Swingershotel

()

Met het dienblad in haar ene hand klopt Carola met haar andere hand op de deur. Het is warm vandaag en er zijn maar 3 paren in het hotel die een ontbijt op hun kamer willen. Voor de rest zit iedereen bij het zwembad te eten. De deur wordt opengedaan door Rita.

“Goedemorgen, jullie ontbijt is er.” Rita heeft een badhanddoek omgeslagen maar haar grote borsten zijn moeilijk te bedekken. Carola wordt vrolijk van het uitzicht op de bollen onder de handdoek. “Het wordt een mooie dag vandaag, zal ik het dienblad op tafel zetten?”

Rita knikt en houdt de deur verder open. Binnen ligt Rick nog op bed. Hij kijkt met pretoogjes naar Carola. Die voelt dat zijn ogen haar uitkleden. Ze heeft dan ook wel iets uitdagends aangetrokken vandaag. Een erg kort denim rokje en een spaghetti shirtje dat strak om haar borsten zit. Aan haar voeten draagt ze witte gympen. Tja, je hebt een swingershotel of je hebt het niet.

“Kun je even naar het bed kijken, we krijgen de wieltjes niet goed vast, dus hij rijdt steeds van de muur.” Carola knikt en loopt naar het bed. Daar probeert ze met haar voet de rem op een van de wieltjes te zetten, maar die springt elke keer terug. Ze voelt de ogen van Rick op haar rug en moet er om glimlachen. “Thomas, kom even naar 7, ik heb hulp nodig”, zegt Carola in de kleine mobilofoon die aan haar shirt hangt. “Ok” hoort ze zeggen.

Ze gaat op haar knieën zitten en bukt voorover om de rem van het wieltje van dichtbij te bekijken. Natuurlijk weet ze dat ze Rick een perfecte blik op haar billen geeft. Dan voelt ze de hand van Rick op haar billen. Er gaat een geile schok door haar heen. Ze duwt haar billen naar achteren tegen de hand van Rick. Ze kijkt om en ziet een op-en-neer bewegen van het laken waar Rick onder ligt. Aan de andere kant van het bed zit Rita. Ze heeft de handdoek afgedaan. In kleermakerszit streelt ze haar kutje terwijl ze lachend naar Rick en Carola kijkt.

Carola draait zich om en gaat staan. De hand van Rick gaat via haar dijbeen omhoog. “Oh! Je hebt geen broekje aan…”, zegt hij.

“Nee, waarom zou ik? Zit alleen maar in de weg”, zegt Carola. Ze streelt de lul van Rick door het laken heen. Langzaam trekt ze het laken weg en kijkt naar de stijve lul van Rick. Carola legt haar hand om de stijve en begint hem langzaam af te trekken. Ze voelt dat de vingers van Rick hun weg proberen te vinden in het gleufje tussen haar benen. Ze gaat een beetje wijdbeens staan. Dan voelt ze een van zijn vingers in haar kutje en zijn duim op haar clitje. “Mm” kreunt ze. Ze voelt hoe ze langzaam geil en nat wordt.

“Jezus! Wat ben je nat”, zegt Rick. Rita kreunt terwijl zij ook haar vingers in haar kutje doet. Carola trekt haar rokje omhoog en stapt op bed. Terwijl ze schrijlings boven Rick staat vingert ze zichzelf en kijkt naar de stijve lul van Rick. Dan zakt ze door haar benen en laat zich op Ricks lul zakken. Ze voelt hoe de stevige paal langzaam in haar kutje glijdt. Ze beweegt langzaam van voor naar achteren. “Langzaam, langzaam… prevelt Rick. Rita gaat op haar knieën zitten en trekt langzaam het spaghetti shirtje naar beneden. De borsten van Carola floepen er uit. De tepels staan fier en stijf vooruit. Rita pakt van achteren de borsten van Carola vast en streelt de tepels. Dan kruipt ze op handen en voeten naar voren en gaat met haar kut op Rick zitten.

Na een korte klop op de deur komt Thomas binnen. Hij lacht als hij de activiteit op het bed ziet. “Ja, hier heb je wel hulp bij nodig.” Hij laat zijn zomerbroek zakken en trekt zijn shirt uit. Dan gaat hij naast het bed staan en kust Carola diep en geil. Vervolgens zoent hij ook Rita. Met twee handen masseert hij de grote borsten van Rita. Ze draait naar de andere kant van het bed en trekt Thomas naar zich toe. Carola kijkt hoe Thomas de borsten van Rita masseert en likt.

De handen van Rick liggen op haar borsten en knijpen voorzichtig in haar tepels. Ze begint wat sneller te bewegen en voelt hoe de lul van Rick nog stijver wordt. Met een hand pakt ze de lul van Thomas die al stijf is geworden en trekt hem af. Rita komt wat overeind en kust Carola. Dan draait ze zich om met haar kont naar Thomas. Die steekt zijn vingers in het kutje van Rita. Kreunend beweegt ze mee op de maat van de bewegingen van Thomas. Carola voelt dat Rick bijna gaat komen en gaat van hem af. “Niet zo snel, even wachten nog”, zegt ze lachend. Rita draait zich naar Rick en met Thomas’ vingers diep in haar neemt ze Rick zijn stijve in haar mond.

“Dit is zo geil om te zien”, zegt Carola. Ze gaat tactisch naast Rita zitten en met zijn andere hand vingert Thomas nu ook Carola. Rick trekt met een hand de lul van Thomas af. Rita komt omhoog en nu gaat Carola Rick pijpen. Rita streelt de borsten van Carola. Als Carola omhoog komt buigt Thomas zich voorover en begint Rick te pijpen. Carola voelt hoe de vingers van Rita over haar clitje strelen. “Harder”, fluistert ze. Rita duwt haar vingers naar binnen bij Carola.

Met haar andere hand trekt Rita Thomas af. Die stopt met pijpen en gaat Carola tongen. Dan nemen ze samen de stijve lul van Rick tussen hun beider lippen en bewegen op en neer. “Mm, ik houd het niet meer…”, kreunt Rick. Thomas en Carola stoppen. “Ik ook niet”, fluistert Carola. Ze draait haar kont naar Thomas die zijn stijve lul diep in haar steekt. Rita pakt de stijve van Rick en begint hem verder af te trekken terwijl ze met haar benen wijd op bed zit. Rick komt overeind en spuit zijn zaad over Rita’s borsten. Ze smeert het uit met haar hand en dan steekt ze de vingers met zaad in haar kutje.

Carola voelt Thomas’ lul plots dikker worden en golven geil in haar spuiten. Ze voelt alles samentrekken in haar en slaakt een gilletje als ze met haar ogen stijf dichtgeknepen klaarkomt. Langzaam haalt Thomas zijn lul uit haar. Ze gaat op haar knieën zitten en voelt hoe nat ze is. Langzaam druppelt er geil uit haar kutje. “Mm”, zegt Rick Hij gaat op het bed liggen met zijn hoofd onder het kutje van Carola. Zij laat alle geil uit haar kutje in de mond van Rick lopen. Rita likt de laatste druppels geil uit Thomas’ lul.

Tevreden rolt Thomas van het bed. Hij bukt voorover en kust Rita diep op haar mond. Dan loopt hij om het bed en geeft een schop tegen het wieltje waarvan de rem niet blijft zitten. De rem schiet op zijn plaats en blokkeert. “Zo, opgelost”, lacht hij. Carola komt van het bed, trekt haar shirt omhoog en haar rokje naar beneden.

Ze bukt en geeft Rick een tongzoen en keert zich dan naar Rita. Ze pakt het laatste kloddertje zaad van Rick van de tepel van Rita en smeert het over het kutje van Rita terwijl ze ook haar een zoen geeft. “Lekker… we zien jullie straks weer bij het zwembad toch?” Rita en Rick knikken. “Nog even uitbuiken van dit ontbijt…” lachen ze. Thomas en Carola lopen de deur uit. Op de gang voelt Thomas aan het kutje van Carola. “Zo, die is nog steeds lekker nat. We gaan nog even naar onze kamer…”

Ronald

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *