Collectief genieten

()

Ik ben Johan een jaar geleden hebben mijn vriendin en ik aan groepsseks gedaan. Nou is dat op zich natuurlijk niet heel speciaal meer vandaag de dag, aangezien er heel veel vrijgezellen en stellen aan dat soort dingen meedoen, maar voor ons was het wel heel bijzonder, want mijn vriendin is normaal gesproken uitzonderlijk preuts in dat soort dingen. Maar door de groepsseks kwam ze helemaal los, precies wat ze ook hoopte, want ze was zelf het hele preutse gedoe ook meer dan zat en zag ook dat ons seksleven er behoorlijk onder begon te lijden.

Het was toch wel heel erg jammer, zo vond ze dus en er werd op haar initiatief iets mee gedaan. Dus we doken het internet op en daar gingen we op zoek naar oproepen op verschillende sites, maar we konden niet meteen vinden waar we naar op zoek waren. Tot ik een collega, die erg open praat over alles wat met seks te maken heeft, vertelde over een club waar Jan en alleman het met elkaar konden doen. Ik deed of het mij weinig kon schelen, maar sloeg wel alle informatie in mijn hoofd op en nam het mee naar huis, waar ik het aan mijn vriendin vertelde.

Ze was meteen enthousiast en samen zochten we de naam van de club op: Bidormano. Het was een vreemde club toen we er uiteindelijk naartoe gingen. In die zin, dat het er totaal niet als en seksclub uitzag, het was meer een soort vergaderruimte, met allemaal stoelen, matrassen en ga zo maar door. We werden welkom geheten en we kregen iets te drinken en uiteindelijk werd het steeds een beetje drukker en we vonden het ook steeds spannender worden, niet alleen door de hoeveelheid mensen en omdat het iets nieuws was, maar we zagen beiden mannen en vrouwen waar we wel op vielen.

Aangezien we beiden biseksueel zijn, was het een behoorlijke snoep-pot aan het worden. Ik kreeg een stijve en mijn vriendin fluisterde in mijn oor dat ze nat was geworden en voordat ik daar überhaupt iets op kon zeggen, had ze haar broek al uit en zat ze verdorie wijdbeens te vingeren! Ik besloot haar te volgen, stond op en begon mijn lul uit mijn broek te halen en ging weer zitten en trok mijzelf af, terwijl de mensen gaandeweg met elkaar begonnen te vrijen.

Ik zal de opbouw overslaan, want het was veel strelen en zoenen voordat men echt met elkaar bezig ging en uiteindelijk lagen er een paar vrouwen aan pikken te zuigen en heel eerlijk gezegd kreeg ik daar ook wel zin in. Dus samen met mijn vriendin koos ik een erg lekkere vent uit en we vroegen hem of hij het erg vond als wij samen met hem aan de gang gingen. Zijn antwoord was een lul in mijn gezicht, dus meteen ging ik aan het werk en zoog ik dat apparaat naar binnen, terwijl mijn vriendin hem zo nu en dan van mij over ging nemen om er ook lekker aan te zuigen.

Ook zijn ballen werden niet overgeslagen. Voor mij was het alweer even geleden sinds ik een vent in mij had gehad, maar al gauw zou dat helemaal veranderen, want ik zat op handen en voeten, ondertussen helemaal naakt en voelde een vrouw aan mijn pik trekken. Zag haar, wilde haar meteen neuken en ik volgde gewoon mijn gevoel. Ik ramde mijn lul gewoon heel diep in haar en ik voelde mijn ballen al snel tegen die heerlijke billen en haar kutje slaan, maar toen gebeurde er iets waar ik stiekem op had gehoopt.

Achter mij nam een man plaats die mij bij de heupen greep en terwijl ik die heerlijke kut aan het volpompen was, neukte een kerel mij achterlangs, terwijl mijn vriendin door een grote neger geneukt werd, terwijl ze ondertussen zelf aan een zalig kutje van een klein erg fijn Oosters meisje aan het likken was, waarvan de sappen over haar kin aan het druipen waren, zo intens was ze bezig. Ik genoot zo erg, je zult het haast niet geloven.

Ik keek toe hoe mijn meisje genomen werd. Terwijl ik een kerel in mijn reet had, een enorme paal drukte diep in mijn anus en ondertussen neukte in een sletje. Het duurde dan ook niet lang voordat er een collectief orgasme plaats ging vinden. We spoten elkaar onder de sappen en het geil en zelf loosde ik in het sletje dat ik aan het afpalen was heen, we konden er beiden geen genoeg van krijgen.

Mijn vrouwtje kwam al verschillende keren klaar en werd ook door een stel donkere mannen onder gespoten. Het witte zaad uit die zwarte pikken bedekte haar gehele lichaam, wat voor mij een geweldig gezicht was. Ik ging ondertussen naar haar toe en begon haar te zoenen, terwijl ik het zaad van haar lippen likte en we het samen doorslikten, nadat we het met elkaar hadden gedeeld. De avond ging zo nog even door en we hebben vooral met elkaar liggen vrijen verder, terwijl we naar de rest aan het kijken waren.

Sinds die keer groepsseks is mijn vriendin helemaal los. Anaal, lekker in haar keel neuken, buiten ergens een beurt krijgen en allerlei andere opwindende dingen, ze wil het allemaal en alleen maar meer. Ik ben blij dat het niet alleen bij missionaris blijft. Dat had ik denk ik niet mijn hele leven met haar vol kunnen houden, dan had ik het buiten de deur gezocht en dat zou voor niemand leuk zijn.

JohanT

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *