Barbeque met zijn vrienden

()

Ze droogde haar handen af toen Thomas de badkamer binnen stapte. “Ik ben net klaar Tijger, ’t is aan jou” en ze wilde een stap opzij zetten. Thomas plaatste zijn beide handen langs haar zijden op het lavabo-meubel. Hij boog naar voren, keek haar diep in de ogen en veroverde haar mond. Zijn tong streelde haar gehemelte en danste vurig rond haar tong. Enigszins verbaasd bood ze even weerstand; zijn vrienden zaten allemaal buiten in de tuin, waar kwam dit nu vandaan?! Maar haar verstand verloor het van gevoel, hij kon zalig kussen, ze werd daar altijd instant opgewonden van. Vooral toen hij haar zoende in haar nek, vlak onder haar oor. Dat was een plekje waar ze heel geil van werd. Zijn mond zakte lager en ze voelde dat hij de strikjes van haar bikinitopje in haar nek en op haar rug los trok. Instinctief duwde ze haar borsten naar voren, zijn borstharen streelden haar tepels die hard vooruit priemden. Thomas omvatte haar borsten en likte rond haar tepels.

“Ga door” zuchtte ze en hij zoog en beet tot ze dacht dat ze gek werd. Hij zakte op zijn knieën. De koude lucht deed de vochtige topjes van haar tepels nog meer opzwellen. Hij trok nu ook de strikjes van haar bikinislip los en raakte haar aan met zijn handpalm, veel te zacht. Ze duwde zich hunkerend tegen hem aan en hij lachte. “Geduld liefje, geduld, je hebt geen idee wat je nog te wachten staat.” Hij bleef zacht en ritmisch strelen en ze kronkelde schaamteloos, zoekend naar verlossing. Hij spreidde haar benen en likte aan het knopje dat tussen haar lipjes uit piepte tot de ene na de andere golf van genot haar overspoelde. Thomas tilde haar op, zette haar op de kast, trok zijn zwemshort naar beneden en haar naar zich toe. In een keer gleed hij naar binnen en vulde haar. Met een paar rake stoten bereikte hij zijn hoogtepunt. “Hier krijg ik nooit genoeg van, nooit genoeg” zei hij.

Thomas trok zijn zwemshort op, kuste haar vol op de mond en knipoogde voor hij de badkamer uitliep. Ze had zichzelf net schoon geveegd toen de deur weer open ging. “Lucas?!” Gilde ze en trok een handdoek van het rek om zich te bedekken.

“Marie toch, zo een mooie vrouw als jij hoeft zich toch niet te schamen? Komaan zeg, ik heb al meer van jou gezien hoor.” Ze waren inderdaad al vaker met de vriendenkring naar een naaktstrand geweest maar dat vond ze toch net iets anders dan hier in haar eigen badkamer. “Marie” hijgde hij in haar nek, zonder haar aan te raken maar de suggestie alleen al bezorgde haar rillingen. Ze voelde haar tepels verstijven en een signaal sturen naar haar kruis.

“Marie, jij bent zo een mooie vrouw, ik verlang naar je” zei Lucas en duwde haar tegen de muur. Ze keek eerst met een schuldbewuste blik naar zijn ogen vol begeerte. Dan, omdat Lucas haar borsten vastpakte en woog, keek ze naar zijn handen. Zijn vaardige vingers knepen en rolden haar tepels, rekten ze uit. Ze zag de donkere begeerte in zijn ogen en duwde zich tegen hem aan. Opnieuw wonnen de emoties het van de ratio, ze dacht alleen maar aan het alles overheersende vuur dat door haar lichaam suisde. Lucas stak een hand tussen haar benen en streelde bedreven de vochtige warmte. Toen ze sidderde van opwinding duwde hij eerst één en daarna een tweede en derde vinger naar binnen. Ze kronkelde hijgend en duwde zich tegen zijn staalharde pik. Toen hij met de ene hand een tik gaf tegen haar klitje en met de andere tegen haar tepel schoten hete vonken door haar lichaam en was ze even van de wereld. Haar geen tijd gevend te bekomen tilde Lucas haar op, liet het topje van zijn erectie even rusten tegen de ingang van haar grotje en duwde zich dan bij haar naar binnen. Ze stootte terug en met een krachtig ritme bezorgden ze elkaar een waanzinnig orgasme. Ze waren beiden nog aan het nahijgen toen de deur weer openging en Marco binnen stapte. “Ca va?” Vroeg hij en gaf een vuistje aan Lucas die zijn short nam en buiten liep. Marie begreep niet goed wat er gebeurde en stamelde.

“Marco, het is niet wat het lijkt, ik wilde Thomas helemaal niet bedriegen, ik…” Maar Marco snoerde haar de mond door de zijne krachtig op de hare te duwen en zijn tong eiste al haar medewerking. Nog geil drukte ze zich tegen Marco’s goddelijke lijf aan. De manier waarop hij haar kuste wond haar meer op dan eender welk voorspel. Toen zijn tong verder over haar hele lichaam dwaalde – zijn baardje zorgde voor ongekende sensaties- volgde het ene hoogtepunt op het andere. Ze schoof zijn boxershort over zijn billen en pakte zijn harde staaf vast. Thomas was best goed bedeeld maar nu ze deze van Marco vast hield merkte ze toch het verschil in omvang. Ze kon niet wachten hem in zich te voelen. Marco pakte haar beide handen vast en duwde haar op knieën en handen. Hij zette zich achter haar en positioneerde zijn pik voor haar gaatje waarop hij zachtjes naar binnen gleed. ‘Wat is hij groot’ dacht ze terwijl hij zich terugtrok en met een kreun terug in haar gleed. Hij dreef het ritme genadeloos op en toen hij voelde dat hij het niet langer kon houden streelde hij haar klitje en samen tuimelden ze over de rand. Marie wist niet wat haar overkwam. Hoe moest ze dit aan Thomas uitleggen? Met haar hoofd in haar handen zat ze op de rand van het bad toen Nick binnen kwam.

“Hey meisje, niet treuren” zei hij en nam haar in zijn armen. Hij streelde haar rug maar na een tijdje ging hij lager en nam hij haar billen in zijn handen. Ze had al gevoeld hoe hij harder werd en kreunend vouwde ze zich naar zijn lichaam. Nick nam haar hoofd tussen beide handen en drukte kleine kusjes over haar gezicht, haar oren, haar hals en zakte zo af naar haar borsten. Haar piekende tepels hadden al wat te verduren gekregen en waren hypergevoelig. Toen Nick ze hard afzoog was dat genoeg om haar opnieuw te laten komen. ‘Hoeveel keer kan een mens klaarkomen op een middag?’ Vroeg ze zich af. Nick kraste met zijn nagel over een tepel en zocht naar haar klitje. Hij streelde en duwde, liet zich zakken en likte en zoog. Marie onderging het ene orgasme na het andere, ze kon amper nog op haar benen staan. Nick zette zich op het toiletdeksel. Zijn pik stak fier omhoog toen hij Marie er langzaam overheen schoof. Haar kutje was ook al flink gesmeerd. Nick trok haar terug omhoog en dan weer omlaag, steeds weer. Aan een moordend tempo wipte ze op en neer terwijl Nick aan haar bungelende borsten sabbelde. Ze kon niet anders dan zich te laten gaan en genieten van dat heerlijke gevoel dat door haar lijf trok. Met een oerkreet spoot Nick zijn lading diep in haar. Even later kwam Jason met een triomfantelijke grijns op zijn gezicht binnen. Marie schrok.

“Oh nee, Jason, nee, echt niet!”

“Baby, jij wilde toch zo graag weten hoe het voelt voor een hoertje als ze verschillende keren na elkaar gepakt wordt? Denk je dat zij zomaar nee kan zeggen? Trouwens, jij wilde toch ook zo graag eens een zwarte lul in je kutje voelen?”

“Thomas, echt, heb jij dat allemaal aan je vrienden verteld?” Jason pakte haar haren vast en draaide die rond zijn vuist. Zo duwde hij haar richting spiegel. “Kijk Marie, daar staat een geile vrouw, kijk dan” hijgde hij in haar nek. Hij trok haar hoofd wat achteruit zodat ze haar rug moest krommen en ze haar borsten automatisch naar voren duwde. De opwinding gierde alweer door haar lijf. “Pak je borsten vast Marie, doe het! Knijp ze, streel en wrijf. En kijk! Kijk hoe je jezelf opwindt. Pak je tepels, rek ze uit, draai. Zie baby, hoe die geile vrouw zichzelf klaarmaakt voor mij. Harder Marie, sneller, meer!” Ze explodeerde bij de verwachting van nog meer genot.

“Ga door baby” zei Jason terwijl hij haar nek likte en met zijn tong traag langs haar ruggengraat likte tot haar bilspleet en terug naar boven. Met zijn voet duwde hij haar benen uit elkaar. “Niet stoppen Marie en blijven kijken” fluisterde hij in haar oor. Hij hield haar met een arm rond haar lenden tegen zich aangedrukt. Zijn andere hand gleed tussen haar bilspleet en haar lipjes en duwde in een keer vier vingers naar binnen. Vier lange, sterke vingers gingen op en neer in haar kutje, Jason vond haar g-spot en ze kwam opnieuw schokkend klaar.

“Genoeg Jason, ik kan niet meer” hijgde ze. “Ik dacht het niet baby, je kan me niet opgeilen en dan aan mijn lot overlaten” Ze voelde hoe hij zijn jeans losknoopte en liet zakken. Ze rekte haar nek maar kon helaas niet zien hoe lang en dik die zwarte pik nu eigenlijk was. “Houd je goed vast, we gaan snel.” En hij ramde zijn lul in een keer zonder finesse helemaal in haar kutje, zijn ballen kletsten tegen haar billen. Ze voelde zich oprekken, opnieuw en opnieuw, nog en nog. “Kijk Marie, kijk hoe voldaan je bent, hoe je geniet van deze knots in je grotje.” In de spiegel zag ze een vrouw die verteerd werd door lust en passie. Die kreunend en schokkend klaarkwam en die toen Jason zei “nog eens baby” even later kronkelend en bevend toch opnieuw samen met hem tot een explosieve climax kwam. Thomas opende traag de deur.

“Liefje, ça va?”

“Oh Tijger” riep ze. Ze sprong in zijn armen en sloeg haar benen rond zijn heupen. Hij rook de geur van seks die haar omringde en voelde het zaad uit haar kutje lekken. Hij droeg haar naar hun slaapkamer en legde haar op bed.

“Ik denk dat jij wel toe bent aan een dutje, liefje. Maar weet, bij de volgende barbecue is het pay-back time.”

Islanine

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *