Mia

()

Mijn naam is Desiree, 24 jaar en bijna afgestudeerd als economische wetenschapper in Gent. Je zult begrijpen dat ik hier niet mijn echte naam gebruik, maar mijn verhalen zijn toch meestal gebaseerd op waargebeurde feiten. Waar nodig vul ik het aan met de nodige fantasie om het voor jou nog aangenamer te maken. Uit mijn verhalen zou je kunnen afleiden dat ik een zeer actief, spannend en soms wat experimenteel seksleven heb. Dat is ook zo. Dit verhaal heb ik deze zomer al neergeschreven, maar ik durf het nu pas aan om het met jullie te delen.

Het is 26 augustus. Wanneer ik dit schrijf is het 11u ’s morgens. Wat deze nacht is gebeurd moet ik wel van me afschrijven. Ik voel geen trots, maar zeker ook geen spijt van wat ik gedaan heb. Of beter, wat ‘wij’ gedaan hebben, want we waren met twee. Ik werk als jobstudent in een strandbar aan de Belgische kust, samen met heel wat andere jobstudenten. Het is al mijn 7de jaar dat ik er werk en ik ben er een beetje de mentor van de andere jobstudenten.

Mia is er dit jaar ook bij. Zoals iedereen die zijn eerste jaar bij ons werkt moet ze vooral de afwas doen, afruimen en zand wegvegen. Ze was erg mooi, zoals zovele meisjes hier. Onze baas heeft een gave om de knapste meisjes aan te trekken om hier te komen werken. Ze had blond halflang haar dat ze soms in een staart stak, maar soms gewoon liet waaien in de wind. Ze had een gigantisch mooi en slank lichaam. Hoe het komt dat niemand haar tot nu toe heeft gevraagd voor modellenwerk? Ik heb geen idee.

Mia woont niet aan de kust, maar in een gemeente iets meer in het binnenland. Elke dag neemt ze de bus naar het werk. Ze houdt ook van lopen, net als ik. Op Runkeeper, een running app, vergelijken we vaak onze loopprestaties en dat was dan ons gespreksonderwerp voor het grootste deel van de dag. Onder de jobstudenten gingen we vaak uit. Ze bleef toen altijd bij iemand van de collega’s slapen. Ook twee keer bij mij zonder dat er iets gebeurde… en toen gebeurde gisteren.

Het was gisteren niet zo’n mooi weer en we mochten vroeg naar huis. Waarschijnlijk had dit ook wel te maken met het feest ’s avonds. We hadden afsluitingsfeestje en Mia bleef weer bij mij slapen. Omdat we toch nog tijd genoeg hadden en het niet regende had ik eerder aan haar voorgesteld om samen 10 km te gaan lopen. Toen ze uit de badkamer kwam en haar loopkleren aan had kreeg ik het voor de eerste keer warm. Haar nauw aansluitend loopshirtje toonde haar sierlijk lichaam en het korte broekje zorgde ervoor dat ik haar slanke benen en billen kon bewonderen. Zou ze het door hebben gehad? Geen idee.

Ze kon zeer snel lopen en om haar een goed gevoel te geven bleef ik wat achter haar hangen. Het tweede voordeel was dat ik haar sexy kontje ongegeneerd kon bekijken. Had ze nu een string aan? Omdat haar broekje zo nauw aansloot, kon je het met enige aandacht wel zien. Oh, wat vond ik dat lekker om haar zo te zien lopen! Mijn gedachten begonnen een eigen leven te leiden en het feest moest nog beginnen.

Na het lopen bleek dat we toch wat meer tijd nodig hadden dan voorzien en we moesten ons haasten om op tijd klaar te zijn. Uit gewoonte trok ik mijn loopshirt uit en ging ik naar de badkamer. Mia volgde me, niet goed weten wat ze moest doen. Ik realiseerde me dat zij best eerst een douche nam zodat ze nadien nog tijd had om zich op te maken. Ik was nog niet helemaal uitgesproken en daar stond ze dan in haar sport-bh. Ze had kleine sexy borstjes. Sorry, ik ken niets van bh-maten, maar groot zal het niet geweest zijn. Ik gaf haar een handdoek en nog voor ik gedraaid was deed ze haar broek uit. Ja, dus! Ze had een zwarte weinig verhullende string aangedaan tijdens het lopen. Haar smal kontje was om in te bijten en ik wist even niet waar ik het had. Ik stond vrij dicht bij haar en ze kuste me. Eerst op mijn wang, daarna op mijn mond en uiteindelijk met haar tong rond de mijn. Fuck man! Ik stond haar te kussen en het enige wat ik van haar wist was hoe snel ze kon lopen. Ze stopte en zei: “We gaan dit niet te snel doen, ik ga me nu douchen en wat vanavond gebeurt, dat zien we nog wel”.

Eens op het feest kon ik het beeld van haar in de badkamer niet meer uit mijn hoofd halen. Ik moet haar toch op een andere manier leren kennen. Ik vroeg informatie aan de collega’s en die hadden wel door dat ik haar wel knap vond. Plots was er Jordi die me waarschuwde: ze was 17 jaar. Mijn wereld stortte in. Dit kan niet… Ze leek me zo ervaren, maar bleek toch zo jong nog te zijn. Ik kon maar beter afstand houden van haar dacht ik toen. We dansten wel nog wat, maar ik liet het niet verder komen dat wat speels sensueel dansen.

Toen we rond 4u ’s nachts thuis kwamen probeerde ik zo snel mogelijk te slapen, maar Mia wilde nog even praten en liet het licht aan. Ze vroeg me waarom ik niets meer geprobeerd had bij haar en ik legde haar uit dat ik geschrokken was dat ze nog maar 17 jaar was en dat ik er toch al 24 was. Ze sprong toen van het logeerbed af en kwam langs me liggen. Oh my god, ze had een kort shortje aan en een groot los T-shirt om in te slapen. Haar ondergoed had ze uitgedaan, want die kon ik zien liggen naast haar bed. Door de wijde hals van haar T-shirt kon ik haar borsten zien. Haar kleine borsten waren super mooi gevormd en zagen er lekker stevig uit met kleine tepeltjes. Er kwam beweging in mijn piemel en ik dacht: ‘nee, dit is fout!’

Mia vertelde me dat ze wel wist dat ik een pak ouder was en meer ‘ervaring’ had, maar dat kon haar niet deren. Ze voelde dat ze me wilde kussen en daarom had ze het gedaan in de badkamer en daarom deed ze het opnieuw op bed. “We hoeven daarom niet onmiddellijk seks te hebben, maar een beetje fun kan geen kwaad” zei ze me. Met die woorden had ik genoeg om overtuigd te worden. Ik liep tenslotte al geil rond van bij het zien van kontje bij het lopen, dus kuste ik terug.

Ik sloeg mijn handen om haar heen tijdens het kussen en Mia kwam dichter bij me liggen. Omdat ik altijd in mijn onderbroek slaap realiseerde ik me plots dat ze mijn piemel wel moest gevoeld hebben. Strategisch probeerde ik een beetje van haar weg te gaan, maar ze had het door. Ze nam me vast en trok mijn lichaam stevig tegen zich aan. “Het is niet zo erg” zei ze me. Ik merkte duidelijk dat ze haar vagina tegen mijn piemel aan het wrijven was. “Als we zo voort doen gaat dit nog met seks eindigen” zei ik iets was onzeker. “Ik weet niet wat het is,” zei ze, “maar ik vind dit zo lekker.” Dit heb ik nog nooit echt zo goed gevoeld”.

Ik stak mijn hand onder haar T-shirt en begon haar borsten te strelen. Zachtjes begon ze te kreunen en ze kronkelde met haar lichaam van genot. Zo’n lekker stevige borsten dat ze had! Ik kwam aan haar tepeltje. Ze kreunde luid en nam mijn hand vast als teken dat ik moest verder doen. Haar T-shirt was ondertussen al omhoog gekropen zodat ik haar lichaam en borsten mooi kon zien. Ik ging met mijn tong eerst rond haar tepeltje en daarna nam ik hem in mijn mond. “Oh, ja, ah” kreunde ze lekker. Ik zette me even recht zodat ze haar T-shirt kon uit doen. Ze ging met haar handen naar haar broekje om het uit te doen en ik hield haar tegen. “Wil je dit echt?” Vroeg ik. Ze knikte. “Heb je dit al gedaan?” Ze schudde haar hoofd: “Neen, maar ik wil het wel. Ik ben zeker. Je hoeft niet in te zitten met mijn leeftijd. Ik vind het spannend en leuk”.

Nadenken kon ik niet meer dus legde ik snel een condoom klaar uit mijn nachtkastje. Ik deed haar broekje uit en zag ik haar mooie heilige gleufje. Nu ik haar volledig naakt zag kon ik haar wel 17 jaar schatten, maar omdat ik zodanig opgefokt was, had het geen remmend effect meer op mij. Haar kleine borstjes, haar platte buik, lekker slanke billen, sexy smalle kont… Ze had kleine verzorgde haartjes op haar poesje en haar de binnenkant van haar lipjes waren mooi roze. Oh wat was ze mooi! Ik kwam naast haar liggen en kuste haar terwijl ik met mijn hand steeds lager naar beneden ging. Ik merkte dat, hoe lager ik met mijn hand ging, hoe spannender ze het vond.

Heel voorzichtig begon ik haar poesje te strelen. Ik voelde dat ze eigenlijk al heel nat was, maar het was haar eerste keer, dus moest ik het wel rustig aan doen. Heel voorzichtig kwam ik aan haar klitje. Ze schrok een eerste keer. De tweede keer dat ik er voorzichtig langs ging kreunde ze en opende ze haar benen iets meer. Ze liet het allemaal gebeuren en zelf nam ze geen initiatief meer. Dat begreep ik wel, ze was in een soort ‘trance’. Ik ging voorzichtig met één vinger bij haar naar binnen. Ze kronkelde met haar heupen van genot. Ik voelde hoe spannend haar gleufje nog was. Ik probeerde er een tweede vinger bij te steken, maar ik moest het zeer voorzichtig doen. Nee, ik wilde haar geen pijn doen. Ik nam haar in mijn armen en vingerde haar rustig verder. “Nu je piemel” zei ze zacht “Ik wil hem voelen”.

Ik ging voor haar zitten, deed mijn onderbroek uit en deed het condoom aan. Ik boog me over haar en mijn piemel stond klaar om bij haar voor de eerste keer naar binnen te gaan. Godverdomme! Ik sta hier op het punt om een 17 jarig meisje te ontmaagden! “Ben je zeker dat dit oké is?” vroeg ik nog een laatste keer. Ze knikte. Ik zette mijn eikel tegen haar gleufje en duwde zachtjes. Ze was echt een geile meid want op het bed kon ik al een klein cirkeltje zien van haar geilheid dat al uit haar kutje was gelopen. Mijn eikel zat er al in. Ze nam nu zelf haar borsten vast omdat ik mijn armen nodig had om me tegen te houden om niet te snel naar binnen te schuiven. Ik schoof verder in haar nauwe gaatje. Haar lipjes zogen mijn piemel verder naar binnen. ‘Ben ik dit nu echt aan het doen?’ Dacht ik bij mezelf. De helft van mijn piemel zat er al in. Ze keek me met smekende ogen aan. “Dit voelt zo bijzonder” zei ze, “Zo lekker om een echte piemel in me te voelen”. Mijn piemel schoof verder en zit er nu bijna helemaal in.

Ik kom even rustig op haar liggen. “Hoe gaat het? Heb je pijn?” vroeg ik haar.

“Dit is zo spannend” zei ze, “Ik heb helemaal geen pijn, ik wil dat je me neukt”. Ik begon mijn piemel zachtjes in en uit te schuiven en Mia begon te kreunen van genot zoals daarnet. Ik keek even naar beneden en zag hoe mijn piemel haar jonge kutje neukte. Dit idee maakte me gek van geilheid en ik begon haar steeds sneller te neuken en ging steeds verder in en uit haar kutje. “Ik kan dit niet lang volhouden, dit is ook voor mij zeer heftig” zei ik. “Ga je klaarkomen?” Vroeg ze met pretlichtjes in haar ogen. “Ik probeer het in te houden maar…” en ze onderbrak me: “Neen, je moet je niet inhouden!” Kom in me klaar!”

Hier stond ik dan. Ik neukte een jong meisje van 17 jaar voor de eerste keer. Ze kreunde hemels lekker van genot en smeekte me om klaar te komen in haar gleufje. Ik was ondertussen al zo heftig aan het neuken dat ook het geluid van onze botsende lichamen me opviel. “Plets, plets,…” tegen elkaar. Oh, wat was dat lekker. Ik begon te hijgen van genot en ze wist dat ik zou klaarkomen. “Kom je?” Ik knikte. “Doe maar!”. Ze nam mijn kont vast en duwde mijn lichaam in die van haar. “Oh Mia, dit is zo… oh, oh, oh…”

Schokkend en bevend spoot ik mijn sperma in haar maagdelijk kutje. Het was wel in een condoom, maar het voelde zo lekker. Wanneer ik klaar was nam ik haar vast. Uitgeput van de avond en vooral van de nacht vielen we in elkaars armen in slaap. Oké, ik heb haar gisteren niet doen klaarkomen, maar ze heeft er wel van genoten. Ook ik heb er van genoten. Ik voel daarover geen trots, maar ook geen schuld.

Deze morgen moest ze vroeg naar huis vertrekken. We hebben wel nog wat gekust en ja, misschien wil ik wel nog meer. Wie weet…

Desiree

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *