Vakantie in Kroatië

()

Dit verhaal begon vorig jaar in mei. Wij zijn een stel, mijn vrouw Eva en ik, Mark en zijn de vijftig gepasseerd. We zaten op een verjaardag met onze vrienden, Yske en Fred, te praten en een scala van onderwerpen passeerden de revue. We kennen Yske en Fred al een hele tijd en zoals altijd was het weer uiterst gezellig om zo met elkaar te kunnen keuvelen.

“Hebben jullie al vakantieplannen voor van de zomer?” vroeg onze vriendin Yske. Zoals gewoonlijk zag ze er geweldig uit; een leuke lachende toet en een mooi lichaam met, denk ik, mooie borsten die nu in een beeldige jurk staken. Mijn Eva antwoordde.

“Eigenlijk zouden we eind augustus naar Kroatië gaan om daar bij de Kroaten te gaan zeilen”. Ze vervolgde “ maar dit gaat misschien niet door omdat Rien en Josephien hebben afgezegd, ze worden opa en oma; dus gaat het feest waarschijnlijk niet door want je moet daar wel met z’n vieren op een zeilboot zijn”.

“Wat jammer voor jullie” was de reactie van onze vriend Fred en het gesprek werd onderbroken door de langskomende borrelhapjes. De volgende dag waren Eva en ik wat aan het tuinieren toen de telefoon van Eva ging. Ze liep naar binnen en even later kwam ze weer naar buiten.

“Dat was Yske; na de verjaardag van gisteren hebben ze thuis overlegd en ze vroeg me zojuist of wij het leuk zouden vinden als zij met ons mee zouden varen op de gehuurde zeilboot. Ik heb geantwoord dat we snel een antwoord zouden geven”.

Ik twijfelde; natuurlijk waren Yske en Fred een jofel stel en we zouden het best een tijdje op de zeilboot uithouden maar de oorspronkelijke vrienden, Rien en Josephien waren, net als wij, naturisten en we zouden het grootste deel van de tijd lekker naakt aan boord zitten.

“Yske en Fred zijn geen naturisten en om nu de geplande 2 weken helemaal in badkleding op de boot te zitten spreekt me niet erg aan”.

Mijn Eva “ ja dat geldt ook voor mij maar hoe vertellen we dat aan Yske en Fred”. “Misschien moeten we het maar eerlijk vertellen dat we het een aardig idee vinden maar dat we daar bloot op die boot zitten en dat we 2 weken gekleed niet erg aantrekkelijk vinden”.

“Bel jij Yske en Fred dan?” voeg mijn Eva.

Ik kreeg Yske aan de lijn en vertelde ze wat Eva en ik net hadden besproken. Yske klonk helemaal niet verbaasd toen ik vertelde dat we naakt op de boot verbleven.

“Geen probleem voor ons hoor we passen ons gewoon aan”.

Om kort te gaan: we stapten aan boord van onze gehuurde 34-voeter op 18 augustus in Kroatië maar wisten toen niet wat het aanpassen van Yske en Fred inhield.

We maakten de boot gereed en voeren om 10 uur de haven uit. Het was prachtig weer, een mooi windje en zo’n 26 graden. Buitengaats zei ik.

“Wij kleden ons nu uit, geen bezwaar?”.

“Natuurlijk niet “ antwoordde Fred “ik neem het roer wel even over”. Eva en ik doken de kajuit in en trokken onze kleren uit. Mijn Eva heeft een prachtig lichaam met mooie borstjes, een stel heerlijke billen en een mooie egale bruine kleur.

“Ik ben benieuwd wat het aanpassen van Yske en Fred gaat inhouden” en ze liep voor met het trapje op en stapte de kuip weer in. Mijn Eva bleef plotsklaps staan en ik kon door de nauwe doorgang niet zien waarom.

“Zo, zo” hoorde ik haar zeggen “dit is wat jullie noemden aanpassen?”. Ze deed een stap opzij en ik zag tot mijn grote verbazing dat Yske en Fred compleet naakt in de kuip waren.

“Verrassing” riep een lachende naakte Yske die de grootste lol had over onze verbaasde uitdrukking “dit hadden we al lang geleden zo ingestudeerd want wij zijn al jaar en dag naturisten maar hebben dit nog nooit aan de grote klok gehangen.”

Ik zag onze mooie naakte vriendin, volkomen egaal gebruind, een paar hele mooie vooruit priemende borstjes en, om het compleet te maken, een heel lief kaal kutje. Ik zag mijn Eva ook Fred goed opnemen. Die had toen we naar beneden gingen zijn kleding uitgegooid en stond wijdbeens achter het stuurwiel. Ook egaal bruin, nergens te veel vet en volgens mij een mooie gladde lul, ook daar zonder haartjes en mooi geschoren.

Even later gooiden we het anker uit en zaten we met een glas wijn naakt in de kuip van ons zeiljacht. Fred en Yske vertelden honderduit dat ze de afgelopen maanden al veel voorpret hadden gehad en ze zeiden dat ze al jaren naakt in hun tuin rondliepen. Ze wisten overigens ook van ons niet dat we naturisten waren; dat hadden ze pas begrepen na het telefoontje van mij aan Yske na het verjaardagsfeestje.

De sfeer was opperbest en Yske zat recht tegenover mij in de kuip; die was zo smal dat onze benen elkaar raakten en we dus wat wijdbeens moesten gaan zitten. Zo kon ik, natuurlijk niet al te opvallend, de borstjes van Yske bekijken; hele mooie kleine appelvormige tietjes met heerlijke tepels. Ook haar kutje zag er goed uit; haar kutlipjes waren mooi gevormd en er was nergens een stoppeltje te zien; ze had zich perfect geschoren. In mijn ooghoeken zag ik Fred ook mijn Eva geheel opnemen. Mijn Eva heeft wat grotere borsten dan Yske en ziet er, vind ik, heel appetijtelijk uit. Ze is wat groter als Yske maar alles is in verhouding. Het mooiste aan haar vind ik haar mooie prachtige billen. Gespierd maar toch ook heel erg vrouwelijk.

We aten die avond in de kuip en omdat mijn Eva het dichtst bij de kajuit zat haalde die het eten. Om een pannetje te pakken moest ze zich ver voorover buigen. We keken er met z’n drieën naar haar kutje dat tussen haar benen naar achteren wees. Zag ik het goed? Het leek we of mijn Eva wat langer als nodig voorovergebogen wat in het pannetje rommelde voordat ze weer haar rug rechtte. Ik zag ook dat zowel Fred als Yske even gebiologeerd naar haar kutje staarden. Wat later ,voorovergebogen naar het bord van Fred, schepte Eva het eten op en haar lekkere borsten bungelden, weer wat langer als normaal, voor het gezicht van Fred. Was mijn vrouw hem echt aan het uitdagen? Een uurtje later wist ik het zeker; Eva zat met haar benen veel meer wijdbeens uit elkaar dan dat de kleine kuip dat vereiste. En een paar keer wreef ze, zogenaamd ondoordacht, met haar wijsvinger over haar kutlipjes; net alsof er een kruimeltje van het eten zat.

Fred die recht tegenover haar zat kon zijn ogen bijna niet van mijn Eva afwenden. Hij gaf zijn ogen goed de kost en al dat heerlijks voor hem zorgde er voor dat zijn lul toch wat dikker was geworden.

“Zullen wij even de afwas doen?” Vroeg Yske me. Ze ging voor me het trapje naar de kajuit af keerde zich om en ik gaf haar de borden aan. Door een plotseling beweging van de boot hingen die borden scheef en liep er wat jus van de borden op haar borstjes. Ze had het zelf niet door en ik stapte haar achterna de kajuit in. Die was niet al te groot en ik moest achter haar langs naar de vuilnisbak. Mijn lul schuurde dan ook licht tegen haar billen aan. Yske leek er niets van te merken; al keuvelend deden we de afwas. Plots keek ze me recht aan en zei ze wat zachter tegen mij.

“Volgens mij loopt Eva bijna altijd naakt?”.

“Hoezo bedoel je dat?” Ze vervolgde.

“Ze zit zo open en bloot tegenover mijn Fred; als ik haar niet beter kende zou ik denken dat ze hem een beetje lekker aan het maken is”. Tja, was mijn antwoord.

“Zeker weten doe ik het niet maar ze laat inderdaad wel alles aan Fred zien”. Ik pakte een handdoek “maar zal ik even bij jou de jus-spetters van je borstje afhalen?” Verbaasd liet ze het toe dat ik met de ene hand haar borstje wat optilde en met de andere hand de jus-spetters zachtjes verwijderde.

“Op de andere zitten ook een paar spetters” zei ze en keerde haar andere borstje naar me toe.

“Ik zie ze niet”.

“Dan iets beter van dichtbij bekijken” zei ze. Dat deed ik maar met haar mooie borstje vlak voor mijn gezicht duwde ze die tegen mijn mond aan en ik voelde haar stijve tepel tegen mijn lippen aankomen. Volkomen automatisch pakte ik die tepel tussen mijn lippen en liet mijn tong even over die tepel heenglijden.

“Heerlijk” murmelde Yske en voordat we het zelf doorhadden stonden we naakt tegen elkaar; haar zachte borstjes tegen mijn borst, haar buik tegen mijn buik en ik pakte haar billen en drukte haar kutje tegen mijn lul aan. Die werd snel stijver en schuurde tegen haar kutlipjes aan. We kusten elkaar in de kajuit alsof het heel normaal was, alsof we dit al veel vaker hadden gedaan. Na een paar minuten duwde ze me lichtjes van haar af

“Kom, we moeten weer naar de kuip, naar Yske en Fred toe, wat zullen die wel van ons denken?” Ze draaide zich om en keek de kuip in; ze leek te verstijven. Ik ging achter haar staan en zag het toen ook. In de kuip zat mijn Eva wijdbeens op de bakboord kuipbank, haar kutje wijd opengesperd, haar wijsvingers wreven zacht over de kutlipjes naar beneden en door haar natte kutje weer naar boven. Vlak voor haar, met zijn gezicht vlak voor haar kutje, zat Fred op de kuipvloer. Gebiologeerd keek hij toe hoe Eva met haar kutje speelde. Steeds dichter kwam hij dichterbij en toen ging zijn tong over het natte kutje van mijn Eva. Mijn Eva pakt zijn hoofd beet en duwde het stevig tegen zich aan. Voor mijn ogen werd mijn Eva door Fred gebeft. We zagen zijn tong over de kutlipjes bewegen; met zijn lippen beroerde hij zachtjes haar clitje. Samen genoten ze in stilte van elkaar.

Wij stonden in de opening stil naar ze te kijken; Yske stond voorovergebogen voor me en ik stond achter haar om niets te missen wat er in de kuip zich afspeelde. Mijn stijf geworden lul schuurde langs haar billen. Plots boog Yske zich verder voorover en tussen haar benen door pakte ze mijn lul en leidde die naar haar kutlipjes. Ik voelde dat ze mijn eikel een paar keer langs haar clitje bewoog. Ze pakte mijn lul wat steviger vast en zette die tegen haar kutje aan en bewoog met een snelle beweging haar billen naar achteren. Mijn nu geheel stijve lul schoof in haar lekker nauwe warme kutje. Oh wat voelde dat lekker. Ik pakte haar heupen en begon haar heel langzaam maar heel lekker te neuken.

In de kuip lag mijn Eva tegen de kuipwand aan; ze werd heerlijk door Fred gebeft tot ze bijna een hoogtepunt bereikte.

Op dat moment kwam Fred op zijn knieën voor haar zitten en drukte ook zijn keihard geworden lul tegen haar poesje aan. De eikel gleed door het geil naar haar clitje zo weer tussen haar kutlipjes naar beneden. Dat herhaalde hij een tiental keren en drukte toen door. Zijn lul verdween met een soppig geluid in de kut van mijn vrouw. Ook zij werd nu langzaam geneukt door Fred.

Ondertussen neukte ik Yske door iedere stoot ving zij op met haar kutje. Haar billen kletsten tegen mijn heupen en met mijn handen had ik nu haar lekkere kleine borstje beet. De tepels waren erg stijf en priemden over mijn handpalmen. We keken samen naar het seks-tafereel voor ons waar mijn Eva nu stevig werd geneukt. Mijn Eva richtte haar hoofd en beetje op en zag Yske en mij in de kuipdoorgang. Haar mond hing van genot wat open maar ze zag goed dat ook ik aan het neuken was met Yske. Het leek dat het haar veel moeite kostte maar tussen 2 stoten van Fred gaf ze ons toch een knipoog. Daarna legde ze haar hoofd weer op de kuiprand en genoot met haar ogen dicht van de lul van Fred die nu als een zuiger op en neer in haar kutje bewoog. Na een tijdje zagen we hun tegelijkertijd verkrampen en kwamen ze allebei helemaal klaar. Met een laatste stoot pompte Fred zijn zaad in haar kut. Daarna bleven ze uitgeput tegen elkaar liggen met zijn lul nog steeds in mijn Eva’s kutje.

Ook wij bereikten nu het hoogtepunt mijn heupen kletsten steeds harder tegen Yske’s billen. Mijn lul gleed heerlijk langs alle wanden van het geile kut. Yske gebruikte nu haar kut-spiertjes om mijn lul op te vangen. Het was een hemels gevoel en samen kwamen we klaar. Ik spoot mijn stralen in haar hete kutje. En Yske drukte haar billen naar achteren tegen mijn heupen. Mijn zaad bleef zo in haar kutje en we hingen zo enige tijd tegen elkaar in de kuipopening.

Na een paar minuten kwamen we allemaal een beetje bij zinnen. Fred bewoog zijn heupen wat naar achteren en zijn lul schoot uit het kutje van mijn vrouw. Zijn zaad vloeide langzaam uit haar kutje. En met een heel natuurlijke beweging ving Eva het zaad bij haar kutje op en smeerde het lekker over haar buik uit. Die glom daarna van het zaad van Fred. Bij ons ook hetzelfde; mijn lul haalde ik uit Yske’s kutje. Ook zij ving het zaad op maar smeerde dit over haar appelborstjes. Ze keerde zich om en samen stonden we al kussend in de kajuit-opening. Haar zaadborstjes wreven tegen mijn borst. Het was allemaal zo heerlijk om dat lekkere lichaam van Yske zo te voelen.

Wat later zaten we met z’n vieren in de kuip; mijn Eva en Fred aan bakboord en Yske en ik aan de stuurboordzijde. Veel werd er niet gezegd. Mijn Eva keek wat voor zich uit en speelde met haar linkerhand, leek wat gedachteloos, met de lul van Fred terwijl haar rechterhand over haar zaadbuikje streek. Yske lag lekker tegen me aan en mijn handen streelden haar borstjes.

“Zo, wat was dat lekker” klonk het hartgrondig uit de mond van mijn Eva. “Ik had dit totaal niet in gedachten voordat we met elkaar vertrokken, maar wat was dit lekker. We moeten maar eens kijken hoe we nu verder op deze zeilboot met elkaar omgaan tijdens deze vakantie maar voor mij was dit een heerlijk begin. Ik hoop dat ik deze vakantie nog een paar keer zo lekker geneukt ga worden door zowel mijn Mark als door Fred; vindt je dat een goed idee Yske?”.

Yske glimlachte. “Ik vond het ook heerlijk om door de heerlijke lul van Mark geneukt te worden, voor mij is dit allemaal nieuw. Tot vandaag heb ik in ons huwelijk alleen de lul van Fred in mijn kutje gevoeld maar ik moet bekennen dat ik het absoluut heerlijk vond om Fred met jou te zien neuken terwijl ik samen met Mark neukte. Maar laat ik nu maar eens Mark bedanken”. Ze draaide zich in mijn armen om en nam heel liefdevol mijn nu slappe lul in haar mond en begon die helemaal heel erotisch te kussen en af te likken. Ze proefde de mix van mijn sperma en haar geil en nam ook heel voorzichtig nu mijn ballen in haar mond. Dit voelde na zo’n heerlijk neukbeurt zo helemaal natuurlijk. Het was allemaal geweldig!!

Mark

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *