Tariq, Sem, Aiden en Achmed

()

“Je lult, Tariq!” riep een van de drie jongens in het Arabisch tegen de Syriër. Tariq had ze verteld over de zwerver die hij had leren kennen en hoe ze samen een Nederlands meisje hadden geneukt. De jongens nodigden hem vaker uit op hun hangplek in de speeltuin om hem uit te horen over Syrië en wat hij daar mee had gemaakt, maar dit verhaal was te goed om te verzwijgen. Laat ze maar denken dat ik lul, dacht Tariq, ik weet wel beter. Hij dacht terug aan die dag. Nadat hij dat meisje in haar kont had geneukt was ze goed geschrokken. Haar vriendje had hem nog net de tijd gegeven om zijn kleren aan te trekken voordat hij hem vertelde dat hij weg moest gaan. Het had hem niks uitgemaakt, hij had zijn heerlijke vriendinnetje geneukt! Als hij alleen in het Syriërs Centrum was, trok hij zich regelmatig af op dat meisje. Wat een tieten had ze! Na die dag ging hij soms naar de Koopgoot in de hoop dat hij haar weer zou zien.

“Vertel eens wat meer over Damascus,” vroeg een van de jongens. Tariq schrok op van zijn dagdroom. Hij ging op een klimrek zitten en rakelde het ene na het andere verhaal over zijn geboortestad op, over hoe het daar vroeger was, over alle kattenkwaad dat hij als jongen uit had gehaald, en over alle vrouwen die hij had geschaakt. De jongens voelden zich stuk voor stuk Syriër, maar ze hadden het land nooit met hun eigen ogen gezien en ze luisterden aandachtig naar zijn verhalen. Hij kon uren vullen met zijn sterke verhalen en dat lieten de jongens hem graag toe.

“Ik rende voor mijn leven toen ik haar man…” stopte Tariq in het midden van zijn verhaal. Onder luid gelach vertelde hij hoe hij in bed was beland met een vrouw terwijl haar man in het koffiehuis naast hun huis zat toen hij haar zag lopen. Ze liep in de verte, dus hij kon haar niet zo goed zien, maar die tieten herkende hij uit duizenden. “Kom op Tariq, laat ons niet in spanning!” lachte een van de jongens. Tariq siste de jongens tot stilte. Hij fluisterde. “Zie je dat meisje daar? Dat is dat meisje dat ik heb geneukt!” De jongens keken allemaal in de richting van het meisje dat steeds dichter bij kwam. Het meisje had een topje met bloemenprint aan. Het topje had niet bepaald een diep decolleté, maar toch waren haar grote borsten duidelijk zichtbaar. Tariq grijnsde toen hij terugdacht aan hoe die borsten er uit zagen zonder haar topje om ze te bedekken. Aan de goedkeurende blikken van de jongens kon hij zien dat zij het ook wel graag wilden weten! Ze droeg een korte broek waar haar mooie benen goed in te zien waren, ook al had ze de pas er stevig in. Haar donkerblonde haar viel over haar schouders, ze had het laten staan sinds de laatste keer dat hij haar had gezien. Ze lachte, waardoor haar schattige appelwangetjes nog beter te zien waren. Tariq had haar gepakt alsof ze de eerste de beste slet was, maar hij moest bekennen dat hij haar toch een beeldschoon meisje vond. Hoewel ze een zonnebril op had, kon Tariq zien dat zij nadat ze haar voor een minuutje hadden bewonderd hun kant op keek. Ze schrok! Ze had hem natuurlijk herkend! Dit is mijn kans! Dacht Tariq, die met een grijns van oor tot oor op het meisje af liep. De jongens volgden hem. Het blonde meisje stond als verstijfd voor ze.

“Did you come back for more?” lachte Tariq. Het meisje bleef stil. Tariq kon zien dat ze nadacht over wat ze wilde zeggen. Tegelijkertijd besefte hij dat ze in het midden van Rotterdam-Noord stonden. Als ze wilde, kon ze zo weglopen. Hij liet het niet zien, maar hij hoopte hartgrondig dat hij dat heerlijke rondborstige meisje nog een keertje mocht pakken! Hij hoorde een van de jongens wat zeggen in het Nederlands. Shit, dacht hij, bemoei je er niet mee! Toch bleek het effect te hebben op het meisje. Hij zag hoe ze wat meer ontspande en iets in het Nederlands terug zei. Achter haar zonnebril keek ze Tariq recht in zijn ogen. Met een ondeugend lachje fluisterde ze, “Yes, I’m back for more.”

De jongens gebaarden Tariq en het meisje om mee te komen naar hun scooters. Samen reden ze weg van de speeltuin. Na tien minuten rijden kwamen ze bij de ingang van het Kralingen Bos. De zon was al bijna onder, dus er zouden wel een paar plekjes zijn waar ze haar konden pakken. Achterop de scooter kon Tariq bijna niet geloven wat gebeurde. Zou het meisje zich nou laten pakken door hem en de jongens? Een ding wist hij zeker; ze zouden haar allemaal volledig uitwonen! De jongens stopten bij een plek waar een paar stapels stenen het zicht vanaf de paden belemmerden. Het leek erop dat geen van de jongens wist wat er ging gebeuren. Tariq liep op het meisje af, hij wilde haar weer pakken! Ze maande hem om stil te staan. Dat had Tariq niet verwacht. Verward keek hij toe terwijl het rondborstige meisje haar zonnebril af deed en iets uit haar broekzak haalde. Hij maakte gebruik van dat moment om zijn ogen over haar lichaam te laten glijden, die lekkere benen, die volle billen, die dikke tieten! En dat schattige gezichtje met die appelwangetjes… Het meisje toverde haar mobieltje tevoorschijn en gaf het aan Tariq. Ze deed haar best om zelfverzekerd over te komen, maar hij kon de zenuwen in haar stem horen toen ze vroeg, “Will jou make photos of me when you fuck me?” Tariq knikte. Hij kon zijn geluk niet op! Hij zou dit moment terug kunnen kijken!

Nadat Veronique haar telefoon overhandigde aan Tariq, stapte ze op de jongens af. Tariq zag haar knikken op haar knieën, maar ze liep in een rechte lijn naar de jongens toe, totdat haar borsten bijna de borst van een van de jongens raakte. Ze keek de jongen, Sem, voor een ogenblik recht in de ogen en zoende hem daarna. Tariq zag hoe ze tijdens het zoenen haar hand over zijn buik liet glijden en zachtjes in zijn lul kneep. Voordat Sem haar kont kon vastpakken, verbrak ze de tongzoen alweer en ze liep naar de tweede jongen, Aiden. Hij kreeg dezelfde behandeling, maar hij had net genoeg tijd om haar borst stevig vast te pakken. Ze keek hem even aan met een kleine grijns op haar lippen en liep door naar de laatste van de drie jongens, Achmed. “Wat is ze geil!” riep Sem in het Arabisch tegen Tariq, “dit wil ik terugzien!” Shit, het mobieltje! Hij pakte de telefoon, maar ze ging al weer weg bij Achmed voordat hij de camerafunctie had gevonden.

Veronique lachte. Ze stapte op Tariq af, pakte haar mobiel terug en legde zijn hand op haar borsten. Wat bezielde dit geile meisje? Vroeg Tariq zich af. Klik, klonk de telefoon. Ze gaf de telefoon terug aan Tariq en trok haar topje uit. Tariq hoorde de jongens zuchten, waarschijnlijk dachten ze hetzelfde als hij, wat een heerlijke tieten! Ze wiegden heerlijk rond, zelfs terwijl ze nog in haar zwarte beha gevangen waren. Dat duurde niet lang, want Veronique reikte achter haar rug en haakte haar beha los. Ze had haar telefoon ontgrendeld, Tariq kon foto’s en video’s maken! Hij schoot een paar foto’s van haar geweldige tieten en wachtte af wat dit heerlijke jonge meisje nog meer ging doen met hem en zijn vrienden. Het meisje wist donders goed wat ze teweegbracht bij Tariq en de jongens, ze stond daar met haar grote tieten vooruit zodat ze haar konden bewonderen. Gelukkig liet ze het daar niet bij, dacht Tariq, ze knoopte haar korte broek los en stroopte haar broek en string tegelijkertijd van haar lekkere benen af. Ze boog voorover zodat de jongens een goede blik konden werpen op haar behaarde kutje! Tariq nam nog een paar foto’s. Hij geloofde nog steeds niet dat dit hem overkwam, hij zou dit meisje weer pakken! Voorovergebogen keek ze om naar de jongens en riep ze iets in het Nederlands naar de jongens. Ze kwamen meteen in actie en trokken hun eigen kleren ook uit. Hij wist niet wat ze zei, maar Tariq deed hetzelfde. Hij wilde niks missen!

Voor Tariq leek er een eeuwigheid voorbij te gaan. Wat zou er gebeuren? Wat zou het meisje doen? Wat zouden de jongens doen? Aiden, was degene die de spanning verbrak. Hij zei iets in het Nederlands, waarop het meisje op haar knieën ging zitten. De jongens stapten alle drie op haar af en ze reikte met haar handen naar Achmed ‘s en Aiden ‘s half stijve pikken. Net toen ze haar hoofd uitstak om Sem’s lul in haar mondje te nemen, klikte de telefoon. Veronique hoorde het, ze keek over haar schouders in de camera met een uitdagende blik. Ondertussen trok Tariq aan zijn eigen pik. Het was voor hem alsof er een droom uitkwam, wat heerlijk! Afwisselend pijpte ze en trok ze de jongens af. Terwijl ze werden afgetrokken en gepijpt maakten ze goed gebruik van de kans om haar lichaam te verkennen. Ze grepen in haar tieten en haar kont en het meisje liet ze ongeremd hun gang gaan. Sterker nog, hij hoorde haar zachtjes kreunen van genot! Het sletje vond het lekker om gebruikt te worden! Sem hijgde iets in het Nederlands en nam een stapje terug, waardoor zijn pik uit haar mondje glipte. Hij pakte haar schouder vast en geleidde haar naar de grond. Daar lag ze, in haar blote kutje en omsingeld door drie Syrische hangjongeren terwijl een Syriër haar filmde, klaar om geneukt te worden! Sem ging op haar liggen. Veronique kreunde iets, waarop Sem zijn eikel haar kutje in drukte. Tariq nam een stap dichterbij, van dichtbij filmde hij hoe het geile meisje werd geneukt! Achmed en Aiden gingen op hun knieën aan weerszijden van het meisje zitten. Hun pikken waren op volle oorlogssterkte! Ze pakten haar handjes vast, maar ze had geen begeleiding nodig. Terwijl Sem op haar in beukte, trok ze gewillig de andere twee hangjongeren af!

Het was Tariq duidelijk dat het meisje volop genoot van wat de jongens met haar deden! Ze kreunde hardop en moedigde de jongens aan in het Nederlands. Ondertussen wiegden haar dikke tieten heerlijk mee op het ritme van Sem ’s stoten. Als iemand Tariq had verteld dat hij was gestorven en in de hemel was beland, had hij het zo geloofd. Wat een geil sletje! Hij juichte van binnen bij de gedachte dat hij dit meisje ook weer mocht pakken! Tariq werd wakker uit zijn dagdroom toen hij Veronique iets in het Nederland hoorde hijgen. Sem versnelde zijn tempo, Veronique ‘s borsten stuiterden heen en weer. Haar gezicht werd vuurrood, ze snakte naar adem. Het meisje schokte onder Sem ’s stoten en met een langgerekte kreun liet ze luidkeels horen dat ze klaarkwam. “O… Ja! Oh! Ah!” Het sletje kwam klaar! Tariq moedigde Sem in zijn gedachten aan om het meisje door te neuken, maar in het Arabisch riep hij “Ik kan niet meer!” en trok zijn lul uit haar kutje. Hij dacht terug aan haar heerlijke jonge kutje en hoe ze in zijn lul kneep terwijl ze klaarkwam. “Kom op, neuk haar!” hoorde Tariq zichzelf zeggen. Nog voordat Sem zich op haar kon aftrekken, had Aiden al zijn plek ingenomen. Op het ritme van Aiden ‘s gebeuk kreunde Veronique iets, waarop Sem zijn lul op haar tieten richtte. Tariq wist wat er ging gebeuren. Hij richtte de telefoon op haar enorme borsten. Net op tijd! Dacht Tariq, Sem rukte aan zijn lul en schoot brullend zijn zaad over haar tieten. Met een grijns op zijn gezicht vertelde Tariq zichzelf dat hij het veel langer vol zou houden op dit lekkere meisje.

Sem ’s zaad op Veronique ‘s borsten hadden Achmed op ideeën gebracht. Hij klom over haar heen, spuugde op haar dikke tieten en gromde iets in het Nederlands tegen haar. Tariq wist niet wat hij zei, maar het meisje gehoorzaamde gewillig. Ze wachtte tot Achmed zijn lul tussen haar tieten schoof en drukte haar borsten stevig tegen elkaar. Hij neukte haar tieten! Het sletje lachte, ze werd gebruikt en ze genoot er met volle teugen van! Tariq probeerde alles op te nemen, maar dit geile sletje liet zich van alle kanten nemen! Ook van de achterkant, dacht Tariq. Aiden hijgde op het ritme van zijn stoten iets in het Nederlands, waar het sletje in hetzelfde ritme op antwoordde. Achmed klom van haar af en liet zijn lul tussen haar tieten wegglippen. Aiden trok zijn lul uit haar knijpende kutje en spoot meteen zijn sperma over haar buik. Veronique had eventjes rust. Ze hijgde lachend iets en wreef het zaad van Sem en Aiden uit over haar borsten en buikje. Ze keek Tariq recht in de ogen en vroeg, “Are you filming all of this?” Tariq kon niks anders dan knikken. Alleen Achmed nog! Dacht hij.

“Ik ga haar laten schreeuwen als een varken” lachte Achmed in het Arabisch. Tariq en de jongens lachten hardop om zijn opmerking, laat maar zien dan! Dacht Tariq. Achmed pakte haar benen en legde ze op zijn schouders. Het sletje zeurde iets, maar ze stopte al snel toen Achmed zijn eikel tegen haar schaamlipjes aandrukte. Achmed keek nog een keer naar Tariq met een blik in zijn ogen die zei, let maar op. Zonder verdere waarschuwing beukte hij zijn lul tot zijn ballen in haar kutje. Het meisje hapte meteen naar adem. Achmeds standje liet haar zeker niet koud! Snel streek ze over haar tieten om wat sperma over haar vingers te verspreiden. Ze wreef als een wilde over haar klitje! Achmed voerde zijn tempo nog wat op, waarop Veronique iets kermde. Niet veel later schreeuwde ze het uit! Ze kwam weer klaar, ze schreeuwde het uit! “Oh… Ja! Ah!” Achmed had gelijk, hij liet haar schreeuwen als een varken! De jongens klapten goedkeurend terwijl Veronique alle kanten op schokte en kronkelde. Veronique ‘s ongeremde orgasme had ook zijn invloed op Achmed, die zijn stoten niet meer vol kon houden. Hij trok zijn lul uit haar klaarkomende kutje en kroop over haar heen. Met een oerkreet spoot hij zijn zaad op Veronique ‘s gezichtje! Veronique was helemaal van de wereld, ze had niks door van het sperma dat op haar gezicht spatte. Achmed lachte terwijl hij zijn lul afklopte op haar wangen. “Ik zei het toch,” hijgde hij.

Veronique lag half bewusteloos op de grond, in haar blote kut en door drie Syrische hangjongeren afgeneukt en ondergespoten. Haar buik, haar borsten en zelfs haar gezichtje waren helemaal bedekt met hun sperma! Tariq kon maar aan een ding denken terwijl hij naar het meisje keek, nu is het mijn beurt! Hij moest zich inhouden, hij wilde haar pas pakken terwijl ze weer bij bewustzijn was. Hij wilde dat ze duidelijk wist dat hij haar neukte! Hij legde de telefoon op de grond en ging bij de jongens zitten.

“Nu is het jouw beurt, ouwe,” hijgde Sem. De andere twee lachten. “Laat maar zien wat je kunt,” voegde Achmed er aan toe. Dat zou hij zeker doen! Met half gesloten ogen keek Veronique naar Tariq en de jongens. Ze kon zichzelf met moeite oprichten en wankelde naar de groep toe. De hele tijd lachte ze. Ze lachte dat ze letterlijk suf was geneukt! “Now it’s your turn,” zuchtte Veronique terwijl hij naar hem toe wankelde. Toen haar borsten tegen zijn borst aan drukte, fluisterde ze hem toe, “You can cum in my pussy”.

Grijnzend pakte Tariq het sletje bij haar schouder. “On your knees,” beval hij haar. Half gewillig, half door haar vermoeidheid zakte Veronique in en ging ze op haar handen en knieën zitten. Tariq liet er geen gras over groeien, hij pakte haar stevig bij haar volle heupen en drukte zijn eikel zo tussen haar schaamlipjes. Rustig liet hij zijn lul in en uit haar kutje glijden. Wat een heerlijk kutje! Ondanks dat de drie jongens haar al plat hadden geneukt, was ze nog heerlijk nauw! Veronique ‘s dikke tieten wiegden verleidelijk heen en weer door zijn stoten. Hij pakte een van haar borsten en kneep er stevig in. Veronique toonde geen bezwaar, integendeel, ze kreunde zachtjes terwijl hij haar tieten gebruikte! Tariq zette nog meer kracht, hij wilde alles voelen!

“Fuck me harder,” zeurde Veronique. Tariq reageerde door met zijn vlakke hand vol op haar kont te slaan. Ze siste en kreunde nog een keer, “Fuck me harder!” Pats! Weer sloeg hij haar op haar billen. Een felrode hand verscheen op haar billen. “Say that again!” gromde Tariq. “fuck me!” Pats! Veronique was van Tariq, hij mocht haar gebruiken en zij had niks in te brengen! Om dat duidelijk te maken haalde hij zijn lul uit haar kutje. Veronique liet een langgerekte zucht horen, het geile sletje wilde echt geneukt worden! Dat zou Tariq wel doen! Hij zette zijn eikel weer tegen haar schaamlipjes, maar liet hem omhoog glijden. Zonder waarschuwing drukte hij zijn lul in haar kontje!

“I’ll fuck you!” gromde Tariq. Bruut beukte hij in op Veronique ‘s kontje. Ze kermde het uit! “ah… ha…! Fuck me! Fuck me!” Tariq voerde zijn tempo op, hij neukte haar reet alsof zijn leven ervan af hing! “Ah… Oh!” schreeuwde ze. Hij voelde haar kontje knijpen, ze kwam klaar van zijn lul in haar reet! Tariq wist dat hij het niet lang vol zou houden als hij haar door zou neuken, dus snel trok hij zijn lul uit haar knijpende kontje. Zonder Tariq om haar vast te houden viel Veronique voorover. Ze keek over haar schouder en keek Tariq met haar vermoeide ogen aan. “Please, cum in my pussy…” Hoe kon hij nou nee zeggen tegen een lief meisje? Daarnaast was het ook nog eens wat hij wilde, haar kutje helemaal vol spuiten! Hij had zich maandenlang over deze fantasie afgetrokken! Tariq rolde Veronique op haar rug en ging tussen haar benen zitten. Hij keek haar vastberaden in de ogen. “You are mine. I will fuck you and I will fill your pussy with my seed!” “Ja…” zuchtte het sletje. Hij stond al op knappen, het zou niet lang meer duren, dacht Tariq! Hij maakte gebruik van de laatste restjes van zijn uithoudingsvermogen om op volle kracht op haar kutje in te beuken. Binnen een paar stoten brulde hij het uit en spoot hij zijn zaad in haar kutje! “Cum in me!” kirde Veronique. “Cum in me! O… Ja!” Het sletje kwam weer klaar! Haar knijpende kutje melkte zijn lul, er leek voor Tariq geen einde te komen aan zijn orgasme! Golf na golf van heet sperma schoot zijn lul uit en recht haar hongerige kutje in. Veronique keek hem in de ogen, ze leek wel verliefd! Met wat hij dacht dat haar laatste kracht was, trok ze zijn gezicht naar hem toe. Ze tongde hem vol overgave. Ze was verliefd!

Uitgeput rolde Tariq van het meisje af. Terwijl Veronique met haar ogen dicht uit lag te hijgen, griste Tariq haar mobieltje snel van de grond en gaf het aan de jongens. Gelukkig, dacht hij, hij is nog ontgrendeld. “Stuur het naar jezelf” siste hij, waar de jongens maar al te graag naar luisterden! Met een duivelse grijns op zijn gezicht kreeg hij een idee. Nadat de jongens alles naar hun eigen telefoons hadden verzonden, keek hij door haar contactenlijst. ‘Sam’. Hij pakte een foto waar ze was ondergespoten en omsingeld door de drie pikken en drukte op de verzendknop…

Stiekemerd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *