Marthe

()

Ik ben Viktor en nu net twintig jaar. Ik ben bevriend met Robbe al vanaf mijn zesde jaar. Wij fietsten altijd met zijn tweeën naar school. Hij heeft een zuster die twee jaar ouder is. Toen ik hem leerde kennen was het een normaal huisgezin. Maar vijf jaar terug is zijn vader weggegaan met een del van zijn werk. Robbe zijn moeder, Marthe, was er kapot van. Het is een hele mooie vrouw, slank met bruine ogen en donkerblond haar, mooie borsten en lekkere billen.

De eerste drie jaar zat ze altijd maar thuis te piekeren. Maar de laatste twee jaar, als wij uitgaan, nemen we haar mee naar de kroeg. We hebben een vast stamcafé en nu weten we niet beter. We gaan ’s avonds om een uur of elf daarheen en nemen wat biertjes en gaan om een uur of een/twee naar huis. Dan nemen we er thuis nog wat en ik blijf daar dan slapen, omdat ze bij mij thuis maar lastig vinden dat ik zo laat thuis kom. Nu ben ik niet zo’n goede drinker, ben gauw teut en wil dan slapen. Mijn vriend Robbe die kan wel een sloot bier op. Marthe vindt het prachtig en dan brengen ze mij naar boven, kleden mij uit en hup onder de wol. Dat doen we al vanaf mijn achttiende zo. Bij hen geen probleem. Marthe vindt het juist gezellig. Niks naar huis met drank op, plek zat hier.

Zijn zuster zit op kamers voor haar studie en Robbe heeft net een plek bij een firma gevonden. Zelf ben ik ook nog bezig met een studie, laatste jaar gelukkig. In de kroeg vragen ze weleens of ik de zoon van Marthe ben. Was dat maar waar, zegt ze dan. Deze jongens sleuren mij er doorheen. Maar het laatste half jaar als ze mij naar bed hebben gebracht en ik ’s morgens wakker word, is het net of mijn slip niet lekker zit. Zal ik dan met mijn dronken kop m’n slip niet goed ophalen? Dat kwam de laatste tijd steeds vaker voor. Ook Marthe gedroeg zich heel anders tegen mij. Ze maakte graag lichamelijk contact en haalde mij ook veel aan, wat ik prettig vind. Vooral als wij met zijn tweeën zijn, wil ze het graag over seks hebben. Dat hebben we nog nooit gedaan. Maar ja, met een biertje op en dan doe je de raarste dingen. Zo ook laatst.

Robbe moest naar een bruiloft van een collega van zijn werk. Dat gebeurde wel meer dat hij niet kon en dan ging ik gewoon met Marthe naar de kroeg. Altijd een paar uurtjes en dan weer naar huis en daar nog even doorzakken. Ze gaf mij nog een biertje en zo zaten we weer slap te lullen. Ik had hem al aardig zitten, omdat ik er niet goed tegen kan. Ik gaf ook al aan dat ik niet meer moest, maar Marthe zei nog.

“Drink er nog een joh, je bent thuis en ik stop je wel in bed hoor,” wat ze wel meer gedaan had.

“Nou vooruit dan maar, maar straks kom ik niet boven hoor.”

“Welja joh, ik sleur je zo de trap op.” Ik weet niet meer wat er was, maar ik zakte op de bank in slaap. Ik kan me nog vaag iets herinneren dat ze mij naar boven hielp, mij op bed legde en mij uitkleedde. “Ga maar lekker slapen hoor schat, ma zal je wel even helpen.” Ze stopte mij onder en na een kwartier kwam ze nog even kijken. Ik weet zeker dat ze met mijn pik gespeeld heeft. De volgende dag voelde mijn zak en pik kleverig aan. Mijn slip zat andersom, ik heb wel tien keer naar mijn spul gekeken of ik het kon zien. Nadat ik onder de douche was geweest ging ik naar beneden en Liset zal al aan tafel.

“Goed geslapen jongen?”

“Ja hoor, weet er niets van.”

“Kan je het je niet meer herinneren dan? Man, je was in de weer vannacht.”

“Oh sorry Marthe, ik ben toch niet lastig geweest?”

“Ben je gek joh. Jij lastig? Ik heb je lekker ondergestopt en je sliep zo. Wat slaap jij vast zeg! Dat is toch heerlijk, wou dat ik dat ook kon.” Maar toch, dat gevoel bleef maar aan mij knagen. Heeft ze aan mijn pik gezeten? Alles was zo anders. De volgende keer zal ik meer opletten en als we weer alleen zijn, doe ik net of ik dronken ben. Dat was al drie weken later.

“Viktor, Robbe kan vanavond niet mee, hij moet weg”, zei ze.

“Nou, dan gaan wij toch weer met zijn tweeën?”

“Ja heerlijk, even een paar uurtjes eruit. Ik ben in de stemming.” Ze had zichzelf opgemaakt en dan zag ze er zo lekker uit, zal haar best weleens bloot willen zien. We waren in de kroeg en Bart en Tine waren er al. We konden naast ze zitten.

“Zo, met zijn tweeën?”

“Ja, Robbe kon niet. Een paar uurtjes maar hoor.”

Het was al vroeg dat Marthe naar huis wilde. Ze wilde graag thuis wat drinken. We zaten gezellig en de stemming zat er al gauw in. Als ze wat haalde dan draaide ze met haar kontje en zong erbij. Oh man wat ben ik toch weer gelukkig. Ze zag er ook echt geil uit. Met haar korte rokje en mooie open blouse waar haar borsten bijna uitsprongen. Na een biertje of zeven voelde ik hem alweer zitten. Marthe zag het en vroeg of ik nog wat wilde. Ik deed net of ik slap lulde en ik deed net of ik slaap kreeg. Ze kwam naast mij zitten en zei.

“Heb je slaap jongen? Kom maar,” en drukte mijn hoofd tegen haar aan. “Zal ma je naar boven brengen?” En ik voelde dat ze met haar ene hand over mijn kruis ging. Ik deed niks en lag slap tegen haar aan. “Nou slaap maar even”, en ze hield haar hand op mijn pik. “Viktor, hoor jij mij nog? Hallo! Hoor je mij nog?” Ik gaf geen krimp en ik voelde dat ze haar ene borst uit haar blouse haalde. “Kom maar bij mammie,” en ze drukte haar borst tegen mijn hoofd aan. “Slaap maar lekker hoor en ze maakte mijn jeans los. Ze liet haar hand in mijn broek gaan en ze zocht mijn pik op. Ik hoorde haar hijgen en toen had ze hem. “O wat een lekkere pik heb jij.” Ik moest me zo goed houden, mijn pik groeide snel, dit was ook voor het eerst dat er een vrouw aanzat.

Ze legde mij neer en deed haar borst er weer in. Ze knielde naast de bank en trok mijn jeans iets verder omlaag. Ze zag nu mijn pik in volle glorie, ze streelde hem en ze lag ermee te spelen. Ze was natuurlijk ook bloedgeil na vijf jaar niks, maar dit had ik nooit verwacht van haar. Zo’n nette en lieve vrouw. Ik had moeite om mij zo dronken te houden. Mijn pik klopte en ze maakte kleine rukjes met mijn pik. Haar hijgen werd feller. Ze stond op en ik zag door een kiertje van mijn ogen dat ze de gordijnen afsloot. Ze stond voor mij en ik zag dat ze haar slip uittrok. Zullen we het doen? Schoot het door mij heen. Zullen ze mij neuken? Nou dat wilde ik wel. Ik draaide mij een beetje en mijn arm hing naast de bank. Ze pakte mijn hand en duwde die tegen haar kutje aan. Ze probeerde om mijn vingers door haar gleuf te halen. Ze was al drijfnat. Ze herhaalde het steeds en mijn vingers glibberden gewoon van haar vocht. Ze werd geiler en geiler.

Ze schopte haar rokje ook uit en nu kon ik door mijn spleetjes van mijn ogen haar onderkant bloot zien. Ze had een streepje haar boven haar kutje. Ze legde mijn arm weer terug en ze probeerde om met een been over mij heen te komen. Dan moest ze mij iets op schuiven. Ik lag er niet goed voor. Ik hoor de haar zeggen “mammie zal je even goed leggen hoor.” Nu lag ik een beetje schuin en ze kon nu haar knie tussen de bank en mijn lijf zetten. Met een been op de grond. Ze zakte zo dat mijn harde knop tegen haar kutje drukte. Ze slaakte een zucht en zakte iets. Mijn pik voelde ik erin zakken. “Oh geile jongen van me, neuk jij Marthe maar eens lekker en goed.”

Maar ik lag er toch niet goed voor want ze was maar aan het kloten. Bloedje geil en ze kreeg het niet zoals ze wilde. “Kom ik breng je lekker naar je bedje, Viktor.” Ze sjorde mij overeind en ik hielp maar een beetje en zo gingen we de trap op, wat ik een beetje moeilijk deed. Boven gekomen legde ze mij op bed en trok gelijk mijn broek uit. Mijn stijve stond nog boven mijn slip uit. Ze trok ook mijn slip naar onder en mijn pik stond rechtop. Ze ging naar de badcel en ik zag dat ze een doek en een washandje mee had. Ze gooide haar bloes uit en nu zag ik haar naakt. Goh man, wat een mooie vrouw en een prachtfiguur.

“Slaap maar lekker hoor,” zei ze, maar ik zei niks. Ze pakte mijn pik en ik hoorde haar maar zeggen “slaap maar hoor. Mammie, zoals ik haar wel eens noem, mammie zal je lekker toe stoppen hoor,” en ik voelde dat ze op bed kwam. Ze ging boven mij zitten en nu kon ze er goed bij. Ze streek even met mijn eikel door haar natte kut en zette hem er voor. “Mammie zal jouw even lekker in slaap maken hoor” en zacht gleed mijn pik naar binnen. Met harde zuchten en gegrom drukte ze mijn pik dieper. “Oh mijn geile jongen, geef mammie eens een lekkere neukbeurt. Ja zo, lekker die pik van je, voel je wel hoe nat mijn kutje is?” Ze neukte mij en ik voelde dat ze al snel klaarkwam. Ze deed het zachtjes, bang dat ik wakker werd, ze drukte hem er helemaal in en nu voelde ik dat ze met haar kut op mijn buik zat. “Oh ja, doe maar, ik kom al” en ik voelde nu ook wel dat ik snel zal komen. En ik denk dat zij het ook merkte. “Jaja, ja ja ik voel het, kom maar in mijn kutje, spuit maar lekker.” Ik gaf een paar korte stootjes waar zij van schrok en snel mijn pik eruit haalde. Maar dat hoefde niet.

Ze pakte de doek en veegde het zaad van mijn buik af en toen haar kutje. Met het natte washandje maakte ze mijn pik schoon. Ze was heerlijk op mijn pik klaargekomen en ze ging naar haar bed.

Ik kon de slaap niet vatten en ik bleef er maar aan denken. Na een uur moest ik pissen en ging eruit. Ik liep expres tegen de deur aan waar ze wakker van werd.

“Viktor, wat ga je doen?”

“Pissen.”

“O moet je plassen? Ik zal je even helpen.” Ze bracht mij naar de wc en hield mijn pik vast en richtte in de pot. Ze kneep hem leeg en ze ondersteunde mij. Ik sloeg naar haar kamer af en ze haalde mij terug. “Nee joh, dat is mijn kamer.” Maar ik ging gewoon weer haar deur in. “Ik wil slapen hoor”, zei ik.

“Ja, dat mag ook, maar daar slaap ik”, antwoordde zij.

“Nou kan mij wat schelen”, zei ik nonchalant.

“Oké dan”, en ze nam me mee naar haar bed. Ze legde mij erin en kroop tegen mij aan. Ze sloeg een arm om mij heen en wachtte tot ik weer sliep. Ze friemelde aan mijn pik en die stond zo weer stijf. “Viktor slaap je alweer?” Ik deed of ik dood was. Ze kroop voorzichtig met een been over mij heen en ze bracht haar natte kut weer voor mijn speer. Ze drukte hem nu sneller naar binnen. Met grote halen neukte ze mijn pik. Ze was bloedgeil weer. Ze beukte en ik kon niet meer stil liggen. Ik ramde af en toe terug wat ze lekker vond.

“Ja neuk me, Viktor, ram je pik erin. Gvd wat lekker joh.” Ze kwam weer klaar en ze hield met een hand achter haar langs mijn zak vast. Ze kneep er zachtjes in en draaide met haar kut cirkels op mijn pik. Ze krijste en ik voelde het geil uit haar kut lopen langs mijn dijen. Met een harde stoot spoot ik mijn zaad er diep in. Met wat onder het kussen lag veegde ze mij en haar schoon. Dat ik wakker werd deed ik net of ik schrok.

“Nee rustig maar. Je kwam vannacht zo in mijn bed kruipen, ik kreeg je er niet uit. Ik heb je maar laten liggen.”

“Oh sorry Marthe…”

“Geeft niet joh, we kennen elkaar toch al zo lang”, en verder werd er niet over gesproken. Wel dat het beter was dat Robbe het niet mocht weten…

Mr.Ano & Mm.Niem

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *