Een weekend seks

()

Na een heerlijke relatie van 11 jaar gebeurde er iets wat onze relatie veranderde maar dan wel positief. Mijn naam is Sandra en ik ben net 29 jaar oud, ben 1.66 lang en weeg 62 kilo. Donker lang haar en een volle c cup, ronde borsten met kleine tepels. Altijd een glad geschoren kutje en diverse tattoos over mijn lichaam. Tongpiercing en neuspiercing. Aan aandacht heb ik niet te klagen, en ik word ook vaak jonger geschat.

Mijn vriend is 10 jaar ouder en een lange gast met vele tattoos. De seks is altijd geweldig en is altijd spannend en geil. Mijn vriend is heel open op het gebied van seks dating. Ik ben eerder verlegen. Mijn kanjer vertelt altijd open wat zijn fantasieën zijn. Daarin speel ik altijd een hoofdrol. De verhalen zijn leuk maar in het echt vond ik het toch wel eng. Dus gebeurde er op dit gebied niets. Tot vorig weekend. We hadden een lang weekend Center Parks. Lekker even eruit.

Mooi huisje met sauna en alles erop en er aan. Vrijdag kwamen we aan en alle spullen eruit en proosten met een fles Asti. Weer was lekker en ik trok een jurkje aan met slippers. Ik droeg er een mooi roze kanten string van Bjorn Borg onder. Niets bijzonders verder. Lekker eten met ze tweeën en daarna op het terras weer aan de drank. Naast ons tafeltje zaten vier mannen die plezier hadden. Wij komen uit Amsterdam en het was te horen dat zij uit de buurt van Limburg kwamen. Hoe het kwam weet ik niet maar al snel zaten we met ze zessen.

Het was iets met voetballen. Zo werd er gelachen en over van alles gesproken. Hun taaltje liet mij vaak lachen. Iets wat zij van ons vonden. Terras ging dicht en mijn vriend stelde voor om bij ons nog wat te drinken. Iedereen mee en de drank ging redelijk snel. De sauna kwam ter sprake. Iedereen wilde daar wel met mij in zitten. Dat was best lachen. Eén van die gasten vroeg mijn vriend hoe ik in de sauna zou zitten. Hij lachte en zei, “daar zit ze vraag het zelf.” Hij keek mij aan en vroeg het. Ik lachte en zei, “tja naakt natuurlijk.” Iedereen lachen en hij zei, “dat dacht ik al, dat is best spannend.” De anderen lachten en eentje zei, “wees niet bang dat hij wat probeert, want voor hij binnen komt is hij al gekomen.” Iedereen lachte en mijn vriend zei, “zonde kan je beter over haar heen doen.”

Nou dat wilde ze allemaal wel. De avond werd later, zeg maar nacht en ik stond in de keuken drinken in te schenken. Mijn vriend stond achter mij en streelde mijn billen. Hij zei in mijn oor, “best een spannend idee jij in de sauna.” Gaf mij een zoen en liep weer weg. Oké, eerlijk was eerlijk, spannend was het zeker. De drank maakte mij weer eens ranzig geil. Ik keek naar de sauna en stapte binnen. Weet niet waarom maar vond het zo spannend.

Ik deed de sauna aan en trok mijn jurkje uit. Alleen in mijn string stapte ik naar binnen. Wijntje mee en daar zat ik dan. Eigenlijk verwachtte ik niks. Niemand had door dat ik in de sauna zat. Even met mijn vingers door mijn kutje. Wow! Ik ben bloedgeil. Ik hoorde stemmen en lachen. Het leek wel of er iemand dichterbij kwam. De deur ging open en daar stond één van die gasten. Hij was zo knap. Het leek wel een mannelijke escort. Ik hoorde hem zeggen “ze zit in de sauna, ‘t licht brandt.” Hij keek via het raampje van de sauna deur en lachte naar me. Ik nam een slok en lachte terug. Oké, mijn hart bonkte zwaar en ik was bloednerveus. Ik hoorde hem vragen aan mijn vriend “mag ik bij haar zitten.” Ik hoorde hem lachen en zeggen; “tuurlijk als het van haar mag.” Shit! Mijn tepels sprongen strak vooruit. Shit, ik was zo geil. Hij keek weer naar binnen en zei, “mag ik.” Ik lachte en maakte een gebaar van moet jij weten. Hij trok zijn shirt uit en deed de deur open en stapte naar binnen met zijn biertje in zijn hand. Oké, daar hing een kale lul. Hij ging in de hoek zitten waar je lager zit. De volgende kwam ook gelijk binnen. Ook deze was naakt met een flesje bier in zijn hand. Ook daar hing een mooie kale lul. Ik schoof naar die andere knul en die tweede kwam naast mij zitten. De sfeer in de kleine sauna was duidelijk geil. Daar zat ik dan met twee vreemde kerels in de sauna.

Beiden naakt. Al snel gleed de ene geile gloed na de andere geile gloed door mijn lijf. Al snel was het duidelijk dat ik mijn string nog aan had. Tja, die moest uit. Met lichte trillende vingers gleed mijn string uit. Er werd niets gezegd maar de heren waren mij duidelijk aan het begluren. Die gast naast mij kon niet meer verstoppen dat zijn lul stijf werd. Zijn voorvocht glom uit zijn mooie dikke eikel. Shit! Ik werd geiler met de seconden en vond het doodeng. Ik keek naar de steeds stijver wordende lul en lachte erom. Hij keek mij aan en zei, “sorry, je bent gewoon een lekker ding.” Ik moest lachen en zei, “dank je.” De andere bekeek mij en zei, “word jij ook al nat dan.” Ik lachte en zei, “wie weet.” Hij legde een hand op mijn been en zei, “tja, wie weet.” Ik keek omlaag en het was te zien dat hij zijn lul vast had en deze aftrok.

Shit wat een heerlijke lul was dit. Zijn hand gleed over mijn bovenbeen en die aanraking maakt veel bij mij los. Hij trok mijn benen uit elkaar en ik werkte gewoon mee. Zijn hand gleed via de onderkant van mijn been naar het midden. Ik voelde zijn vingers mijn blote kale kletsnatte kutje aanraken. Wauw dat voelde lekker en spannend. Die andere kwam dichter tegen mij aan zitten en begon mijn borsten te strelen. Hij greep mijn tepels en mijn mond viel open. Ik was zo ongelooflijk geil dat ik al bijna kwam. Mijn mond viel open en mijn ogen dicht. Een tong over mijn tepel en een paar vingers gleden mijn soppige kutje in. Wauw dit was te lekker om waar te zijn.

Mijn hand vond de harde lul naast mij en ik streelde zijn gladde schacht. Wauw! Wat een heerlijke lul. Ik speelde met zijn voorvocht op zijn heerlijke eikel. Wauw! Twee paar vreemde handen op mijn body en een heerlijke vreemde lul in mijn hand. Ik smolt weg. Ik opende mijn ogen en trok die heerlijke lul af. Die vent die lager zat opende mijn benen en kwam er tussen en begon mijn kletsnatte kutje te likken en dat deed hij heerlijk. Ik zag dat mijn kanjer met ene grote lach op zijn gezicht door het raampje keek. Hierdoor werd ik nog meer aangemoedigd.

Ik liet mij heerlijk likken en vingeren en mijn borsten werden gekneed en gelikt. Ik kwam dan ook met een flinke kreun klaar. Ik duwde diegene naast mij weg en pakte zijn harde lul en begon deze te pijpen of het mijn laatste was. Ik schoof wat omlaag en de diegene tussen mijn benen pakte zijn heerlijke harde lul en wreef deze door mijn klets natte kleine schaamlipjes. Hij duwde nu zijn heerlijke lul in mijn geile kletsnatte opening en gleed heerlijk zacht naar binnen. Wauw! Hij rekte mijn kutje heerlijk op en begon mij heerlijk rustig te neuken. Wauw, wat een heerlijk gevoel om na 11 jaar een wildvreemde harde lul in je te voelen.

Hij pakte mijn heupen en begon mij harder te neuken. Ik zoog en likte nog altijd die andere lul. Na lekker even te neuken besloten we uit de sauna te gaan. Daar stonden de overigen ook naakt en met z’n allen naar de slaapkamer. Ik kroop op bed en had overal handen over mijn lichaam en werd bevingerd en gelikt, tongde geil en zoog lullen om en om. De ene na de andere gleed met zijn heerlijke lul mijn heerlijke natte kut in. Ik was zo wild als een hoertje. Ik liet mij dan ook door alle vier die heren heerlijk neuken. Geen standje was te gek en ik kroop van lul naar lul. Elke keer lekker diep en stevig liet ik mij nemen. Heel langzaam werd mijn kontje erbij betrokken en daarna werd ik voor het eerst in mijn leven door drie lullen tegelijk genomen.

Eentje in mijn heerlijke hoerige natte kut, eentje in mijn strakke kontje en eentje in mijn mond. Zo gingen de heren lekker op mij door. Ik kwam heel vaak klaar en werd steeds losser en meer hoerig. De eerste spoot zijn zaad over mijn borsten de tweede spoot mijn kontje vol. De derde gleed stevig in mijn kut en terwijl ik klaar kwam voelde ik zijn warme zaad in mij spuiten. De laatste spoot in mijn gezicht en mond. Mijn kanjer stond trekkend te kijken en spoot zijn zaad tegen mijn openstaande gaatjes aan. Ongelooflijk! Ik was zojuist voor meer dan twee uur flink genomen en was verder gegaan dan ik ooit durfde. Dit was het begin van een heerlijk geil en heet weekend. Ik heb de heren dat weekend meer dan een keer in mij gehad.

Zelfs in het kleedhokje terwijl iedereen zich omkleedde liet ik mij door twee man heerlijk verwennen. In het huisje overal en welke spannende plek dan ook op het park. Soms deed ik het met één van hun soms met twee en dan weer met alle vier. Mijn kanjer stond erbij en keek ernaar. Hij vond het geweldig om te kijken terwijl ik mij liet gaan als een geile slet. En eerlijk; ik genoot er van. Ik had beloofd weer een stap verder te gaan en dat is het verhaal hier te plaatsen. Dit terwijl er twee geile kerels mij plukken, mij al gelikt hebben en ik nu een heerlijk oude lul in mij geschoven krijg. Wauw! Wat kan dat heerlijk zijn als je lekker vrij denkt over seks.

SandraT

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *