Massage

()

Het moet voor mij niet elke week maar zo een paar keer op een jaar geniet ik van een massage, dat mag dan een beetje meer zijn dan een gewone massage. Opzoeken op het internet is niet zo vanzelfsprekend want er is heel wat te vinden. Vrouwen, mannen, vrouwen die op mannen lijken, mannen die op vrouwen lijken, … Via, via kom ik op een site die er wel aantrekkelijk uitziet. ‘Vierhandenmassage’ springt mij in het oog, dat heb ik nog niet gehad, laat ons dus maar daarvoor gaan. Een telefoontje en de afspraak voor volgende week is gemaakt.

De dag van de massage zorg ik dat alles goed getrimd is en dat ik helemaal mooi verzorgd arriveer. Ik word ontvangen door een knappe vrouw. Ik schat zo’n 35 jaar. Donkerbruin kort gesneden kopje. Er wordt mij iets aangeboden om te drinken en ik ga voor een cola, wat extra suiker kan geen kwaad denk ik maar. Ze stelt me voor aan de man die binnenkomt en zegt dat ik mij mag uitkleden. Ik ben een beetje verward en dat merkt ze meteen op.

“Je had twee vrouwen verwacht”. Dat had ik inderdaad. Beiden weten mij te overtuigen dat ik er geen spijt zal van hebben en dat de man zich zal beperken tot het masseren van de niet intieme zones. Zo gezegd, zo gedaan…

Ik mag op mijn buik gaan liggen en de warme olie stroomt al snel over mijn rug. Vier handen wrijven, drukken, masseren over mijn rug. Dat voelt goed. De olie gaat nu ook over mijn benen en ook daar zijn nu handen te voelen. Die olie wordt wel heel sensueel tot tussen de bovenkant van mijn handen gewreven. Aan de grootte van de handen voel ik dat de man bezig is met mijn rug en dat de fijne vingers van haar heel regelmatig mijn gaatje beroeren. Wat een zalig gevoel. Het om draaien komt veel te snel.

Ik zie dat beiden naakt zijn en het went allemaal snel, een naakte man bij mij in de buurt schrikt mij niet meer af. De gemaakte afspraken stellen mij natuurlijk gerust. Hij gaat aan het hoofdeinde staan en neem mijn borst onder handen. Zij gaat naar mijn voeten en gaat daar met haar handen geleidelijk aan meer en meer naar boven. Ik leg mijn handen achter mijn hoofd, dat voelt goed bij de massage, het spant mijn borstspieren net dat ietsje meer op. Zij heeft ondertussen mijn lid in haar handen en ze gaat traag op en neer.

Ik schrik als ik plots met mijn handen een stijve aanraak aan het hoofdeinde. Wat je zou verwacht gebeurt niet, ik trek mijn handen niet onmiddellijk terug. Op één of andere manier voelt het goed en ik voel dat hij zijn lid een beetje dieper in mijn handpalmen legt. Nu ben ik diegene die de afspraken aan het overtreden ben. Ik kijk met opgesperde ogen in het gezicht van de vrouw die knipoogt. Haar hoofd gaat naar beneden en ik volle een warme gloed die mijn lid omspant. Mijn handen ontdekken verder de beweeglijkheid van de man. Hij blijft mij masseren maar concentreert zich nu vooral op mijn tepels.

Hij komt naast mij staan en neemt mij lid even over van haar. Zijn handen gaan nu tergend traag op en neer. Telkens als mijn voorhuid helemaal naar beneden is likt zij over mijn eikel. Dit kan ik onmogelijk lang volhouden en dat hebben ze beiden snel door. Het tempo wordt opgedreven en ik kom als een gek klaar.

Als ik helemaal bekomen ben voel ik dat ik zijn lid opnieuw in mijn handen heb. Wat een geile bedoening, onverwacht en toch zo heerlijk. Dit verhaal moet een vervolg krijgen, hiervoor kom ik heel graag terug. Dit smaakt naar meer, meer, meer, …

Verwenner

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *