Gereformeerd geil 1.2

()

Het was een unieke ervaring geweest. Een super-gereformeerd Betuwe ’s meisje had in de trein, in een verder lege coupé, tussen Tiel en Zetten recht tegenover mij zitten masturberen terwijl ik mij voor haar van ongeloof en geilheid uitpuilende ogen aftrok. Toen ik die avond thuis in bed lag, zag ik haar telkens weer voor me, hoe ze klaarkwam, haar hele lichaam gespannen als een boog, sidderend, haar mooie gezichtje vertrokken tot een rood aangelopen grimas in de spasmen van haar orgasme. Dat beeld, en de herinnering aan haar hand in het witte katoenen onderbroekje, wild vingerend over haar geile klitje, de natte plek in het witte katoen, en haar zachte, gladde blanke meisjes-dijen, speelde door mij heen terwijl ik, liggend in bed, mij nog twee keer aftrok. Hier hoefde ik mijn zaad niet op te vangen in een zakdoek, maar kon ik het vrijelijk over mijn buik laten schieten, tot aan mijn borst. De herinnering aan hoe het meisje nieuwsgierig het sperma in mijn zakdoek had geproefd, opgelikt, maakte mij opnieuw hard. Dat kind had komende zondag heel wat uit te leggen aan de Heer God…

Ze was mij nooit eerder opgevallen in de trein, maar dan nog: ze leken allemaal op elkaar! Lang haar in één of twee vlechten, de helft met, helft zonder brilletje, lange rokken, degelijke schoenen, geen make-up, degelijk, degelijk, degelijk. En kuis…. Jaja. Dat bleek wel. Maar na deze spannende ontmoeting zat ik er toch anders bij, in de trein. Bij de tussenstop Tiel dwaalde mijn aandacht toch af van mijn boek. Ik had er voor gezorgd weer op dezelfde plek te zitten.

En jawel, ze stapte in Tiel in, en kwam quasi-toevallig weer tegenover mij zitten. De trein was vol dit keer, ik las mijn boek, zij las op haar telefoon. Maar elke keer dat ik langs mijn boek heen naar haar keek, zag ik haar opkijken van haar telefoon, en in haar ietwat uitdagende blik zag ik dat ze de nieuwste verhalen van www.MyLust.be weer aan het bestuderen was. Haast onmerkbaar schuifelde ze af en toe wat op haar plaats, alsof er iets niet helemaal comfortabel zat. Waarschijnlijk had ze weer een nat kruisje, en kriebelde het daar weer. Ik vroeg mij af hoe snel ze zich thuis in haar kamertje zou opsluiten, om daar ongeremd op bed liggend, of achter haar bureautje zittend, zichzelf klaar te vingeren, de kleine slet.

De gedachte daaraan maakte dat ook ik iets moest gaan verzitten, want het begon wat te knellen in mijn broek. Ze keek even naar beneden, en glimlachte bijna onzichtbaar naar me. Ik trok een wenkbrauw een millimeter op, en genoot van deze stiekeme communicatie. ‘Ik heb een harde lul, jij een nat kutje, we zijn allebei geil, en niemand weet het behalve wij.’ In Zetten stapte ze uit, en weg was ze, met een grote grijns naar mij terwijl ze langs mijn raampje liep.

Zo ging het dag na dag, en nooit was de coupé zo leeg als die dag van onze gezamenlijke snelle masturbatie. Soms reisde ze alleen, soms met twee vriendinnen, bijna fotokopieën van haar: standaard grefo-meisjes. Behalve dat ze niet zo mooi waren als zij, en er was nog een verschil. Sinds die eerste ontmoeting straalde ze iets zelfverzekerds uit. Haar hoofd iets meer opgeheven, haar rug net iets rechter, haar hele houding zelfverzekerder, sterker. Een vrouw van de wereld, naast twee meisjes. Zij wist dingen. Zij had de erectie van een man gezien, ze had een man zien klaarkomen, ze had het sperma van een man geproefd. Een man had het geil uit haar kutje van haar vingers gezogen. Ze wist wat seks was…

Maar niets wees erop dat ze dit opnieuw zou willen, of meer zou willen. Toch besloot ik een stapje verder te gaan. Op een dag dat ze alleen reisde, en het minder druk was in de trein, schreef ik met balpen het nummer van mijn mobiel achterop mijn boek, en legde het zó neer dat ze het goed kon zien. Ze had mij zien schrijven, en ik zag haar iets in haar telefoon toetsen. Nadat ze in Zetten was uitgestapt en in het fietsenhok was verdwenen, hoorde ik de “ping” van WhatsApp al vóórdat de trein zich in beweging had gezet.

<Chantal, uit de trein> was het berichtje. Meer niet. Chantal… Kleine, blonde, geile Chantal, met het kriebelende poesje, met het natte kutje, met het jeukende klitje. Ik stuurde niets terug: laat haar maar even in spanning… 5 minuten later antwoordde ik: <Freek, uit de trein. Onthoud het nummer, wis het dan uit je telefoon. Wis alle berichtjes. Vanavond, 10 uur, telefoon op stil, wacht op mijn bericht.> Twee tellen later: <“ok!!!>” Ik kon een glimlach niet onderdrukken. “ok” met drie uitroeptekens. Ze had net zo goed “ok! ik ben geil, drijfnat, ik ben een gewillig sletje”> kunnen antwoorden…

Die avond las ik een uur lang geile verhalen op http://www.4fingers.be site, en nam daarna een lange hete douche. Met moeite bleef ik van mijn hunkerende erectie af, terwijl het water over mijn lichaam stroomde. Ik nam de tijd om mijn pik en ballen zorgvuldig glad te scheren, dat ging toch altijd beter als ik hard was. Na het douchen kroop ik naakt in bed, in smeerde mijn super gladde paal en ballen in met massageolie. Mijn linkerhand veegde ik schoon, mijn rechterhand bleef glibberig van de olie. Ik tikte een berichtje in

<“Ben je er klaar voor? Alleen?” > Binnen 15 seconden <“Ja, alleen”.> Ik tekst terug <“ringtone uit? Kan ik bellen?”> Antwoord direct <“ja!”> Weer een uitroepteken. Ik hoefde niet te raden hoe ze er bij lag op dit moment. Waarschijnlijk in een degelijke nachtpon. Maar met een gloeiend, hunkerend lijf, met een tintelend kutje, met een gezwollen klitje…

Ik strekte mij uit op het gladde laken, de verwarming hoog, kamer warm, dekbed aan de kant. Ik bewoog mijn hand langzaam over mijn gezwollen glibberige lid, en dacht aan de zachte witte dijen van Chantal. Haar nummer had ik al geprogrammeerd. Eén druk op de “bel” toets, en even later hoorde ik de beltoon. Een halve beltoon, want er werd direct opgenomen. Even was het stil, dan hoorde ik een fluisterend “hallo?” “Chantal?” zei ik, zacht, maar niet fluisterend. Ze moest het donkere geluid van mijn stem kunnen horen. Een mannenstem in haar oor, terwijl ze onder de dekens lag. “Ja” was het gefluisterde antwoord. “Freek?” “Lig je in bed?” Vroeg ik.

“Ja”

“Wat heb je aan?”

“Mijn nachtpon” Het bleef even stil. “Verder niks”. Ik glimlachte. Goed geraden. Ongetwijfeld een hoog gesloten nachtpon, tot op haar knieën. Zodat ze keurig in de woonkamer kon zitten bij haar ouders, voordat ze naar bed ging. Maar in bed had ze haar slipje uitgetrokken, en ongetwijfeld was de nachtpon omhoog geschoven, tot over haar middel. Na een korte stilte hoorde ik haar aarzelend fluisteren.

“… en jij…?” Ik wachtte even. Luisterde naar haar ademhaling, liet haar naar de mijne luisteren. “Ik lig op bed,” zei ik, mijn stem zacht in haar oor “op een zwart laken. Ik ben naakt.” Ik hoorde haar scherp inademen. “Helemaal naakt. Ik heb vanavond een uur lang verhalen zitten lezen op jouw favoriete seksverhalen site. Heb jij ook dat verhaal gelezen over dat echtpaar, waarvan de man zijn vrouw laat neuken door een ander, en masturbeert terwijl hij toekijkt hoe ze hard van achteren genomen wordt?” Ik hoor haar sneller ademen, hoor haar denken… dan een bijna onhoorbaar gefluisterd. “Ja….dat was een opwindend verhaal”.

Ik sprak verder tegen haar. “Daarna heb ik een lange, hete douche genomen. Onder de douche heb ik mijn penis en mijn ballen helemaal geschoren. Alles is volkomen glad nu. Ik lig uitgestrekt op bed, en ik heb mijn grote, harde penis ingesmeerd met massageolie. Het voelt warm, hard, en glad als ik er met mijn hand overheen glijd… Ik moest denken aan ons avontuur in de trein, aan jouw zachte, gladde dijen, aan je hand in je slipje…” Ik hoorde haar zwaar ademen, en stopte even met praten. Na een korte stilte antwoordde ze fluisterend.

“Ik zou mij ook willen scheren, dat alles glad voelt …” Het bleef even stil. “Ik ben zo nat, Freek! Ik ben zo nat…” het fluisteren eindigde bijna in een snik, en ik begon zacht verder te praten tegen haar. “Als niemand je naakt gaat zien, kun je je gewoon scheren. Niemand zal het weten. Alleen ik. En ik vind het mooi als je jezelf helemaal glad maakt. Je zult het zelf ook zalig vinden, als je met je vingers je eigen geil kunt uitsmeren over gladde schaamlipjes, als alles glad en glibberig is. Dan kun je dromen over de verhalen die je leest, dromen over je eigen fantasieën, en het vocht uit je eigen gleufje uitwrijven over je gladde lipjes, over je gladde heuveltje. Dan kunnen je vingers moeiteloos tussen je lipjes glijden, van je kleine kontgaatje tot aan je klitje door glibberen” Ik hoorde haar ademhaling, haar mond nu dicht tegen de telefoon.

“Ik weet dat je nu met je spleetje aan het spelen bent…” Ik hoorde haar scherp inademen, dan verder hijgen, “Ja….” fluisterde ze, ademloos.. Ik vertelde verder: “nu voel je nog haartjes, zachte donshaartjes, doorweekt met je eigen liefdesvocht, maar als je geschoren bent, zal alles glad voelen, glad, naakt, open, toegankelijk. Toegankelijk voor je eigen vingers, en misschien ooit voor de vingers van een man, voor een grote, harde penis… Toegankelijk, open, klaar om genomen te worden.” Nu hoorde ik een zachte kreun.

“Speel er maar mee nu, voel maar, voel hoe je klitje is opgezwollen, hoe het verlangt om aangeraakt te worden… Je klitje wil een vinger voelen, een hand voelen, een warme tong voelen… het wil de opgezwollen grote knop van een harde penis voelen, ervaren hoe die enorme gezwollen mannelijkheid er overheen glijdt, glijdt door je eigen vocht. Hoe die grote, gezwollen, rood aangelopen eikel door jouw natte spleetje glijdt, je lipjes van elkaar duwt, opent, hoe hij drukt tegen je knopje, tegen je genotsknopje. Laat je vingers er maar over glijden, alsof het een dikke eikel is, alsof het een ongeduldige man is, die hard is geworden van jou, die opgewonden is geraakt door jouw zachte dijen, door je prachtige borsten, je gevoelige tepeltjes, een man die gek van opwinding is door jouw prachtige vrouwelijke lichaam, die hunkert om je aan te raken, te voelen, die de fluwelen zachtheid van je huid met zijn vingertoppen wil strelen, die je borsten in zijn sterke handen wil nemen, ze zacht wil kneden tot hij jou ook gek maakt…”

Ze hijgde nu snel en regelmatig, af en toe met een kort geluidje. Zo ging ze door, ook toen ik stopte met praten. Ik begon mijn ondertussen van voorvocht druipende lul nu ook langzaam te bewerken, mijn vingers er stevig omheen. Hij was zó glad van de olie dat hij moeiteloos door mijn knedende, melkende hand gleed. Ik zag voor mij hoe Chantal daar lag, met haar degelijke nachtpon opgetrokken tot aan haar middel, haar blond behaarde meisjeskutje bloot, haar vingers heftig wrijvend over het gevoelige knopje. Hijgend fluisterend hoorde ik haar nu, haar adem ruisend over de lijn.

“Ik wil geneukt worden. Ik heb het nog nooit gedaan. Nog nooit iets in mij gehad. Ik ben bang. Maar ik wil het zo graag. Ik durf er niks in stoppen, maar het brand gewoon, ik moet er iets in. Ik ben zo nat, zo geil” Even was het stil, er klonk een ingehouden snik. “Ik ben zondig! Ik ben slecht… Ik kan het niet helpen, ik ben… ik ben zo nat, zo geil, het komt gewoon uit me, ik moet gewoon denken aan dat gevoel, aan die verhalen, en dan loopt het uit me, ik voel het uit mij stromen, mijn vagina wil het, doet het… het drupt gewoon, ik kan het niet stoppen, ik wil vastgehouden worden, het mag niet, maar ik wil het. Ik wil een man, een sterke man, die mij pakt, die mij neemt!!! Die het gewoon met mij doet. Dat hij het doet. Niet ik. Ik mag niet. Ik…. ooh, Freek, ik ben zo nat…” Ik hoorde dat ze tegen een hoogtepunt aan zat, en nam het van haar over.

“Toe maar lieverd, toe maar… kom maar Chantal, het mag… je lichaam is er klaar voor, jij bent er klaar voor. Het is goed, toe maar! Denk maar aan mijn tong op je knopje, mijn hoofd tussen je dijen, laat mij de geur van je liefdesvocht proeven, laat mijn tong je knopje likken, voel de hitte van mijn mond op je strakke spleetje, de druk van mijn tong op je knopje, hou je niet meer in, geef je over aan mij, laat het gaan, geef mij al je vocht, al je geil, laat het in mijn mond stromen..”

Op dat moment hoorde ik haar adem stokken… ze ademde niet meer, ik hoorde alleen een zwaar ingehouden, onderdrukte kreun, die ze met moeite binnenhield. Ik hoorde geschraap, en begreep dat ze van links naar rechts kronkelde, en haar mobiel langs de lakens schraapte terwijl haar jonge lijf met de dikke jonge tietjes kronkelde tussen de lakens, haar nachthemdje opgestroopt rond haar middel. In mijn fantasie proefde ik weer het geil van haar vingers.

Na een korte stilte hoorde ik haar weer ademen in de telefoon, gejaagd fluisteren.. “Freek…? ik… ik… alles is zo nat? Ik moet…” en ik antwoordde zacht. “Toe maar meisje, ga het maar schoonmaken. Slaap en droom lekker… tot morgen!” En vóór ze kon antwoorden beëindigde ik het gesprek.

Wat een geil klein ding! Ik legde mijn telefoon weg, greep met mijn linkerhand mijn ballen, sloot mijn vingers er omheen, tot ik ze strak gespannen vast had. Mijn rechterhand maakte het nu af… glijdend over de strak gespannen gladde huid van mijn op springen staande lul… Wat een geil klein ding! Het keurige grefo-meisje had haar druipende gleuf klaar gevingerd, denkend aan mijn grote pik, fantaserend over mijn mond op haar maagdelijke gleufje, mijn tong op haar tintelende klitje, haar vingers nu drijfnat van haar eigen geil! Met een paar stevige melkende bewegingen voelde ik mijn ballen verkrampen…. Ik sloot mijn ogen, zag voor mij hoe Chantal met opgeheven nachthemdje wijdbeens voorover gebukt boven mij stond, keek recht in haar druppende gleuf, zag haar bungelende stevige tietjes, en….. met een brul liet ik het gaan.. voelde het zaad vanuit mijn ballen omhoog gestuwd worden, zich door de nauwe opening persen die de vingers van mijn linkerhand maakten, door de gezwollen schacht van mijn keiharde paal, en exploderen… voelde de eerste golf op mijn borst landen, de tweede in mijn gezicht! Ik proefde mijn eigen sperma… nog nooit had ik met zo’n kracht zo’n machtige golf zaad de lucht in geslingerd!…

Morgen weer in de trein…

JohanT  

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *