Louïs Hamilton

()

Ik ben al bijna 25 jaar getrouwd en heb een goed huwelijk. Ik houd enorm veel van mijn man en hij van mij. We doen leuke dingen samen en genieten van elkaars aanwezigheid. Onze seks is prima, maar ik begin er naar te verlangen om eens goed gepakt te worden. Mijn man heeft mij nog nooit laten klaarkomen met zijn pik. Het was altijd 5 minuten pompen, klaarkomen en in slaap vallen. Mij achterlatend met een kut vol sperma en een onbevredigd gevoel.
Ik raakte verveeld en begon met afwijzen. Voor mijn man is er niets fijner dan mij flink te laten genieten. Gefrustreerd heeft hij mij de regie gegeven. Ik ben begonnen met een klaarkomverbod. Dat leverde vrijwel gelijk een alerte zorgende man op. Zijn orale skills werden steeds beter. Het was geweldig. In de loop der tijd werd ook dat sleur, ondanks mijn orgasmes op die heerlijke tong van hem. Ik kwam er achter dat hij op internet veel op femdom en teasing googlede. Steeds vaker had mijnheer geen zin en vond ik een onderbroek met witte sporen in de was.

Afgelopen anderhalf jaar werd hij steeds makker, hielp veel mee in de huishouding en hij behandelde mij als een prinses. Als ik mijn stem liet horen kroop hij in zijn schulp en kon ik alles met hem doen. Meestal ontaardde het in een heerlijke vrijpartij.
De laatste tijd heeft hij een paar keer laten vallen dat hij mij graag door een andere man wil laten neuken. Ik was uit het veld geslagen, in een huwelijk doe je zoiets niet. Zeker niet in het licht van mijn traditionele opvoeding. Op zijn computer vond ik sites over overspel en cuckolding. Geheel niet mijn ding.
Op feestjes en verjaardagen kreeg ik van hem geile blikken, als ik gezellig met een man aan de praat was. Daarna volgde steevast een geweldige vrijpartij met verschillende heftige orgasmes voor mij. Het is zondag en vanmiddag komen er twee vrienden bij ons naar de F1 race met Max Verstappen kijken. Altijd gezellig met bier en chips. Ik vind er niet zoveel aan en zorg voor de natjes en de droogjes van de mannen. Ik begin al vroeg met de voorbereidingen. Mijn man slaapt nog. Ik snij kaasblokjes, stukjes worst en zet allerlei andere lekkere dingen klaar. Als mijn man de keuken komt krijg ik een heerlijke zoen in mijn nek. “Zorg jij voor het bier,” vraag ik. Dat gesjouw met kratten heb ik geen zin in. Hij haalt de Hertogjes en legt ze in de koelkast. Alles staat klaar voor een gezellige middag. Ik spring nog even in de douche. Als ik mezelf inzeep voel ik me warm worden. Ik heb al een tijdje zin om lekker gepakt te worden, maar durf dat niet aan mijn man te vragen, bang voor een teleurstelling.
De sites van mijn man komen boven en ik voel mijn kutje trekken. Ik weet even niet wat ik met mijn gevoelens aan moet. Eigenlijk weet ik het gewoon wel: vandaag is de dag. Ik sop me nog even lekker in en met een scherp mesje haal ik de stoppeltjes van mijn lippen af. Hij vond het altijd fijn als ik glad ben, maar om hem niet te veel te verwennen, scheer ik me niet te veel. Even overweeg ik om mijzelf tot een hoogtepunt te brengen en mijn plan te laten varen. Het kost moeite om van mezelf af te blijven.
Afdrogen doe ik met een zachte, geurende handdoek. Mijn huid voelt elektrisch. Ik sta voor mijn kledingkast en twijfel wat ik zal aantrekken. Ik besluit de stringbody aan te trekken die ik in een opwelling voor hem gekocht heb, maar nog nooit het gedragen. Het kanten lijfje is transparant en het touwtje van de string is een parelsnoertje, vastgehaakt aan het achterpand. Ik voel de balletjes langs mijn anus gaan en zich tussen mijn schaamlippen nestelen. Als ik beweeg geeft dat een geil gevoel. Waarom heb ik dit nog nooit gedragen, vraag ik me af. Een licht glanzend, rood stretch minirokje laten mijn billen mooi uitkomen. De zoom loopt net onder de randjes en de bovenkant sla ik om. Een geil gevoel schiet door mijn kruis als ik bedenk wat het uitzicht is als ik me buk. Ik pak een wit overhemd van mijn man en trek het aan. Het is veel te wijd en ik maak weinig knoopjes vast. Schoenen worden mijn hakken. Niet al te hoog, want ik loop weinig op hakken. Ik bekijk mezelf in de spiegel en tuit mijn lippen: go for it girl, klinkt er in mijn hoofd.

Beneden hoor ik de race van start gaan. Ik hoor flesjes. Blijkbaar heeft mijn man het eerst een rondje gepakt. Ik loop voorzichtig de trap af, die hakken, maar ook het parelsnoer wat mijn gleufjes flink masseert, maakt het moeilijk. In de keuken houd ik me nog even vast aan het aanrecht. Mijn hoofd tolt, durf ik dit wel? Dan recht ik mijn rug en pak de schaal met worst en kaas. De mannen hoor ik flink discussiëren over de start en de eerst ronde. Blijkbaar ben ik niet de enige die gespannen is. Als ik de kamer binnenstap is het in een klap stil. Mijn man, die met zijn rug naar me toe zit, zit gebiologeerd naar de tv te kijken. Op mij zijn twee paar ogen gericht. Met mijn borsten vooruit en hoofd rechtop loopt is naar de salontafel. Spannend? Nou zeker, hoor ik een van de vrienden zeggen.

Ik weet niet of hij nou op de race doelt of op mij. In ieder geval begin ik aardig te lekken. Ik buk met mijn kont naar mijn man. De andere mannen hebben mooi uitzicht op mijn decolleté. Ik draai me om en fluister mijn man in zijn oor: ik ga je je fantasie laten beleven. Zijn mond valt open. Dan loop ik terug naar de keuken. Ik voel de ogen van de mannen op mijn billen branden. De zoom is een paar centimeter omhoog geschoven. Net voordat ik uit zicht verdwijn trek ik hem weer op zijn plaats.
In de keuken leun ik met mijn handen op het aanrecht. Ik hijg en geniet van mijn geile gevoelens. Dan voel ik de aanwezigheid van iemand. Het is mijn man. Mijn hart krimpt.

“Wat ben je van plan,” fluistert hij in mijn oor. “Dat weet je wel,” zeg ik. Hij kreunt. Ik denk dat zijn kooi als een ijzeren vuist om zijn pik zit. Hm, zegt hij en loopt terug naar zijn stoel. Ik laat even wat tijd voorbij gaan en ga weer naar binnen met vier biertjes. Ik geef de gasten ieder eentje en daarna mijn man. Ik lik even langs mijn lippen en zie hem rood worden. Dan ga ik tussen de twee mannen inzitten op de bank. Ze weten niet hoe snel ze een klein stukje moeten opschuiven. Met een normaal mogelijke stem vraag ik hoe de race verloopt.

Max ligt vijfde luidt het antwoord. Verder gebeurt er niks. Ik zie wel twee rode hoofden naast me zitten en een gespannen tegenover me. Ik probeer een gesprekje over de race te voeren, maar de mannen geven weinig krimp. Als ik kaas wil pakken reik ik voorover. Mijn kont moet goed zichtbaar zijn voor de mannen. Het parelsnoer trekt zich strak tussen mijn lippen; het doet aangenaam pijn. De mannen zitten als twee zout pilaren naast me. Mijn man houdt me goed in de gaten; hij wil geen seconde missen van mijn race. Al ik weer wil ga zitten struikel ik en beland ‘per ongeluk’ op de schoot van een van de mannen. Ik schuif weer op mijn plek, maar grijp naar zijn kruis. Ik voel een stijve in zijn broek. Ik begin zijn kruis te strelen. Ondanks dat ik een trouwring aan zijn vinger zie, weert hij me niet af, maar begint mij te strelen.

Twee andere handen voel ik over mijn rug gaan. Ik ga dwars op de bank liggen. Mijn benen worden onderhanden genomen door een van de mannen. De andere man ontfermt zich over mijn borsten. Ook bij hem zie ik een trouwring. Hij maakt de knoopjes van het overhemd los en streelt mijn borsten en buik. De andere man gaat met zijn handen omhoog richting mijn kruis. Hij hijgt als hij de parels tussen mijn lippen voelt. Met zijn vinger streelt hij er langs, wat ik in mijn clit terug voel. Ik draai me om, maak een broek los en stroop hem naar beneden. Een lekkere pik springt tevoorschijn. Ik streel zijn pik en besluit deze in mijn mond te nemen. Hij smaakt heerlijk. Langzaam laat ik de fluweelzachte huig tussen mijn lippen doorglijden. Het kost enige moeite om helemaal naar beneden te gaan tot de stam, maar het lukt. Met mijn hand masseer ik zijn ballen, terwijl ik flink zuigend doorpijp.

Ik voel dat mijn rokje van mijn billen gestroopt wordt en op de vloer belandt. Een warme tong begint zijn zoektocht tussen mijn natte lippen. Ik hoor geslobber. Ben ik dat of is hij dat? Ik zweef weg in mijn roes. Ver weg hoor ik een rits naar beneden gaan en een broek langs benen schuren. Ik stop met pijpen en draai me om. Een verbaasde man staat achter me, klaar om me te nemen. Ik sta op en loop naar de keuken. Ik zie nog tien ronden te gaan. Even sta ik uit te hijgen. Mijn overhemd en rokje doe ik uit. Dan pak ik een schaal met worstjes en loop weer naar binnen. Ik presenteer de worstjes en zet de schaal op tafel.

Dan pak ik de pik van de andere man. Deze is een stuk dikker en langer dan de vorige. Mijn lippen doe ik rond de paarse eikel en zuig hem naar binnen. Veel verder als halverwege kom ik niet. Ik hoor hijgen boven me. De andere man heeft ontdekt dat de parelstring losgehaakt kan worden en haalt hem langzaam op en neer. Dit voel ik heftig in tussen mijn lippen en over mijn clit. Het gevoel langs mijn anus niet te vergeten. Ik begin te hijgen en kan me niet concentreren op het pijpen. Dan voel ik een orgasme aan komen razen. Ik ontplof bijna en hang in de armen van een van de mannen. Ik ga op de bank zitten en neem een slok van mijn biertje. De mannen zijn nu niet meer te houden. Ik wenk mijn man.

“Geef me weg,” hijg ik. Hij staat op en wenkt een van de mannen. Hij haalt zijn vingers door mijn natte gleuf en smeer daarmee de pik van de man in. Ik kan bijna niet wachten. Mijn man haalt de pik tussen mijn lippen door en houdt hem recht voor de ingang. In één keer stoot de man naar binnen en begint met korte stoten te neuken. Ik gil het uit. Dit heb ik nog nooit gevoeld. Dan trekt de man zich terug. Even weet ik niet wat ze willen. De man ziet het. De man met de grote pik gaat op de bank liggen en ik moet schrijlings over hem heen gaan zitten. Mijn man houdt de man zijn pik omhoog en ik laat mezelf er overheen zakken. Hij is dik en lang. Het lijkt of ik uitgescheurd word. Als mijn lippen zijn stam raken kom ik trillend klaar. De man onder me begint te stoten en meteen kom ik weer. Dit orgasme blijft aanhouden. Ik weet niet wat me overkomt en gil het uit.

Ik voel iets tegen mijn sterretje aan drukken. Nee, roep ik, maar het is te laat: mijn man geleidt de kleinere pik mijn anus binnen. Even doet het zeer, maar het is allemaal goed gesmeerd. Ik blijf komen. De mannen gaan stug door. Dan weet ik het: ze wachten tot de eindstreep. Dat ga ik het ze moeilijk maken. Ik begin te knijpen en te masseren. Beide mannen hebben het zwaar. Dan hoor ik op de achtergrond de commentator. Blijkbaar wordt de race uitgevochten tot op de streep. De laatste bocht en de eindsprint. Ik voel weer een orgasme aan komen racen. Dan begint de pik in mijn achterste te kloppen. Ik hoor de man kreunen als hij tegelijk met Louis Hamilton over de streep gaat. Ook de man in mijn kut spuit met kracht zijn lading mijn kut in. Ik voel zijn zaad tegen mijn baarmoeder sproeien.
Uitgeput val ik neer op de man onder me. Hij slaat liefdevol zijn armen om me heen. Ik sta op en zie drie racers op het podium staan. Liggen zeg ik tegen mijn man en hij gaat op zijn rug op de grond liggen. Ik stap over hem heen en ga met mijn kut op zijn mond zitten. Hij slobbert het zaad van zijn vrienden, vermengd met mijn sappen, naar binnen. Ook mijn sterretje wordt niet vergeten. De twee vrienden kijken geschokt toe. Langzaam maar zeker wordt het minder glad tussen mijn lippen en likt mijn man me naar een laatste hoogtepunt.
Als ik weer op aarde ben zie ik mijn man me liefdevol aan kijken. Hij kust me en masseert mijn handen. Dankjewel voor de mooie ervaring zegt hij zacht. Ik zeg niets, maar het genoegen is geheel aan mijn kant.

Wilma

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *