Glaasje op laat je…

()

Dit is een waargebeurd verhaal. Ik stel ons eerst even voor: mijn vrouw Myriam en ik Bruno. We zijn beiden 50+sers. Een normaal leven, ook ons seksleven vermoed ik, want men kan het moeilijk polsen hoe het bij een ander koppel gaat hé? We zijn tevreden dus, laat ik het zo stellen. Tuurlijk heeft iedereen wel eens een fantasietje in zijn/haar hoofd maar moet het daarvoor uitgevoerd worden?

We waren naar een optreden geweest van een plaatselijk groepje. Niet meteen onze voorkeur maar men moet de eigen bevolking toch wat steunen hé? Bij het aankomen iets gedronken. Doordat het optreden ons niet zo lag, tijdens de pauze ook wat gedronken, na het optreden weer wat gedronken… zo kwam het dat we beiden wat licht in ons hoofd waren. Niets mis mee want we hadden de wagen thuis gelaten. Omdat het niet zo’n leuke avond was geweest, stelde mijn vrouw voor om nog wat te gaan drinken. Weer drinken. Maar ik had er geen bezwaar tegen. We weten dat wat verderop er steeds veel plezier is in een café. We merkten dat vaak als we er passeerden. Soms stonden ze op straat plezier te maken. Maar we waren er nog nooit binnen geweest. Nu zouden we eens gaan kijken hoe het daar is. We hadden nood aan wat plezier.

Het was wel een eindje stappen maar hadden het er graag voor over. Daar aangekomen zag het er weer plezierig uit, mannen en enkele vrouwen die aan het zingen waren, veel lawaai maar niet platvloers. We namen plaats aan een tafeltje om het geheel wat aan te kijken. Nog voor we iets konden bestellen, werd er ons getrakteerd. Een man die een rondje gaf, we kenden hem niet eens. Maar het duurde niet lang of men sprak ons aan, nodigde ons uit om bij de groep te komen staan. We deden het maar al was het meer uit beleefdheid. Er werd weer een rondje gegeven en er werd niet eens meer gevraagd wat men wou hebben, het voorgaande werd voorgeschoven. Mijn eerste bestelling was een biertje en dat van mijn vrouw een wijntje, dus de volgende ook. We dronken maar en onbewust raakten we wat van de wijs door de drank en het plezier. Mijn vrouw iets meer dan ik.

Maar het werd plezanter, er werd gezongen, wij deden mee. Er werd zelfs gedanst, toen een man uit de groep zonder veel te vragen mijn vrouw vast nam om te dansen, volgde ze hem gewoon en danste. Er werd plezier gemaakt. Ik keek toevallig op de klok en het was al laat, maar zo voelde het niet aan. We hadden leute, ook mijn vrouw, die danste maar dan met de ene dan met de andere… Op een gegeven moment zag ik de uitbaatster de deur afsluiten en de gordijnen dicht doen. Ik vroeg haar nog: oei moeten we naar buiten? Neen, sprak ze. Nu moeten er geen nieuwe klanten meer binnen komen en ze moeten ook niet zien hoe er hier binnen plezier wordt gemaakt. Vreemde uitleg maar goed, ik ging er niet op in.

Op een gegeven moment zag ik een vrouw op een tafel gaan staan. Ze danste maar langzamerhand ging de dans meer over in een zwoele dans. Tot jolijt van de aanwezige mannen. Mijn vrouw keek het ook aan en kwam bij mij staan. De vrouw op de tafel danste steeds zwoeler, en begon zelfs te strippen, zeer langzaam aan, stuk voor stuk. Tot zelfs toen ten laatste haar slipje uit ging. Daar stond nu een naakte vrouw op tafel te dansen, best een mooie vrouw vond ik. Geen man die haar aanraakte maar wel bekeek en haar aanmoedigde. De dans over, stapte ze van de tafel en ging naakt tussen de mannen staan. Ze kreeg zelfs hier en daar klets op haar achterste. Dat liet ze met een lichte tegenspraak begaan. Alles hernam zich alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ook mijn vrouw stoorde zich er niet aan dat daar een naakte vrouw tussen ons mannen in liep. Ik bekeek haar wel eens goed hoor. Mijn vrouw volgde weer een man die haar was komen halen voor een dans. Ik merkte wel dat ze al behoorlijk dronken was, maar de biertjes en wijntjes bleven komen. Mijn vrouw dronk ze ook uit.

Tijdens hun dans merkte ik dat de man met zijn hand flink haar billen vast nam. Oei, dat laat ze normaal niet toe, ik vreesde al voor het ergste maar neen hoor, ze liet dit gewoon begaan. Na de dans kwam ze weer bij mij staan, verdween weer effe tussen de andere mannen, ik zag dat zij ook af en toe een klets op haar billen kreeg en ook maar reageerde met: hé zeg, maar verder niets deed. Ik zag haar zelfs praten tegen de naakte vrouw. Er werd een ophitsende plaat gespeeld. Een andere vrouw ging ook boven op tafel staan en danste ook verleidelijk. Er werd tegen mijn vrouw geroepen, allée jij ook, de vrouw op de tafel nodigde haar met uitgestoken hand uit mee te doen. Ik zag ze aarzelen en naar mij kijken, ik moedigde haar ook aan. Hoe ze het plots aandurfde, weet ik niet, misschien onder druk van de menigte en drank, ik zag ze op de tafel toe stappen. Mijn vrouw stampte haar schoenen uit ze werd op de tafel geholpen. Ze danste mee met die vrouw, ieder op een eigen tafel.

Die andere vrouw stond intussen al in haar bh. Weer een aarzeling bij mijn vrouw. Maar ze deed eerst haar panty op sensuele manier toch uit. Het eerste stuk ontkleden leek haar het moeilijkste. Het was alsof ze een grens was overgestapt. Zonder aarzeling ditmaal trok ze haar blouse uit. Ze hield ze nog even voor haar borsten maar dan gooide ze die in het publiek dat stond te juichen. Daar stond ze nu op een tafel te pronken in haar bh voor een groep onbekende mannen. Het deerde haar blijkbaar niet, integendeel. De andere vrouw bleef haar steeds een stapje voor. Het was alsof ze wachtte en mijn vrouw zo hielp steeds iets verder te gaan. Benieuwd hoever mijn vrouw zou durven gaan maar terug krabbelen…. Dan zou ze mooi afgaan hé? Ze was best een durver als ze gepast uitgedaagd werd. Het volgende stukje dat werd uit gedanst was haar bh. Die gooide ze zonder problemen tussen de mannen. Een man plaatste die op zijn hoofd. Vreemde situatie, je vrouw die zo goed als naakt voor vreemde mannen staat, haar bh op een andere man zijn hoofd.

Toch maakte het me niet jaloers, integendeel. Het wond me op en applaudisseerde al even goed mee met de mannen. Dat merkte zij ook. Misschien vandaar dat ze minder schroom had om nu haar rokje uit te doen. De andere vrouw bekeek haar, en deed vervolgens haar slipje uit. Het was effe wachten eer mijn vrouw haar voorbeeld volgde, maar ze deed het toch. Ze gooide het naar mij, het leek wel met de woorden: zie je wel dat ik durf.

Ze stapte ook naakt van de tafel. Nu liepen er drie naakte vrouwen tussen wel 10 mannen. Toen viel het me pas op. De uitbaatster stond daar ook al naakt achter de toog. Nu waren alle 4 vrouwen naakt. Mijn vrouw liep ook gewoon rond alsof het niets was. Hier en daar ook een klets op haar billen met de nodige commentaar. Dan nam een man haar bij de hand en begon met haar te dansen. Alsof ze gekleed was, danste ze mee. Ik zag weer zijn hand op haar billen en ditmaal er eens flink in knijpen. Ik voelde een erectie bij me opkomen.

Na de dans troonde hij mijn vrouw mee tussen de mannen, hij liet zijn arm over haar schouders hangen. Zijn hand raakte net niet haar borst. Ook nu weer geen reactie van haar. Die andere vrouw kwam tot bij me staan om een praatje te maken. Ze polste voorzichtig of ik er geen probleem mee had. Neen, eigenlijk niet, antwoordde ik haar en kneep ook eens in haar billen. Als reactie, kwam ze dichter bij, gaf me een zoen op mijn wang, nam mijn hand vast en legde die op haar borst. Daarna ging ze weer tussen de groep. Ik ging ook nog dichter staan. Ik zag dat een man een arm rond mijn vrouw haar middel had geslagen. Hij raakte nu haar zachte vlees aan.

Die vrouw die bij me was komen staan leek nu plots in het midden van een cirkel komen te staan. Alsof het afgesproken was, maakte men plaats voor haar. Ze liep een voor een de mannen bekijkend af. Plots bleef ze voor een man staan. Ik was benieuwd wat er gebeuren zou maar kon het eigenlijk al wel raden. Ze maakte zijn broek los en trok deze naar beneden, meteen ook zijn slip uit. Een vrouw nam mijn vrouw bij de hand en trok haar zonder al te veel tegenstand, de cirkel in. Ik ging mee tussen de cirkel staan. Mijn vrouw zag me staan, kwam voor me staan, nodigde me uit voor een simpele danspas, maakte mijn broek los en trok ze ook naar beneden.

Oei! Daar stond ik nu mooi met mijn broek op de enkels en een stijve piemel. Mijn vrouw verplaatste zich naar een andere man en deed daar net hetzelfde. Hoe gaat dat hier aflopen, bedacht ik nog. Intussen hadden de overige vrouwen alle mannen dezelfde behandeling gegeven. Alle mannen stonden daar ook deels naakt. Sommige hadden zich al verder ontdaan van hun kledij en stonden daar ook al naakt. Ik raapte de kleren van mijn vrouwen samen, trok ook alles uit en plooide ze op, legde ze op een vrije tafel. Toen ik me omdraaide, werd mijn vrouw al flink bepoteld door twee mannen. Eentje zat ongegeneerd aan haar borsten, de andere maakte het nog bonter. Die stond achter haar aan en streelde met zijn handen vooraan haar buik en ook ja, haar poesje. Mijn vrouw stond er bij met haar hoofd achteruit geheven. Ze genoot letterlijk. Zou ik naar haar gaan om haar wat af te remmen? Zo kende ik haar niet en met de drank… Hoe zou ze morgen erop reageren als de drank uitgewerkt was?

Ik twijfelde er niet aan dat de mannen haar straks zouden neuken. Die lieten zich niet meer stoppen, er was ook geen reden om te stoppen, mijn vrouw liet het gewoon toe en genoot van de strelingen. Ik zag duidelijk aan de bewegingen van de man achter haar dat hij haar aan het vingeren was. De man voor haar likte ondertussen al aan haar borsten. Vanop mijn plaats kon ik zien dat haar tepels stijf stonden. Nog steeds bleef ze daar zo staan met haar hoofd in haar nek. De man voor haar, steeg naar boven, zoende haar in haar hals, tot op haar mond. Ik zag mijn vrouw met hem tongen. Hoe ver zou ik het laten begaan? Ik moet zeggen dat ik niets jaloers was, zeer opgewonden van het zicht en het idee. Ik zag dat de man achter haar al klaar was voor de strijd. Hij kwam terug tegen haar staan en met zijn penis tussen haar billen rijden. Dit zal niet lang meer duren of ze wordt met haar goedkeuring geneukt.

Ze werd zachtjes mee genomen naar een tafeltje. Nu gaat het gebeuren, dacht ik nog. Ze zette zich gewillig op de tafel en ging op haar rug erop liggen. Haar bekken stak nog een stuk over de tafel. Daar komt het. De man die achter haar had gestaan, stond nu tussen haar benen. Niet moeilijk te raden wat hij ging doen. Hij opende haar benen, zag dat hij met zijn hand zijn penis naar haar poesje geleidde en hup, zonder enig veel moeite zat hij in haar. Ze moet ook al goed nat geweest zijn. Ik zag hem pompende bewegingen maken, zij hield de tafel aan de rand vast en liet zich neuken. De andere man ging naast haar staan. Alsof het afgesproken was, nam ze zijn penis in haar mond. Ze zoog hem letterlijk af.

Ik draaide me om en het spektakel werd zowat overal herhaald. De andere vrouwen waren ook aan het neuken en zuigen. Ook de uitbaatster stond niet meer achter haar toog maar voorover gebogen op een tafel terwijl een man haar penetreerde. Waar waren wij in verzeild geraakt? Was dit het leuke cafeetje waar we al zo dikwijls voorbij gewandeld waren…

Het kreunen van de man die mijn vrouw aan het neuken was, trok mijn aandacht. Hij stond op het punt om klaar te komen. Even twijfelde ik om hem in haar te laten klaarkomen maar het bleek al te laat. Ik zag hem bijna letterlijk zich leegspuiten in haar. Met een nog druipende en kloppende penis trok hij zich terug uit haar. De man die ze afzoog zag zijn kans klaar en nam het over van die man. Zonder enige aarzeling van zowel hem als mijn vrouw, waren ze nu aan het neuken. Een tweede man die mijn vrouw neukt. Ditmaal zag ik hoe ze het moeilijk kreeg om een orgasme te vermijden.

Ik zag haar letterlijk klaar komen. Normaal zou ze nu stoppen met vrijen, maar weer een onverwachte reactie, ze richtte zich op en nam de man bij zijn billen vast om meer ritme aan te geven. Na een heftig orgasme dat ik van haar nog niet had gezien, legde ze zich weer op haar rug en liet alles op zijn beloop, ze werd rustig alsof ze uitgeteld was. De man bleef haar verder neuken en ze trok het zich blijkbaar niet aan. Ook niet toen ook hij in haar klaar kwam. Zelfs niet toen een derde toeschouwer weer die zijn plaats in nam. Ze bleef in trance liggen op de tafel.

Ik voelde dat een vrouw voor me was komen zitten en me was beginnen af te zuigen. Door het gebeurde met mijn vrouw, wou ik ook neuken. Ik nam haar vast, geleidde haar naar een tafel, ze ging er voorover op liggen en ik nam op mijn beurt die vrouw. Ze was al wijd open gerekt maar toch voelde het nog spannend en warm aan. Terwijl ik naar mijn vrouw keek, kwam ik klaar in deze vrouw van wie ik de naam nog niet eens kende. Blijkbaar hadden alle heren hun pleziertje gehad want ik merkte dat hier en daar de broeken weer werden aangetrokken. Nog steeds met vertraging lag mijn vrouw daar onbewogen op de tafel. Het leek alsof ze sliep maar dat deed ze zeker niet. Ze genoot half versuft door de drank en het neuken, nog steeds na.

Het feest was afgelopen, ik zag sommige mannen afscheid nemen en de deur uit gaan. Tijd om mijn vrouw recht te helpen, haar te helpen aankleden want daar was ze blijkbaar niet meer toe in staat. Even daarna vertrokken we ook huiswaarts. Zij steunend op mij zijn we toch thuis geraakt. Pas toen we thuis waren, sprak ze haar eerste woorden. Wat hebben we gedaan? Dat had niet mogen gebeuren. Ik suste haar en legde haar op bed. Nog steeds zag ik sporen van sperma op haar dijen. Ik zag nu pas hoeveel sperma er uit haar was gelopen tijdens de wandeling naar huis. Haar slipje was kletsnat. Ze sliep al gauw in maar ik vreesde voor haar reactie ’s anderendaags.

Peter de Grote

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *