Tot morgen

()

Hoe zal ik beginnen? Het is al een tijdje geleden dat schuin tegenover mij een nieuw gezin kwam wonen. Ik had er verder geen contact mee of zo, maar vanuit mijn slaapkamerraam kon ik wel hun dagelijks leven redelijk volgen. Vader, moeder en een dochter van achttien jaar. Ik heb er verder niet veel aandacht aan besteed, tot het zomer werd. Onze achtertuinen grenzen net niet aan elkaar, maar ik kan genoeg van hun tuin zien.

Op een mooie zomerse dag, toen ik van het werk kwam, wilde ik mij snel even omkleden naar iets gemakkelijk, om lekker in de tuin te gaan liggen. Onbewust keek ik naar buiten en toen zag ik haar. Ze lag te genieten van de zon, op een ligbed in de achtertuin. Ik kon mijn ogen niet meer wegdraaien, toen ik haar jonge vrouwelijke lichaam zag. Ze droeg een kleine bikini, zodat ik duidelijk de vorm van haar borsten kon zien. Lekker stevig stonden ze omhoog. In mijn broek voelde ik direct een reactie, wat een goddelijk lichaam zeg. Nou, toen is het begonnen.

Toen ik eindelijk in de tuin lag te genieten van de stralende zon, kon ik het beeld van haar lichaam maar niet uit mijn gedachten zetten. De hele avond bleef dat beeld rond-galmen in mijn hoofd en ik viel in slaap met haar in mijn gedachten. De volgende dag kon ik niet wachten om naar huis te gaan, hopende dat ze ook vandaag in de tuin zou liggen. Gelukkig was dat zo en dit keer bleef ik iets langer in mijn slaapkamer, om haar stiekem te begluren. Toen ik die avond toevallig mijn slaapkamer inliep, zag ik licht branden in een van de kamers van haar huis. Ik bleef staan om te kijken welke kamer het was en na een paar minuten zag ik iemand door de kamer lopen. Zij was het! Mijn hart juichte en mijn lichaam reageerde meteen toen ik bedacht dat ik haar daardoor dus vaker kon zien en kon volgen in haar leven. Wie weet wat ik allemaal te zien zou krijgen! Helaas bleek dat ze haar kamer uitliep, want het licht ging uit. De voorstelling was voorbij! De dagen daarop leefde ik toe naar de momenten dat ik naar huis kon om haar te zien liggen in de tuin, haar mooie lichaam steeds bruiner wordende door de hete zon en ik keek uit naar het weekend, zodat ik dan hele dagen kon genieten van het uitzicht. Uiteindelijk was het zaterdag en ik had er voor gezorgd dat ik de hele dag niet meer weg hoefde of gestoord zou worden. Ik zette een lekkere stoel klaar in de slaapkamer en ging er rustig voor zitten.

En ja hoor, rond een uur of elf kwam ze naar buiten. Haar rode bikini leek weer kleiner geworden en ik kreunde zachtjes toen ik naar buiten zag komen. Ze ging op het ligbed zitten en draaide het flesje open wat ze mee had. Het duurde even voordat ik doorhad wat er ging gebeuren, maar toen ze met haar hand over haar schouders wreef, begreep ik dat ze zich zat in te smeren. Haar handen bewogen soepel over haar lichaam en ik zou er een moord voor plegen om haar te mogen helpen. Haar schouders en haar armen waren snel klaar en toen was het de beurt aan haar borst en buik. Ik zag haar handen langs de randen van haar bovenstukje glijden, ze tekende duidelijk de vorm van haar borsten af. Toen daalde haar hand af naar beneden en gleed over haar buik naar haar broekje toe. Bij het randje stopte ze even en met het topje van haar vingers aan de binnenzijde van het bikinibroekje gleed haar hand naar haar zij toe. Ze pakte wat nieuwe olie en smeerde dat op haar benen. Ze glom prachtig in de zon en ik zag hoe haar handen ook de binnenzijde van haar dijen insmeerden. Wat een heerlijk gezicht!

Ik hield het niet meer en mijn hand gleed mijn broek in. Mijn pik was al heerlijk gezwollen van die geile meid. Plotseling had ik een wereldidee! Ik liep naar beneden en pakte mijn camera. Geloof me, mijn bedoeling was alleen om meer van haar te zien, omdat ik met dat ding goed kon inzoomen. Toen ik weer boven was en ik haar door de lens bekeek, kon ik pas goed de details van haar lichaam zien. Haar borsten waren stevig, je kon de vorm van haar tepels door de bikini heen zien. Haar broekje was klein en liet maar weinig verborgen. De zon had haar lichaam goed gedaan, ze was prachtig bruin. Afgeleid door het prachtige beeld wat ik had, dacht ik er niet bij na toen mijn vingers plotseling op het knopje van de camera drukten. Ik schrok van het geluid en realiseerde mij toen pas wat ik gedaan had. Met een geile glimlach op mijn gezicht bedacht ik dat het eigenlijk wel een heel goed idee was en ik maakte nog een paar foto’s. Mijn dag kon niet meer stuk!

Haar vader kwam de tuin in en zei iets tegen haar, waardoor ze opstond en naar binnen liep. Hij zag er netjes uit, gekleed om weg te gaan. Ik doorzocht met mijn ogen het huis en ik was verrukt toen ik haar in haar kamer zag lopen. Mijn camera hield ik weer voor mijn ogen, zodat ik precies kon zien wat er gebeurde. Ze liep naar de kast en haalde een zwart jurkje er uit. Ze pakte nog wat uit de kast en gooide dat met het jurkje op haar bed. Toen gebeurde het. Als ik er aan terugdenk word ik weer bloedgeil. Ze ging bij haar bed staan en trok aan de touwtjes van haar bovenstukje. Langzaam gleden de kleine stukjes stof van haar lichaam af en ik zag de geilste tietjes die ik ooit gezien heb. Ik bedacht mij geen seconde en drukte op het knopje van mijn camera. Wat een heerlijk gezicht, dat meidenlichaam, vol in bloei, en ik kon stiekem mee genieten! Ze trok het jurkje over haar hoofd heen en de zwarte stof viel sexy over haar borsten heen. Ze bukte en ik zag hoe ze hoe ze haar bikinibroekje verruilde voor een klein onderbroekje. Toen ze klaar was, gooide ze haar haar los en liep de kamer uit. Zuchtend van genot viel ik terug in mijn stoel. Ik had zojuist het mooiste lichaam van de wereld gezien, wat werd ik daar geil van! Helaas bleek dat ze met haar vader mee moest, want ik heb haar de rest van de dag niet meer gezien. Gelukkig had ik de foto’s nog.

Ik ging achter mijn computer zitten en bekeek de resultaten. Ik was tevreden met wat ik zag. Ik had verschillende opnames van die meid in de tuin en haar omkleed-sessie stond bijna per seconde op het beeld. De foto’s heb ik laten afdrukken, een goed idee voor boven mijn bed. De foto waarop ze net haar bovenstukje aan heeft, heb ik uit laten vergroten, die hangt op mijn plafond boven mijn bed en iedere avond trek ik mij weer af bij dat geile lichaam van haar. Langzaam aan werd ik een kluizenaar, ik kwam mijn huis niet meer uit als dat niet noodzakelijk was. Natuurlijk moest ik steeds gewoon werken, maar iedere vrije minuut en dag bracht ik zoveel mogelijk in mijn slaapkamer door.

Helaas kreeg ik geen verkleedpartijen meer te zien, maar daar had ik mijn foto’s voor. Ik kon wel bijna dagelijks genieten van het uitzicht. Nu is het bij ons in de buurt de gewoonte om een keer per jaar een grote barbecue te houden op het plein hier om de hoek. Ondanks dat ik hier al wat jaartjes woon en dus ook al een paar keer bij die bewuste barbecue aanwezig ben geweest, viel de uitnodiging nogal onverwacht op de mat. Mijn gedachten waren de laatste tijd ook alleen maar bij haar geweest. Zodra ik las dat de tijd weer aangebroken was voor dit jaarlijkse festijn, knalden de feestpijlen af in mijn hoofd. Zou ze….? Ik kon niet wachten! Het weekend er op was het zover. De timing was perfect, het was het eerste weekend van mijn vakantie en ik had het vooruitzicht om haar veel te kunnen begluren. Ik voelde de spanning in mijn lichaam, wilde haar van dichtbij zien, wilde haar spreken. Ik was veel te vroeg op het plein en hielp de organisatoren met de nodige klusjes om de tijd te doden. Intussen keek ik continu om mij heen, om te zien of ik al een glimp van haar opving.

Verschillende buurtbewoners waren ondertussen al aanwezig en ik sprak met verschillende mensen toen ik haar plots zag. Ze kwam aanlopen met haar ouders en mijn hart maakte een sprongetje. Wat zag ze er geweldig uit! Ze droeg haar haar losjes in een staart en er vielen wat slierten van haar blonde haar in haar gezicht. Ze droeg geen make-up alleen wat lipgloss op haar lippen. Verder droeg ze een heel kort rood jurkje en doordat ze heel dunne bandjes aan haar jurkje had, kon ik zien dat ze geen beha droeg. Haar borsten staken weer fier vooruit, haar tepels waren stijf door het lichte briesje wind wat er stond. Mijn adem stokte en ik kon niet meer meedoen in het gesprek waarin ik was. Ik kon daar alleen maar staan en kijken naar haar verrukkelijke lichaam. Ik moest oppassen dat het niet opviel, er waren zoveel mensen om ons heen. Om mij wat te laten ontspannen, sloeg ik de ene na de andere borrel achterover en kreeg ik geen hap door mijn keel. Ik probeerde dichter bij haar te komen en onderweg werd ik aangesproken door een man die mij vaag bekend voorkwam, maar ik wist niet waarvan. Ook toen hij zich voorstelde, deed de naam mij geen belletje rinkelen. Pas toen hij vertelde nieuw te zijn in de buurt en toen hij zijn adres vertelde, viel het kwartje. Dit was haar vader!

Ik begon te stotteren en voelde dat ik kleurde, terwijl ik zo gewoon mogelijk probeerde te doen. Dat lukte na verloop van tijd ook wel en ik moet zeggen dat het nog een leuk gesprek was ook. Ik merkte dat ik langzaam ontspande en mij volledig concentreerde op het gesprek. De schok was dan ook des te groter, toen ze plotseling bij ons kwam staan. Verlegen schudde ze mij de hand en stelde ze zich voor, Lindsey heette ze. Weer was ik van mijn stuk gebracht en er kwam geen normaal woord uit mijn mond. Gelukkig vervolgde de vader van Lindsey zijn verhaal en dat zette mij even terug op aarde.

Ik richtte mijn aandacht op dat verhaal, maar ik kon niet voorkomen dat mijn ogen af en toe afdwaalden naar die beeldschone dochter van mijn gesprekspartner. Het jurkje was laag uitgesneden en ik kon iets naar binnen kijken. Ik zag de welving van haar borsten, die uitnodigden om vastgepakt te worden. Door mij, wel te verstaan. Ze stond er maar bij en verveelde zich duidelijk. Wat moet een meid van achttien in godsnaam op een barbecue van de buurt? Haar vader merkte haar verveeldheid op en betrok haar in het gesprek. Zo kon ik eindelijk mijn volledige aandacht op haar richten en haar ongegeneerd aankijken. Wat een prachtig meisje was het toch! Ik moet zeggen dat ondanks mijn zenuwen het gesprek wel aardig verliep en haar vader vervolgde al gauw zijn weg naar nog meer nieuwe mensen om kennis mee te maken.

We bleven met zijn tweeën over. Ik vroeg haar of ze er wat aan vond, een dergelijk barbecue met vooral oudere mensen. Ze bloosde en moest toegeven dat dit nu niet direct haar invulling van een gezellige zaterdagavond was. Dat kon ik mij indenken en ik stelde voor om een wat stiller plekje op te zoeken. Ze glimlachte dankbaar en liep met mij mee. Onderweg vroeg ik haar of ze nog wat drinken wilde. Ze antwoordde dat als ze toch uit het zicht van haar ouders was, dat ze dan wel een wit wijntje wilde. Natuurlijk was ik de beroerdste niet en ik regelde haar drankje. We liepen richting het park en gingen zitten op een bankje aan de rand van de vijver. Ik voelde dat de drank ook zijn effect op mij had en ik moest mij inhouden om haar niet aan te raken. We raakten weer aan de praat en de wijn zorgde ervoor dat ze wat minder verlegen werd. Ze vertelde veel over zichzelf en ik hing aan haar prachtige lippen. Ze was inderdaad achttien jaar en was aan het genieten van een lange zomervakantie. Omdat ze hier in het dorp nog geen mensen kende, had ze hele dagen niets te doen en was ze blij met het stralende weer. Dan kon ze ten minste haar tijd in de tuin doorbrengen. Ik wist met een onschuldig gezicht te vragen of ze dan gewoon in de zon lag ofzo en natuurlijk bevestigde ze dat.

Natuurlijk! Dat wist ik toch ook! Maar ja, dat kon ik haar niet vertellen. Ze vroeg mij wat ik in het dagelijks leven deed en zo kwam ze ook te weten dat mijn vakantie net begonnen was. Lindsey vroeg mij wat ik zoal ging doen en waarheidsgetrouw vertelde ik haar dat ik geen concrete plannen had, dat het vooral genieten van de zon zou zijn. Toch weer wat verlegen streek ze een pluk haar uit haar gezicht. Ze slikte even.

“Als jij in je eentje in de zon gaat liggen, is het dan niet veel gezelliger om dat met zijn tweeën te doen? Mijn ouders zijn toch hele dagen aan het werk en anders lig ik ook maar alleen in de tuin. Ik verveel mij dood, al die dagen.” Ik verslikte mij bijna en voelde mijn lichaam reageren op haar voorstel. Wat gebeurde hier? Hoorde ik dat goed? Ik realiseerde mij niet dat ik geen antwoord gaf op haar vraag en ze begon ongemakkelijk heen en weer te schuiven op het bankje. Gelukkig zag ik dat op tijd en ik probeerde mijn enthousiasme te onderdrukken toen ik haar antwoordde dat mij dat een heel goed plan leek. De gedachte alleen al, Lindsey in bikini aan mijn zijde, ik werd gek! Het begon al donker te worden en ik stelde voor om maar eens terug te gaan, voordat haar ouders ongerust zouden worden. Aangekomen bij de groep buurtbewoners, riep ze nog even “Nou, tot maandag dan!” en ze verdween al gauw in de massa.

Ik nam nog wat drankjes en zocht naar haar verschijning, maar ik heb haar die avond niet meer gezien. Die avond in mijn bed, begon ik mij af te vragen of het wel allemaal waargebeurd was en of het ook echt zou gebeuren. Het uitzicht op mijn poster boven mijn bed liet mij in elk geval met een heerlijk gevoel in slaap vallen. De zondag kroop voorbij en Lindsey was niet in de tuin te zien. Er was helemaal geen beweging in huis te zien, het gezin zou wel op stap zijn. Ik doodde mijn tijd met het schoonmaken van het huis en opruimen van de tuin. Bij ons in het dorp zijn de winkels op zondag open, dus ik haalde van alles in huis, voor als ze maandag inderdaad wel zou komen. Maandag, mijn eerste echte vakantiedag, was ik vroeg wakker. Ik nam een douche en vroeg mij af wat er die dag zou gaan gebeuren. Ik zag haar ouders ontbijten en de deur uit gaan en toen bleef het stil. Haar gordijnen waren nog dicht en ook in de tuin was geen beweging te zien. Had ik het dan toch allemaal gedroomd of was het grootspraak van dat jonge ding? Met een licht gevoel van teleurstelling ging ik in de tuin liggen en sloot mijn ogen. Ik schrok op van het piepende geluid van mijn tuindeur en voorzichtig verscheen er een hoofd om de deur. Lindsey!

“Is het nog steeds goed als ik bij jou in de tuin kom liggen? Ik heb geen zin in weer een dag in mijn eentje.” Ik was in een keer klaarwakker en ging rechtop zitten.

“Natuurlijk is dat goed, ik zal even een ligbed voor je pakken”. Ik zette een ligbed naast dat van mij en ze spreidde haar handdoek er op uit. Ik bekeek haar verschijning en genoot nu al. Ze droeg een strak wit T-shirt en een kort afgeknipte spijkerbroek, die de welvingen van haar billen liet zien. Toen haar handdoek goed lag, zette ze haar strandtas naast haar bed en ze begon zich uit te kleden. Waarschijnlijk had ze niet eens door hoe goddelijk haar lichaam was, want zo te zien schaamde ze zich niet. Haar rode bikini kwam tevoorschijn en nu kon ik pas echt goed zien hoe bruin ze geworden was. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden, ik zag nu van dichtbij wat ik al weken van veraf bewonderde. Ze glimlachte verlegen naar mij en ging liggen. O ja, we zouden gaan zonnen. Ik schonk twee glazen ijslimonade in en ging ook liggen. En nu? Net doen of ik niet doorhad dat er een goddelijk lichaam naast mij lag? Ik moest wel, ik wilde niet dat ze zag hoe geil ik van haar werd. Voor de zekerheid draaide ik mij op mijn buik, mijn ogen op haar gericht. Ze zag er heerlijk ontspannen uit, ze had geen idee wat ze met mij deed. Na vijf minuten stilte draaide ze zich ook op haar buik en keek mij aan.

“Wat gaan we doen? Waar zullen we het over hebben?” Zo, deze meid wist van aanpakken. Van verlegen meid was niets meer over. We raakten aan de praat en spraken over van alles en nog wat. Zo kwam ik nu te weten dat haar ouders een eigen bedrijf hadden en lange dagen maakten. Ze had het nog niet gezegd of er piepte iets uit haar tas. Ze graaide even in haar tas en haalde haar mobieltje tevoorschijn. “SMS-je” verontschuldigde ze zich. Ze las het berichtje en keek mij veelbetekenend aan.

“Dat bedoel ik, ze komen vanavond weer pas heel laat thuis. Er ligt pizza in de vriezer voor me. Gezellig hè, ouders”. Ik greep mijn kans om langer bij haar te zijn en vroeg haar of ze dan wilde blijven eten. Met zijn tweeën is toch gezelliger dan alle twee alleen, nietwaar? Ze vond het een goed plan en was zichtbaar blij met het vooruitzicht dat ze niet de hele avond alleen hoefde te zijn. We dronken wat, aten wat en langzaam begon de zon toch echt snikheet te worden. Weer verdween haar hand in haar tas en kwam dit keer tevoorschijn met haar flesje zonnebrandolie. Ze zou zich toch niet hier gaan insmeren, met mij erbij? Mijn hersens waren nu al aan het verpieteren door de zon en zouden het definitief begeven als ik dat moest gaan zien. Ze wees op haar rug en vroeg mij of ik haar wilde in smeren. Wie zou er nu nee zeggen? Ze vleide zich neer, in afwachting van mij. Wat kon ik anders? Ik liet wat olie in mijn handpalm lopen en toen bewoog ik mijn hand in de richting van haar rug. Haar huid was heerlijk zacht en ik vond het zalig om haar aan te raken. Zorgvuldig smeerde ik haar in, ik vergat de plekjes onder haar bandjes niet. Haar schouders, haar rug….Ik kwam langzaam bij de rand van haar broekje. Ik zou mij gedragen. Ik zorgde dat ik niet te dicht bij het broekje kwam en zeker niet dat mijn vingers per ongeluk…. Ik wilde nog vaker met Lindsey zonnen en ik zou het niet meteen de eerste keer verpesten door mijn geilheid te tonen aan haar. Ook de achterkant van haar benen wilde ze ingesmeerd hebben met de olie en zo kwam het dat mijn handen langzaam haar heupen en dijen aanraakten. Ik smeerde haar goed in, maar hield mij in. Toen ik klaar was bedankte ze mij en ze vroeg of ze mij niet in moest smeren. Die handen op mijn lichaam?

Ik merkte dat mijn lichaam direct reageerde en draaide mij uitnodigend op mijn buik. Ze liet wat druppels olie op mijn rug vallen en bewoog haar zachte handen licht masserend over mijn schouders. Ik werd gek! Met angst en beven zag ik op tegen het moment, maar ik kon het niet voorkomen. Ze ging ook mijn benen insmeren. Die zachte handen die de binnenkant van mijn dijen insmeerden, ik zou het nooit vergeten. Wat een zaligheid! Ze was helaas wel snel klaar en ging weer op haar handdoek liggen. Zo lagen we wat uurtjes, totdat we allebei wel dorst kregen. Ik liep de keuken in om wat te drinken te halen. Twee glazen ijskoude witte wijn. Toen ik haar glas aan haar gaf, lachte ze en haalde haar schouders op.

“Mijn ouders komen toch voorlopig niet thuis”. Met pretlichtjes in haar ogen nam ze gulzig een slok. Of eigenlijk, ze dronk het hele glas in een keer leeg en stelde voor om naar het strand te gaan. Ik vond het een prima plan en niet veel later liepen we met zijn tweeën langs de branding. Het was aardig druk en we baanden ons een weg tussen de spelende kinderen door. Op een terrasje namen we nog wat te drinken en ik zag aan haar ogen dat de alcohol haar wel wat deed. Ze werd ook wat losser en ging wat dichterbij mij zitten. De sfeer was heerlijk ontspannen en we liepen nog wat verder. Zo verstreek de tijd en we hadden niet in de gaten dat het intussen al rustiger werd op het strand. Of belangrijker nog, we hadden niet in de gaten dat de lucht aan het betrekken was. Pas toen de eerste druppels begonnen te vallen zagen we dat het strand verlaten was en we renden de boulevard op, op zoek naar een plekje om te schuilen.

Alles wat er beschikbaar zou zijn, werd al ingenomen door de mensen die een half uur geleden nog op het strand lagen. Ik keek Lindsey aan, die al net als ik doorweekt was, en gelukkig dachten we hetzelfde. We waren nu toch al nat, laten we dan maar gewoon door de regen teruglopen. Zo gezegd, zo gedaan en na een fikse wandeling terug (door de regen loopt toch anders dan door de stralende zon) kwamen we bij mijn huis aan. En pas toen zag ik de ‘schade’ die de regen had aangericht; haar strakke witte T-shirt was doorweekt en scheen heerlijk door. Het koude vocht op haar lichaam maakte haar tepels stijf en ze staken dwars door de stof van haar bovenstukje en haar T-shirt heen. Als ik mij maar kon inhouden…

Ik bood haar aan om een douche te nemen en wat droge kleren voor haar klaar te leggen. Ze maakte dankbaar gebruik van dit aanbod en toen ze in mijn veel te grote T-shirt naar beneden kwam, moest ik even slikken. Om af te koelen nam ik ook een douche en ik probeerde weer bij zinnen te komen. Toen ik beneden kwam, had ze het zichzelf gemakkelijk gemaakt. De gordijnen waren dicht en ze lag met een wijntje languit op de bank. Lindsey vroeg of ik sigaretten had en ik dankte God dat het stoppen alweer niet gelukt was. Ik gaf haar een sigaret en nam er zelf ook een. We bestelden pizza en zaten gezellig voor de tv te eten, toen ze mij vroeg of ik veel rookte. Ik antwoordde dat dat wel mee viel. Haar volgende vraag was of ik wel eens geblowd had en ik moest ook dit keer toegeven. Enthousiast sprong ze op en riep dat ze daar wel zin in had. Vertwijfeld keek ik haar aan. Was het slim om een 18-jarige meid aan een blow te helpen, zeker als ik mezelf amper onder controle kon houden? Voors en tegens spookten door mijn hoofd, maar hoe kon ik ook nee zeggen tegen dit schatje?

Ik deed mijn best, draaide de beste frietzak ooit en we zakten onderuit op de bank om er van te genieten. De drank had al het nodige met haar gedaan, de blow sloeg des te meer aan. Ze werd brutaler en vrijer en vroeg mij hoe lang het geleden was dat ik seks gehad had. Ik bloosde en keek haar schuldig aan. Ik hoefde geen antwoord meer te geven, ze wist genoeg. Ik stond op springen en ze voelde het haarfijn aan. De volgende vraag kwam als bliksem bij heldere hemel.

“Wat moet ik denken van die foto’s in je slaapkamer?” Nu wist ik niet meer waar ik het zoeken moest, ik was door de blow al aardig van de wereld, maar dit sloeg alles. Ze was natuurlijk in mijn kamer geweest toen ze gedoucht had en ze had alles gezien. Ik stamelde dat ik haar al vaker gezien had en dat ik haar een erg mooie meid vond. Ze glimlachte en zei dat ze zich gevleid voelde. Voorzichtig kroop ze dichter tegen mij aan. “Als jij mij zo mooi vindt, waarom raak je mij dan niet aan?”

Vuurwerk en kermis vochten om het hardst in mijn hoofd en het zweet brak mij uit. Ik droomde hier al weken van, maar nu het dichterbij kwam, wist ik niet wat ik moest doen. Lindsey pakte mijn hand en legde die op haar naakte, bruine been. God, wat was ze zacht en lekker. Ze vertelde mij dat het voor haar ook al even geleden was en reageerde niet op mijn verbaasde blik. Ze sloeg haar armen om mij heen en kroop gezellig bij mij op schoot.

“Als we allebei een zodanig behoefte hebben aan seks, waarom doen we dat dan niet gewoon?” Ze streelde door mijn haren en kwam met haar mond steeds dichterbij. “Ik vind namelijk dat je een ontzettend lekker lichaam hebt.”

Nadat ze dat gezegd had, drukte ze haar volle lippen op mijn mond en duwde langzaam haar tong bij mij naar binnen. Sorry, maar toen brak ik. Vol overgave zoende ik haar en ik werd steeds heter en geiler. Ze begon te kronkelen en ik voelde hoe haar kontje mijn lul masseerde. Mijn hand op haar been gleed langzaam omhoog. Ik voelde de hitte van haar kutje al. Ik keek haar diep in haar ogen. Oké, ze stonden niet al te helder meer, maar ze gaf met een geile blik duidelijk aan dat ik verder mocht gaan. Mijn hand gleed verder, op zoek naar de rand van haar slipje. Voordat ik ook maar een stukje textiel kon vinden, raakten mijn vingers zachtjes haar schaamlippen. Van de schrik schoot mijn hand weer weg en ik keek haar verdwaasd aan. Ze lachte alleen maar en begon mij weer te zoenen. Ik bewoog mijn hand weer naar haar kutje en er ging een siddering door haar heen toen mijn vingers haar raakten. Ik voelde haar gezwollen lipjes en werd gek toen ik mij realiseerde dat ze een kaal kutje had. Haar hand gleed in mijn badjas en ze speelde met mijn gevoelige tepels. Mijn vingers bewogen langzaam over haar kutje heen en weer en ik genoot van de hitte die er vanaf straalde. Dromen waren geen bedrog, dat kutje waar ik al zolang over gefantaseerd had, kon ik nu echt aanraken. Ze spreidde haar benen en liet mij mijn gang gaan. Ondertussen streelde ze mijn borst en haar hand gleed langzaam naar beneden. Het bloed kookte en borrelde in mijn pik en hij was compleet klaar voor haar. Toen ze met haar hand onderaan mijn buik was gekomen, stopte ze plots. Ze stond op en ik zag haar ferme borsten op de hoogte van mijn mond. Ik wilde haar tepels zuigen, ik wilde haar borsten voelen, maar ze pakte mijn hand en trok mij omhoog.

“Ik wil met je neuken tussen al die foto’s van mij” en ze begon richting de trap te lopen. Ik volgde haar en zo kwamen we in mijn slaapkamer terecht. Ze trok mijn badjas uit en duwde mij naar het bed. Haar T-shirt trok ze uit en toen kwam ze bij mij op het bed zitten. Het goddelijke lichaam was hier, bij mij en ik wilde er alles mee doen wat ik al die keren gedroomd had. Ik boog voorover en nam een van haar tepels in mijn mond. Haar tepel was snoeihard en ze proefde heerlijk zoet. Mijn tong speelde spelletjes met haar tepel en met mijn hand begon ik de andere borst te strelen. Ze was zalig! Haar vingers draaiden cirkels op mijn rug en af en toen kreunde ze zachtjes. Ik stopte en legde haar languit op het bed. Ik kroop tegen haar aan en streelde haar borsten. Ze sloot haar ogen en genoot zichtbaar. Van dichtbij was ze nog mooier dan vanuit de verte. Mijn hand gleed omlaag en ik keek hoe mijn vingers haar schaamlippen streelde. Ze kroop nog dichter tegen mij aan en begon te spinnen van genot. Ik voelde hoe vochtig ze was. Ik streelde haar, speelde met haar en merkte dat ze genoot. Ze werd natter en natter en ik voelde haar klitje opzwellen. Nu kwam ze helemaal los. Haar kreetjes vulden de kamer en wonden mij op. Plotseling kwam ze overeind en ze duwde mij op mijn rug. Verbaasd keek ik haar aan, maar haar ondeugende ogen verraadden niets. Lindsey gleed met haar handen over mijn buik en pakte mijn stijve pik vast. Ik hield mij in om niet meteen klaar te komen, want verrukkelijk was het zeker. Zachtjes kneep ze in mijn lul en ze begon mij af te trekken. Jongens, dit hield ik niet lang vol. Wat een genot! Ik hijgde en kreunde en ze zag dat ik het moeilijk had. Ze was zo lief om even te stoppen, maar dat was alleen maar om haar geile mondje naar mijn pik te brengen. Haar hete lippen openden zich voor mijn grote eikel en ik voelde de hitte van haar mondje langzaam over mijn knots glijden. Ik ging dieper en dieper haar mondje in, ik voelde hoe ze mij haar keel in liet glijden. Toen ze echt mijn hele pik in haar mondje had, begon ze hem met haar tong te masseren en zo kreeg ik de lekkerste pijpbeurt ever. Ze begon haar hoofdje op en neer te bewegen en voerde langzaam het tempo op. Uiteindelijk ging ze als een beest tekeer en ik wist niet wat mij overkwam. Ik deed zo ontzettend mijn best om het uit te stellen, maar toen ik mijn ogen heel even opendeed om van het beeld te genieten, zag ik de poster op mijn plafond hangen.

Ik hield het niet meer en liet mij gaan. Ik spoot mijn hete sperma diep in haar keeltje en schreeuwde het uit van genot. Ze zoog mij helemaal leeg en toen ze langzaam weer rechtop ging zitten, liet ze mij zien dat ze al mijn zaad heerlijk doorslikte. Wat een droomwijf! Maar Lindsey was nog niet klaar met me. Ze kwam bovenop mij zitten, haar hete, natte kutje op mijn borst. Ik kon zo haar nauwe gaatje in kijken en zag haar klitje tussen haar lipjes uitsteken. Ze glimlachte vaag en pakte met haar handen haar borsten vast. Ze speelde met haar tepels en liet mij zien dat ze genoot. Ze maakte mij gek en ze wist het. Een van haar handen gleed naar beneden en ik zag hoe ze haar kutje streelde.

“Oh, wat heb je mij lekker nat gemaakt” kreunde ze en haar vingers speelden met haar klitje. Ze keek mij diep in mijn ogen aan en dwong mij om haar aan te blijven kijken. Haar prachtige ogen schitterden en ik zag hoe ze steeds verder ging. Haar vingers versnelden en ze raakte in een trance. Ik hield haar vast en ik voelde hoe ze schokkend klaarkwam.

Ze gilde het uit en ik zag de witte vloeistof uit haar kutje komen. Wat een geil loeder zeg! Toen ze langzaam weer bij zinnen kwam, schoof ze wat meer omhoog, met haar kutje naar mijn gezicht. Met haar beide handen opende ze haar schaamlipjes en ik zag het zalige kutje. Ze zakte iets en ik kon met mijn tong haar lipjes likken. Ik gleed langs haar lipjes omhoog, naar haar klitje en zoog er zachtjes aan. Ze smaakte zalig, heerlijk zoet als honing. Mijn tong draaide rondjes om haar gezwollen klitje en ik voelde dat ze het lekker vond. Mijn handen gingen omhoog en masseerden haar borsten. Zachtjes kneep ik in haar tepels en ik liet mijn tongetje naar haar lekkere gaatje gaan. Ik proefde het geil en ze kreunde zachtjes toen ik voorzichtig mijn tong naar binnen liet gaan. Ik kneep wat harder in haar tepels en begon weer zachtjes aan haar klitje te zuigen. Steeds iets harder, mijn tongetje genoot van haar sappige kutje. Ze zou toch niet…?

Het gebeurde, voor ik het kon bedenken. Ze sidderde en schokte en met een luide kreet kwam ze voor de tweede keer klaar. Ik voelde het geil mijn mond in lopen en slikte het gretig door. Haar geile sap liep langs mijn wangen en ze kreunde het uit. Mijn pik hield het niet meer, ik moest haar neuken. Ik gooide haar op het bed en kroop op haar. Ik gleed direct in haar geile natte kutje en voelde hoe nauw ze was. Sorry, ik kon mij niet meer beheersen. Ik stootte mijn lul diep in haar zalige grotje en bewoog steeds sneller. Ik ging dieper en harder en ik voelde haar kutje samentrekken van genot. Ze was heet, heel heet. Ik voelde haar hitte van binnen, ik voelde hoe lekker zacht en nat ze was. Ze spreidde haar benen en liet mij nog dieper binnen komen. Mijn pik werd nat van haar kut-sappen en samen schreeuwden we het uit toen ik mij helemaal liet gaan en als een beest tekeerging. Ik voelde mijn zaad komen en keek haar diep in haar geile ogen. Toen ik met volle kracht mijn hete sperma diep in haar natte kutje spoot, voelde ik haar kronkelen onder mij en voor de derde keer kwam ze zo ontzettend lekker klaar. Dit was goddelijk! Ik kroop naast haar op het bed en hield haar in mijn armen vast. We zeiden niets, we genoten alleen maar van wat er gebeurd was. Ik was bang om wakker te worden, om er achter te komen dat dit gewoon een droom was. Lindsey keek mij aan en gaf mij een zoen. Ze glimlachte toen ze opstond, haar kleren pakte en zich aankleedde.

“Ik moet wel zorgen dat ik thuis ben voordat mijn ouders thuiskomen”, verontschuldigde ze zich en met een laatste kus op mijn mond was ze opeens weg. Ik was radeloos, wist niet wat ik moest doen en bleef daar in een trance liggen. Ik hoorde de tuindeur dichtslaan en ging voor mijn raam staan. Ik zag het licht in haar huis aan gaan en even later brandde er licht in haar kamer. Ze liet de gordijnen open toen ze zich uitkleedde. Ik keek ademloos toe, genoot nog steeds van het uitzicht op haar lekkere lichaam. Naakt kwam ze voor het raam staan, in volle glorie. Ze keek mij recht in mijn ogen aan. Haar lippen vormden de woorden “Tot morgen” en met een tevreden glimlach trok ze haar gordijnen dicht.

Desiree

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *