Carla

()

Vanaf de keer dat deze lekkere moeder seks had met haar eerste vriendje, was ze verpest. Hij was een beetje een nerd type en eigenlijk wilde Carla, de geile milf, helemaal niets met hem te maken hebben. Ze had hem echter hard nodig toen haar computer was vastgelopen, waar een belangrijk werkstuk op stond, dat haar veel tijd had gekost. Aangezien ze beste goede vrienden en bijna buren waren, stond hij binnen vijf minuten op de stoep.

Carla had nog geen tijd gehad om zich om te kleden, dus deed ze de deur open in alleen haar onderbroekje en een topje. Ze had ook geen bh om en ze kon gelijk aan het starende gezicht van haar beste vriend zien dat hij opgewonden was. Carla kreeg een ondeugende bui over zich en besloot hem eens flink te plagen. Terwijl hij achter de computer zat om het ding weer aan de praat te krijgen, liet ze geen moment onbenut om het nog geiler te krijgen dan dat hij al was. Ze gaf hem goed zicht op haar grote tieten, ging dicht achter hem staan zodat haar grote tieten tegen zijn hoofd aandrukte en ze was niet te beroerd om af en toe te melden dat ze het erg warm had. De nerd vriend, Jerry, zat met een rood hoofd achter de computer en hij was blij dat hij het probleem snel kon oplossen, dan kon hij naar huis en zich aftrekken, want het sperma kwam bijna uit zijn oren.

Hij stond abrupt op toen Carla nog achter hem stond en hij bracht haar met zijn actie volledig uit balans. Er was gelukkig niets mis met zijn reflexen en voordat ze voorover met haar neus op de vloer terechtkwam, wist hij haar op te vangen. Hij deed zijn armen om haar heen om haar beter vast te kunnen houden en onbewust landen ze op haar grote tieten. Dat had direct invloed op hem, want hij moest zijn uiterste best doen om niet in zijn broek klaar te komen. Carla was ondertussen een beetje ongemakkelijk opgestaan en drukte haar kontje per ongeluk tegen de pik van Jerry aan die keihard was en voor een flinke bobbel in zijn broek zorgde. Ondanks dat hij een nerd type was, had hij wel iets wat weinig van zijn vrienden en zelfs de populaire jongens op zijn school niet hadden, een hele grote pik. Zelfs in slappe toestand was het apparaat indrukwekkend en nu hij stijf stond, scheurde zijn broek het bijna onder de druk.

Carla kreeg gelijk een nat kutje toen ze de dikke grote pik voelde en al snel waren de rollen omgedraaid als het om opgeilen ging. De blondine had zich omgedraaid en keek met grote ogen naar de bolling in de broek van haar beste vriend. Ze was nog steeds technisch gezien maagd, maar niet voor lang nog, dacht ze bij zichzelf. Ze keek Jerry recht in zijn gezicht aan en trok haar topje over haar hoofd en gooide die in de hoek van haar slaapkamer. Haar onderbroekje kwam op dezelfde plek terecht en ze keek Jerry geil aan.

“ik wil dat jij de eerste bent die me gaat neuken“, zei Carla met een hese stem, “dus trek je broek uit, want ik wil die grote stijve pik van je zien.” Jerry wist niet hoe snel hij zijn kleren uit moest doen en stond een beetje onwennig naakt met zijn pik die fier de lucht in wees. Hij had zijn pik ooit wel eens gemeten en had toen al gezien dat het ding een eindje boven de 20 centimeter was. Zijn pik was niet alleen lang, maar ook nog eens dik in omvang. Carla schrok er een beetje van, want ze had geen idee hoe ze dat apparaat in haar strakke kutje kwijt moest. Waar ze wel een idee over had was de combinatie van haar mond en Jerry zijn pik.

Ze ging op haar knietjes voor hem zitten en probeerde zoveel mogelijk van de pik in haar mond te krijgen, maar helemaal was onbegonnen werk. Carla keek omhoog toen ze hem zacht begon te pijpen en ze genoot van het genot dat van Jerry zijn gezicht afstraalde. Ze was op slag verliefd op hem geworden en deed haar uiterste best om hem het naar zijn zin te maken. De pik verdween steeds sneller in en uit haar mond, en ze kreeg bijna kramp in haar kaak omdat ze haar mond erg ver open moest doen. Carla had besloten om al zijn zaad door te slikken, maar wist niet echt wat ze moest verwachten. Ze had ooit wel eens een vriendje, met een veel kleinere pik, gepijpt en toen hij klaarkwam in haar mond, kon ze zonder problemen alles doorslikken. De grote hoeveelheid sperma die uit de pik van Jerry kwam spuiten, toen ze zijn pik zo diep als het kon in haar mond had zitten, overdonderde haar. Ze slikte als en bezetene maar het leek wel alsof de grote lul een eigen leven ging leiden. Hij bleef spuiten en er liep een dikke straal zaad over haar kin op haar grote tieten.

Ze liep een klein beetje rood aan, omdat ze niet goed kon ademen, en liet snel de pik uit haar mond glijden. Ze pakte hem vast en richtte het ding op haar gezicht, zodat ze de laatste klodders sperma op haar mond, haar neus en zelfs op haar ogen kreeg, die ze uit voorzorg dicht had gedaan. “Jezus“, zei Carla, “kom je altijd zo heftig klaar.”

“Als ik me aftrek kom ik in de buurt, maar door jou gepijpt worden was zo geil dat ik bleef spuiten“, zei Jerry terwijl hij haar een beetje schaapachtig aankeek. De aanblik van het sperma op haar gezicht en grote tieten zorgden ervoor dat zijn pik niet eens de kans kreeg om slap te worden. Carla gebruikte haar liefste stemmetje toen ze vroeg of hij haar ook wilde neuken, maar wel voorzichtig. Ze was allang geen maagd meer, maar dat kwam niet omdat ze al geneukt had. Op haar vijftiende had ze stiekem online een dildo gekocht en de nacht, nadat de dildo in een anonieme verpakking aan de deur bezorgd was, kon ze haar maagdenvlies gedag zeggen.

Ze ging met haar benen wijd op bed liggen en pakte de pik van Jerry vast en leidde die naar de ingang van haar kutje. “voorzichtig, totdat hij er helemaal inzit”, zei Carla terwijl ze langzaam de eikel in haar kletsnatte vagina voelde gaan. Het ging uiteindelijk makkelijker dan ze gedacht had en ze voelde dat haar strakke kut als een handschoen om de grote pik van Jerry zat. Ze was nog nooit zo goed gevuld geweest en ze wist ook dat als ze een man met een kleinere pik haar zou neuken, ze er weinig van zou voelen. “En nu wil ik hard geneukt worden”, riep Carla bijna toen ze helemaal gevuld was. Ze voelde de eikel tegen haar baarmoeder aangaan en de dikke ballen van Jerry tegen haar kontje kletsen. Het neuken leek wel één groot multipel orgasme voor haar, want na vijf minuten begon ze klaar te komen en het stopte niet meer. Ze begon zwaar te hijgen en op een gegeven moment hield ze het niet meer en duwde ze Jerry van haar af.

Die dacht gelijk dat hij iets fout gedaan had en keek haar met vragende ogen aan. Carla zag het geschrokken gezicht van haar nieuwe vriendje en zei snel: “ik moet even bijkomen schat, we gaan zo weer verder. Ik ben nog nooit zo goed geneukt.” De laatste zin zorgde voor een grote glimlach op het gezicht van Jerry, die zich langzaam aan het aftrekken was. Hij stond bijna op het punt om klaar te komen toen Carla was gestopt. Hij genoot van de grote tieten van Carla, die door haar heftige ademen ritmisch op en neer gingen. Jerry wilde niets liever dan over haar tieten klaarkomen op dat moment en ging over haar heen zitten en begon zich sneller af te trekken.

Dat was het moment voor Carla om hem vragend aan te kijken en ze had pas door wat het plan van Jerry was toen hij een beetje moeizaam: “klaarkomen, tieten” uitbracht. Ze reageerde gelijk en duwde haar grote borsten tegen elkaar aan, en kreeg toen een beter plan. “Stop die grote lul van je tussen mijn tieten en kom klaar. Ik wil je warme zaad voelen.” Jerry had nog niet nagedacht over de optie tiet-neuken, maar hij vond het direct een goed plan. Hij duwde zijn lul tussen de twee grote borsten en begon haar enthousiast te neuken. Elke keer als zijn eikel tussen haar tieten uitkwam, gaf Carla er een lik aan. Hij werd gek van opwinding en begon haar tieten steeds harder te neuken totdat hij met een schreeuw klaarkwam en hij al zijn zaad over de grote borsten van zijn nieuwe vriendin begon te spuiten. Die wreef alles gelijk in en zei: “kom maar over mijn tieten schat. Die zijn vanaf nu af aan alleen voor jou.”

Zes jaar verder waren ze samen afgestudeerd en al een paar jaar getrouwd. Carla was een lekkere moeder geworden, nadat ze een tweeling op de wereld had gezet en ze had niets te klagen over haar seksleven. Ze neukte minimaal vier tot vijf keer per week en als ze zin had in een vreemde pik was dat ook geen probleem. Ze hadden een open huwelijk en ze zorgde ervoor dat haar Jerry nooit tekort kwam als het om vrouwen ging. Ze had haar beste vriendinnen verteld over zijn grote pik en na één keer neuken waren ze allemaal, net als Carla, verslaafd geraakt.

Als Jerry met één of meerdere van haar vriendinnen in bed lag te neuken, ging ze zelf op jacht naar een man met een grote pik. Ze had online een aantal mannen ontmoet en met één van hen ligt ze op een bed in een hotelkamer en laat ze zich hard neuken.

Het leven voor Carla is mooi, zeker als haar kutje goed gevuld is.

Yara

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *