Eigen schuld, dikke bult

()

“Moet jij alweer naar Amerika voor je werk? Kan niemand anders dat een keer doen?” Zei ik toen mijn man, waar ik een half jaar mee getrouwd ben en die sindsdien al voor de derde keer voor twee weken of langer voor zijn werk weg moest. Voor ons trouwen hebben wij ruim vier jaar verkering gehad en toen kwam het een of hooguit twee keer per jaar voor dat hij weg moest.

“Ik heb al gezegd dat het de laatste keer is dit jaar en dat ik anders ander werk ga zoeken,” zei Ruben.

“En nu moet ik volgende weekend ook weer alleen naar de verjaardag van Koen,” zei ik. Koen die een barbecue gaf omdat hij 30 werd. Ruben merkte wel dat ik goed boos was en ik ging een paar dagen voor hij moest vertrekken nog even bij een seksboetiek een nieuwe vibrator voor mezelf halen. Ik bracht hem al vroeg naar zijn werk op de dag dat hij vertrok, van waaruit zij met vier man vertrokken. Mijn zusje kwam die avond langs en die belde mijn moeder en vertelde dat zij hier bleef slapen.

“Dan ben je niet alleen,” zei ze. Ik belde Koen een paar dagen voor hij jarig was en vertelde dat Ruben niet thuis was en dat ik ’s middags even op zijn verjaardag zou komen.

“Ik ben pas na zes uur thuis ik heb nog wat anders afgesproken,” zei hij.

“Dan kom ik wat later,” zei ik.

Met weinig zin om alleen te gaan ging ik tegen acht uur op zaterdag naar Koen. Het was de hele dag al lekker warm geweest wat mij altijd al geiler maakt dan slecht weer en ik had die middag al een poos naakt in de zon gelegen en de zon op mijn kutje had mij nog geiler gemaakt. Ik had een kort dun zomerjurkje aangetrokken en alleen een klein slipje onder aan. Toen ik bij Koen kwam zaten er al mensen van zijn familie en een paar vrijgezellen vrienden die ook met Ruben bevriend waren. Ik feliciteerde Koen ook namens Ruben en gaf hem een bon voor een keer naar de sauna. Ik wist dat Koen daar weleens naar toe ging.

“Heb je zelf ook nog een bon? Vroeg Koen.

“Hoezo?

“Dan kunnen we samen een keer gaan, dan ben je weer een avond niet zo alleen.”

“Hm ja, dat is zo, maar gelukkig heb ik er zelf ook een voor mijzelf gekocht,” zei ik. Terwijl ik zo nog voor hem stond en hij zijn handen nog om mijn middel had liggen, zag ik dat hij in mijn decolleté keek, waar mijn niet zo kleine borsten los in mijn jurkje zaten. “Ik bel wel wanneer ik een avond vrij ben, dan gaan wij naar de sauna,” zei ik. Ik voelde dat hij nog snel even in mijn bil kneep en mij zachtjes verder naar binnen duwde. Ik begroette de anderen die binnen zaten en ging bij de vrienden van Ruben zitten. Eerst een kopje thee met een stuk gebak en toen kwam de drank op tafel. Als Koen voor zijn familie drank haalde en ik zag dat er van de vrienden iemand zijn bier op had, ging ik weleens naar de keuken wat andere flesjes halen en zag dan dat ik door hen nagekeken werd en zij probeerden dan onder mijn kort jurkje te kijken. Ook als ik voorover stond werd er naar mijn borsten gekeken, wat mij eerder op de avond al flink opgewonden had. Het was bijna één uur toen de familie naar huis ging en een uurtje later waren er ook al een paar vrienden naar huis.

“Ik ga zo ook naar huis” zei ik.

“Ach, het is nog gezellig en er is toch niemand die op je zit te wachten,” zei Koen.

“Je hebt gelijk,” zei ik en liet mij nog en wijntje inschenken. Alleen Kris en Gust zaten er nog en toen ik weer een keer drie flesjes bier uit de koelkast ging halen liep Koen met mij mee. Hij kwam achter mij staan toen ik de flesjes open maakte en vroeg of ik mij toch niet verveeld had en voelde dat hij zijn handen over mijn zij omhoog liet gaan. “Nee, het is gezellig,” zei ik draaide mij om, sloeg mijn armen om zijn nek en zoende hem vol op zijn mond. Onze tongen speelden met elkaar en ik voelde dat hij zijn handen op mijn borsten legde en ze zacht kneedde. Door de dunne stof voelde hij mijn harde tepels en ik liet hem een paar knoopjes vooraan op mijn jurkje open maken. Hij haalde een borst er uit, nam de harde tepel in zijn mond en zoog er even op.

“Kom de anderen krijgen dorst,” zei ik, maakte een knoopje dicht en liep met de flesjes naar de woonkamer. Ik zet de flesjes op de salontafel en boog weer ver voorover en zag vier ogen naar mijn borsten kijken. Toen ik naast Kris ging zitten had ik niet gezien dat hij zijn hand onder mijn kontje legde en ik ging op zijn hand zitten.

“Ouw sorry,” zei ik en wilde opstaan. Meteen voelde ik dat hij zachtjes in mijn bil kneep en trok hij met zijn ander hand weer terug op de bank.

“Geniet er toch van,” zei hij en wreef met zijn andere hand over mijn borsten. Ik liet het toe en ik voelde dat hij zijn hand in mijn decolleté stak en mijn borsten vastpakte. Als ik dan meer naar hem draai en met hem zoen voel ik twee handen op mijn billen en dan een tong over mijn kruis gaan. Ik kreunde hard en voelde dat mijn slipje naar beneden werd getrokken. De tong dwaalde over mijn kutje, mijn jurkje werd omhoog geschoven en Koen trok het over mijn hoofd uit.

“Kom, nu jullie ook alles uit,” zei ik en begon al een broek open te maken. Na een paar minuten stonden er drie harde lullen voor mij en ik gaf een zoen op iedere eikel. Ik werd op de bank gelegd en kreeg een lul op mijn lippen gedrukt die ik in mijn mond nam ik zoog hem diep in mijn mond en voelde een tong door mijn kutje gaan. Dan voel ik dat Gust mijn borsten kneedt en een tepel in zijn mond neemt. Ik stak mijn hand uit, pakte zijn lul vast en trok de voorhuid over zijn dikke eikel. Dan worden mijn voeten vastgepakt, ik word wat omhoog getrokken en mijn voeten liggen op de schouders van Koen. Dan voel ik dat hij zijn eikel tegen mijn kutje zet en zijn lul langzaam naar binnen drukte. Zijn lul is kort maar wel erg dik en al na een paar minuten voelde ik zijn lul harder worden en ik kreeg een lading sperma in mijn kutje gespoten. Hij trekt zijn lul uit mijn kutje en Gust kwam achter mij zitten.

Hij legt mijn voeten ook op zijn schouders, zet zijn eikel ook tegen mijn kutje en stoot hem er in een keer diep in. Mijn kutje was in een keer goed gevuld met zijn tweeëntwintig centimeter lange en ruim zes centimeter dikke lul. Hij neukte mij snel en hard en ik voelde dat ik klaarkwam. Mijn kutje spande strak om zijn lul en ik hoorde hem kreunen. Ook zijn lul voelde ik dikker en harder worden en kreeg nog eens acht dikke stralen sperma in mijn kutje gespoten.

Toen kwam Kris naast mij zitten, draaide mij om, zette mij op handen en knieën en kwam achter mij zitten. Zijn harde lul drukte hij tussen mijn schaamlippen en ik voelde dat hij een paar vingers naast zijn lul in mijn kutje drukte. Dan worden de vingers terug getrokken en ik voelde een vinger tegen mijn sterretje drukken. Hij stoot zijn lul hard in mijn kutje en drukte een vinger in mijn sterretje. Hij neukte mij in mijn kutje, ging met zijn vinger ook steeds sneller op en neer in mijn kontje en stak er nog een vinger bij. Ik boog verder voorover zodat mijn kontje omhoog kwam, hij stak er nog een vinger bij en toen hij voelde dat mijn kontje goed opgerekt was, trok hij zijn negentien centimeter lange lul uit mijn kutje en drukte hem in mijn kontje. Hij wachtte even en begon mij hard in mijn kontje te neuken. Ik voelde al na enkel stoten zijn lul ook dikker worden. Hij stootte zijn lul diep in mijn kontje en spoot maar liefst negen stralen sperma in mijn darmen.

Toen zijn lul slap uit mijn kontje schoof, kwam Koen al achter mij zitten en zijn lul was weer op sterkte. Hij drukte zijn lange dikke lul ook in mijn kontje en ook hij spoot na een poosje acht stralen sperma in mijn darmen. Het sperma droop uit mijn kut en kontje. Ik stond op en ging naar de wc waar ik mijn kontje leeg perste en het sperma uit mijn kutje veegde. Naakt liep ik weer naar de woonkamer, Kris begon mij te zoenen en kneep zachtjes in mijn borsten.

“Moet je naar huis of gaan we vannacht nog door?” Vroeg hij. “Kunnen jullie nog allemaal een keer?” Vroeg ik.

“We gaan naar boven op bed daar ligt het makkelijker,” zei Koen. Ik voelde twee vingers in mijn kutje toen ik zowat naar boven werd geduwd. Ik ging op bed liggen en meteen voelde ik weer een lul in mijn kutje en er werd weer een lul tussen mijn lippen geduwd. Hoe vaak ik die nacht nog volgespoten ben weet ik niet meer, maar wel dat ik tegen tien uur wakker werd van weer een lul in mijn kontje. Mijn borsten werden hard gekneed en met een lul in mijn kontje draaiden we om. Ik lag met mijn rug op Gust en Koen kwam tussen mijn benen zitten en drukte zijn lul nog een keer in mijn kutje. Met twee lullen in mij werd ik nog eens flink hard geneukt en toen ik al een lul dikker voelde worden, kwam ik ook klaar. Toen ik de eerste straal sperma in mijn kontje voelde spuiten kreeg ik ook nog een lading sperma in mijn kutje.

Ik stond op van het bed en pakte Kris die op de rand van bed met zijn lul zat te spelen bij zijn hand en trok hem mee naar de badkamer. Samen met hem ging ik onder de douche en ik voelde zijn harde lul regelmatig tegen mijn buik drukken. Ik draaide mij om, zette mijn kontje naar achteren, hij drukte zijn lul nog een keer in mijn kutje en spoot mij na tien minuten nog eens vol.

Nadat wij ons gewassen hadden ging ik weer naar de slaapkamer en Gust en Koen gingen na elkaar douchen. We gingen samen naar beneden en Koen zette wat brood op tafel en naakt ontbeten wij. Kris en Gust trokken hun kleren aan en gingen daarna naar huis, ik bleef nog bij Koen. Naakt ruimde ik nog wat meer op wat er nog stond van de vorige avond. Toen alles weer aan de kant was sloeg ik mijn armen om zijn nek, zoende hem op zijn mond en voelde zijn lul alweer tegen mijn buk drukken. Ik zakte door mijn benen en nam zijn lul in mijn mond. Toen ik voelde dat hij bijna kwam stond ik op, leunde voorover op tafel en voelde dat hij zijn lul nog een keer diep in mijn kutje drukte. Hij spoot mijn kutje nog een keer vol en we gingen samen nog een keer onder de douche. Ik trok mijn kleren weer aan, nam met een lange tongzoen afscheid van Koen en met een “tot volgende keer als Ruben er niet is” ging ik naar huis.

Comtesse

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *