Een keer naar buiten…

()

Mia is een meisje van 18 jaar oud. Een lekkere brunette met een goed lichaam waar vele jongens graag naar kijken. Sinds een jaar heeft ze een vriendje waar ze gelukkig mee is. Mia zit in een gezellige vriendengroep met jongens en meisjes. Een van die jongens is een goede vriend waar ze veel mee optrekt en veel mee praat. Vanavond gaat ze met de vriendengroep naar een festival in de Heineken Musical Hall. Ze zijn met een groep van 12 man vanavond. 7 jongens en 5 meiden. Haar vriendje gaat niet mee. Ze doet een sexy strak zwart jurkje aan met panty eronder en een bijpassend lingeriesetje. Het jurkje dekt niet veel aangezien hij kort is en een redelijk goede inkijk geeft. De jongens in de groep complimenteren haar met haar look.

In de Heineken Music Hall aangekomen zit de sfeer er al aardig in. Ze hebben het gezellig en iedereen gaat los. Op een gegeven moment moet Mia naar de wc, aangezien er verder niemand moet besluit ze even alleen te gaan. Nadat ze naar de wc is geweest en terug naar de hoofdstage loopt komt ze onderweg langs een andere stage. Ze is nieuwsgierig en ze wil even wat van die stage zien dus ze duikt de menigte in. In haar eentje gaat ze even lekker los, maar omdat het zo druk is sta je dicht op elkaar waardoor Mia merkt dat een jongen tegen haar aan is komen staan. Ze voelt zijn lichaam tegen haar lichaam duwen. ‘Ach, het is de drukte’ denkt Mia. Maar na 5 minuten is er nog niets veranderd. En bij de gedachte dat er een onbekende lul tegen haar kontje drukt wordt ze een beetje geil.

Ze begint een beetje met haar kontje te bewegen. Waarop de jongen achter haar reageert door hier op in te gaan en mee beweegt. Zo staat Mia een tijdje te schuren met een onbekende. De jongen beweegt zijn handen richting haar buik en begint te strelen. Mia gooit haar hoofd naar achter op zijn schouder. Waardoor haar nek vrij komt. De jongen reageert hier gelijk op door haar in haar nek te zoenen. Iets wat haar zwakke punt is. Mia had dit zo snel niet verwacht en ze wordt nog geiler. Ondertussen is zijn lul ook al aardig stijf geworden.

De jongen draait Mia om en begint haar gelijk te zoenen. Omdat ze zo geil is geworden beantwoord ze zijn zoen. En zo staan ze een tijdje te zoenen. Hij beweegt zijn handen richting haar kontje en begint dat lekker te strelen. Na een tijdje gaat hij met zijn handen naar voren en probeert onder haar jurkje te komen. Eerst houdt Mia dit tegen, maar wanneer hij haar weer in haar nek begint te zoenen en maar blijft proberen laat ze het uiteindelijk toe. De jongen probeert een beetje onhandig met een hand een gat in haar panty te maken. Na een tijdje lukt het en hij komt een kletsnatte string tegen. Hij grijnst even en streelt dan over haar clitoris. Waarop Mia een kreuntje geeft. Dan gaat hij haar string in en duwt een vinger in haar kutje en begint haar te vingeren.

Mia bedenkt zich ineens dat ze hier gewoon wordt gevingerd op de dansvloer van een festival door een onbekende terwijl haar trouw vriendje thuis zit. Eigenlijk zou ze het moeten stoppen maar deze jongen weet telkens haar zwakke punten te vinden en ze kan dus niks anders dan zich aan hem over geven en genieten. Hij blijft haar zoenen om het kreunen een beetje te onderdrukken. Als Mia bijna klaarkomt stopt hij.

“Alsjeblieft ga door, ik ben zo geil, ik wil klaarkomen.” Zegt Mia.

“Laten we buiten verder gaan.” Zegt de jongen.

“Ja, maar al mijn vrienden zijn hierbinnen, en als je eenmaal het gebouw uit bent kom je er niet meer in stond duidelijk op het kaartje.” Dan laat de jongen een foto zien die door een van zijn vrienden is gemaakt. “We hebben een foto van je gemaakt hoe jij gevingerd bent door mij, dus als je wilt dat we hem niet naar al je Facebookvrienden sturen loop je mee naar buiten.” Mia schrikt, ze staat nu voor een keuze; haar avond verpesten of haar leven? In dat geval was het gemakkelijk kiezen. “Eh, oké is goed, eerst wel even mijn vrienden inlichten.” “Nee, dat doe je daarna maar.” Zeggen de jongens. Mia voelt zich rot, deze jongens hebben nu gewoon de macht over haar. Het liefst wil ze huilen maar ze wil zich groot houden tegenover deze jongens. Ze wil hun nu niet meer hun pleziertje gunnen.

Eenmaal buiten lopen ze een stukje. Op zoek naar een rustig plekje. Na een tijdje hebben ze een goede plek gevonden. Mia wordt tegen de muur gedrukt door een van de jongens en hij begint haar te zoenen en te betasten. Mia werkt met tegenzin mee. Als ze haar ogen weer opent van het zoenen ziet ze dat de andere jongens hun pikken uit hun broek hebben gehaald.

“Zuigen slet!” Mia gaat op haar knieën zitten en begint alle vier de lullen te voorzien van een pijpbeurt. Nadat ze alle vier zijn klaargekomen wordt ze weer tegen de muur gedrukt. Een van de jongens begint haar te zoenen op haar zwakke plek; de nek. Ondertussen streelt hij haar klitje. Mia merkt dat ze een beetje geil begint te worden. “Nee toch, word ik hier ook nog geil van?” Denkt ze, maar Mia kan zichzelf niet meer in de hand houden wanneer de jongen haar kutje ingaat en haar begint te vingeren; ze begint te kreunen. “Kijk, ons sletje vindt het lekker ook nog.”

Dan wordt haar panty en stringetje uitgedaan en haar jurkje opgestroopt. Een van de jongens begint haar te likken. “Mmm… ja daar.” Kreunt Mia. Ze vervloekt zichzelf dat ze geniet, maar de jongens weten goed wat ze moeten doen om een vrouw gek te maken. Wanneer ze weer bijna klaarkomt, stoppen ze weer. “Ahr nee, laat me alsjeblieft klaarkomen!”

“Smeek ons dan maar om je te neuken sletje.” Zegt een van de jongens.

“Oh alsjeblieft! Doe alles met me wat jullie willen, vanavond ben ik van jullie, maar laat me alsjeblieft klaarkomen!” Kreunt Mia. De jongens weten genoeg en laten haar omdraaien met haar uitstekend kontje en beginnen haar afwisselend te neuken. “Ahr lekker jongens! Ik ben jullie sletje! Helemaal van jullie!” Kreunt Mia De jongens komen om beurten klaar en spuiten alles op de grond. De grootste lul hebben ze waarschijnlijk als laatste bewaard want met de laatste heeft Mia wel moeite. Maar zodra hij erin zit en haar begint te neuken kreunt ze hard. Ze voelt zich helemaal gevuld. En eindelijk komt ze heerlijk klaar. En de jongen ook. De jongens maken zichzelf weer netjes.

“Bedankt sletje, nu zullen we de foto verwijderen. Misschien tot ziens.” En de jongens lopen weg. Mia blijft alleen achter. Ze maakt zichzelf ook weer netjes. Dan kijkt ze op haar mobiel en ze ziet dat het nog vroeg is. Ze heeft een appje van haar goede vriend Danny uit de vriendengroep.

“Waar ben je? Ik zoek je.”

“Ik ben buiten, maar kom wel alleen, ik moet je wat belangrijks vertellen.” Typt Mia terug.

“Wat, buiten? Waarom?”

“Ik vertel het je als je komt.” En ze stuurt de locatie.

“Ik kom eraan.” Krijgt Mia terug.

Na 10 minuten is Danny er. “Nou? Waarom ben je buiten? Laat het een goede reden zijn want ik kan ook niet meer naar binnen.” Mia vertelt het hele verhaal. Danny zit met ongeloof te luisteren. ‘Zo ze kan er wat van, zich een beetje laten vingeren op een festival.’ Denkt hij, en begint een beetje geil van het verhaal te worden. Dan krijgt hij alles te horen over de chantage en de verkrachting. Danny begint bezorgt te worden. Maar als Mia eerlijk vertelt dat ze er heel erg geil van werd en ervan genoot stond Danny zijn lul stijf. ‘Kut,’ denkt Danny ‘zit ze een serieus verhaal te vertellen word ik hier een beetje geil.’ Mia merkt dit, en moest wel een beetje lachen. Eigenlijk werd ze er zelf ook weer geil van. Dus zei ze brutaal.

“Wordt je hier nou een beetje geil van ondeugende jongen?” En ze begon zijn lul door zijn broek te kneden. Mia dacht niet meer na en begon Danny te zoenen. Danny beantwoordde natuurlijk. Een dergelijk lekker geile goede vriendin wil je altijd wel doen. En zo stonden ze een tijdje tegen de muur op een verlaten plekje. Danny streelde Mia’s lichaam op alle plekken. Hij wist dat haar nek haar zwakke punt was, dus begon Danny haar nek te zoenen. Mia werd weer zo nat als maar kon. Danny ging onder haar jurkje en begon haar te vingeren. Mia kreunde weer hevig. Na een tijdje legde hij haar op de grond en ging met zijn gezicht tussen haar benen en begon haar te likken. Mia genoot. Danny wist alle goede plekjes te vinden. Ze duwde zijn gezicht verder en verder. Na een tijdje kwam ze heerlijk klaar.

“Oh jij kunt het echt goed Danny.” Hij genoot van het compliment.

“Nu jij.” Zei ze. En ze knoopte zijn broek open en ze haalde zijn half stijve lul uit zijn broek en begon hem te pijpen. Mia deed haar best en door alle geilheid kwam Danny na vijf minuten al klaar. Mia ving alles op met haar mond en slikte het door.

“Nu het echte werk.” Zei ze. Ze liet Danny op de grond liggen en ging zelf bovenop hem zitten en begon hem te berijden. ‘Ahr wat doet ze dat goed,’ dacht Danny ‘een geboren sletje.’ Ze deden verschillende standjes. En bij doggy style werd het beiden teveel. “Danny, de jongens spoten het ernaast, maar ik wil jouw zaad diep in me voelen. Spuit me vol!” En na een paar stoten kwamen ze gezamenlijk heerlijk klaar. Ze fatsoeneerde zichzelf weer, Mia liet haar panty en string maar uit en gooide ze weg. Daarna begonnen weer even te tongzoenen.

“Dit was heerlijk Danny. Deze hele avond. Ik heb stiekem ook echt genoten van de andere jongens. En dat terwijl ik een vriendje heb.”

“Je hebt genoten en daar gaat het om. Ik vertel niks, je kent me. Dus je bent veilig.” “Weet ik schat, bedankt. Maar we gaan dit wel vaker doen tijger.” Dat was precies wat Danny had gehoopt. Samen liepen ze weer richting de Heineken Music Hall. En vanaf nu was het wachten op de rest.

Mia en Danny kijken terug op een mooie avond, ondanks weinig te hebben gezien van het festival. Drie maanden later ging het uit met Mia haar vriendje, omdat hij vreemd ging. Zij heeft toen gelijk ook alles opgebiecht. Danny en Mia hebben sinds de dag van vandaag nog steeds heerlijke seks. En dat gewoon als vrienden. En ik? Ik ben vaste vriendin van Danny, en geniet mee.

Veronique

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *