Zonaanbidder

()

Als ik vrij ben en het is goed weer ben ik bijna altijd op het strand te vinden, in mijn zwembroek lekker van de zon genieten. Het ruisen van de golven het krijsen van de meeuwen en het altijd aanwezige briesje doen mij daar naartoe trekken. Ik zoek dan ook het rustigste plekje op ver weg van de strandtenten en drukte, de rust en een goed boek is alles wat ik wil.

Er loopt een pad door de duinen dat met de fiets berijdbaar is, een klein stukje lopen en ik ben aan het eind van de duinen. Op het plekje waar ik altijd lig heb ik uitzicht over het strand en de zee. In mijn rugzak zit alles wat ik nodig heb en achterop mijn fiets heb ik een rug steuntje zodat ik zittend op mijn kleed kan lezen. Ik was vandaag al vroeg en het was stil, tegen elf uur zag ik een gedaante langs de vloedlijn lopen die op mijn hoogte van richting veranderde en recht op mij af kwam lopen.

“Hallo,” zei ze “ik ben Tania en wil vragen of ik een klein beetje bij je in de buurt mag liggen zodat ik me wat veiliger voel in plaats van alleen ergens in de duinen”. Ik zei dat het een vrij strand is en ik haar niet tegen kon houden, ik wees met mijn armen en zei “zoek een leuk plaatsje uit”.

“Dank je” zei ze “ik hoop dat ik je niet tot last ben.” Zn liep een meter of tien bij me vandaan, legde haar spullen neer en begon zich te ontkleden. Ik bekeek haar eens goed en zag een niet onknappe vrouw van om en nabij de veertig jaar in een kleine string bikini die er zonder kleding zondermeer lekker uitzag. Ik liet haar voor wat het was en ging verder met mijn boek tot ze me riep en vroeg of ik haar rug misschien even kon insmeren omdat ze daar moeilijk zelf bij kon. Ik zuchtte eens diep maar besloot haar toch te helpen. Stond op, liep op haar af en zag dat zij haar bandjes in de nek en op haar rug losmaakte, ze kwam een klein stukje overeind om mij de zonneolie aan te geven en ik zag haar borst los van het laken komen.

Ik begon met haar schouders en voor ik het merkte was ik eigenlijk met een lichte massage bezig. Tania lag te genieten en toen ik klaar was met haar rug vroeg ze of ik haar benen ook even mee wilde doen.

“Je doet het zo goed” zei ze. Ik werkte vanaf haar enkels naar boven en dacht niet meer na en nam haar blote kontje ook mee, heel even reageerde ze maar zei niets en toen ik klaar was bedankte ze me en als ze voor mij hetzelfde kon doen moest ik maar een gil geven. Later in de middag vlak voor ik naar huis wilde gaan had ik nog een blikje drinken over en toen ik vroeg of zij dat hebben wilde stond ze op en kwam met blote schommelende tieten naar me toe lopen. Ze nam het blikje van me aan en vroeg.

“Ben je hier morgen ook?”

“Als het mooi weer is ben ik hier bijna altijd” zei ik.

“Vind je het erg als ik dan wat dichterbij kom liggen dan kunnen we misschien soms even praten met elkaar”.

“Dat is goed,” ik nam afscheid en vertrok op de fiets naar huis. Thuis aangekomen dacht ik na over de situatie, was er niet heel gelukkig mee maar kon een vrouw toch ook niet gevaar laten lopen, ik ben nu eenmaal een sulletje wat vrouwen betreft. Ik was weer de eerste en om over elven kwam Tania aanlopen, legde nu haar kleed op één meter bij me vandaan en ik zei.

“Kom maar dichterbij ik bijt niet”. Ze legde haar laken nu pal naast het mijn en trok haar korte broek uit, een knalgele bikini string kwam tevoorschijn, zo klein dat ik de haartjes van haar landingsbaantje erboven uit zag steken, toen ze ook haar shirt uit trok was het broekje ook alles wat ze droeg. Het gaat voor mij een moeilijke dag worden dacht ik bij mezelf en probeerde me te verdiepen in mijn boek.

“Hoe heet je eigenlijk” vroeg Tania en ik zeg dat ik Eric heet.

“Aangenaam” zei ze en stak haar hand uit. Haar telefoon ging en aan haar stem te horen was het geen leuke mededeling. Ik keek naar haar toen ze in slaap was gevallen op haar rug en bewonderde haar borsten, mooi rond en afgewerkt met een prachtige tepel.

“Vind je ze mooi” vroeg ze en ik schrok me rot, betrapt door haar terwijl ik met een stijve in mijn zwemslip zat. Ik wilde me niet laten kennen en zei, “dat ze inderdaad prachtig waren”. Ze bedankte me voor het compliment. Later zaten we samen wat te drinken en zei ze “mag ik wat vragen.”

“Natuurlijk ga je gang” zei ik en Tania vroeg me om mee te gaan naar een vijfentwintigjarige bruiloft deze avond. Ik zei dat ik haar dat plezier wel wilde doen maar ik absoluut geen kleding had die daarvoor geschikt was.

“Als we dan vanmiddag kleding voor je gaan kopen ga je dan met me mee vroeg Tania”. Ik had al gezegd dat ik wilde en kon er nu niet meer onderuit. Om half drie ruimden we onze spullen op en begaven ons naar de winkels waar we wonderwel vrij snel een kleding en schoenen hadden gevonden, Tania betaalde alles. Ze nam me mee naar haar huis en ik keek mij de ogen uit naar de rijkdom die haar huis uitstraalde.

“Van mijn ouders geweest” zei ze “en blij dat ik op huwelijkse voorwaarden getrouwd ben geweest anders had mijn ex er de helft van gehad en dat wilde ik zijn nieuwe jonge vlam niet gunnen. Trouwens die komen vanavond ook omdat het stel waar we naar toe gaan wederzijdse vrienden zijn”.

We aten samen en na het eten ging ik mezelf scheren, douchen en aankleden, toen ik klaar was ging ik naar beneden om te wachten op Tania. Tania kwam de trap af en mijn mond viel open, een transformatie wat kan kleding en make-up te weeg brengen. Tania droeg een rode jurk die niet veel van haar figuur verborgen liet, de achterkant was diep uitgesneden tot vlak boven haar billen, ik kon het begin van haar bilspleet zien en waarschijnlijk droeg ze ook geen slipje en BH.

We namen een taxi omdat ik geen rijbewijs heb en Tania op haar hoge hakken niet kon rijden. Naast elkaar in de taxi vroeg ze me haar nog één dienst te bewijzen, “en dat is” vroeg ik.

“Behandel me als je vriendinnetje, kus me af en toe, streel me, dans met me zoveel je kan en het liefst met je handen op mijn kont”.

“Je wilt je ex een loer draaien begrijp ik” en Tania knikte.

“Ik wil hem absoluut niet terug”, zei ze “maar hij mag wel zien wat hij heeft laten lopen”. “Ok” zei ik “dat doe ik voor je omdat je mijn kleding betaald hebt, voor wat hoort wat heb ik van mijn ouders geleerd en ik heb niet elke dag zo’n lekkere dame in mijn armen”. We liepen hand in hand naar de ingang van de zaal en feliciteerde het bruidspaar die volgens mij op de hoogte waren.

“Kijk daar zit hij met zijn sloerie” en liet me voorzichtig naar de overkant kijken, ik sloeg mijn arm om Tania heen en trok haar tegen me aan, kuste haar en bracht haar naar een tafeltje precies aan de overkant kant van hem. Ik deed zoals ze gevraagd had te doen maar toen het laatste nummer gespeeld werd, een rustig nummer voor de verliefden onder ons ging ik nog een klein stukje verder. Het licht werd gedimd bij deze muziek en in plaats van op haar jurk liet ik mijn hand tussen jurk en kontje glijden en kneedde haar billen gewoon op de blote huid en drukte mijn stijve tegen haar buik aan, zo maakten we de drie minuten vol.

Later in de taxi vroeg ik haar hoe haar ex reageerde tijden onze laatste dans en Tania zei dat hij zijn ogen uitkeek en bedankte me voor de heerlijke avond. Het was in de loop van de avond gaan waaien en lichtjes te regenen dus toen ik afscheid nam van Tania zei ik dat we elkaar niet zouden zien op het strand morgen. Ik was in de afgelopen dagen gesteld op haar geraakt en vond het jammer, veerde blij op toen ze vroeg of ik dan mee ging naar het wellnesscenter. Zonder na te denken zei ik “ja leuk”, pas later realiseerde ik me dat we elkaar nu compleet naakt zouden zien.

Ik fietste naar huis en de volgende morgen om tien uur stond Tania bij me op de stoep. In het center aangekomen liepen we na uitleg en het in ontvangst nemen van een badjas en handdoek naar de gemeenschappelijke kleedruimte en ontdeden we ons van de kleding en nu zag ik haar kale kutje met het landingsbaantje helemaal. Ook mijn laatste bedekking verdween onder het toeziend oog van Tania en trokken onze badjassen aan, “eerst wat drinken” zei Tania.

Samen zaten we aan de bar, ik met koffie en zij met een mok thee, “ik ben blij dat je meeging” zei ze “normaal zit ik hier in mijn eentje en dat is toch wat minder”.

“Heb je dan geen vriendinnen die met je mee kunnen” vroeg ik.

“Dat zijn leuke meiden maar allemaal preutse trutten”. We gingen een rondje doen, zwemmen, bubbelen en sauna daarna ik het koude bad en weer terug naar de bar. “Zullen we tussendoor een massage boeken” vroeg Tania en ik vond het goed.

Naar de balie om te horen of alle massagetijden vol geboekt waren maar we konden nog wel gebruik maken van de zelf massage ruimten.

“Doen we” zei Tania en voor ik het wist werd ik meegetrokken naar een dichte ruimte en deed de deur op slot.

“Wat doen we” vroeg ik. “Ik weet helemaal niets van massages” zei ik en Tania zei dat het wel meeviel omdat ze de eerste keer dat ik haar insmeerde op het strand ook zo had genoten.

“OK” zei ik “wie eerst” maar Tania lag al op het kunststof matras. Er stonden wat flessen op een plank aan de muur en ik pakte een lekker geurende, deed wat op mijn handen en begon bij haar schouders en armen. Alles wat ik daarna tegen kwam onderweg naar beneden werd door mij onderhanden genomen en misschien besteedde ik wat meer aandacht aan haar kontje maar Tania vond dat volgens mij niet erg getuige haar bewegingen. “Klaar” zei ik en Tania draaide zich om, ik keek bedenkelijk maar ze zei.

“Kom op wees niet bang of preuts ik ben niet van suikergoed”. Haar tieten kregen extra aandacht en haar kut deed ik niet want dat kon niet de bedoeling zijn. De rollen werden omgedraaid en ik was blij dat ik op mijn buik kon liggen, ik had de hele tijd met een stijve naast haar gestaan. Heerlijk wreef ze over mijn rug. Kont en benen en toen moest ik me ook omdraaien.

“Komt dat door mij” vraagt ze en ik knik alleen maar. “Lang geleden dat ik zoiets moois gezien heb” zegt ze en masseert zonder schroom de rest van m’n lijf, pakt mijn lul beet en begint er zachtjes aan te trekken. Ik sluit mijn ogen tot er iets warms over mijn lul glijdt. Het is de mond van Tania die me zuigt. Maar, het ging me veel te snel en plots spoot ik mijn zaad in haar mond.

“Mm… lekker zegt ze” en daarna gaat ze over tot de massage van de rest van mijn lijf. Als ze in de buurt van mijn lul en ballen komt wordt hij weer stijf en zonder te vragen stapt ze wijdbeens over me heen en laat haar kut over mijn lul zakken. Ze begint te rijden en kiert van de pret. “Oh” zegt ze “wat is dit lang geleden” en voor ze meer kan zeggen komt ze klaar en komt op me liggen.

“Sorry, dat ik zo brutaal was” zegt ze en wil van me afstappen.

“Ik zeg waar denk jij naar toe te gaan” en pak haar billen vast en begin nu opwaarts te stoten.

“Nog een keer” vraagt ze verwonderd, “mijn ex kon niet eens een halve keer”. Ze begint weer op temperatuur te komen en gaat mijn stoten beantwoorden, weer zakt ze ineen als ze voor de tweede keer klaarkomt. Nu stapt ze wel van me af en gaat op haar buik liggen naast me mij met mijn stijve achterlatend. Ik kom omhoog, til haar bij de heupen omhoog, ga achter haar zitten en vind de ingang van haar grotje. Als ik mijn lul weer binnen schuif zegt ze.

“Jezus, zo vaak ben ik nog nooit achter elkaar genomen”. Ik begin weer te stoten en ze werkt prima mee, ze komt me tegemoet en draait met haar kontje tot we het beiden niet meer kunnen houden en ik mijn zaad in haar loos terwijl zij voor de derde keer klaarkomt. We zijn uitgeput en blijven nog even nagenieten, dan wordt er op de deur geklopt dat ons uur voorbij is. We lopen naar buiten en nemen nog een sauna beurt om uit te rusten en Tania om uit te lekken. In het bubbelbad pakt ze mijn lul nog even vast en zegt, “bedankt big boy ik ben nu helemaal zonder stress vandaag en ik hoop dat het nog een paar keer zal gebeuren”.

“Uw wil is wet dame” is het laatste wat ik zeg en geef haar een kus op het voorhoofd.

Eric.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *