De proef

()

Mijn vrouw, Betsy, en ik zijn begin 30 en hebben drie kinderen. Daardoor zijn we niet vaak alleen. Toen we dan ook in de gelegenheid waren om ze bij hun grootouders te laten logeren, namen we die kans meteen aan. Een heel weekend zonder kinderen, dat betekende niet alleen rust en ontspanning voor ons beiden, maar het gaf mijn vrouw ook de kans om een ‘toy party’ te organiseren.

Het geval wil dat ze samenwerkt met een aantal – meest jongere – vrouwen, waar ze ook buiten het werk regelmatig mee optrekt voor de gezelligheid. Daarbij praten ze open met elkaar over allerlei onderwerpen. Ook hun liefdesleven en sekservaringen komen uitgebreid aan bod. Onlangs was het onderwerp ‘seksspeeltjes’ aan de orde geweest en toen had mijn vrouw voorgesteld bij haar thuis een soort ‘Tupperware-party’ voor seksspeeltjes te houden voor de meiden.

Op de dag van de party hadden we ’s ochtends de kinderen bij hun opa en oma gedropt. Toen we na de lunch het huis toonbaar aan het maken waren voor de party met haar vriendinnen, kondigde ze me botweg aan dat ik die avond niet thuis kon blijven. Het was een party door en voor vrouwen en mannen waren daarbij niet welkom. Na wat heen-en-weergepraat mocht ik dan toch wel thuisblijven maar dan moest ik me zolang dat festijn duurde boven terugtrekken op mijn hobbyzolder. Dat was beter dan niets en toen de eerste meiden arriveerden trok ik me terug in mijn ‘gevangenis’.

De dames hadden het beneden in onze huiskamer geweldig naar hun zin, zoals ik kon afleiden aan de geluiden uit de woonkamer die gedempt tot mij door drongen. Na een uur of drie hoorde ik mensen vertrekken en dacht ik dat het feest voorbij was. Daarom deed ik het licht uit en ging naar beneden. In de hal kon ik door de openstaande huiskamerdeur mijn vrouw haar vriendin Sam op de sofa zien zitten. Ik schrok me een hoedje want daar zat ze – met haar rok opgetrokken tot haar middel – zichzelf te vingeren! Meteen voelde ik iets wakker worden in mijn kruis.

Zo stil mogelijk sloop ik dichterbij en was verbijsterd, toen ik mijn vrouw – met haar jurk tot haar middel opgeschort – op handen en knieën op de grond zag, terwijl ze op dat moment door haar vriendin Andrea met een voorbind-dildo geneukt werd! Mijn lul werd nog stijver dan toen ik Sam zichzelf zag vingeren. In de deurpost stond ik het hele tafereel in me op te nemen: Sam die zichzelf verwende, mijn vrouw die door Andrea werd geneukt op zijn hondjes, en dan waren Giselle en Marlène er ook nog. Giselle, die haar bloes al had uitgetrokken en op de grond had laten vallen, zat haar borsten door haar beha heen te kneden terwijl Marlène verdwaasd naar haar vriendinnen keek, kennelijk zonder te weten wat te doen.

Van waar ik stond zag ik hoe Andrea nu ook mijn vrouw haar clit met haar linkerhand aan het vingeren was, terwijl ze de kut van haar vriendin nog steeds met die voorbind-dildo bewerkte. Het duurde dan ook niet lang voor mijn vrouw heftig klaarkwam en toen het orgasme wegebde trok Andrea de kunstpik uit mijn vrouw haar kut. Toen ze opstond, kreeg ze me direct me in het oog. Snel bracht ze haar jurk in orde en begon me uit te kafferen, dat ik tegen de afspraak beneden was gekomen en dat ik als de wiedeweerga weer naar boven moest gaan.

“Ho, even Betsy, ik heb een veel beter idee!” riep Sam “Laat hem blijven!” Is het niet veel leuker om met een echte pik te spelen?”

“He, ja, Betsy, laat hem blijven,” viel Giselle haar bij. “Kijk eens naar die bult in zijn broek. Zijn lul heeft er duidelijk zin in!”

Ook Marlène en Andrea sloten zich bij hen aan en ze wisten mijn vrouw te overtuigen om mij te laten blijven. Sam nam mij meteen bij de hand en leidde me naar het midden van de kamer. Daar vroeg ze mijn vrouw om hen te laten zien hoe ik dat het liefst had. Sam was op haar knieën gaan zitten achter Andrea die niet de moeite had genomen om haar naaktheid te verbergen, en had haar armen om haar vriendin heengeslagen. Ze masseerde Andrea d’r forse borsten tot haar tepels hard naar voren staken. Daarna tilde ze deze op, waardoor de harde tepels dicht bij Andrea haar mond kwamen. Ik keek toe hoe die haar tong uit stak en daarmee haar eigen tepels begon te likken.

Ondertussen was mijn vrouw achter me gaan staan en had me in no-time uit te kleren. En daar stond ik dan poedelnaakt, met een keiharde stijve, te kijk voor haar vriendinnen.

Ik draaide me om, liet haar jurk van haar schouders op de grond glijden en gebaarde haar om op haar knieën te gaan zitten. Ze gehoorzaamde, graaide naar mijn lul en begon me langzaam af te trekken terwijl ze toekeek hoe Sam, Giselle en Marlène zich uitkleedden en Andrea de strapon losgespte en van haar bekken verwijderde.

Toen er druppels voorvocht opwelden uit het spleetje van mijn eikel, begon mijn vrouw die met mijn pik over haar borsten uit te wrijven. Giselle voegde zich bij ons, knielde naast mijn vrouw en nam de hand die mijn pik omvatte in de hare. Met haar vrije hand duwde ze mijn vrouw haar hoofd naar mijn kruis en wreef het voorvocht uit mijn pik over haar lippen en wangen. Tot mijn opperste verbazing – want voor zover ik tot dan toe wist had mijn vrouw het nog nooit met een andere vrouw gedaan – zoende Giselle haar plotseling vol op de mond en zag ik dat die haar zoen gretig beantwoordde. Terwijl ik toekeek hoe hun tongen met elkaar speelden, bleef Giselle mijn pik geraffineerd strelen. Ik had het niet meer en spoot mijn zaad in hun gezicht. Na de eerste straal draaiden ze gretig hun monden naar mijn spuitende lul en probeerden zoveel mogelijk van de rest daarin op te vangen. Toen ik klaargekomen was en ze mijn zaad van elkaars gezicht hadden gelikt, lieten ze mij alleen en ze verloren zich in elkaar en een innige tongzoen.

Terwijl ik aan het bijkomen was van mijn orgasme, trok het volgende tafereel mijn aandacht:

Andrea lag met gespreide benen op de vloer, terwijl Sam – geknield tussen Andrea haar benen – met één hand een dildo langzaam heen en weer schoof in Andrea haar kut terwijl ze met haar andere hand haar eigen kut vingerde. Sam zag me kijken, grijnsde me toe en nam het achtereind van de dildo tussen haar tanden. Nu schoof ze die dildo met haar hoofd heen en weer in Andrea haar kut. Met haar vrijgekomen hand pakte ze toen een tweede dildo. Met de vingerende hand spreidde ze haar kutlippen. Met de andere schoof ze die dildo in haar kut heen en weer. Mijn vrouw lag ook op haar rug, ongeveer een meter naast Andrea. Giselle zat schrijlings op haar en bewoog haar heupen heen en weer over mijn vrouw haar buik. Ik kon goed zien dat die nat en plakkerig werd van Giselle haar nectar. Ik streelde mijn pik terwijl ik die vier meiden bezig zag elkaar tot een orgasme te brengen. Wat een opwindend tafereeltje!

Plotseling realiseerde ik me dat Marlène ook nog ergens moest zijn. Ik keek om me heen en zag haar in een stoel zitten. Ze had haar ogen gesloten, was verwoed haar clit aan het verwennen en schoof drie vingers van haar andere hand in haar keurig getrimde, chocoladekleurige kut – Marlène had namelijk Afrikaanse roots en de daarbij behorende ebbenhoutkleurige huid.

Ik liep naar haar toe. Door het exstatische gekreun van de anderen hoorde ze me kennelijk niet komen, want toen ik tussen haar gespreide benen knielde en haar bij de polsen pakte om haar handen bij haar kut vandaan te trekken, begon ze meteen te protesteren. Maar toen mijn mond haar gezwollen clit vond en ik die naar binnen zoog, gaf ze zich over. Ze hield daarna met beide handen zelf haar kut voor me open. Met mijn mond en tong verwende ik al zuigend, likkend en knabbelend haar clit, terwijl ik met drie vingers, haar kletsnatte vagina van binnen streelde. Met mijn andere hand begon ik haar stevige borsten te masseren.

Met tussenpozen verwisselde ik mijn handen, zodat ik de vingers van een hand al vingerend kon bevochtigen met haar nectar terwijl ik haar tepels steeds met natte vingers van de andere hand kon verwennen. Toen mijn natte hand opnieuw zijn weg naar haar borsten zocht, greep ze me bij de pols, bracht die naar haar mond en zoog haar eigen nectar van mijn vingers. Daar zat ik dan op mijn knieën mijn eerste zwarte kut te beffen, terwijl mijn vrouw door een collegaatje werd gestreeld en haar andere collegaatjes elkaar met dildo’s neukten. Een verbazingwekkend tafereel!

Terwijl mijn aanval op haar kut Marlène in sneltreinvaart naar een orgasme leidde, glipte er iemand tussen mijn benen, die eerst even mijn ballen likte en toen mijn lul in haar mond nam. Marlène was nu op het randje van klaarkomen, zodat ik het niet aandurfde om te kijken wie van de meiden zich bij ons had gevoegd. Toen haar climax uiteindelijk losbarstte, greep ze mijn hoofd met beide handen beet en wreef ze mijn gezicht hard in haar kruis terwijl haar lichaam heftig schokte. Haar orgasme leek wel haast een uur te duren en ze liet mijn hoofd pas los toen ze er weer van was bijgekomen.

Toen pas kon ik zien dat het mijn vrouw was die mij afzoog. Ze zag me kijken, liet mijn pik uit haar mond glippen en zei met een knipoog. “Als je met haar klaar bent, heb ik nog een klusje voor je. Ik heb me altijd al eens door twee lullen willen laten neuken!”

Ik keek over mijn schouder en zag Sam daar staan, die bezig was de voorbind-dildo vast te gespen rond haar slanke heupen. Mijn vrouw ging op handen en knieën zitten en dirigeerde mij in een positie waarin ze mij kon afzuigen. Sam kroop achter mijn vrouw, die ondertussen heerlijk aan mijn pik sabbelde en terwijl ze me wellustig in mijn ogen keek, ramde ze met een felle stoot van haar heupen haar kunstpik in mijn vrouw haar kut. Daardoor bewoog mijn vrouw haar romp ook naar voren en gleed mijn pik diep in haar keel. Langzaam, eerst, begon Sam haar te neuken en in hetzelfde tempo gleed mijn pik in en uit mijn vrouw haar mond.

Ik keek om me heen en zag Marlène en Giselle naast elkaar op de sofa naar ons kijken. Ze hadden hun benen gespreid en Giselle had haar rechterbeen over het linkerbeen van haar vriendin geslagen. Giselle was bezig Marlène te vingeren, terwijl die Giselle haar kut met een dildo bewerkte. Andrea zat ook naar ons te kijken terwijl ze zichzelf aan het vingeren was. Ik wenkte haar om bij ons te komen en fluisterde haar in haar oor wat ik van haar wou. Met een glimlach op haar gezicht knikte ze van ja en kroop onder mijn vrouw, zodat ze zowel Sam als mijn vrouw kon beffen. Andrea haar kut bevond zich pal onder mijn lul en het gezicht van mijn vrouw.

Mijn vrouw zag direct nieuwe mogelijkheden en liet mijn pik uit haar mond glippen. Met één hand pakte ze mijn pik en wreef ermee door Andrea d’r natte, kaalgeschoren kut en likte vervolgens haar nectar van mijn pik. Daarna leidde ze mijn stijve pik weer naar de kut van haar vriendin en zei: “Zo meteen wil ik je zaad uit haar kut zuigen en likken!” Dat hoefde ze me niet twee keer te zeggen. Ze haalde mijn eikel nog een paar keer tussen de kletsnatte kutlippen van haar collegaatje om hem goed nat en glibberig te maken en drukte hem toen bij haar naar binnen. “Neuk haar, doe het nu! Neuk Andrea voor mij! Ga je gang en spuit d’r vol!”

Ik begon Andrea te neuken, eerst met langzame stoten, terwijl ik het hoofd van mijn vrouw in de richting van Andrea haar kruis duwde. Ze begreep mijn hint, trok met beide handen haar collegaatje haar kutlippen opzij en begon haar clit te likken terwijl ik mijn lul in haar vagina heen en weer bewoog. Andrea hield zich ondertussen bezig met afwisselend de kut van Sam, die onder de dildo goed toegankelijk was en de clit van mijn vrouw, waar ze wat meer moeite voor moest doen om die met haar tong te bereiken. Ik merkte dat mijn vrouw haar orgasme aan voelde komen en toen Andrea mijn vrouw d’r clit opnieuw met haar tong aanraakte, spanden zich alle spieren in haar lijf, begon ze heftig te trillen en te schokken, en werd ze overweldigd door een hevig orgasme.

Terwijl mijn vrouw zich van Andrea af liet rollen, gespte Sam haar voorbinddildo los, waarna ze mijn vrouw afloste door een standje 69 te vormen met Andrea. Terwijl die haar begon te beffen, likte zij Andrea haar nectar van mijn lul die ik in een gestaag tempo in haar ramde.

De gevoelens van dat strakke kutje, dat elke keer als ik het vulde ritmisch samentrok en van die lenige tong, die zich elke keer als ik mij terugtrok dorstig laafde aan de kutsappen die met mijn pik naar buiten kwamen, brachten me over de drempel. Gelijk met mijn orgasme kwam Sam ook klaar. Andrea d’r getalenteerde tong had daarvoor wel gezorgd. Toen mijn orgasme voorbij was, trok ik mijn nog harde lul terug uit de vagina van deze hete stoeipoes. Ondanks mijn eerdere orgasme was is toch in staat geweest een flinke hoeveelheid zaad in haar achter te laten.

Meteen stortte mijn vrouw zich gretig op het nog openstaande holletje tussen Andrea haar benen en zoog en likte zoveel als ze kon van mijn sperma uit haar vriendin haar kut en Sam hielp haar daarbij. Ik zag dat Giselle en Marlène elkaar op de sofa aan het verwennen waren. Het leek alsof ze al aardig op weg waren naar een orgasme. Marlène knielde schrijlings boven Giselle haar hoofd en liet haar kutje lekker likken en zuigen, terwijl ze zelf als tegenprestatie het kutje van haar vriendin met een vibrator bewerkte. Ik liet Andrea over aan de goede zorgen van Betsy en Sam en verplaatste me naar de twee meiden op de sofa.

Ik knielde achter Marlène op de sofa en sloeg mijn armen om haar heen, nam in iedere hand een van haar borsten en begon ze te strelen en zachtjes te kneden. Af en toe rolde ik haar tepels tussen mijn vingers en trok er zachtjes aan. Tegelijk gaf ik haar zachte kusjes op haar schouders en in haar nek of knabbelde zachtjes aan haar oorlelletjes met mijn lippen. Deze nieuwe sensaties bovenop die ze van Giselle in haar kruis ontving, brachten haar in no-time over de drempel. Haar lichaam verstarde, begon te trillen en te schudden, en een hevig orgasme golfde door haar lichaam.

Toen Marlène door haar eerste orgasme werd getroffen, verloor ze de grip op de vibrator waarmee ze Giselle haar kutje bewerkte. Door de bewegingen van de spiertjes in Gisele haar vagina werd die dan ook meteen met een poppend geluid uit haar kutje gedrukt.

Giselle had haar vriendin stevig bij de heupen gepakt, zodat ze haar mond in contact kon blijven houden met Marlène haar kruis. Ze bleef haar vriendin aan haar kutje en d’r clit likken en zuigen, waarmee ze haar in een bijna eindeloze reeks van orgasmes bracht. Omdat ik mijn armen om haar torso had geslagen, kon ik haar ondersteunen tot ze weer ‘terug op aarde’ was gekeerd. Anders zou ze zich zeker na haar eerste orgasme hebben teruggetrokken van Giselles manipulaties.

Toen Marlène uitgeput door haar serie orgasmes daarvan enigszins was bijgekomen, vleide ik haar neer op de sofa. Mijn oog viel op de andere drie vrouwen, die nog steeds met elkaar bezig waren. Sam en Andrea lagen nu op hun rug, hun kutjes naar elkaar toe gericht met een paar decimeter ertussen. Mijn vrouw zat op haar knieën naast hen met in haar hand een lange, soepele, dubbele dildo. Sam en Andrea hadden elk een uiteinde in hun kut en mijn vrouw was driftig bezig haar twee vriendinnen ermee te neuken. Aan haar heen en weer bewegende hand kon ik zien dat beide meiden telkens bijna twintig centimeter ervan te verstouwen kregen. Uit hun wellustig gekreun kon ik afleiden dat ze ervan genoten.

Marlène lag nog natrillend bij te komen van haar extase en het triootje op de vloer had duidelijk geen assistentie van mij nodig, dus besloot ik mijn volle aandacht op Giselle d’r opgewonden kutje te richten. Ik spreidde haar benen, kroop ertussen en begon haar kutje te likken, met lange halen op en neer, terwijl ik tegelijk mijn neus over haar clit wreef. Meteen kon ik merken dat haar seksuele opwinding weer toenam, want haar ademhaling versnelde en werd minder diep terwijl haar kutje natter en smakelijker werd. Hierdoor voelde ik mijn eigen opwinding ook toenemen.

Ik bleef nu haar clit met mijn tong bewerken, terwijl ik tegelijk de binnenkant van haar vagina masseerde; eerst met een, even later met twee en tenslotte met drie vingers verkende ik de binnenkant van haar vulva. Toen mijn vingers het plekje van haar G-spot hadden gevonden en ik haar daar begon te masseren duurde het niet lang meer tot ze plotseling heftig klaarkwam. Golven van genot stroomden heen en weer vanuit haar kruis door haar nu sidderende en hevig schokkende lichaam naar haar kruin, vingertoppen en tenen. Ik was niet in staat om mijn mond bij haar kut te houden – zo heftig lag ze te schokken – maar ik slaagde er wel in om haar met mijn hand te blijven verwennen. Toen ze langzaamaan weer begon bij te komen trok ik mijn vingers terug uit haar drijfnatte holletje, bedekte het met de palm van mijn hand en liet die daar rusten.

Ik boog me over haar heen en gaf haar een tedere zoen op haar mond. Uitnodigend opende ze de hare voor mij en we genoten samen een paar minuten van het liefdesspel dat onze tongen met elkaar speelden. Toen merkte ze de staat van mijn penis op die ze op haar onderbuik voelde drukken: keihard!

“Ik wil je in me voelen,” fluisterde ze, “Ga lekker onderuitgezakt op de bank zitten, relax en laat mij je pik berijden als een cowgirl.” Toen we opstonden om het standje dat Giselle voorstelde in te nemen, werd ik verrast door hoe mijn vrouw bezig was met Sam en Andrea, die zich op handen en knieën vlak voor haar bevonden. Betsy had nu de dildo voorgebonden, en neukte Andrea ermee, terwijl ze met drie vingers Sam haar kut bewerkte. Een paar seconden later trok ze de dildo uit Andrea haar spleet en kroop achter Sam. Direct begon ze Sam in haar kut te neuken en ramde ze drie vingers van haar andere hand bij Andrea naar binnen, terwijl ze de kutsappen van Sam van haar vingers likte.

Ondertussen was Marlène weer helemaal bijgekomen van haar orgasmes. Ze ging op het uiteinde van de bank zitten om plaats te maken voor Giselle en mij. Ik ging half liggend onderuitgezakt zitten, zoals Giselle me had gevraagd. Met het gezicht naar me toe ging ze schrijlings op me zitten, pakte mijn harde lul, bracht die tussen haar schaamlippen voor de ingang van haar hol en liet zich er langzaam op zakken. Haar kut was rijkelijk gesmeerd met haar nectar, zodat mijn lul gladjes helemaal naar binnen gleed. Ze bleef stil op me zitten en begon toen de spiertjes in haar vagina ritmisch samen te knijpen. Mijn god, wat voelde dat hemels!

Marlène stond op en ging achter Giselle staan, sloeg haar armen om haar heen en begon haar borsten te strelen. Giselle begon toen haar kut over mijn pik op en neer te bewegen. Langzaam, bijna helemaal omhoog, zo dat alleen mijn eikel zich nog tussen haar kutlippen bevond en dan langzaam weer helemaal naar beneden. Dit herhaalde ze een paar keer om dan plotseling een keer of vijf heel snel op en neer te wippen. Dan kneedde ze mijn pik weer een minuutje met haar kutspieren, waarop ze keer op keer het riedeltje herhaalde. Ze boog zich voorover en drukte haar lippen op de mijne. We begonnen elkaar hongerig en gepassioneerd te zoenen en lieten onze tongen in elkaars mond dansen. Langzaam bleef ze haar kut op en neer bewegen over mijn pik. Marlène haalde haar handen weg van haar vriendin haar borsten, greep mijn ballen en begon ze zachtjes te masseren. Na een paar minuten verving ze haar hand door haar mond en begon aan mijn ballen te zuigen en zachtjes te knabbelen. Ik spreidde mijn benen zodat ze er beter bij kon. Ik voelde me in de zevende hemel! Genietend van de lijfelijke aandacht die de beide dames me schonken sloot ik mijn ogen en dreef weg in gelukzaligheid.

Maar dat duurde niet lang! Plotseling verdween de mond en begonnen een paar handen – van Marlène, nam ik aan – de binnenkant van mijn dijen te strelen. Toen plotseling een vinger mijn anus beroerde en me daar zachtjes begon te masseren, verstijfde ik. Niemand had me daar ooit aangeraakt! Na een minuutje of zo verdween die vinger weer, maar toen voelde ik hem naast mijn pik in Giselle haar spleet glippen. Een paar seconden later verdween die weer uit haar kut en keerde terug naar mijn aars, gesmeerd en wel met haar kutsappen. Langzaam werd die daarop in mijn aars gedrukt!

Aanvankelijk was ik geschokt, maar toen ik die vinger voelde bewegen op de manier waarop ik wel eens de G-spot van mijn vrouw masseer, moest ik toegeven dat ik het wel lekker vond. Des te meer toen ik nog een vinger in me voelde glippen en er nu twee vingers bezig waren mijn prostaat te kietelen.

Plotseling verdwenen de vingers uit mijn kont. Een paar tellen later voelde ik iets koels, iets slipperigs, iets groters dat in mijn gat werd gedrukt. Het ging een fors stuk verder bij me naar binnen. Ik keek op en in plaats van Marlène – wat ik verwacht had – zag ik mijn vrouw achter Giselle. Onmiddellijk zag ik de banden van de voorbind-dildo om haar heupen.

Mijn god, mijn vrouw was me in mijn kont aan het neuken met een voorbind-dildo, terwijl Giselle me als een amazone bereed! Aanvankelijk was ik op zijn diepst geschokt. Wat was ze verdomme nog aan toe aan het doen! Maar ik werd sterk afgeleid door Giselle, die stil bovenop me bleef zitten, terwijl ze onverdroten door ging mijn pik verrukkelijk te masseren met haar kutspieren. Ik merkte dat de hemelse sensaties die ze opwekte met haar hardwerkende vagina versterkt werden door de dildo in mijn kont, waarmee Betsy mijn prostaat stimuleerde. Ik moest toegeven dat het allerminst onprettig was!

De combinatie van Giselle d’r knijpende kut en de dildo waarmee mijn vrouw me in m’n kont neukte, bracht me in de kortste keren tot over het randje van een geweldig intens orgasme; het allerbeste dat ik ooit in mijn leven heb gehad! Het voelde heel anders dan de aangenaam sparkelende samentrekkingen die in mijn kruis begonnen en zich dan schokkend door de rest van mijn lijf verspreidden. Dit voelde alsof een bliksemflits in één klap het hele binnenste van mijn lijf van kop tot teen in lichterlaaie zette.

Ik moet buiten westen zijn geweest van dat ongelooflijke orgasme, want toen ik weer bij zinnen was, zag ik een heel ander tafereel voor mijn ogen: alle vijf de vrouwen lagen op hun zij in een kringetje op de grond, elk met haar hoofd tussen de benen van een ander.

Ik genoot met volle teugen van deze lesbische groepsactie waarin ze in elkaar op gingen en waar ik als enige toeschouwer van kon genieten. En wat voor een heet tafereel was dat. Een waarbij voor mij geen rol was weggelegd! Maar dat vond ik prima, want ik voelde me nog steeds seksueel volledig uitgeput en helemaal bevredigd door dat geweldige orgasme. Mijn pik was helemaal slap en had niet de behoefte om meteen alweer in actie te komen – tenminste, nog niet.

Sam lebberde mijn sperma uit de kut van Giselle die smulde van de nectar uit de kut van mijn vrouw. Op haar beurt zoog en knabbelde die zachtjes aan Andrea d’r clit. Andrea zoog alles wat ze aan kutsap uit Marlène haar kut kon krijgen naar binnen, terwijl Marlène het kringetje sloot door zich laven aan Sam haar pruimensap. Ondertussen produceerden de dames een koor van zuchten, kreunen en steunen begeleid door een orkest van natte, slurpende, smakkende en zuigende geluiden. Dat alles klonk me als muziek in de oren!

Beetje bij beetje nam het volume en het tempo van dit hete concert toe. Het was mij duidelijk dat zo nu en dan – met steeds kortere tussenpozen – een van hen klaarkwam, maar ze bleven allemaal stug degene die ze voor zich hadden, verwennen. Ik kon niet bijhouden hoe vaak ze bij elkaar opgeteld klaar kwamen. Maar wat zou het ook! Uiteindelijk was het Marlène die als eerste afhaakte. Ze maakte zich los uit het kringetje.

“Wow, ik ben even klaar met klaarkomen! Ik kan niet meer! Ik ben helemaal uitgeput en moet even bijkomen!” verzuchtte ze. Ze stond op, strompelde naar de bank waar ik op zat en ze kwam naast me zitten. Ze was net zo slap al mijn lul.

Mijn vrouw en de rest van de meiden verbraken de ketting ook. Maar hemeltje lief, ze kregen er nog lang niet genoeg van! Ze gingen twee aan twee verder, Andrea met mijn vrouw en Sam met Gisele. Paarsgewijs gingen ze tegenover elkaar zitten, elk sloeg haar linkerbeen over het rechterbeen van hun partner en schoven naar elkaar toe, zodat ze hun kutten tegen elkaar konden drukken. Langzaam eerst, maar allengs beetje bij beetje sneller bewogen ze hun heupen, wreven kut tegen kut en clit tegen clit. Het koor van zuchten, kreunen en steunen begon opnieuw. Het leek er sterk op dat ze elkaar weer naar een orgasme aan het toewerken waren.

Marlène en ik genoten van die show, maar we waren nog lang niet genoeg van onze eerdere overweldigende orgasmes bijgekomen om opnieuw in actie te kunnen komen.

Terwijl we aandachtig keken naar hoe die vier meiden van elkaar genoten, was Marlène afwezig mijn nog steeds slappe pik aan het strelen, terwijl ik zacht en liefdevol met de palm van mijn hand haar kruis streelde. Het koor voor ons klonk al luider en luider, nu en dan hoorden we kreten als “Ik kom! Ja! Ha! Ja, ik kom! Ja! Ha! Ja, ik kom!” boven het gekreun en gesteun uitkomen. Het tafereel was zo opwindend, dat ik iets tussen mijn benen voelde bewegen. Marlène merkte dat ook.

“Hee lieverd, ik geloof dat je Willie weer wakker wordt,” fluisterde ze in mijn oor. Tussen Marlène haar schaamlippen was het ook weer vochtig aan het worden, merkte ik, dus fluisterde ik terug “Jouw poesje ook, schatje.”

“Hee, meiden, Johnny hier wordt wakker!” gilde ze naar haar vriendinnen, waar ze meteen ook de show onderbrak. Alle vier kwamen naar ons toe, terwijl mijn vrouw zich direct tot mij richtte.

“Hoe was de lieverd? Heb je je vanavond goed vermaakt met ons? Leuke verassing was dat, hè?

“Je wist natuurlijk al dat wij meiden met elkaar ook over seks praten, maar een tijdje geleden besloten we dat met elkaar aan seks doen eigenlijk veel leuker is. Dus gingen we er met elkaar ook van genieten. Eerst alleen met onze lichamen en lichaamsdelen, maar later ook met seksspeeltjes, zoals die voorbind-dildo waarmee ik je vanavond heb geneukt.” Hier kon ze een giechel niet onderdrukken.

“Al die jaren dat wij twee samen waren, was jij het steeds die mij neukte, en ik altijd degene die geneukt werd. Vanaf dat wij meiden de strap-on hadden ontdekt, fantaseerde ik over hoe het zou zijn als ik jou er eens mee zou neuken. Die fantasie hebben we vanavond werkelijkheid laten worden. Omdat ik niet geloofde dat je er zonder meer mee in zou stemmen als ik het je recht op de man af zou vragen, hebben wij met zijn vijven deze party gepland. Er was hier vanavond helemaal geen ‘seks toy feest’, al was er natuurlijk wel degelijk een ‘seksfeestje met speeltjes!’ En opnieuw moest ze giechelen.

Ik was opnieuw verbijsterd. Ze hadden dit met zijn allen bekokstoofd, zodat mijn vrouw mij in mijn kont kon neuken? Ze had het helemaal bij het rechte eind dat ik haar dat nooit zou toestaan, als ze me dat op de man af had gevraagd! Maar zoals de zaken zich vanavond hadden ontwikkeld, moest ik toegeven dat ik er allemaal heel erg van had genoten.

Voordat mijn vrouw verder kon gaan nam Marlène het woord. “Betsy, ik ben het niet met je eens dat we hier geen ‘seks toy party’ hebben gehad.” In mijn opinie hadden we er vanavond wel degelijk eentje. Jij was een geweldige ‘verkoopster’ en je hebt ons een geweldig heet speeltje gedemonstreerd en hebt ons die ook uit laten proberen! En ik geloof dat ik ook namens de andere meiden spreek, als ik zeg dat ik diep onder de indruk ben van zijn mogelijkheden! Wat denken jullie, meiden, zou het een idee zijn om hem ook in ons speeltjes-arsenaal op te nemen? Het is me zo goed bevallen vanavond, dat ik later best nog eens van zijn diensten gebruik wil maken! Tenminste, als Betsy daarmee akkoord gaat en John het ook ziet zitten!” Giechelend stemden Andrea, Gisela en Sam met haar in. Betsy ging verder.

“Maar goed, meiden, dit even terzijde, ik kom daar zo nog op terug. Laat me eerst mijn verhaal voor John afmaken. Terwijl jij je boven vermaakte met weet ik wat, bespraken wij hier het programma voor vanavond, waarbij we ervoor zorgden dat ieder van ons aan onze trekken zouden komen en jijzelf in de eerste plaats! Tussendoor probeerden we een paar dingetjes uit om in de stemming te komen. Tenslotte ensceneerden we het vertrek van iedereen en zaten klaar om in actie te komen zo gauw je naar beneden kwam. Toen we je dan ook de trap af hoorden komen, begon Andrea me te neuken. De rest van het verhaal ken je want je was er zelf bij! En lieverd, als je wilt ben je voortaan ook wat mij betreft van harte welkom als ons meidenclubje weer eens een knus avondje wil hebben.”

Daar hoefde ik niet over na te denken en ik nam die uitnodiging dan ook tot groot plezier van alle vijf de dames van harte aan.

Jaap van der Lul

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *