Leren leven

()

Lichtjes aangeschoten, in de luxe ingerichte badkamer bij een vriendin thuis, stuur ik jou (mijn scoutsleider!) een berichtje. Wat er in stond herinner ik me niet eens meer. Maar je antwoord herinner ik me wel nog: “Kom je niet naar het feest?”

Het feest waarover jij het had, was een ander dan dat wat mijn vriendinnen en ik oorspronkelijk van plan waren heen te gaan. Maar om de een of andere reden (alcohol, opwinding, irritatie vanwege de zoveelste ruzie met mijn vriend,) overtuig ik enkele meiden van de groep om naar jouw feest te gaan. In volle feeststemming treffen we je daar aan, de zoenen en wensen vliegen in het rond. De champagneflessen, besteld door wat oudere kerels in de hoek, gaan snel rond en zijn in een mum van tijd leeg. De muziek is opzwepend en we dansen tot we niet meer kunnen. Dan voel ik het trillen in mijn handtas: “Weet je, ik vind u echt een fantastisch meisje”.

Ik kijk op en daar sta je (ietwat verlegen?) te grijnzen. Ik stuur terug: “Dank u, jij bent zelf ook niet van de slechtsten”.

Een paar sms’jes vliegen heen en weer (verborgen voor de argusblikken van mijn vriendinnen) en dan komt het: “Wil je even mee naar buiten?”

Ik zeg tegen een vriendin dat ik even ga plassen en stap naar de uitgang. Onderweg sluit je bij me aan en je legt zacht je hand op mijn onderrug. Een stroom van opwinding gaat door me heen. Buiten stel ik me tegen de muur. Je lacht even verlegen, neemt dan mijn gezicht in je handen, duwt je kruis tegen het mijn en kust me vol passie. Eindelijk, een mini-ontlading van alle opwinding die door mijn lijf stroomt. Je kust zacht, maar dwingend, en ik voel je kruis groeien. Ik ben gedwongen terug te trekken om even op adem te komen, waarop jij mijn hand vastpakt, je vingers verstrengelen tussen de mijn en je leidt me weg van het volk dat buiten staat te roken.

We eindigen op het trapje naast het kanaal. Het heeft iets magisch. Het wordt nog beter wanneer jij me terug zoent, wow, ik kan er niet genoeg van krijgen. Je hand glijdt van mijn nek naar beneden en trekt een lijn van hete tintelingen over mijn schouder. Dan komt je hand bij mijn borst terecht en je kneedt hem zachtjes. Je kreunt onder mijn lippen, ik trek terug en glimlach. Plagend vraag ik je of het wat meevalt.

“Je borsten zijn prachtig,” zucht je.

Ik trek spottend mijn wenkbrauw op, want dat is wat jij en ik doen, wij spelen met elkaar. En spelen doe je. Je kijkt me aan, laat een hand over mijn lichaam dwarrelen, over mijn tepels, het lijntje vlak boven mijn slipje, waarop al mijn buikspieren zich aanspannen. Je hand dwaalt over mijn kruis, en zacht kietel je mijn clit door mijn slipje heen. Dit alles terwijl je staalhard in mijn ogen kijkt. Ik houd het bijna niet meer van de spanning en laat mijn hoofd achterover vallen, dit zie je als uitnodiging en je kust en likt mijn nek zachtjes.

Tijd om het heft in eigen handen te nemen. We wisselen van positie, het gaat snel want opeens zit ik bovenop je terwijl je handen mijn billen kneden en we zacht tegen elkaar schuren. Ik trek mijn topje uit en plaats mijn handen aan weerszijden van je hoofd. Je ogen worden groot, beide handen reiken naar mijn borsten, kneden ze door de cups heen. Je gniffelt wanneer je ziet hoe mijn tepels als twee stijve knopjes opgericht staan. Je trekt me naar je toe, bevrijdt (eindelijk!) mijn borsten van mijn beha en begint naarstig te sabbelen op mijn tepels, om de beurt. Ondertussen zit ik wat aan je riem te prutsen en wanneer het eindelijk lukt deze los te krijgen, steun ik op een arm en vat ik met mijn andere hand rechtstreeks in je kruis. Je hapt naar adem, vraagt om meer. Ik begin te kneden, door de stof heen en voel je penis zo mogelijk nog stijver worden.

Je zucht mijn naam, ik glimlach naar je terwijl ik je boxershort verschuif en zo je penis de vrijheid geef. Langzaam begin ik te trekken en je zucht mijn naam, fluistert hoe je het niet kan geloven dat je hier ligt, met mij, een van je scoutsleden waarop je al zolang geilde. Een nieuwe stroom opwinding gaat door me heen. Ik besef dat dit echt een droom voor je is en besluit er het beste van te maken. Ik kruip omlaag, kijk nog een keer diep in je ogen en sluit mijn lippen rond je stijve. Je kreunt, je schiet rechtop en laat je dan terug neerzakken. Ik laat je tot diep in mijn keel glijden, om je vervolgens helemaal los te laten en met mijn tong je eikel te verwennen. Ik trek een nat spoor met mijn tong langs je hele penis en eindig onderaan bij je ballen. Zacht neem ik er een in mijn mond en zuig er wat op. Je gromt, laat je handen door mijn lange blonde haren gaan. Dan begin ik je weer sneller te pijpen om je naar een hoogtepunt te brengen. Het gaat snel, ik voel hoe je begint te schokken, mijn naam zegt, keer op keer, als een zucht, en dan met een diepe grom klaarkomt.

Gelukzalig trek je me omhoog. “Nu is het jouw beurt”.

Je gaat langs me liggen en begint weer met kietelen aan mijn clit. Ook al is het maar door mijn onderbroek heen, ik voel dat er echt niet veel meer nodig is om me een fantastisch orgasme te geven. Je trekt tergend langzaam mijn panty en onderbroek naar beneden, de koude lucht voelt heerlijk opwindend aan. En dan laat je je vingers in mij glijden, meteen drie tegelijk.

“Oh schatje, zo nat voor mij?” grinnik je plagend.

Ik kreun, “laat me alsjeblieft gewoon komen.”

Alsof je mijn gedachten kan lezen begin je in en uit mijn vagina te bewegen. Je smeert mijn vocht uit en likt aan je vingers.

“Je smaakt nog beter dan ik dacht”, en dan begin je me te likken. Je hebt er duidelijk verstand van, in no time breng je me naar een hoogtepunt. Je draait met je tong langs mijn clitoris, sabbelt eraan, zet er druk op met je duim, je duwt me omhoog en omhoog en met een luide kreun kom ik.

“Je bent heerlijk, maar ik was nog lang niet klaar”.

Hoewel ik het idee had dat ik de leiding had, grijp je nu mijn handen vast boven mijn hoofd en je brengt opnieuw prachtige stijve bij me naar binnen. Met lange halen neuk je me. Je kreunt in mijn oor, mompelt dat je niet had verwacht dat je voornemen om mij te krijgen zo snel al voltooid zou zijn. Je kneedt mijn borst, het doet bijna pijn, maar het voelt tegelijk ook zo fantastisch.

Toch voel ik dat ik niet ga komen zonder mijn clit te stimuleren. Ik wurm een hand los en begin rondjes te draaien rond mijn klit, zet er druk op, ga sneller en sneller. Het gevoel van mijn clit die kleine stroomstootjes uitzendt naar de rest van mijn vagina en jouw heerlijke, pompende lul leiden me tot een hoogtepunt. De golven van mijn orgasme blijven maar komen. Ik knijp je lul bijna fijn, je roept hoe lekker je me vindt, je gromt, kreunt, en komt dan voor een tweede keer in mij. Zachtjes blijf je nog even na bewegen en geef je zoentjes in mijn nek.

We kleden ons aan, je zoent me nog een keer lang en laat een vinger langs mijn borst gaan. We stappen terug en wanneer ik naar mijn gsm kijk zie ik dat zeven gemiste oproepen heb van mijn vriendinnen. Met een smoesje kom ik ervan af en we fietsen allemaal samen naar huis. Wij blijven als laatste twee over. Je rijdt mee tot aan mijn huis, wacht tot ik mijn fiets heb weggezet en duwt me dan tegen de gevel. Je wrijft je kruis tegen het mijn en ik ben verbaasd dat je zelfs nu nog een stijve hebt. Na een hete zoen zeg ik je gedag en je vertrekt.

Na het avontuur op oudejaar vliegen de hete sms’jes tussen mijn leider en mij heen en weer. Van afspreken komt het echter niet meer, dat is te riskant en geen van ons beiden heeft een plekje voor zichzelf (ik ben dan ook maar 18, en jij 21). Na enkele maanden houd ik de boot af, ik word verscheurd door een verschrikkelijk schuldgevoel om wat ik mijn vriend heb aangedaan. Jij zegt me dat je het begrijpt, dat je er nog steeds van droomt dat ik op een dag de jouwe zal zijn, dat je onze vrijpartij nog altijd koestert. Elke zondag op de scouts kijk je naar me, en ik zou verwachten dat je boos was, maar integendeel. Je geeft echt om me, denk ik. Na een tijd stapelen de ruzies tussen mij en mijn vriend echter weer op, en vlak voor we op buitenlands kamp vertrekken hebben we een knallende ruzie.

Het hete weer op kamp zorgt ervoor dat we ons allemaal luchtig kleden, en ik voel je ogen een paar keer waarderend over mijn lichaam glijden. Wanneer ik op een vroege ochtend als eerste wakker ben (de anderen waren uitgegaan maar ik voelde me niet zo lekker) neem ik een heerlijke douche. In de spiegel bekijk ik goedkeurend mijn uiterlijk: mijn lange blonde haren zijn opgelicht door de zon en ik heb een fijn bruin tintje gekregen waardoor mijn blauwgrijze ogen oplichten. Voor de zomer heb ik flink wat getraind en ik zie er strak uit, maar nog steeds mooi rond op de juiste plaatsen. Ik wikkel mijn ietwat kleine handdoek strak om me heen en stap naar buiten. Jij zit in de zetel op de kaart uit te zoeken wat we die dag zullen doen. Ik wens je een goede morgen en net wanneer ik over je uitgestrekte benen wil stappen houd je die omhoog.

Ik struikel, laat van de schrik mijn handdoek los die op de grond tuimelt. Je fluistert stil dat je me wilt, dat je nog steeds fantaseert over mij. Je raapt mijn handdoek op en staat nu recht voor me. Ik wikkel de handdoek terug om me heen en jij neemt mijn gezicht zacht vast met beide handen.

“Ik kan me bijna niet bedwingen. Ik zie hoe het slecht gaat tussen jou en je vriend, hoe je ervan afziet en eraan kapot gaat. Laat me je fixen. Laat me goed voor je zijn. Laat me tonen wat liefde is,” fluister je in mijn oor.

Je laat een hand naar beneden zakken, naar de bolling van mijn cup D borsten en neemt er eentje vast. Je kneedt even, en stoot zacht tegen me aan. Ik voel hoe je lul groeit. Met spijt in mijn gezicht trek ik me terug en laat je alleen achter.

Enkele dagen later hebben ik en mijn vriend echter weer een knallende ruzie. Ik zit op een muurtje in de weelderige tuin aan ons huisje. Je komt naar me toe en zit naast me, en op dat moment is dat genoeg. Je vertelt me dat je weet van de ruzie vlak voor het kamp, en zegt me hoe jammer je het vindt dat een mooi meisje als ik bij een dergelijk klootzak blijft. De tranen stromen over mijn gezicht en je neemt me zacht in je armen.

Na het kamp spraken we echter niet meer, tot in oktober. We werken samen achter de bar in het lokale jeugdhuis en na wat cocktails komen we beide los en dansen we heftig met elkaar.

In september had ik het uitgemaakt met mijn vriend en dat ging als een lopend vuurtje rond in het dorp. Hij wou het echter niet loslaten, zweerde me dat hij nog moeite zou doen. Ik hield de boot af, maar liet hem begaan. Uiteindelijk had ik nog steeds gevoelens hoor. Op leiding weekend zie je me praten met mijn “ex”. Je vertrekt al vroeger, en stuurt me een sms’je “jammer”. Ik stuur je een vraagteken terug, maar een antwoord komt er niet. Een week later ben ik jarig en stuur je me opnieuw een berichtje. Na wat heen-en-weer sturen vraag ik je waarop je sms’je op sloeg. Je stuurt me terug dat je me graag ziet, en dat je teleurgesteld bent. Ik laat je berichtje voor wat het is.

Wanneer we de plannen voor Nieuwjaar beginnen maken, besluiten we opnieuw naar het feest aan de kaai te gaan. Ik stuur je een berichtje met de vraag of jij tickets kan regelen voor mij, en je reageert enthousiast. De weken die volgen sturen we flink wat berichtjes naar elkaar. Wanneer ik op een ochtend wakker word, zie ik je berichtjes:

“Mooie sterrenhemel.”

“Ik wil u.”

“Godverdomme, ik sta geil.”

“Ik wil u in mijn armen…”

Ik voel me nat worden en werk mezelf naar een schitterend hoogtepunt, met jou in mijn gedachten. Dan is het eindelijk zo ver. Ik trek een jurkje aan waarvan ik weet dat het mijn zandloperfiguur perfect accentueert, ik maak me lichtjes op en vertrek. Binnen is het heerlijke muziek en mijn vriendinnen en ik dansen ons te pletter en zingen de longen uit ons lijf. Ik merk je op in mijn ooghoek en ga nog harder dansen. Ik zie je verschillende keren glimlachen naar mij, goedkeurend neem je mijn lichaam op. Ik stap op je af en geef je drie zoenen en haal het geld dat ik je tegoed was voor de tickets uit mijn beha. Je trekt je wenkbrauwen lachend op en zegt in mijn oor: “Mag ik straks eens een kijkje nemen naar wat daar nog meer in zit?”. Ik sla mijn armen om je nek, druk me tegen je aan en ga dan terug naar mijn vriendinnen.

Enkele uren later voel ik je handen langs mijn lichaam gaan en kom je tegen me aan schuren. Ik voel de opwinding door mijn lijf schieten. Je fluistert in mijn oor: “zullen we vorig jaar eens overdoen? Ik heb toegang tot de bovenverdieping waar we het comfortabel kunnen maken”.

Dan word je echter weggeroepen, er is een probleem met de tapaansluiting. Het wordt tijd om te vertrekken en tot mijn spijt zie ik je nergens. Wanneer ik thuiskom zie ik je berichtje: “Ben je al thuis? Kan ik naar je toekomen? Ik moest nog iets afmaken”.

Ik vraag je wat je met me wilt doen.

“Wat niet?” is het antwoord. Ik wimpel je verzoek af en ga slapen.

De volgende dag sta je echter aan mijn deur: “zo lekkertje, mij zomaar afwimpelen? Zo werkt het niet hoor, ik heb plannen met jou en ik ga ze uitvoeren ook, wat je ook doet.”

Ik antwoord vinnig “en jij denkt dat ik dat laat gebeuren?”

“Ja, dat denk ik”.

Je kijkt goedkeurend naar het joggingshortje en het strakke witte T-shirt, waaronder ik geen beha aan heb. Mijn tepels zijn stijf, en wanneer je dit ziet stap je snel binnen, doet de deur toe, duwt me tegen de muur en begint mijn borsten stevig te masseren. Ik kan het niet laten om een kreuntje te laten ontsnappen. Dit zie je als een aanmoediging en je plant me neer op de commode. Je handen glijden over mijn lichaam en verkennen mijn borsten, rug, buik en billen. Tenslotte belanden ze in mijn slipje.

“Je doet me niks!” probeer ik nog even, maar wanneer je vinger tussen mijn soppende schaamlippen glijdt, weet je dat ik lieg. Ik voel je stijve door je broek tegen mijn kut en verlang plots zo naar je.

Je trekt mijn shortje van onder mijn billen, blaast even op schaamlippen, trekt ze uiteen en begint te likken. Heftig en snel, zonder enige waarschuwing kom ik meteen. Je komt omhoog en scheurt mijn witte shirtje los. Je neemt mijn borsten vast, kneedt ze, duwt ze tegen elkaar en je bewerkt mijn tepels met je mond, zoals je dat zo zalig deed de vorige keer. Ik kreun ongeremd. Je lul, nog steeds verpakt in je broek, duwt tegen mijn hete natte kut. Opgewonden door het gevoel dat dat geeft, ruk ik me los uit je greep en trek je mee naar de woonkamer.

Ik plant je neer in de zetel en ga schrijlings over je zitten. Je neemt mijn borsten weer vast, ik kronkel onder je aanraking en duw zo mijn borsten in je gezicht. Ondertussen laat ik een hand naar beneden glijden en bevrijd zonder moeite je staalharde penis. Zonder aankondiging laat ik me op je lul glijden, en al snel vul je me helemaal op. Je hapt naar adem, ik zet mijn handen langs weerszijden van je hoofd op de rugleuning van de zetel. Traag kom ik terug omhoog, tot enkel je eikel nog in me zit. Snel laat ik me terug zakken en dan begin ik je te berijden, ik laat alle remmen los en beweeg heftig over je lul. Ik neem je ballen vast en kneed ze zachtjes en zo kom je bijna meteen klaar.

Bezweet blijf ik over je heen zitten.

“Nu, was dit alles wat je met me ging doen?” lach ik spottend en ik loop naar boven om me te gaan wassen. Al snel sta je bij me in de douche en daar zetten we ons heerlijke spel verder…

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *