Gereformeerd geil 2.2

()

Ik zat weer in de trein, op weg naar huis. Ik had mij die dag op kantoor niet goed kunnen concentreren. Mijn gedachten waren telkens terug gegleden naar de vorige avond, toen ik Chantal belde. De gedachte aan hoe ze daar onder de dekens had gelegen, met haar nachtpon omhoog geschoven, een vinger heftig over haar klit wrijvend. Hoe ze zich, ondergedompeld in de hypnose van mijn stem, in een roes van geilheid en schaamte naar een hoogtepunt had gemasturbeerd. De herinnering aan haar fluisterende, hijgende stem, aan het geluidloze hoogtepunt had zij die dag meer dan een keer een enorme erectie bezorgd, die gelukkig onder mijn bureau verborgen bleef.

Toen de trein die middag station Tiel binnenliep, zag ik in gedachten de voetgangersslagbomen naar beneden gaan terwijl mijn eigen slagboompje in mijn broek omhoog ging.

De trein begon weer te rijden, en mijn slagboompje verschrompelde toen ik mij realiseerde dat ze er vandaag niet was. Ik kende haar lesrooster natuurlijk niet. En de trein was nog wel zo leeg vandaag, net zo leeg als die eerste ervaring die ik met Chantal had, waarbij we zonder een woord te zeggen tegenover elkaar hadden zitten masturberen in een lege coupé.

Toen de trein in Zetten stopte, en ik doelloos uit het raam keek naar de uitgestapte reizigers, zag ik plotseling Chantal langs mijn raam lopen, met een wat verdrietige blik voor zich uit starend. Shit!! Ze had wèl in de trein gezeten, ik had haar op de één of andere manier gemist! Zonder na te denken greep ik mijn tas en stond op, rende naar de deur, en wist nog nèt uit te stappen op het moment juist voor de deuren sloten. Wat nu? Ik kon haar moeilijk roepen, je wist nooit wat voor kennissen van haar hier rondliepen. Ik versnelde mijn pas, tot ik vlak achter haar liep. Haar twee blonde vlechten dansten een lusteloos dansje terwijl ze met gebogen hoofd naar het fietsenhok liep. Ze liep er zonder op te kijken naar binnen, en ik posteerde mezelf tussen het fietsenhok en de straat, met mijn gezicht naar het fietsenhok.

Even later kwam ze naar buiten lopen met een degelijke oma-fiets aan de hand, en terwijl ze opstapte en weg wilde rijden, zag ze mij plotseling staan. Ze schoot van de trappers en viel bijna om, herstelde zich, en fietste langzaam weg, vlak langs mij op, terwijl ze mij wanhopig aankeek. Héél langzaam fietste ze weg, de smalle landweg op. Een paar keer keek ze achterom, en ik wist dat ze nu zag hoe ik in haar richting begon te lopen. Langzaam zag ik haar in de verte verdwijnen, maar ik liep door, het dorp uit, nu tussen de boomgaarden en het spoor de smalle weg volgend. Het was zomer, en er hing een geur van wilde bloemen, bemeste akkers en slootwater in de lucht. Zomer in de Betuwe. Wat deed ik hier eigenlijk? Een natte droom achterna lopen.

“Freek!” Hoorde ik opeens sissen. Ik keek om. Ik had haar compleet gemist: ze was met haar fiets de inrit van een boomgaard ingelopen. Daar had ze mij staan opwachten, verborgen achter de windhaag van coniferen die de boomgaard omsloot. Ik volgde haar, en tien passen verder stonden we verborgen vanaf het weggetje, verborgen voor iedereen. Chantal stond verlegen bij haar fiets, haar ogen naar de grond gericht, met een blonde vlecht van haar lange haar te spelen. Met grote ogen keek ze nu naar mij op. “Waarom ben je hier uitgestapt?” Vroeg ze zacht.

“Omdat ik jou zag lopen. Ik baalde al dat ik je niet gezien had in de trein, dacht dat je een trein eerder of later had genomen.”

“Ik was door de hele trein gelopen, maar ik moet je gemist hebben, denk ik. Ik miste je, Freek. Ik.. ik… gisterenavond…. ik was zó… ik kon niet…” Ze begon te stamelen, wist haar zinnen niet meer af te maken. Om ons heen was het stil, met uitzondering van het geluid van een tractor in de verte, het zoemen van insecten, en het ruisen van de wind in de populieren langs het spoor. “Freek, wil je mij alles leren? Ik wil alles weten, voelen, ervaren… ik lees erover, maar ik weet niet hoe het echt is. En als ik straks ga trouwen, wil ik alles weten, mijn man kunnen behagen. En ik ben… ik wil zo graag… ik bedoel, ik weet dat het slecht is, dat ik slecht ben, dat het niet mag. Maar als ik eraan denk, ik …. ik word nat. Zó nat. Het is mijn lichaam. Ik kan het niet tegenhouden. Wat moet ik eraan doen Freek?” En terwijl ze haar vertwijfeling onder woorden probeerde te brengen, stapte ze dichter naar mij toe, keek omhoog in mijn ogen, en stak haar handen uit, naar mijn broek, mijn riem, begon hem los te maken.

Ze keek nog een keer omhoog, met een vragende blik in haar ogen. Mag het? En toen ik knikte maakte ze mijn broek los, ritste hem open, liet hem zakken. Ze nam het elastiek van mijn slip, trok het voorzichtig naar voren om ruimte te maken voor mijn gezwollen penis, en trok hem naar beneden. Het was de tweede keer dat ze mijn erectie zag. De duizendste keer dat ze hem in haar gedachten zag. En de eerste keer dat ze hem aanraakte.

Haar slanke, witte hand aarzelde even, haar vingers uitgestrekt. Ik zag hoe ze gebiologeerd van dichtbij naar mijn forse, rechtop staande penis keek, naar de dikke opgezwollen eikel, die glansde van het voorvocht dat er uit droop. Voorzichtig stak ze haar hand uit, raakte met een vingertop mijn eikel aan, gleed er overheen door het glibberige geil, over de gladde top. Ze smeerde het vocht erover uit, trok kleine draadjes tussen haar vinger en mijn eikel, bracht haar vinger naar haar mond om het te proeven. Ik zag de blik van verbazing in haar ogen, en legde haar uit.

“Dit is voorvocht… dat smaakt anders dan sperma.” Ze had de eerste keer na onze gezamenlijke masturbatie mijn sperma geproefd, het opgelikt uit de zakdoek waarin ik het had opgevangen. “Dit is voorvocht, geil dat uit mij stroomt, om alles glad en glibberig te maken, zodat hij gemakkelijker kan penetreren in een kutje.” Ze keek mij met bange ogen aan, geschrokken van het woord ‘penetreren’.

“Pak hem maar in je hand”, zei ik, en ze sloot haar vingers om de dikke, harde schacht. Haar hand leek zo klein, met slanke, blanke vingertjes die amper de dikke paal konden omvatten. Ze begon sneller te ademen, terwijl haar vingers dit nieuwe gebied verkenden. Langzaam bewegend leerde ze het gevoel van gezwollen aders op een penis kennen, voelde ze het pulseren, het kloppen van een erectie in haar hand, de warmte van een gezwollen penis. Haar hand op en neer bewegend ontdekte ze hoe de strakke huid op en neer kan glijden, tot aan de dikke gezwollen eikel. Met haar vingers volgde ze de rand van mijn eikel, raakte het gaatje aan, waaruit voortdurend helder voorvocht bleef parelen. Zonder na te denken likte ze voortdurend met haar tong over haar lippen, als een kind dat naar snoepgoed zit te staren.

Ik had mij kort daarvoor geschoren, en zowel mijn pik als mijn ballen waren volmaakt glad, mijn schaamhaar kort getrimd. Met haar andere hand streelde ze door het korte schaamhaar, alsof ze een diertje liefkoosde. Ik wist dat ik op dat moment voor haar een ontdekkingstocht was, een droom die uitkwam. Al die nachten dat ze in bed seksverhalen had liggen lezen, dat ze had liggen masturberen, had liggen fantaseren over piemels, kutjes, neuken… en nu had ze een grote, gezwollen, hete mannelijkheid in haar hand, ze kon alles aanraken, voelen, betasten. Haar hand streelde nu mijn zak, mijn ballen. Ze woog ze in haar kleine hand, voelde voorzichtig aan de twee ballen, liet ze tussen haar vingers bewegen.

“Doet dat geen pijn?” Vroeg ze terwijl ze onschuldig omhoog keek, als een klinisch onderzoekster.

“Als het pijn doet, laat ik het wel weten,” zei ik glimlachend. “Doe maar… voel maar. Je mag wel knijpen in mijn penis… probeer maar hoe hard hij is”. Ik voelde haar vingers sluiten, haar hand knijpen. Ze keek mij vragend aan, en ik knikte “toe maar! harder…” Ze kneep nu stevig, maakte melkende bewegingen met haar vingers, greep mijn reagerende pik stevig vast, tot ik kreunde… “ooh… heerlijk… ga door!!”

Met grote ogen bleef ze verder gaan, stevige melkende aftrekbewegingen makend. Telkens trok ze de huid van mijn pik ietsje over mijn eikel. God, wat een zalig gevoel. Onwetend wist ze precies de juiste druk op de juiste plek te zetten. “Voorzichtig!” kreunde ik… “anders ga ik nu al klaarkomen!” Geschrokken liet ze mijn pik los. Ze staarde ernaar, terwijl hij kleine schokbeweginkjes maakte, nog nagenietend van haar stevige aanraking. Ik voelde de zachte zomerwind langs mijn natte eikel stromen, langs mijn ballen strelen. Op haar hurken zat ze voor me, en ze keek glimlachend naar mij op.

“Ik vind het lekker”, zei ze lachend. “Het voelt zo … zo mooi!” En met iets ondeugends in haar ogen giechelde ze “en ik word er zelf ook heel erg nat van!” Ik zag iets doortastends in haar ogen verschijnen, en met een zelfverzekerde beweging greep ze mijn fiere lid opnieuw vast, boog hem naar beneden, en drukte een kus op mijn eikel. Ze likte haar lippen af, proefde het voorvocht, en stak haar tong opnieuw uit. Haar kleine hand hield mijn loeiharde paal stevig beet, drukte hem bijna pijnlijk ver naar beneden, maar ik liet haar begaan. Ik genoot van haar ontdekkingstocht.

Met het puntje van haar tong proefde ze mijn voorvocht. Ze likte het op van mijn eikel, zoog het met de rode lippen in haar bleke gezichtje rechtstreeks uit het gaatje. Voorzichtig duwde ze haar puntige tongetje in mijn pisgaatje, en ze vertaalde mijn kreunen in aansporing, en duwde dieper, verder, harder dan welke ervaren geile bedpartner van mij ooit gedaan had. Ik wilde haar niet afschrikken, en liet haar begaan terwijl haar tong zich met een hemelse pijn in mijn pisgaatje boorde. De smaak van voorvocht leek haar alleen maar geiler te maken. Toen ze mij volledig uitgeboord had met haar spitse tongetje, trok ze hem terug, en liet haar lippen over de ronding van mijn eikel glijden.

Ze keek omhoog, en de aanblik van die grote blauwe vragende ogen, en de schaamteloos, obsceen wijd opengesperde rode lipjes maakten mij helemaal gek. Ze liet haar mond glijden totdat ze mijn eikel omsloot. Meer kon ze niet aan, omdat haar mond daarmee al gevuld was. Maar met mijn eikel tussen haar lippen begon ze met haar tong te werken, en ik voelde hoe hij tussen haar lippen in mijn eikel door gleed, over het meest gevoelige plekje. Mijn kreunen was voor haar aanleiding om dat steeds opnieuw te doen. Ze was een natuurtalent, ze voelde elke reactie van mijn lichaam perfect aan, en zonder dat ze het wist zat ze mij als een volleerde minnares te pijpen! Ze liet haar lippen op en neer over de rand van mijn natte eikel glijden, terwijl haar tong een eigen, sneller ritme had over mijn gevoelige plekje.

Haar blonde vlechten dansten op en neer, en haar blauwe ogen keken nu verlangend omhoog, hongerig in de mijne. Het was meer dan ik kon verdragen, en toen ze haar andere hand rond mijn zak sloot, was het hek van de dam. Ik weet zeker dat ze het binnen in haar hand moest kunnen voelen, want op het moment dat ik voelde dat ik ging komen, zag ik haar ogen wijd opensperren, alsof ze wist wat er ging komen!

Hulpeloos keek ik haar aan, wetend dat ik het nu niet meer kon stoppen, en ik voelde de bekende rush vanuit mijn ballen, het opzwellen van mijn pik, in de greep van haar hand, de uitbarsting toen de eerste golf zaad in haar mond spoot. Ik hoorde haar gedempte kreunen, half kokhalzen, terwijl de tweede golf uit mij spoot, en zag haar keel hard werken toen ik een derde en vierde golf sidderend in haar maagdelijke mondje loosde. Ze bleef slikken en zuigen, haar ogen strak op de mijne gericht.

Haar handen begonnen nu te kneden en te melken. Behendig wist ze de laatste druppels sperma uit mij te knijpen en te kneden, te zuigen. Zo bleef ze zitten, zwaar ademend door haar neus, terwijl ze mijn pik bijna vacuüm zoog in haar mond. Het leek wel alsof ze hem niet los durfde laten. Ik stond half te wankelen van het enorme orgasme dat ze uit mij gezogen had, mijn handen op haar strak gevlochten blonde haar rustend. Na verloop van tijd voelde ik mijn pik iets verslappen, zachter worden, en zag hoe hij iets verder haar mond werd ingezogen nu er meer ruimte was. Zachtjes bleef ze mij melken, nog een paar laatste verse druppels vers zaad eruit knijpend. Tenslotte liet ze hem heel voorzichtig uit haar mond glijden, en bijna angstig vroeg ze me.

“Was het goed? Deed ik het goed? Heb ik je pijn gedaan? Was het fijn?” Ik trok haar overeind, en ze drukte zich onmiddellijk tegen mij aan, begroef haar gezicht in mijn shirt, mijn armen om haar heen. “Het was geweldig” fluisterde ik in haar oor, en ik voelde haar ontspannen in mijn armen. Ze richtte haar gezicht omhoog, keek mij even aan met grote blauwe vochtige ogen, en sloot dan haar ogen, haar lippen iets van elkaar, totdat ik een kus op haar mond drukte, en een siddering door haar lichaam voelde trekken. Ik realiseerde mij dat dit meisje, dat mij zojuist als een ervaren hoer had afgezogen, dat gisteren hijgend in de telefoon had liggen masturberen, dat pas geleden in de trein met haar hand in haar broekje tegenover mij had gezeten, dat dit preutse meisje met haar lange rok en haar blonde vlechten, nog nooit een man gezoend had!!

Omgekeerde wereld… maar ik gaf haar dat ontbrekende stukje van haar puzzeldroom… de eerste kus, met alle overgave en alle passie die ze verdiende. Ik voelde haar aarzeling, en vervolgens haar overgave, aan mij en aan haar eigen lichaam. En ook hierin bleek ze een natuurtalent! Na de eerste aarzeling raakten we verstrikt in een diepe tongzoen, waarbij zij minstens zoveel initiatief toonde als ik! En dat terwijl ik nog met mijn broek op mijn enkels stond, met een inmiddels alweer groeiende pik… Toch moest ik mij ontworstelen aan de lange kus, en ik bukte mij om mijn broek op te trekken en dicht te doen. Even stonden we ietsje onwennig tegenover elkaar. Chantal wierp een blik op haar horloge, en zei geschrokken.

“Ik moet gaan!” Ze greep haar fiets, en stond even besluiteloos, tot ik haar een zachte kus op haar lippen drukte, en zei. “Vanavond, tien uur, telefoon?” Haar ogen begonnen te stralen, ze knikte, stapte op, en fietste weg.

Langzaam liep ik terug naar het station, om mijn reis te vervolgen. Vanavond, tien uur, geil meisje…

JohanT

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *