker… je mooie gezicht neuken …” Terwijl hij bezig was, zat ik met mijn hand in mijn slipje. Een, twee vingers in mijn natte kutje, mijn klitje masserend. In mijn ooghoeken zag ik even verderop een man naar ons kijken. Hij had zijn hand in zijn broek en was overduidelijk zijn lid aan het masseren. Wat heet om lekker bezig te zijn, terwijl een ander van veraf stiekem naar ons gluurde. Na een tijdje in mijn mondje genomen te zijn, haalde hij zijn neukstaaf uit mijn mond. Hij was helemaal nat, slierten spuug zaten nog tussen zijn lul en mijn gezicht. Hij trok me omhoog en begon me uit te kleden. Eerst mijn shirt en BH. Hij pakte mijn borsten stevig vast en zoog aan mijn tepels. Die werden al snel heel hard.

“Wat heb je toch lekkere geile dikke tieten” zei hij. Hij daalde verder af en trok mijn broek uit. Ik had alleen nog mijn slipje aan. In een openbaar bos. Maar een paar meter van het bospad af, terwijl we bekeken werden, met een man voor me met een beenharde natte lul. Mijn ultieme fantasie was werkelijkheid geworden. Het geil droop uit mijn kut. Hij draaide me om met mijn gezicht tegen de boom en hij ging naar beneden met zijn gezicht naar mijn kont. Heel langzaam trok hij met zijn tanden mijn slipje uit. Daar stond ik, naakt, met een bloedgeile man achter me, zijn mond nog steeds bij mijn billen. Hij vroeg me wat te bukken. Ik deed wat me gevraagd werd en voelde hoe hij mijn billen wat uit elkaar trok en zijn tong in mijn kont duwde. Zijn tong … in en uit mijn kont … kon het nog geiler? Terwijl hij mijn kont met zijn tong neukte, vingerde hij mijn kletsnatte poes.

Het duurde niet heel lang totdat hij weer ging staan. Ik voelde zijn pik tegen mijn kutlippen duwen. Langzaam duwde hij door en ik voelde hoe zijn dikke neukstaaf mijn kut vulde, helemaal tot aan zijn ballen. Ik spande mijn kutje aan. Hij kreunde. Ik hijgde “neuk me … neuk me in mijn kut … oh ja … neuk!” Ik voorover gebogen tegen de boom, hij diep in mij stotend. Ik: “oh ja … neuk me hard ….” Hij kon alleen nog maar onsamenhangend kreunen en hijgen. Hij pakte mijn bekken vast en ging nog harder stoten of liever gezegd rammen. Steeds sneller. Ik riep ondertussen, “oh ja … blijf me neuken … stop niet … doorbeuken … doorrammen …” We waren gereduceerd tot een steenharde dikke stormram in een drijfnatte hete neukgrot. Iets ander bestond even niet.

Uit zijn bewegingen en gehijg kon ik opmaken dat hij bijna ging komen. Ik draaide me om, knielde weer voor hem en opende mijn mond. Voor hem maakte het niet meer uit, het ene heet gat werd door het andere vervangen. Hij stootte in mijn mond en het duurde niet lang of hij begon te schokken. Ik voelde hoe hij enkele dikke stralen sperma diep in mijn mondje sproeide. Ik zoog een deel gulzig op, een ander deel liet ik – zoals in een pornofilm – uit mijn mond lopen op mijn tieten. Ik wreef het uit, likte wat zaad van mijn vingers, terwijl ik hem geil aankeek. Daarna likte ik zijn lul nog lekker schoon.

We kleedden ons aan, liepen terug en gingen weer ieder onze eigen weg. De toekijkende man heb ik niet meer gezien.

Yara

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *