Meidenmiddag

()

Na ons kortstondige maar heftig hotelbezoek zaten Mike en ik terug in zijn gammele auto naar huis. Meneer was ooit eens verliefd geworden op een Opel Manta uit 1910 en hield deze tegen beter weten in rijdend. Boven het lawaai van de oude motor voor ons en de dikke knalpot achter ons probeerde ik, zonder er al teveel doekjes om te winden eens te informeren. Een gevoel van onzekerheid had mij namelijk bekropen en liet me niet meer los.

“Vind je het fijn als we, als je, je weet wel zijn… en doen…”

Maar zoals mannen nou eenmaal zijn en doen ving ik bot. Niet dat ik afgewezen werd maar Mike snapte me gewoonweg niet.

“Mm… ja hoor Bente”, was namelijk het enige antwoord wat ik kreeg. De waterlanders rolden over mijn gezicht voor ik het wist. Met een zucht ging Mike de vluchtstrook op en parkeerde op een truckerplaats. Stilzwijgend stapte hij uit, liep rond en opende mijn portier. Na een handgebaar klikte ik mijn gordel los en liet me de auto uit tillen. Teder werd ik op de motorkap gezet. In de najaarszon en gekleed in een afgewassen spijkerbroek en loshangend vest. Mike sprak nog steeds niet en ik begon me nu toch echt serieus zorgen te maken. Maar wat hij toen deed veranderde alles.

Mike pakte mijn hoofd in beide handen en begon een (zeer valse) versie van ‘I could stay awake’ van Aerosmith voor te dragen. Nog meer tranen rolden over mijn wangen maar dit keer van puur geluk. Waarom het was weet ik niet maar ik had een zekere bevestiging van hem nodig. En hij had me die gegeven, meer dan dat zelfs. We kusten nog even en stapten toen terug in de auto. Al snel zaten we weer terug op de snelweg.

Toen Mike nog een “ik hou van jou Bente mompelde” was mijn geluk compleet. Ik denk zelfs dat Ariel uit de kleine zeemeermin niet zo gelukkig geweest is. Na een gezellige autorit kwamen we thuis.

Verfrommeld van de rit gooiden we de spullen in de gang. Floor en ik woonden nog steeds in het huis van haar oom. Dit huurden we. Nog eventjes dan. Het was ondertussen herfst geworden en we zaten tevens in de herfst van onze studie. Nog een paar maanden en we waren afgestudeerd. Als alles goed ging natuurlijk. Ik hoopte dat het einde van onze studie niet zou betekenen dat Floor en ik elkaar nooit meer zouden zien. Maar dat was voor later zorg.

Moe en lamlendig ploften Mike en ik op de doorgezakte bank. Floor kwam even later thuis, vroeg kort hoe ons uitstapje geweest was en vertrok naar boven. Mike zijn gsm rinkelde. Toentertijd waren dat nog van die enorme koelkasten zonder internet met schelle tonen als ringtone die een beer uit zijn winterslaap konden halen. Na een kort gesprek keek Mike me aan. Of het goed was dat hij komende dagen mee op stap ging met zijn maten. Ik had toch college en gunde hem sowieso zijn vertier dus zei hem ja. We zouden wel nog even bellen. Hij had nog een paar uur voor hij zou vertrekken dus we aten nog samen maar uiteindelijk stonden we toch in de gang afscheid te nemen.

“Ik ga je wel missen”, deelde ik hem met puppy-ogen mee.

“Erg missen?” Kaatste hij terug.

Bij wijze van antwoord zakte ik op mijn knieën en knoopte zijn broek open. Zonder dat hij al teveel tegendruk gaf duwde ik hem tegen de muur. Met mijn handen op mijn rug neem ik zijn, al stijve piemel in mijn mond. Ik begin met de gezwollen roze knop die ik tussen mijn lippen houd. Met het puntje van mijn tong kietel ik hem. Een kreun ontsnapt uit zijn keel. Snel voer ik het tempo op. Mijn hoofd gaat van voor naar achter. Met mijn lippen over mijn tanden gevouwen en mijn tong als een gootje onder zijn schacht laat ik hem vlug in en uit mijn mond glijden. Ik zorg dat ik het oogcontact met Mike niet verlies.

Het is een aanpak die hout snijdt want ik ben voor mijn gevoel nog maar net begonnen of ik voel hem al verkrampen en zijn warme vocht in mijn mond lozen. Doordat ik zijn orgasme nog niet verwacht had heb ik even moeite om alles weg te slikken maar zo te zien vindt Mike het niet erg dat een deel van zijn vocht over mijn kin loopt.

Ik sta op en druk Mike een kus op de wang en knoop zijn broek voor hem dicht. Hij had eigenlijk al zijn spullen aan het pakken moeten zijn. Na wat aansporing begint hij alsnog. In een opwelling trek ik ook snel mijn eigen spijkerbroek uit. Mijn string volgt direct. Mijn spijkerbroek heb ik weer aan als Mike zijn spullen gepakt heeft en bij me staat in de gang om afscheid te nemen. Net voordat Mike naar zijn auto wil lopen duw ik het zwarte stukje ondergoed in Mike ’s hand.

“Als aandenken”, fluister ik en kus hem. Mike brengt het broekje naar zijn gezicht, ruikt er vlug aan en grijnst. Dan is hij weg. Het is maar voor een paar dagen maar nu pas voel ik echt hoe verliefd ik ben en hoe erg ik hem ga missen. Floor komt opeens bonkend op haar hoge hakken de trap af.

“Je genoot nogal van een cadeautje geven geloof ik”, zegt mijn beste vriendin onomwonden. Ook al doen Floor Mike en ik af en toe een trio of vrij ik alleen met Floor, ik kleur toch enigszins van gêne. Grijnzend drukt ze kus op mijn lippen.

“Trek wat anders aan, dan gaan we winkelen. Ik adviseer tevens een onderbroek.” Ze giechelt om haar eigen flauwe grapje.

“Vorige keer dat we gingen winkelen heb je me staan vingeren in een paskamer”, kaats ik terug.

“Als je daar op uit bent zou ik een rokje aandoen zonder slipje eronder.” Hoofdschuddend loop ik de trap op. Toch even in dubio of ik echt een rokje zonder onderbroekje eronder aan zal doen. Maar als ik me bedenk dat het herfst is en de temperatuur maar een graad of vier bereikt lijkt me dat niet zo’n heel geslaagd plan. Op mijn slaapkamer gooi ik alle kleren die ik aanheb in een hoek. Alles is rijp voor de was. Peinzend sta ik voor mijn kledingkast. Zo weinig om aan te trekken. Ik pak eerst een paarse hipster met bijpassende bh met bloemenmotief en kies voor een lekkere trui, toch een rokje maar dan met panty eronder. Halfhoge laarsjes en ik ben klaar om te vertrekken. Beneden aangekomen moet ik nog even wachten op Floor. Mevrouw zit alweer aan de wijn. Ik sla nog even een glaasje af. Een uur later zijn we eindelijk in de stad en lopen we winkel na winkel in. Floor koopt van alles, ik wat minder. Opeens slaat mijn beste vriendin linksaf een zijstraat in en duikt een seksshop in. Verbluft volg ik haar. Alsof ze weet dat ik me afvraag wat we daar doen, zegt ze over haar schouder.

“Mijn vibrator is kapot, ik moet een nieuwe hebben.” Okay… denk ik, maar eigenlijk ben ik al in beslag genomen door alles wat ik zie. Dvd kaften met schreeuwerige hoezen en nog ‘pakkender’ titels zoals: Japanese Ass games, Wanna Cum for a Ride en Backdoorfriends trekken aan mijn oog voorbij als ik langs ze loop. Na de films volgt de lingerie afdeling. Als een mens deze kledingstukken al zo kan omschrijven. Flinterdunne touwtjes, aaneengehouden door minuscule postzegeltjes stof zouden mijn lichaam moeten kleden. Toegegeven, het mag sexy en uitdagend zijn. Maar overdrijf het niet. Bij de speeltjes val ik opnieuw in een wereld vol wonderen en verrassingen. Niet omdat ik zoals bij de films en stoeipakjes gechoqueerd ben maar omdat ik echt niet weet waar alles voor zou moeten dienen. Conisch gevormde voorwerpen met een diamant in het handvat? Als piemels nagebootste dildo ’s met leren riempjes aan… om vast te knopen of wat? Vibrators met een zuignap aan… Het houdt maar niet op. Ik voel me starend naar al deze werktuigen, bedoeld om mij te plezieren zo’n muts.

Spiegeltje, spiegeltje wat niet hangt aan deze want. Wat is hier het beste speeltje dat mijn lust verbrandt? Gelukkig weet Floor raad.

“Klaar voor een verrassing?” Vraagt ze als ze opeens naast me opduikt. Haar nieuwe vibrator heeft ze al afgerekend.

“Wat voor een verrassing?” Mijn stem klinkt zelfs in mijn oren schaapachtig.

“Eentje die je keihard laat komen.”

“Floor, mijn beste, je hebt de lat hoog gelegd voor jezelf. Ik wacht buiten op je.”

Tien minuten later komt Floor eindelijk naar buiten. Naast haar tassen met opdruk van bekende merken draagt ze nog enkele van die zwarte tasjes die zo lekker discreet alleen van de seksshop kunnen komen… Floor heeft haast om thuis te komen. Ze heeft me gemist zegt ze. Het is tien minuten lopen maar mejuffrouw zegt zo vaak dat het lang duurt dat het een marathon lijkt. Dan eindelijk zijn we thuis. En voor de tweede keer in twee dagen word ik ruw tegen de muur gedrukt. Ze houdt haar hoofd vlak voor het mijne.

“Ik moet je gewoon hebben nu”, fluistert ze hees.

Haar tong glijdt nat en warm mijn mond in, haar handen woelen door mijn haar, de nagels gaan over mijn hoofdhuid, tintelingen achterlatend. Floor zakt op haar hurken en stroopt mijn rokje op. De panty trekt ze eenvoudig kapot. Mijn onderbroekje is even een probleem maar Floor trekt het eenvoudig opzij. Met het puntje van haar tong gaat ze tussen mijn gladde lipjes door. Het vuur van de lust wat in me smeulde wordt weer aangewakkerd tot een heuse vlam. Ik wil meer dan dit, geen halfslachtige befpoging in de hal maar een knallend orgasme. Ik trek Floor overeind en sleur haar mee de trap op. Niet dat ze tegen spartelt. We kiezen voor haar bed, gewoon omdat dat groter is.

Gezeten op onze knieën beginnen we opnieuw te zoenen. Met mijn ogen half gesloten steek ik mijn tong uit naar Floor. Zij doet hetzelfde naar mij. Als ware ontdekkingsreizigers verkennen onze handen het lichaam voor ons. We hebben al meer dan eens gevreeën maar elke keer opnieuw voelt het lijf van mijn beste vriendin nieuw. Floor duwt me achterover en helpt me dit keer fatsoenlijk uit mijn kleren. Eerst mij, dan zichzelf. Gezeten op handen en knieën, haar billen geweldig geil de lucht in duwt ze haar handen onder mijn billen en trekt mijn poes stevig tegen haar gezicht. Niet wild, niet heftig maar juist traag begint ze me te likken. Ze likt niet eens echt maar maakt liefde met haar mond tussen mijn benen. Ik zucht, ik hijg en ik kronkel onder haar zachte liefkozing. Ik laat me langzaam maar zeker klaarmaken.

Na mijn orgasme ben ik niet direct in staat de gunst terug te verlenen maar ik trek Floor wel op me en we laten opnieuw onze tongen een vurige tango dansen, onderwijl gaan mijn handen over haar stevige rug en zakken af naar de ronde billen. Met mijn vlakke hand geef ik er een lekkere pets op, daarna begin ik ze te kneden.

Na een poosje staat Floor op en rent naar beneden, mij verdwaasd achterlatend. Maar al snel is ze terug met de zwarte tasjes. Uit een ervan pakt ze een blinddoek en doet deze bij me om. Floor draait me op mijn buik en gaat op mijn billen zitten. Sensueel voel ik haar vochtige lipjes op mij rusten. Een heerlijk geurende olie druppelt op mijn rug, gevolgd door de zachte handen van Floor die deze uitsmeren en inwrijven. Zuchtend geniet ik van de zachte aanrakingen. Floor neemt haar tijd en zakt heel erg langzaam naar beneden. Het is jammer dat ze van me af gaat maar de vervanging op mijn billen, haar handen, zijn zeer zeker welkom. Met lange halen smeert en wrijft ze meer en meer olie over mijn benen. Met jaar nagels streelt ze de binnenkant van mijn dijen, af en toe plagerig mijn poesje aanrakend. Floor lijkt het maar niet beu te geraken en blijft me overal masseren. Ik ben totaal ontspannen en als was in haar handen. Dan hoor ik opnieuw plastic kraken.

Iets zachts kietelt nu over mijn rug. Een massageveer. Het gekriebel brengt me in een nieuwe staat van opwinding, een die tot nu toe onbekend was voor me. Ik heb het gevoel dat een orgasme afbreuk zou doen aan deze extase. Floor kietelt me verder, nu tussen mijn benen en over mijn billen. Ik tril gewoon van puur genot. Dan laat Floor me los en komt naakt bovenop me liggen. Haar stevige borsten drukken in mijn rug. Totaal ontspannen word ik weer wakker, Floor ligt nu naast me en glimlacht lief naar me.

“Heb ik lang geslapen?”

“Half uurtje. Net lang genoeg om terwijl ik naar je keek mezelf te vingeren.”

“Als er nog iets is wat ik kan doen voor je.”

“Ik dacht dat je het nooit zou vragen Bente.”

Floor sleurt me mee het bed uit naar de badkamer. Daar liggen de attributen voor de volgende ronde al klaar… Floor zet de douche lekker warm aan en delegeert mij eronder. Met rubberen handboeien maakt ze mij vast aan de stang van de kraan. Onder mijn oksel doorkijkend zie ik hoe zij een zeer apart broekje aangespt. Het zijn de drie leren bandjes met daaraan een flinke dildo die ik eerder gezien heb in de seksshop. Eerlijk gezegd is het vooral een komisch zicht, Floor opeens met zo’n pik aan haar hangend. Maar over de grootte twijfel ik toch een beetje… Ik ben niet eindeloos diep…

Floor komt achter me staan. Ze vraagt niks maar drukt direct de kop van de dildo tegen mijn lippen. Zonder al teveel weerstand glijdt ie langzaam naar binnen. Eerst een klein stukje maar later steeds verder. Het is even naar adem happen tussendoor maar ik krijg hem helemaal naar binnen. Floor begint me meteen hard te nemen. Met lange diepe halen glijdt ze in en uit me. Haar nagels klauwen in mijn heupen, haar gehijg is boven het ruisende water uit een symfonie in mijn oren.

“Ik kom”, hijgt ze en even later voel ik haar inderdaad schokken. Maar dat is het voordeel van seks met een vrouw. Nog tijdens haar eerste orgasme begint ze alweer volop met haar heupen te stoten voor een tweede ronde. Nu houdt ze me nog maar met een hand vast, terwijl ik er liever twee zou hebben aangezien ik elk moment om kan vallen. Mijn benen lijken wel van pudding. Ik voel Floors knokkels tegen mijn billen. Ze is zichzelf aan het vingeren. Dat extra pleziertje gun ik haar dan weer wel.

Ze houdt intussen het tempo goed hoog, iets wat ik wel nodig heb om tijdens het neuken tot een orgasme te komen. Als een vulkaan die tot uitbarsting moet komen voel ik het steeds verder in me opborrelen en ook ik zou een vinger op mijn klit willen, of twee, of drie… Als Floor me op mijn rug nog wat verder voorover duwt raakt de dildo precies mijn g-spot. En nu kom ik wel. Ik squirt Floor helemaal onder in mijn mega orgasme. Het lukt me echt niet meer om overeind te blijven en als een kaartenhuis zak ik in elkaar. Floor glijdt uit me, maakt me snel los en zet me op de grond. Onder het warme water zitten we heerlijk naast elkaar.

“Vond het zo geil dat je me onder spoot. Ik kwam meteen voor de tweede keer.”

Halfslachtig grijns ik naar Floor, blij voor haar maar zelf nog behoorlijk van het padje af. Nu pas zie ik dat de voorbind-penis twee kanten op gaat. Niet alleen ik werd ermee gevuld maar Floor zelf ook. We zitten nog een kwartiertje onder de douche met zijn tweeën.

“Zeg Bente, ik heb nog meer speelgoed gekocht. Maar zullen we eerst een wijntje doen?”

Was getekend,

Lidnaë

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *