Eerste ervaring

()

Nadat ik mijn eindexamen van de middelbare school had gehaald kreeg ik van mijn ouders een bedrag om op vakantie te gaan. Mijn beste vriend Kevin had hetzelfde cadeau gekregen en we besloten het bedrag over zoveel mogelijk weken uit te spreiden. Voorwaarde was dan wel dat we in België bleven, dat spaarde reiskosten. Dus stonden we op een ochtend op het station van onze woonplaats om de trein naar Bredene te nemen. Daar zouden we drie weken gaan kamperen. Het was eind juni en het weer was voortreffelijk dus toen we in Bredene van de kusttram stapten en naar de camping liepen waren we in opperbeste stemming.

“Kijk, ze hebben hier ook een naaktstrand”, zei Kevin.

“Nou ik zie het niet zitten om in mijn blootje rond te gaan lopen”, zei ik maar Kevin antwoordde dat even kijken geen kwaad kon. We zetten onze tent op, deden onze zwembroek aan en gingen naar het strand. We doken het water in dat al aardig op temperatuur was en we gingen op het strand liggen, nadat we een broodje voor de lunch hadden gehaald. Het was al redelijk druk op het strand en we keken onze ogen uit naar de mooie meiden die in bikini of badpak rondliepen. Sommige meiden waren erg mooi en we fantaseerden hoe ze er naakt uit zouden zien. We kregen allebei bij deze fantasieën een erectie en we besloten ons in de duinen terug te trekken om te masturberen. Dat deden we wel vaker in elkaars aanwezigheid, niet dat we elkaar aanraakten of zo, maar Kevin ‘leende’ seksboekjes van zijn oudere broer die we samen lazen, ondertussen aan onze pikken trekkend. Wat me wel opviel was dat Kevin altijd geïnteresseerd naar mijn lul keek maar dat weet ik aan het feit dat mijn lul dikker en langer was. Dat Kevin er wat anders bij dacht, zou later tijdens de vakantie blijken.

We liepen door de duinen totdat we in een beschut, bebost gedeelte aankwamen en daar trokken we onze zwembroek uit. Naast elkaar staand begonnen we aan onze pikken te trekken en het duurde niet lang voordat we enkele golven zaad over de met bladeren bedekte grond strooiden. We maakten gelijk gebruik van de gelegenheid om onze blaas te legen en we trokken onze zwembroek weer aan waarna we naar het strand terugkeerden en weer in zee gingen zwemmen. Hierna droogden we ons af en we braken op naar een strandtent waar we wat biertjes dronken en lekker aten. De zeelucht had ons moe gemaakt en we besloten vroeg naar bed te gaan. In bed maakten we plannen voor de volgende dag waarbij we toch besloten het naaktstrand te bezoeken. Mijn gêne om naakt rond te lopen, werd door Kevin weggepraat met als voornaamste argument dat we dan het soort meiden dat we vandaag gezien hadden echt in hun blootje konden bekijken. Bij deze gedachte kregen we allebei weer een stijve en we trokken ons weer af. Moe en voldaan vielen we in slaap.

De volgende dag ontbeten we voor de tent en gingen we naar het strand. Circa een kilometer van de plek waar we gisteren zaten, stonden borden dat daar het naaktstrand begon. We trokken onze zwembroek uit en een beetje gegeneerd liepen we het naaktstrand op. Al snel waren we door blote mensen omgeven, oud en jong, alles liep door elkaar en iedereen gedroeg zich vrij. We begonnen ons wat op ons gemak te voelen en zochten een plekje om te gaan zitten. We legden onze spullen neer en besloten om eerst wat te gaan zwemmen. Naakt in zee gaf een bevrijdend gevoel en ontspannen gingen we op onze handdoek zitten, ondertussen de koffie drinkend die we bij een tentje gehaald hadden.

Links en rechts van ons lagen wat oudere stellen dus daar keken we niet zo naar en dat gaf ons ook wat rust. Met die rust was het na een half uurtje gedaan toen twee jonge stellen tien meter voor ons begonnen te volleyballen. De meiden zagen er prachtig uit. Mooie, volle borsten die bij het opspringen heen en weer schudden. De ene had een kaalgeschoren kut, de andere had een bij-getrimd driehoekje met de punt eindigend vlak boven haar kaalgeschoren schaamlippen. Ik voelde mijn erectie opkomen en ik zag dat Kevin ook wat verder voorover ging zitten om zijn stijve te maskeren. De jongens van de stellen hadden het kennelijk ook moeilijk want ik zag hun pikken ook groeien en na een half uur begonnen ze alle vier te smoezen, naar het duin te kijken en even later verdwenen ze van het strand over de duinenrij heen.

“Kom, er achteraan”, zei Kevin en zo nonchalant mogelijk volgden we de twee stellen. Het kostte ons enige moeite om ze te vinden maar al snel hoorden we gezucht en zagen we de meiden naast elkaar liggen terwijl ze bereden werden door hun vrienden. Onze pikken steigerden toen we de pikken in en uit de kutjes van de meisjes zagen gaan en het gehijg en gezucht droeg bij aan onze opwinding. De meisjes kwamen kort na elkaar klaar en de jongens trokken direct hun pik uit hun kutjes en spoten de buik en borsten van de meisjes vol met sperma. Deze aanblik werd ons te machtig en wij spoten ons zaad ook in de rondte. De meisjes stonden op en liepen ongegeneerd terug naar het strand, buik en borsten bedekt met sperma om het in de zee af te wassen. De jongens volgden meteen en wij wachtten nog even totdat ze in de zee waren verdwenen om niet te laten blijken dat wij ze bespied hadden.

Weer terug op het strand liepen we weer naar de plek waar we gisteren gezeten hadden, deden onze zwembroek weer aan en gingen lunchen. We waren wel tevreden met het verloop van de ochtend en besloten die middag terug te gaan.

Die middag gingen we op ongeveer dezelfde plek zitten maar de stellen lieten zich niet meer zien. Wel zagen we hoe een aantal meter verderop een vrouw haar man begon te pijpen, ongegeneerd in het openbaar. Even later zagen we haar slikken en wisten we dat hij in haar mond was klaargekomen. Opgewonden hierdoor besloten we ons weer af te trekken in het bos en we liepen door de duinen tot we ineens gekreun hoorden. We zagen twee mannen bezig die elkaar aan het aftrekken waren en even later draaide een zich om en likte de ander zijn anus en, nadat hij zijn pik met spuug had bevochtigd, penetreerde hij de rozet. In een stevig tempo neukte hij door, terwijl de ‘geneukte’ stevig aan zijn pik bleef trekken en al snel klaarkwam, zijn zaad in een paar golven ver weg slingerend. De ander trok zijn pik terug uit de kont en spoot zijn zaad over de rug van zijn vriend die dit gelijk begon in te wrijven.

Mij deed dit niet zo veel, ik was wel onder de indruk van de hoeveelheid zaad en hoe ver het geslingerd werd maar Kevin had alles enorm opgewonden bekeken en toen hij het inwrijven van het sperma zag, kwam hij met een paar rukken klaar. Enigszins beschaamd keek hij naar mij en we besloten naar het strand terug te gaan. We namen een pilsje en Kevin begon te vertellen dat hij al een tijdje het idee had dat hij biseksueel was. Hij geilde op meisjes en kwam lekker klaar bij de seksboekjes maar, en hier kleurde hij wat, hij vond het ook een mooi gezicht als ik aan mijn pik trok en hij fantaseerde soms dat hij aan mijn pik mocht trekken. Ik stond een beetje perplex maar een en ander werd nu wel duidelijk. Ik nam nog een pilsje en kwam tot een besluit. We zouden weer naar het bos gaan en daar mocht hij mij aftrekken. Kevin straalde en enthousiast liepen we het bos in.

Daar knielde hij voor me en begon aan mijn pik te trekken. Dat was een vreemd gevoel, voor het eerst zat er iemand aan mijn pik. In mijn fantasie had menig meisje er aan gezeten maar nu zat er een jongen aan. Toch was het wel opwindend en mijn pik groeide onder de strelingen van Kevin. Al snel voelde ik dat ik zou gaan spuiten en toen stak Kevin mijn pik ineens in zijn mond en dat gevoel was zo zalig dat ik een paar grote golven in zijn mond spoot. Kevin moest een beetje kokhalzen maar dapper slikte hij alles door. We stonden allebei stomverbaasd maar ik moest bekennen dat het wel zalig was en Kevin stond er met een stijve pik bij. Ik besloot op mijn beurt om dan hem maar af te trekken en aarzelend greep ik zijn pik. Het voelde vreemd maar toch vertrouwd aan. Kevin begon direct te steunen en even later voelde ik zijn pik beginnen te kloppen en spoot hij zijn zaad de lucht in. Nahijgend keken we elkaar aan en vervolgens schoten we in de lach.

“Dat was lekker”, zei Kevin en ik kon dat alleen maar beamen. We besloten in zee te gaan afkoelen en na een tijdje lagen we weer een pilsje te drinken op het strand.

Het avondeten gebruikten we in Koksijde zelf en daarna bezochten we een discotheek waar we diverse leuke meiden zagen maar er was niets waar we wat mee konden beginnen dus na twee uur gingen we weer terug naar onze tent. Toen ik me uitkleedde zag ik dat Kevin naar me keek en een stijve kreeg.

“Je bent toch niet verliefd op me aan het worden?” Vroeg ik.

“Nee”, antwoordde hij, “maar ik vond het vandaag zo lekker dat ik daar weer aan dacht toen ik jouw pik zag”. Mijn pik begon ook te groeien en blozend vroeg Kevin of hij ‘m nog eens mocht vastpakken. Ik stemde toe en even later rukte Kevin weer aan mijn pik, zijn eigen pik ondertussen ook bewerkend. Plotseling zei hij.

“Wil je me neuken?”. Ik aarzelde maar bedacht me dat een anale ontmaagding voor ons beide iets nieuws was en stemde toe. Kevin ging op handen en knieën zitten en ik smeerde zonnebrandcrème op mijn pik als glijmiddel. Ik zette mijn pik voor zijn anus en gleed langzaam naar binnen. Kevin kermde even van pijn en schrik maar toen ik begon door te neuken, begon hij het lekkerder te vinden. Ik voelde met mijn pik zijn prostaat en wreef daar extra langs, hem zo meer genot gevend. En het genot bleef niet uit want na een paar stoten begon hij te hijgen en te rukken aan zijn pik alsof die eraf moest, weldra gevolgd door een stroom sperma, een hoeveelheid die ik nog nooit van hem gezien had. Ik spoot me helemaal leeg in zijn darm en zag mijn zaad langzaam door zijn kringspier naar buiten komen. Uitgeput vielen we op onze matras neer en we sliepen voordat we er erg in hadden.

Toen we de volgende ochtend wakker werden, zat mijn pik nog onder het opgedroogd zaad en zat Kevin ’s bilnaad ook nog vol. We besloten direct te gaan douchen en na een stevig ontbijt begaven we ons weer opgefrist naar het strand. Bij het begin van het naaktstrand trokken we onze zwembroek weer uit en beduidend minder gegeneerd liepen we verder en vonden een goed plekje naast twee jonge meiden. We namen elkaar uit de ooghoeken aandachtig op. Beide meiden hadden een mooi figuur met mooie borsten en allebei een landingsstreepje geschoren op hun venusheuvel. Onze pikken (ja ook dus die van Kevin) begonnen zich te roeren en we zagen de meiden gniffelen. Verlegen stonden we op en we doken de zee in.

Toen kwamen de meiden ons achterna en we begonnen met water naar elkaar te gooien en voor we het wisten hadden Kevin en ik allebei en naakt meisje in onze armen. Ik voelde mijn pik tussen mij en het meisje (dat Elise heette) groeien en even later begon ze me af te trekken. Ik wist niet wat me overkwam en ik zag dat haar vriendin (Lieve) hetzelfde deed bij Kevin. Bijna tegelijkertijd kwamen we klaar en ik zag dat uit mijn pik, onder water een stroom wit spul spoot dat onder invloed van het water direct op een uitgekookt ei ging lijken. Ik besloot de dienst weder te betalen en aaide over haar kutje daarbij haar clitje zacht masserend maar ze zei dat ze dat liever op het droge deed dus verlieten we de zee, droogden ons af en gingen naar het bos.

Daar legden de meisjes zich neer en Kevin en ik begonnen hun kutjes te likken. Al snel liep het vocht uit Elise ’s kutje en toen ik mijn vinger naar binnen stak merkte ik dat ze geen maagd meer was. Met mijn vinger op haar G-spot en mijn duim op haar clitje masseerde ik Elise naar een hoogtepunt. Kronkelend kwam ze klaar. Even later kwam Lieve klaar, Kevin had haar klaar gelikt. Onze pikken waren inmiddels weer flink stijf geworden en met een flinke stoot penetreerde ik Elise. Ze gaf een gilletje van schrik maar daarna begon ze zich op mijn ritme mee te bewegen en kwamen we tegelijkertijd zalig klaar.

We liepen naar de zee om ons schoon te spoelen en gingen koffie drinken. We zaten zo gezellig te praten dat we de lunch vergaten en gelijk overgingen op de borrel. ’s Avonds bleven wij bij de meiden slapen in hun appartement en na 4 weken zijn we nog steeds een onafscheidelijk stel.

Scorpio

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *