Dame met iets extra

()

Marc en Sandy waren een goed uitziend stel van midden in de dertig. Zij was tweeëndertig jaar en zag er fantastisch uit. Donkere haren en bruine ogen, een geil pijpmondje en stevige borsten met meestal harde tepels, een uitdagend strak kontje en een mooi glad geschoren kutje. Hij was vierendertig blond haar, blauwe ogen, goed gebouwd, strak kontje en een heerlijke flinke lul in zijn slip. Ze waren al tien jaar getrouwd en hadden gekozen voor een carrière en niet voor kinderen. Ze konden dus gaan en staan wanneer zij maar wilden. Ze hadden een wat je een ‘open huwelijk’ kunt noemen. Ze wisten alles van elkaar en gingen nooit stiekem met een ander naar bed. Vaak gingen ze met z’n drieën of met z’n vieren na een hete avond met elkaar naar bed voor nog een hete seksnacht. Marc zowel als Sandy waren biseksueel wat voor hun levensstijl zeer goed uitkwam. Vandaar hete nachten met drie of vier personen.

Op een keer kwam Sandy van haar werk thuis en was laat in de middag al in een erg geile bui. Ze besloot om voordat Marc thuis zou komen eerst te douchen en zich dan sexy aan te kleden. Een klein sexy lila BH, lila jarretels en een zeer sexy lila string completeerden haar outfit. Met haar dildovriendje en haar vingers warmde ze haar kaal geschoren kutje alvast voor Marc op. Ze was dan ook al snel kleddernat en met een druipend kutje en grote gezwollen klit zat ze op de bank op Marc te wachten. Toen deze de deur achter zich sloot en Sandy zo uitdagend op de bank zag liggen, werd hij direct geil als een beer en hij scheurde bijna de kleren van zijn lijf.

“God, schat, wat zie je er weer lekker geil uit.” Hij trok haar natte string opzij en stak zijn tong in haar lekkende kutje. Met lange halen slurpte hij haar geil uit haar kutje. Haar klitje rolde hij daarbij tussen zijn duim en wijsvinger. Het duurde dan ook niet lang of Sandy lag van geilheid te kronkelen op de bank. Haar orgasme kwam razend snel opzetten en gespannen als een boog kwam zij al na enkele minuten spuitend klaar.

Dat vond Marc nou zo lekker van zijn geile vrouwtje, op de meest onverwachte momenten was zij enorm geil en had dan weinig nodig om gillend en spuitend klaar te komen. Als je nu denkt dat zij het hierbij laten, dan heb je het mis. Marc, die inmiddels naakt met een dikke stijve lul van negentien centimeter lang naast de bank geknield zat, nam nu de plaats van Sandy op de bank in. Eerst trok hij haar sexy BH uit en haar string volgde dezelfde weg. Haar jarretels en kousen liet hij aan, dat vond hij een supergeil gezicht. Nu knielde Sandy naast hem op de grond en nam zijn stijve lul, waar al grote druppels voorvocht kwamen in haar hand en stopte hem diep in haar geile pijpmondje. Met de nagels van haar vrije hand kraste zij zachtjes over zijn gespannen zak, waarin twee grote ballen ongeduldig heen en weer bewogen, zij stonden op het punt hun geil door Marc zijn stijve lul te persen.

Sandy had in de gaten dat als zij zo door zou gaan, dat Marc dan veel te vlug klaar zou komen en verlegde haar aandacht van zijn eikel, via zijn lul en ballen, naar het plekje tussen zijn zak en anus. Met het puntje van haar tong flitste zij over het gevoelige plekje. Marc werd hierdoor zo geil dat hij haar haast smeekte om hem te laten spuiten. Maar Sandy had nog andere pleziertjes voor hem in petto. Terwijl zij met haar slanke handjes zijn gespannen zak heerlijk masseerde, stak zij haar dildovriendje langzaam in Marc zijn kontje. Zij liet de vibrator heerlijke trillingen door Marc ’s prostaat gaan. Met haar lange zwarte haren kietelde zij zijn paarsrode eikel en Marc waarschuwde haar dat dit teveel voor hem werd, dat hij klaar ging komen.

“Spuit je warme geil in mijn mond, liefste” zei Sandy en stulpte haar pijpmondje over zijn lul. Na een paar keer krachtig zuigen spoot Marc kreunend van geilheid zijn kwak met ferme stralen in haar mond. Zij moest vlug slikken om niets verloren te laten gaan.

”He, dat noem ik nog eens lekker thuis komen” kreunde Marc nog na. Hij kuste Sandy innig en hij proefde zijn sperma nog op haar tong.

“Zullen we uit eten gaan?” zei Sandy.

“Prima idee, dan gaan we eerst nog even onder de douche en daarna zien we wel.”  Samen stonden ze even later onder de warme stralen en zeepten elkaar van top tot teen in, vooral haar kutje kreeg de volle aandacht van Joris en zij gebruikte haar stevige borsten als een soort washandjes om zijn alweer stijf wordende pik te wassen. Met haar harde tepels schraapte ze over zijn pisgaatje, wat kreuntjes van genot aan hem ontlokten.

“Houd maar op anders komen we nooit aan uit eten toe.” kreunde hij.

Met een kusje op zijn eikel stond zij op en draaide de douche uit. Samen droogden zij elkaar af en maakten zich gereed om uit te gaan. Zij trok sexy lingerie aan en hij trok ook sexy ondergoed aan. Een sexy zijden pouch, (dat is een elastieken band om je heupen en daaraan een zijden zakje waarin je lul en ballen heerlijke bewegingsvrijheid hebben, een string maar dan zonder touwtje tussen je billen) waarin zijn lul en ballen goed uitkwamen en zijn bilnaad bloot lieten.

“Hm…” zei Sandy. “Ik krijg nu al zin als ik dat zie”

“Je zult je toch even rustig moeten houden” zei Marc. “Anders sterven we nog neukend van de honger. Ik heb trek voor drie en moet toch nog wel enige kracht opdoen” zei hij. “Je weet maar nooit hoe het vanavond af loopt.” Na een uitstekend diner, waarin zij beiden weer krachten opdeden voor een geile avond vol seks, gingen zij naar een goede club in de stad. Allebei waren zij benieuwd wat vanavond brengen zou. De club stond goed bekend zodat zij zich daarover geen zorgen maakten.

Bij binnenkomst lieten zij hun ogen even aan het donker wennen en vonden een plaatsje aan een tafeltje bij een podium. Nadat zij door een sexy topless serveerster van drankjes waren voorzien, ging het weinige licht in de club ook uit en scheen een spotlight op het podium. Er kwam een ongelofelijk geil en knap uitziend meisje die een super hete masturbatie show opvoerde. Overal in de club hoorde je kreunende en steunende geluiden. Iedereen werd berengeil van de voorstelling. Het meisje kwam met een vibrator in haar kutje en een in haar kontje kreunend klaar, je kon haar sappen uit haar kutje langs haar dijen zien lopen. Een geweldig applaus was haar deel en de Euro’s vlogen in de rondte, welke zij naakt opraapte en haar publiek kushandjes als dank toewierp.

Marc en Sandy waren van al dat geile gedoe aardig opgewonden en besloten beiden om hun kleren in een kluisje van de club te leggen en dan alleen in een string en hij in zijn pouch op zoek te gaan naar meer vertier. Nadat Marc terugkwam viel zijn oog dadelijk op een ongelooflijk mooie vrouw aan de bar. Hij ging op de kruk naast haar zitten en stelde zich aan haar voor.

“Ik ben Marc” zei hij terwijl hij haar hand schudde, omdat zij ook alleen een klein slipje aan had, schudden haar heerlijke harde borsten vrolijk mee.

“Ik ben Sandra” zei ze en lachte met een rij prachtige tanden in een mond die leek alsof die geschapen was voor zalige zoenen en heerlijk pijpen. “Ben je alleen hier?” vroeg ze aan Marc.

“Nee, mijn vrouw is ook hier en kijkt of er nog wat voor haar te beleven valt” antwoordde Marc. ”Nou dan vraag je toch of ze erbij komt?” zei Sandra. Marc draaide zich om en zocht Sandy in de club, toen hij haar zag, liep hij naar haar toe.

“Ik heb een lekker geil stuk ontmoet aan de bar” vertelde hij haar “ze vraagt of je erbij komt, ik denk dat ze ook bi is net als jij en ik denk dat het nog een erg geile avond met zijn drieën kan worden”. Sandy was er dadelijk voor te vinden en samen liepen zij terug naar de bar. De twee meiden stelden zich aan elkaar voor en het viel Marc op dat ze meteen al tongzoenen uitwisselden met elkaar. Zijn pik werd al te groot voor zijn pouch en deze werd daardoor helemaal tot aan zijn navel opgetild. De meiden hadden dit in de gaten en allebei knepen zij even in zijn gespannen eikel en masseerden even zijn ballen.

Sandra zei.

“Jullie zijn wel en lekker geil stel, ik wordt helemaal opgewonden van jullie, kunnen we niet naar jullie thuis gaan en lekker geilen?” Marc en Sandy hadden daar wel oren naar en alle drie besloten ze dat zij thuis ongeremd van elkaar zouden kunnen genieten. Thuis aangekomen, maakte Marc wat drankjes klaar en daarbij wat nootjes en chips. “Hebben jullie zin in een geile video erbij?” Riep hij toen hij weer de kamer binnenkwam. Hij liet het blad haast uit zijn handen vallen want Sandra en Sandy zaten heftig tongend en elkaar ’s harde tietjes knedend op de bank.

“Wow, jullie laten er ook geen gras over groeien” zei Marc. Nadat hij het blad had neergezet knielde hij voor de twee meiden op de grond. Allebei kusten zij hem vol op zijn mond en knepen daarbij even in de bobbel in zijn broek. Voor Marc was dit het teken om alvast wat kleren uit te trekken en weldra zat hij dan alleen in zijn pouch. De meiden vonden dat wel een geil gezicht en nadat zij een slokje genomen hadden begonnen zij elkaar uit te kleden. Toen ze allebei alleen nog hun BH en slipje aan hadden, voegde Marc zich bij het tweetal. Hij maakte eerst de haakjes van Sandra’s BH los en kuste haar harde tepels en kneedde haar stevige borsten. Sandra kreunde van genot en Sandy ging achter Marc staan en tilde zijn lul en ballen uit het zakje. Het nutteloze ding werd direct door Sandra uitgetrokken en Marc was nu de eerste die naakt was. Zijn lul was ongelofelijk hard en een grote druppel voorvocht glinsterde op zijn dikke eikel.

Sandra haalde met haar nagel de druppel van zijn eikel en likte genietend de druppel op.

“Mm… heerlijk smaak je, ik ben benieuwd hoe je geil zal smaken”, hijgde ze in Marc zijn oor. Sandy was intussen Marc ’s billen en bilnaad aan het bewerken en liet haar tong plagend over zijn sterretje gaan, zijn ballen wipten van genot in zijn zak op en neer. Kreunend van geiligheid begon Marc nu het slipje van Sandy uit te trekken. Toen het slipje naar de grond gleed, kreunde Sandy die geknield achter Marc zat, van opgewonden genot.

“Mijn God, zij heeft een lul” zuchtte Sandy. Marc die nu ook naar omlaag keek zag dat de lul van Sandra nu snel stijver werd. Het werd toch al met al een flinke stijve lul met een zakje met balletjes eronder. “Mm… lieveling, ben je een transseksueel?” Hijgde Marc in het oor van Sandra.

“Nee, lievelingen”, antwoordde Sandra. Zij liep naar de bank en ging daar op zitten. “Ik zal jullie een geheimpje verklappen” zei ze en likte haar lippen. “Kijk eens goed, dan zien jullie nog meer” zei ze en tilde daarbij haar stijve lul op. Onder haar zakje zagen Marc en Sandy nu een gladgeschoren kutje, waarvan de kittelaar duidelijk te zien was, tevoorschijn komen. Sandra bleek dus een hermafrodiet te zijn.

Nadat ze eerst bij moesten komen van de verassing, werden Marc en Sandy supergeil bij de aanblik van een dikke stijve lul boven een glad kutje.

“Wat is dit supergeil zeg,” kreunde Marc. Hij wist niet wat hij nu als eerste zou gaan doen, Sandra beffen of haar mooie lul pijpen. Hij stelde voor om Sandra langs achter in haar strakke kutje te neuken, dan kon Sandy de stijve lul van Sandra heerlijk pijpen. Ondertussen werd ze door Sandra gebeft op een zalige manier. Zo gezegd zo gedaan. Sandra bleek een heerlijk nauw kutje te hebben, waar Marc zijn grote stijve paal, met enige moeite in kon persen. Sandra’s kutje klemde heerlijk om zijn stijve lul en na enige tijd was haar kutje gewend aan zijn lul en kon hij lekker langzaam aan het neuken beginnen. Iedere keer als hij zijn lul tot zijn ballen in Sandra’s kutje had, voelde hij het voorhoofd van Sandy die Sandra intussen aan het pijpen was. Zij masseerde dan even lekker zijn ballen en Marc voelde dat hij het niet lang vol zou kunnen houden.

George

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *