Floor en Bente 2.3

()

“Spijt?” hoor ik zodra ik met mijn ogen knipper. In de stem van Floor klinkt een vleugje wanhoop door. Direct nadat ik mijn ogen volledig geopend heb dendert het licht mijn hoofd binnen zoals een op hol geslagen goederentrein een station verwoest. Een golf van misselijkheid welt in me op. Op Floors vraag knik ik dan ook bevestigend, iets wat voelt alsof mijn hersenen van voren en vanachter tegen mijn schedel aanslaan.

“Van ons?” Floor schrikt en komt overeind.

Gisteravond heb ik, de lieve preutse Bente, na een wilde avond stappen voor het eerst een seksnacht beleefd met mijn huisgenoot Floor. Als mijn vriend Ben hierachter komt is het zekers te weten klaar tussen ons, maar ik ben sterk in de overtuiging dat het dat waard is. Dan maar geen Ben-Te meer zoals Floor ons soms gekscherend noemt. Floor heeft me ook iets gegeven wat ik van Ben nog heb mogen ontvangen: extase, intens genot en meerdere orgasmes.

“Van ons heb ik geen spijt Floor” kan ik nog net uitbrengen voor ik me naakt naar de badkamer spoed. Net op tijd bereik ik de porseleinen pot en ledig mijn maag. Wat een charmant einde van zo’n romantische avond. Tussen twee golven door voel ik hoe iemand mijn haar vasthoudt en een badjas over me heen drapeert. Floor laat me mijn gang gaan zonder verdere vragen te stellen. Tussendoor probeer ik haar gerust te stellen dat ik van onze escapade geen spijt heb maar echt duidelijk ben ik volgens mij niet. Wel drukt Floor een lange kus de zijkant van mijn hoofd.

Met een klap gaat de voordeur dicht. Dat kan er maar één zijn. Floor doet snel een stap naar achter en ik probeer overeind te komen. Maar voor ik opgestaan ben, is Ben de badkamer al opgekomen. Wazig kijk ik van hem naar Floor en weer terug. Zijn gezicht staat op onweer. Of dat dat is omdat het te zien is dat ik geen pyjama aanheb onder mijn badjas of dat die van Floor nog verdere openhangt en een flink stuk van haar borsten laat zien of omdat ik naar wijn stinkend zit te kotsen weet ik niet. Waarschijnlijk een combinatie van alle drie.

“Ik ben wat schoolboeken vergeten. Schaam je je niet?” is alles wat hij zegt.

“Drink jij nooit teveel?” bitst Floor terug. Ik kan nog geen woord uitbrengen.

“Dat drinken is het minste van mijn zorgen.” Zonder nog een verder woord vertrekt Ben, de voordeur nog harder dichtslaand dan bij binnenkomst. Hoewel ik weet dat ik opgelucht zou moeten zijn dat dit waarschijnlijk het begin van het einde tussen Ben en mij, begin ik te huilen. Ik schaam me dat ik hem zo teleurstel en ben ergens toch wel bang om hem kwijt te raken. Floor knielt naast me en nu glijdt haar badjas nog verder naar beneden, maar de aanblik van haar volle D-cup, een slagje groter dan mijn eigen borsten doet me niks. Zelfs niet als ik me huilend en snotterend er tegenaan drukt. Met mij in mijn armen spoelt Floor de wc door en zet me onder de douche. Zonder haar blauwe kanten slipje uit te trekken wast ze me van top tot teen, droogt me af, helpt me in een grote witte slip van me waar ze normaal zo laatdunkend over doet en legt me in bed.

Hoe slecht ik me ook voel, al snel val ik in slaap om pas na de middag weer wakker te worden. Op een dienblad op mijn nachtkastje staat een glas jus, een boterham, twee pijnstillers en een kleine vibrator. Typisch Floor, net of ik met zo’n dijk van een kater daarop zit te wachten. Ik schuif het speeltje aan de kant in bed, knabbel wat aan mijn boterham en neem een slokje jus d’orange. Bijna spuug ik het gele vocht door heel mijn bed. De smaak van alcohol is onmiskenbaar. Net op dat moment komt Floor mijn slaapkamer binnen en ziet dat ik wakker ben. Mevrouw is zo te zien helemaal limoentjesfris. Ze is gekleed in een nogal behoorlijk kort rokje, ze draagt er zo vroeg in de lente wel een maillot onder maar toch. De grote trui met capuchon geeft haar iets sexy’s.

“Drink die wodka-jus nou maar op, ga daarna even aan de gang met je nieuwe trilvriendje en doe nog een dutje. Dan ben je daarna weer helemaal boven water. Ik ben even winkelen. Succes schat.”

Met tegenzin volg ik Floors raad zodra ze weg is op. Nog steeds wat misselijk drink ik inderdaad het alcoholdrankje op. En pak daarna het paarse trillertje bij de hand. Met mijn linkerhand trek ik mijn slip uit en gooi het kledingstuk achteloos op de grond.

Eén druk op de knop en zoemend komt de vibrator tot leven. Al snel heeft zijn puntje de weg naar mijn knopje gevonden en draait er kleine rondje overheen. Mijn poes reageert na ongeveer twee minuten door eerst een klein beetje maar al snel meer vocht aan te maken. Ik bijt op mijn lip terwijl ik mijn ogen dichtknijp. De vibrator zoekt tussen mijn geopende lipjes door zijn weg naar beneden tot voor mijn ingang. Nu zakt ook mijn linkerhand onder de dekens en nemen de plaats van het speeltje in op mijn clitoris. Eerst langzaam maar daarna sneller laat ik de paarse staaf mijn vagina in en uit glijden. Vingerend en penetrerend met het speeltje breng ik mezelf steeds dichter bij een orgasme. Tot drie keer toe ben ik daar ook bijna maar juist op dat moment word ik overmand door geilheid óf ben ik zo nat dat de vibrator even wegschiet, zodoende wil het me de eerste keren niet lukken om te komen. Maar uiteindelijk is het dan toch zover. Kreunend, nat en lang, vooral langdurig kom ik uiteindelijk. Alsof ik ondergedompeld word in een warm bad, zo voelt de extase die me minutenlang omgeeft. Volgens mij heb ik de vibrator nog in mijn hand als ik weer in slaap val, om inderdaad twee uur later volledig verkwikt wakker te worden.

Floor is inmiddels thuisgekomen met tassen vol kleding, schoenen en weet ik wat ze nog meer gekocht heeft. De lente mag dan wel zijn intrede doen maar is het dan echt nodig direct een compleet maandsalaris te spenderen aan topjes, rukjes en jurkjes en schoenen. En waarom zou je bij een seizoenswisseling geld uitgeven aan nieuw ondergoed. Maar Floor is Floor, ze heeft wel eens gezegd dat ze zich altijd wil profileren als lekker hapje. Terwijl ze haar gekochte items een voor een showt mompel ik.

“Mooi, enig, fleurig, prachtig.” Maar echt interesseren doet het me ook niet. Ben zit nog in mijn hoofd, hij was kwaad vanochtend dat merkte ik wel. Floor merkt mijn neerslachtigheid op maar zegt vooralsnog niks. Ze loopt naar de kast, schenkt twee glazen wijn in en gaat bij me aan tafel zitten. Stil drinken we ons glas leeg. Daarna staat ze op en loopt weg. Maar voor ze uit het zicht verdwijnt vind ze het nog nodig het zaad der twijfel in mijn hoofd te planten.

“Zou je niet een vent zoeken die jou verdient Bente?”

De zondag gaat over in de maandag, die op haar beurt weer overgaat in de rest van de dagen. Geheel tot mijn eigen verrassing masturbeer ik iedere dag. Voor het slapengaan pak ik de vibrator die ik van Floor gekregen heb. Nadat ik mezelf eerst opgewarmd en bevochtigd heb met mijn vingers laat ik de paarse staaf tussen mijn lipjes doorglijden mijn lichaam in. Mezelf continu vingerend door met wijs- en middelvinger rondjes te draaien op mijn pareltje lukt het me nu wel om bij de eerste poging tot een orgasme te komen. Niet lang daarna val ik iedere keer tevreden in slaap.

Tot vrijdagavond, na mezelf weer op een gelukzalig orgasme getrakteerd te hebben slingert de vibrator zoals gewoonlijk naast me in bed. En daar gaat het mis. Geheel onverwacht, en na een week niks van zich te hebben laten horen kruipt Ben opeens naast me. Ik word wakker doordat ik uit bed gegooid word.

“Wat is dit?” roept Ben, zijn gezicht rood aangelopen en wijzend met mijn paarse beste vriend.

“Dat is van mij”, stamel ik.

“Dat snap ik”, gaat Ben onverminderd boos verder. “Je hebt dit ding van die nutteloze slet Floor gekregen zeker.”

“Floor is mijn vriendin”, de verontwaardiging verliest het qua toon in mijn stem van verdriet. Voor ik het weet slingert Ben het speeltje naar mijn hoofd en raakt me vol op mijn oogkas. Met een kreet van pijn ga ik tegen de grond, waarop Floor direct mijn slaapkamer binnenstormt. Van het tumult tussen Ben en Floor krijg ik weinig mee, door de klap ben ik totaal van de kaart. Als de wereld weer een beetje helder word zit ik alweer op bed en heeft Floor haar armen om me heen geslagen. Ik huil terwijl ze me wiegt. Ik voel me compleet vernederd door het gedrag van de man waar ik van hield. Of houd ik nog steeds van hem. Floor zegt niks maar blijft me wiegen en drukt zachte kusjes op mijn hoofd. Overmand door emotie val ik uiteindelijk toch in slaap. Maar die slaap is onrustig en duurt niet lang, het is nauwelijks licht als ik naast mijn bed sta. Direct valt me op dat Floor al Bens spullen in een plastic tas gedaan heeft en in de achtertuin gezet heeft. Meewarig kijk ik er even naar.

“Je gaat hem toch niet terugnemen hé?” De vraag van Floor verrast me, natuurlijk neem ik zo’n man niet terug. Een man die zijn hand heft tegen een vrouw houdt op een man te zijn. Valse honden geeft men ook geen tweede kans. Mijn oog is gelukkig niet al te dik, het zal wel een paar dagen duren voor het helemaal weggetrokken is dus ik zit dit weekend aan huis gekluisterd. Maandag is de zwelling inderdaad al een stuk minder, in tegenstelling tot mijn boosheid. Ben heeft zich nog niet laten zien om zijn spullen op te halen. Als ie dat niet snel doet pleur ik ze weg heb ik besloten.

En dan is het dinsdag. En het is vakantie. Daarom lig ik tot laat in bed, totdat Floor me eruit haalt en zegt dat ik een uur de tijd heb voor we vertrekken. Floor heeft beslist dat we naar het vakantiehuisje aan het meer gaan dat haar familie bezit. Wanneer we terug komen zien we nog wel zegt ze. Haastig gooi ik allerlei kleren, toiletspullen en andere benodigdheden in een grote tas en ren achter Floor aan de deur uit.

Het is ruim anderhalf uur rijden naar onze bestemming, onderweg schreeuwen we met de radio mee en al snel ben ik mijn zorgen compleet vergeten. Het vakantiehuisje mag die naam eigenlijk niet hebben, kapitale villa is een betere benaming. Omgeven door een riante tuin staat een huis van grote natuurstenen met leien dak. Al vanaf de buitenkant kan ik raden dat de vele ramen het huis vanbinnen heel licht moet zijn. Floor opent de voordeur, samen stappen we de hoge hal met brede houten trap in. Ik krijg een snelle rondleiding over de begane grond en zie tot mijn verrassing dat er gewoon een veranda met zwembad aangebouwd is. In de woonkamer bevindt zich een grote zachte bank, breedbeeld-tv, open haard en prachtige donkerhouten meubels. De slaapkamers zijn dan weer simpel, op de king size hemelbedden na, die lijken zo uit een paleis te komen. Onder het schuine dak bevindt zich nog een zolder met zonnehemels en sauna cabine. Dít gaat een geweldige week worden. We gooien onze spullen snel in de grootste slaapkamer neer -uitpakken komt later wel – en gaan met een wijntje op de ligbedden aan de rand van het zwembad liggen. Daar kletsen we wat over koetjes en kalfjes terwijl de zon ons steeds meer verwarmd, iets wat Floor enkele malen mag benoemen.

“Dan trek je wat uit”, zeg ik plagerig. De zon en de wijn hebben me loom en misschien zelfs wat hitsig gemaakt. Dit laat Floor zich geen twee keer zeggen. Haar topje, jeans en schoenen liggen al snel op een slordig hoopje op de grond. Schalks kijkend laat ze zich in haar roze string en bijpassende bh met bloemenmotief terug achterover zakken. Ze kromt haar rug enigszins zodat ze haar mooie stevige borsten vooruit kan steken. Dit is wat ik nodig heb…

Ik zet mijn glas neer, vind oogcontact en vlij me over haar heen. Zittend op Floors schoot verstrengelen onze tongen zich in een wild gevecht wat maar geen winnaar wil opleveren. Met vaardige handen trekt Floor mijn blouse uit en smijt het ding weg waarna direct mijn bh eraan moet geloven. Hierbij neemt Floor niet de moeite het kledingstuk te verwijderen maar ze vouwt eenvoudig de cups om zodat mijn appelborstjes tevoorschijn komen. Ik ben erg jaloers op de D-cup van Floor, iets wat haar nog niet heb durven vertellen. Floor schuift wat naar onder en laat haar tong al even wild over mijn rechtertepel gaan als dat ze daarnet in mijn mond tekeer ging. Met haar andere hand kneedt ze de linker. Haar ruwe, wilde aanpak brengt me van hitsig naar geil. Ik steun op een hand, met de andere houd ik haar hoofd vast aan haar haren, bang dat ze stopt. Dat doet ze ook al snel, veel te snel laat ze mijn borsten alleen, maar als ze naar beneden schuift en aan de knopen en rits van mijn pantalon gaat wriemelen ben ik mijn teleurstelling op slag vergeten. Op mijn knieën gezeten boven haar kost het wat moeite om uit mijn broek te komen maar het lukt.

“Er is maar één ding erger dan een witte slip”, zegt ze fronsend als ze mijn huidkleurige onderbroek omhoog houdt. Shit, niet aan gedacht.

“Ach, kunnen we van de week nog eens lekker gaan winkelen”, zegt Floor lachend en trekt me bovenop haar gezicht. Met beide handen houdt ze mijn bovenbenen vast – alsof ik ergens naartoe zou gaan!- en maakt haar tong breed, langzaam gaat ze over mijn lipjes wat me een kreun ontlokt. Minutenlang herhaalt ze tergend langzaam deze beweging, mijn opgeilend tot een punt waarop ik bijna uit elkaar klap van opwinding. Dan opeens gaat ze sneller, nu laat ze het puntje van haar tong over mijn clitoris en tussen mijn lipjes doorgaan. Bij deze snelle, hardere aanraking gedij ik beter en als vanzelf begin ik met mijn heupen te rollen. Hongerig naar meer. Floor haalt haar rechterhand van mijn bovenbeen en begint over mijn billen te wrijven.

Pets! Opeens geeft ze er met haar vlakke hand een klap op en even schrik ik van de pijnscheut die vloeiend door mijn bil trekt. Maar dan voel ik de charme ervan en moedig haar aan om het nogmaals te doen, iets waar ze graag gehoor aan geeft. Als ik bijna kom stopt ze met de billenkoek en gebruikt haar hand om twee vingers in mijn grotje te schuiven. Daar vindt ze een plekje wat ik van mezelf niet ken maar een bijzonder fijn gevoel teweegbrengt. Verstijfd van geilheid zit ik nu op Floors gezicht en laat haar haar gang gaan tot ik mijn eerste orgasme bereik. En wat er gebeurd is ongelooflijk. Alsof ik naar mezelf kijk zie ik achter me een straal vocht van tussen mijn benen komen. Minstens wel een meter ver. Ik schud alsof ik totaal onderkoeld ben maar de warmte die zich door mijn lichaam verspreid is warmer en toch vele malen prettiger dan de woestijnzon. Het totale gebrek over mijn spieren kwijt zijnde val ik van Floor af op de warme tegels waar ik wazig blijf liggen. Boven me zie ik, met natte kaakjes het gezicht van Floor opdoemen.

“Heftig he, squirten.”

Ik mompel wat onverstaanbaars en besluit nog maar even lekker te blijven liggen tot ik wat meer mezelf ben. Nog wat wankel sta ik op en pak Floor aan haar armen overeind. Voor ze het weet heb ik haar het zwembad ingetrokken en mijn tong haar mond ingeduwd. Onder water kneedden mijn handen haar strakke ronde billen. Mijn mond gaat naar haar oor om langzaam af te zakken naar haar nek. Gehinderd door het water kost het me moeite Floor te ontdoen van haar bh, maar de aanhouder wint. In het lichaamswarme water hebben haar borsten een bleke kleur die afsteekt tegen haar al enigszins gebruinde schouders. Haar oranjebruine tepels steken net boven de waterlijn fier overeind. Ik kan niet anders dan ze om beurten in mijn mond nemen om er hartstochtelijk aan te zuigen. Floor zucht bij deze aanraking en gooit haar hoofd in haar nek terwijl haar nagels door mijn nek klauwen.

Onder water zoekt mijn hand naar het kruisje van haar string. Onhandig trek ik het wat opzij en begin met twee vingers rondjes te draaien over klitje. Mijn mond blijft zich concentreren op haar tepels die nu zo hard zijn dat ik me afvraag of het haar geen pijn doet. Met mijn rechterhand blijf ik Floors clit masseren, mijn andere zoekt zich een weg naar haar ronde stevige billen om die een stevig te kneden. Als antwoord trekt Floor een been op wat ze om heen slaat.

“Ik wil je gezicht tussen mijn benen”, hoor ik haar zuchten.

Om dat voor elkaar te krijgen trek ik Floor mee naar het stenen trapje wat toegang geeft tot het zwembad en plant haar billen neer op de bovenste tree. Zo zit ze met haar benen nog in het water, net als ik maar is de regio waar ik me op uit mag leven met mijn tong erboven. Ik heb twee handen nodig om haar string over benen kuiten en enkels naar beneden te stropen maar dan heb ik vrij spel. Zoals een uitgehongerde wolf zich na de jacht op zijn prooi stort zo duik ik tussen de lange gladde benen van Floor. Ik verspeel geen tijd aan plagerige kusjes rondom haar lipjes of op haar dijen maar druk mijn tong tussen haar kleine zachte lipjes. Haar zacht zilte smaak vult mijn mond wat me een kreun ontlokt. Ik draai en keer met mijn hoofd terwijl mijn tong als een tornado over haar clitoris en tussen haar lipjes doorgaat. Floor laat zich achterover zakken en geniet hoorbaar van mijn aanrakingen, met als uitschieter het moment waarop ik denk dat ze halverwege een orgasme is en écht hard kreunt. Dit doet alle onzekerheid die ik had over vrijen met een vrouw vervagen als sneeuw voor de zon. Ik voel me zelfs zo zeker dat ik Floor niet vinger maar alleen lik, net zolang tot ze snikkend klaarkomt, daarbij mijn hoofd bijna plettend met haar dijen.

“Had je de eerste keer niet door dat ik kwam?” vraagt ze als ze wat op adem gekomen is.

“Eerste keer?” is mijn schaapachtige wedervraag.

“Ik was anders toch niet echt stilletjes geloof ik.”

“Nee, eigenlijk niet. Kwam je echt twee keer dankzij mij. Wauw!”

“Ik doe niet aan faken schat.” Als bedankje krijg ik nog een kus op mijn mond. De rest van de dag liggen we naakt op de ligbedden. De zon verwarmt onze naakte huiden tot meer dan aangenaam door de glazen sérre.

“Vanavond gaan we op stap trouwens”, zegt Floor tussen twee happen pizza door. Die hebben we voor het gemak laten bezorgen. Die knul keek wel even vreemd op toen Floor in een half doorschijnende kimono de deur open deed. Volgens mij was dat van Floor haar kant niet helemaal expres. De mededeling dat we op stap gaan komt niet helemaal uit de lucht vallen. Ik ken Floor al een beetje ondertussen. Niet dat ik bezwaar hebt trouwens. Na het eten is het al tegen zevenen, tijd om ons aan te gaan kleden. Voor zo vroeg in het jaar is de avond zwoel te noemen. Volgens het weerbericht zal het vannacht niet al te veel afkoelen. Rokjesweer volgens Floor. Ik ontvang nog maar eens een berisping over mijn kleren en ondergoed waarmee ik volgens Floor zo het klooster mee in kan. Schoorvoetend stem ik ermee in om me dan maar door haar aan te laten kleden.

Zodoende eindig ik met enkelhoge All-stars, kniekousen, een zwart plooirokje en witte blouse. Mijn lippen worden voorzien van zoet geurende en glimmende lipgloss, rond mijn ogen een zwart uitlopend lijntje, mijn haar in een strenge vlecht. Als ik me bekijk in de spiegel moet ik in eerste instantie aan Harly Quinn uit Batman denken maar ik heb het Floor nou eenmaal beloofd. Onder mijn kleding draag ik ondergoed van Floor, ik heb dus echt niets aan wat van mezelf is.

Uiteraard mag ik me van Floor op een avond als deze in niets anders dan een piepklein onderbroekje hijsen, een smal blauw driehoekje bedekt aan de voorkant de zaak enigszins maar ik vraag me oprecht af of ik het uit zal moeten doen als ik moet plassen. Maar het meest druk maak ik me om een eventuele windvlaag. Het is totaal niet mijn stijl om me zó bloot te geven. Onder het rokje loop ik volledig in mijn blote kont. Het liefst had ik gewoon een fatsoenlijke slip aangetrokken maar volgens Floor is dit een leermoment over hoe fijn het kan zijn om er zo sexy en vrouwelijk bij te lopen zonder dat iemand het weet. Zij wint. De kanten bh zonder cups is eigenlijk iets te groot voor mij, Floor heeft dan ook meer dan mij maar het houd mijn “appeltjes” goed genoeg op hun plaats.

Zelf heeft ze gekozen voor een strak wit jurkje wat haar complete figuur met al zijn rondingen perfect accentueert. Ik moet toegeven dat ik toch wel wat jaloers ben als ik zo kijk naar haar borsten, heupen en billen die volmaakt rond zijn. Mijn eigen figuur is nogal afgeplat. Floor klaagt soms wel over haar ronde billen en stevige heupen maar eerlijk gezegd zou ik er een moord voor doen. Wat me wel in hoge mate verbaasd is dat ze weinig make-up op heeft, iets wat ik niet van haar gewend ben. Als ik er naar vraag waarom antwoord ze afwijken.

De disco waar we de rest van de avond doorbrengen is op loopafstand van ons vakantiehuisje. Wat me verbaasd aangezien de omgeving zo bosrijk is. Wel is het vroeg donker, iets wat me niet helemaal lekker zit, zeker omdat ik me zo bloot voel onder mijn rokje. Zonder problemen en entree te betalen mogen we van de portier binnen, alhoewel. De viezerik geeft ons wel een flinke tik op de billen met zijn vlakke hand maar voor ik verontwaardigd kan protesteren heeft Floor me al meegetrokken de door veelkleurige lichten opgesierde rokerige ruimte in. Vooralsnog houden we een afzijdige houding aan, leunend op de bar kijken we de mensen af. Zoals te verwachten is de disco gevuld met een heel scala aan mensen. Wel hebben ze allemaal gemeen dat ze uitgelaten zijn.

“Veel horecapersoneel hier, die zuipen altijd zo lekker. Worden ze gezellig en enthousiast van”, roept Floor in mijn oor.

Floor bestelt voor allebei een shotje, het korte drankje is zoet en brand in mijn keel. Toch volgt de tweede al snel, evenals de derde en de vierde. Omdat ik niet wéér boven de pot wil hangen morgen sla ik daarna een rondje over maar laat me wel door Floor de dansvloer mee optrekken. Op de klanken van Faithless dansen we wild om elkaar heen, niet schuwend onze lichamen tegen elkaar aan te laten schuren. In mijn ooghoek zie ik dat enkele mannen naar ons kijken maar geheel tot mijn eigen verbazing vind ik het eerder fijn dan ongemakkelijk. We dansen nog verschillende nummer verder, totdat de muziek een wat langzamer genre instroomt. Buiten adem gaan Floor en ik naar de bar waar we allebei een Perrier bestellen, de avond is nog lang genoeg.

Al snel is Floor verdwenen, hoe ze het voor elkaar gekregen heeft weet ik niet maar binnen twee minuten heeft ze een kerel gevonden waar ze nu al heftig mee staat te zoenen. Ongegeneerd staat Floors zoenpartner haar billen te kneden alsof het een brooddeeg is.

Naast mij doemt ook een mannelijk mensenexemplaar op. In zijn hand een drankje wat ik herken als passoa-jus. Onnadenkend pak ik het glas aan. Maar voor ik een slok heb kunnen nemen is Floor naast me opgedoken en heeft het glas van me afgepakt.

“Nooit zomaar een drankje aannemen van een vreemde Bente. Je weet nooit wat er in zit. Voor hetzelfde geld word je met een geheugen vol gaten en je string in je mond wakker op een plek waarvan je bij God niet weet waar het is.”

“Zelf meegemaakt?” Ik denk namelijk dat Floor een grapje maakt. Tot ik haar blik goed doorgrond. Wat ze zegt klinkt eigenlijk heel logisch. De man naast me kijkt beledigd naar Floor.

“Ik heb zulke trucen niet nodig om dit meiske in mijn bed te krijgen, dus waar bemoei jij je mee?” Floor werpt de jongen, die zich nog niet voorgesteld heeft nog een boze blik toe maar doet wel een stapje achteruit om ons alleen te laten. Nu pas steekt hij zijn hand uit.

“Ik ben Hank, leuk je te ontmoeten.” Als ik mijn hand uitsteek om de zijne te pakken trekt hij hem snel terug en drukt een kus op de mijne. Boven de muziek uit raken we aan de praat maar de houding van Hank bevalt me eigenlijk helemaal niet. Zeker niet als hij nog een paar pinten naar binnen giet en zijn handen op mijn billen legt. Ik duw ze weg, hij legt ze terug, opnieuw duw ik ze weg waarop hij ze weer teruglegt. Als ik ze duidelijker van me afsla draait Hank zwaaiend naar me toe.

“Kom op schat, geef me lekker kusje”, lispelt hij. Net op het moment dat ik hem van repliek wil dienen stapt een andere man tussen ons in en vertelt Hank in niet mis te verstane bewoordingen dat het beter is om op te stappen.

“Kom op Mike, anders delen we dat chickie. Mag jij lekker in d’r kontje. Wie weet slikt ze daarna zelfs nog wel.”

De nieuwe speler in dit toneelstuk wat behoorlijk dramatisch zou kunnen gaan worden, Mike, geeft Hank een duw waarop deze achterover lazert. De toegesnelde beveiliging vraagt kort wat er gebeurd is en helpt daarna Hank hardhandig naar buiten. Pas nu kijkt Mike me recht aan. En ik val als een blok voor hem. Zijn donkere haren, stevige kaaklijn, spieren de stevig maar niet overdreven zijn tekenen zich onder zijn strakke shirt af. Alles wat Hank met me van plan was mag hij met me doen beloof ik mezelf direct plechtig. Mike verontschuldigt zich uitgebreid voor Hank, zijn kamergenoot maar al snel gaat ons gesprek over leukere dingen. Ik merk aan mezelf dat ik meer oog voor Mike heb dan dat ik echt inhoudelijk met hem kan praten. De vlinders dartelen daarvoor te heftig in mijn buik. Het steekt me dan ook dat hij veel te snel al weggaat. Alsof ze op gepaste afstand heeft staan wachten, wat waarschijnlijk ook zo is, verschijnt Floor naast me.

“En… en, en?”, vraagt ze onomwonden. “Ga je hem meenemen naar huis vanavond?” Haar vraag verrast me, ik had er eigenlijk nog helemaal niet over nagedacht. Seks op de eerste avond, kan ik dat?

“Waar is jouw zoenertje eigenlijk?” Floor schiet in de lach, “die had dus een vriendin en had mij versiert in de hoop een trio te scoren, ik denk dat zijn furieuze vriendin nog niet klaar is met hem.”

“Zou jij dat zien zitten dan?”

“O jawel!” Ik besluit nog maar even niet verder te vragen naar het hoe en wat. Onze blikken dwalen weer af naar de dansvloer waar plots het blacklight aangaat. Aan mijn hand sleurt Floor me mee, nogal een schouwspel openbarend. Onder haar witte jurkje ligt in het blacklight haar ondergoed op. De bh is niet meer dan een fijn lijntje over haar rug en van haar borsten naar haar nek. De driehoekjes aan de voorkant bedekken volgens mij nog niet de helft van haar borsten. Haar string is van hetzelfde laken een pak. Aan de voorkant een driehoek, aan de achterkant een veel kleiner driehoekje, alles bijeengehouden door niet meer dan wat fijne touwtjes. Zó zou ik er dus nooit bij durven lopen, maar ik vind het zo geweldig dat ze het durft. Het bekijks dat ze trekt is dan ook niet van de lucht.

Zo dansen we tot het buiten bijna licht wordt, genoeg alcohol drinkend om uitgelaten te blijven maar te weinig om wazig te worden. Onze lichamen raken elkaar meer dan eens en als het licht kortstondig uitgaat druk ik snel een kus op haar mond en knijp in haar billen. Bij het uitlopen van de disco waar Floor enkele opdringerige mannen van het lijf moet houden kom ik Mike tegen. Ik pak zijn hand. “Jij komt met mij mee.” Waar ben ik mee bezig vraag ik me af, ik ken die kerel amper.

“Ik weet niet of dat wel een goed idee is”, mompelt Mike, ook zijn stem is dik van de alcohol.

“Zuipen alle mannen tot ze niet meer kunnen”, vraag ik voor me uit.

“O maar ik kan nog wel hoor.” Grinnikend om zijn eigen grap laat Mike zich aan zijn hand met wankele stappen door mij meevoeren naar het vakantiehuisje. Floor kijkt niet één keer, maar ik staar des te meer naar haar. Haar prachtige ronde billen waar ik in het blacklight zo mooi haar string tussen zag verdwijnen. Zal ik haar mee laten doen vraag ik me af, of zal ik Mike voor mezelf houden. Ik besluit nog geen besluit te nemen. Mijn seksleven met Ben stelde geen ruk voor, nu wil ik mezelf laten gaan met een man, ik wil genot krijgen en ontvangen maar ben onzeker. Als ik Floor als voorbeeld kan hebben zou ik – naast het genot dat ze me zal schenken – veel van haar over seks met mannen kunnen leren. Of is het beter dat ik mezelf alleen ontdek. Mijn gepieker maakt me er niet zekerder en ben dan ook blij als we thuis arriveren. Floor verdwijnt als bij toverslag naar haar slaapkamer. Tussen Mike en mij wordt het nu toch wel wat ongemakkelijk, voor mij dan, Mike kijkt wat wazig uit zijn ogen maar laat zich meer naar boven voeren door mij.

“En ik heb je nummer niet eens gevraagd.”

Daar kan wat op geregeld worden en met watervaste stift kalk ik mijn naam en gsm nummer met koeienletters op zijn arm.

“Zo weet je in ieder geval morgen nog hoe ik heet. Ga alvast naar de slaapkamer, ik fris me wat op en kom eraan.”

Gedwee doet Mike wat ik zeg, zelf loop ik naar de badkamer waar ik tot mijn verrassing Floor aantref, die was naar haar eigen kamer dacht ik. Alsof ik haar dochter ben die zich klaarmaakt voor haar afstudeergala trekt ze mijn bh en string terug goed, veegt er wat denkbeeldige pluisjes af en brengt mijn haar weer enigszins in model.

“Wish me luck”, glimlach ik.

“Geluk heb je niet nodig met zo’n vent denk ik, eerder een jerrycan glijmiddel en veel plek in bed om te slapen vannacht want met je benen over elkaar liggen zal er niet meer inzitten.”

“Ken je hem?” Als dat zo is wint mijn onzekerheid weer een puntje.

“Zijn soort wel ja. En een vriend van hem.” Floors glimlach is mysterieus, mijn onzekerheid wint geen volle punt maar toch een halfje.

“Dan zal ik deze maar meedoen,” en ik pak twee condooms uit de la, “beter maar drie doen”, zeg ik stoer om mijn onzekerheid te verbergen. Met mijn neus fier in de lucht loop ik de badkamer af. De harde pets die Floor op mijn linker bil geeft tintelt nog even na.

Voorzichtig doe ik de slaapkamerdeur open, de zenuwen gieren door mijn lijf. Het is stil, op de wind die buiten is gaan waaien en tegen de rolluiken beukt na. In het donker herken ik een silhouet onder de dekens. Ik kruip ernaast en zoek met mijn lippen op de tast het gelaat. Van zijn wang ga ik naar zijn mond. Ik druk de mijne tegen de zijne. Geen reactie. Ik ga bovenop hem zitten. Mike heeft zijn kleren nog aan. Nog steeds geen reactie. Mijn mond dwaalt af naar zijn nek, de stoppels schuren over mijn lippen. De mannelijkheid daarvan doet mijn hart versnellen. Ik hoop nu toch wel handen op mijn lijf te voelen. Zacht zet ik mijn tanden in het zachte vlees van Mike’s nek. Nog steeds geen reactie. Ik ga wat hoger zitten en trek zijn hoofd tegen mijn borsten, nu móet hij toch wel reageren. Maar nog steeds niets. Totdat ik zijn hoofd terug op het kussen laat vallen, dan begint hij luid te snurken. “What the fuck”, roep ik uit en begin aan zijn arm te schudden. Maar meneer is met geen mogelijkheid wakker te krijgen. Daar kruip ik dus ook echt niet naast, ook niet om te slapen. Teleurgesteld druip ik af naar de kamer van Floor.

“Viel ie zo tegen”, vraagt ze als ik binnenkom.

“Die eikel slaapt.”

Even giechelt Floor maar als ze ziet hoe teleurgesteld ik ben wordt ze al snel weer serieus en trekt me bij haar.

“Zal ik je dan maar verwennen”, fluistert ze in mijn oor, en nog voor ik antwoord heb kunnen geven zit ze al met haar hoofd tussen mijn benen, en trekt mijn string uit. Ze legt me half op mijn zij, moeiteloos twee vingers in me brengend terwijl het puntje van haar tong zacht maar vaak tegen mijn clitoris aantikt. Ik doe mijn ogen dicht en trek het beeld voor me van Floor in haar witte jurk met het fluorescerende niemendalletje eronder. Haar tong en vingers brengen een tinteling door mijn complete lijf. De warmte verspreidt zich van tussen mijn benen naar mijn borsten billen en benen om van daaruit als een lavastroom verder te trekken naar mijn armen hoofd en tenen. Mezelf volledig vrijlatend kreun ik luid bij elke aanraking van haar tong en geniet van haar vaardige vingers die binnenin mijn de gevoeligste plekjes feilloos weten te raken.

“Oh Floor, maak me klaar”, hijg ik. Ze geeft antwoord door me heviger te likken en te vingeren. Het resultaat is ernaar. Binnen tien minuten lig ik trillend in het bed van mijn beste vriendin, haar hoofd klem tussen mijn benen. Nog tijdens het weggolven van mijn eerste orgasme brengt ze de lust naar een tweede in mij boven door zachte kusjes op mijn lipjes te drukken. Ik mis haar hoofd dan ook direct als ze het terugtrekt.

“Ik wil wat nieuws met je proberen.”

“Alles wat je wilt”, fluister ik tegen haar.

Nog half op mijn zij liggend word mijn linkerbeen de lucht in getild en kruipt Floor ertussen. Met haar lichaam haaks op het mijne zittend drukt ze haar poes tegen die van mij. De druk die ze al draaiend op die manier uitoefent is lekker maar zal me niet tot een nieuw orgasme brengen. Maar daar heb ik een oplossing voor. Uitdagend kijk ik Floor aan en leg twee vingers op mijn genotsknopje. Haar diep in de ogen kijkend daag ik haar uit hetzelfde te doen terwijl ik mijn hand langzaam rondjes laat draaien. Floor neemt eerst de tijd eens goed te kijken wat ik aan het doen ben maar volgt dan mijn voorbeeld en begint ook zichzelf te vingeren. Maar ons spel der uitdaging is nog niet te einde. Met haar vrije hand tilt Floor haar borst op, steekt haar tong uit en likt haar eigen tepel. Iets wat ik ook probeer maar omdat mijn borsten niet zo voluptueus zijn wil me dit niet lukken. Maar dat betekent niet dat ik nergens aan kan likken. Gulzig lik ik aan mijn eigen vingertoppen terwijl mijn ogen zich op die van Floor fixeren en ze aan mijn blik vastnagelen. Als ik mijn eigen smaak van mijn vingers gewassen begin ik mezelf opnieuw te vingeren. Mijn verwachting, of misschien wel hoop dat Floor ook laat zien hoe graag ze zichzelf proeft komt niet uit, in plaats daarvan voert ze haar tempo op, samen met haar ademhaling. Haar lijf begint te kronkelen. Het gevoel van haar natte spleetje tegen het mijne, het zicht op het kronkelende lijf van Floor, dit alles doet mijn reis naar een tweede orgasme in een stroomversnelling belanden. Binnen enkele minuten komen we samen tot een niet bijzonder heftig orgasme. Het mijne is niet bijzonder heftig maar duurt wel lang. Als we beiden plat op ons rug liggen, de benen van de een nog bij de oksel van de ander hoor ik Floor zachtjes snikken. Verschrikt kom ik recht, bang dat er iets mis is. Maar het tegendeel is waar, haar komen was zo heftig dat ze haar tranen niet kan bedwingen. Zachtjes wieg ik haar in mijn armen tot we naakt en verstrengeld samen inslapen.

We worden wakker van een klap. Het is de voordeur die dichtslaat. Mike is dus vertrokken terwijl Floor en ik nog in bed lagen. De lul.

Maar dat mag de pret op deze mooie dag niet drukken. Met enigszins houten hoofd ontbijten Floor en ik waarna mevrouw besluit dat het tijd is om te gaan winkelen. Ik krijg nog maar eens een reprimande vanwege mijn huidkleurige en witte slips en daarna trekken we op de fiets de stad in. Onderweg moet me toch iets van het hart. Me ervan vergewist te hebben dat er echt niemand in de buurt is stel ik de vraag die me bezig houd.

“Zeg Floor, doe jij het ook wel eens… anders?”

“Met iemand anders?” Ze snapt overduidelijk niet wat ik bedoel, ik ben dan ook nogal vaag.

“Nee, ik bedoel…”

“Shit Bente, zo gek kan het niet wezen, spuug het eruit.”

“Ja, je weet wel, vanachteren, zo.”

“Op zijn hondjes, ja tuurlijk. Lekker zo’n ding tot tegen je baarmoederhals. Het is even wennen maar daarna is het hemels…”

“Neen, Floor zo bedoel ik het ook niet helemaal.”

“O! Je bedoelt of ik wel eens in mijn kont geneukt word!” roept ze keihard.

“Sst, straks hoort iemand je.”

“Moet je maar niet zo preuts doen, Bente. En het antwoord op je vraag is ja, soms. Nieuwsgierig?” Ik blijf stil. Floor denkt even na voor ze antwoord.

“Op zich is het best fijn, behalve als de man in kwestie echt goed bedeeld is zeg maar. Maar als je te hard van stapel loopt, zoals ik de eerste keer is het sowieso geen pretje.”

“Vertel.”

“Nou ik dacht dus dat je met wat spuug wel even zo’n stuk mannenvlees van bijna 20 cm naar binnen kon laten duwen. Als ik eraan terugdenk doet het nog pijn. Glijdmiddel is sowieso onmisbaar maar ik zou als ik jou was beginnen met een vinger of een klein speeltje. En goed ontspannen zijn is ook altijd fijn. Laat je een man daar naar binnen doe dan de eerste keer lepeltje-lepeltje en niet zoals in een pornofilm meteen jij bovenop en anaal missionaris, zo werkt het echt niet en haal je de enorme fun en het vele genot wat het met zich mee kan brengen ervan af. Als je wil kan ik wel een beetje met je oefenen.”

Bij haar laatste opmerking staat haar gezicht schalks.

“Het is niet zozeer dat ik het wil maar die vervelende kerel van vannacht begon erover. Dat ik bij hem op schoot zodat iemand anders me anaal kon nemen.” Dat ik nog nooit een pornofilm heb gezien vertel ik Floor maar even niet.

“Langs twee kanten naar binnen vergt nog wel wat oefening. Ik weet het goed gemaakt, jij krijgt van mij een lief klein anaalplugje, dan kan je eens kijken wat je ervan vindt.”

“Ik vind in ieder geval dat we het er lang genoeg over gehad hebben.” En tot mijn geluk komen we bij het winkelcentrum aan waar we onze fietsen op slot zetten en ons tussen de massa shoppers mengen. Na een uur of wat moeten we beiden naar de wc. Er is er maar eentje in de lunchroom waar we zitten dus we gaan om beurten. Floor giechelt wel wat als ik geweest ben maar eigenlijk zoek ik er niks achter. Dan is het zover. We stappen een lingeriezaak binnen. Floor duwt me direct de paskamer in en gebiedt me om me alvast uit te kleden tot op mijn ondergoed. Zij zal wel wat uitzoeken voor me want ik heb geen smaak zegt ze. Het ene string en bh setje na het andere komt de paskamer binnen en eigenlijk vind ik ze allemaal even mooi maar heb nog moeite met het dragen van zulk sexy en klein ondergoed. Gaat toch een beetje tegen mijn opvoeding in. Als ik dan eindelijk drie setjes gekozen heb zoek in de paskamer alvast in mijn tas naar mijn portemonnee. Maar ik vind nog iets anders in mijn tas. Een paarse string waarvan ik zeker wist dat Floor die aanhad toen we weggingen. Het geile ding!

Als ze het zo wil kan ze het krijgen. Met een lief stemmetje vraag ik haar of ze me in de paskamer even wil helpen. Direct nadat ze achter het gordijn is duw ik haar tegen de muur en trek haar jurkje omhoog. En inderdaad heeft ze geen onderbroekje meer aan. Haar tegen de muur aanduwend vinger ik Floor klaar terwijl ik in haar oor fluister dat ik haar uitdaag om te kreunen in deze overvolle winkel. Maar dat doet ze niet. Ik voel haar samentrekken en zie haar op haar onderlip bijten als ze haar orgasme wil uitschreeuwen maar ze weet zich prima stil te houden. Zo zijn we op onze eigen manier allebei voldaan als we terug naar huis fietsen.

Daar krijgen we telefoon van Floors moeder, er is iets met haar vader en moeten direct terug naar huis. Halsoverkop pakken we al onze spullen in. Als ik met de laatste tas richting de voordeur loop, knal ik bijna tegen een grote bos bloemen op. Als ik zie welk gezicht daarachter vandaan komt maakt mijn hart een sprongetje.

Het is Mike!

Lidnaë

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *