Ik ga er voor

()

Mijn vriendje en ik proberen al een ruim jaar om zwanger te worden. Ondanks dat we bijna alles al hebben geprobeerd wil het maar niet lukken. Ik heb al een paar keer voorgesteld om naar de dokter te gaan en ons te laten controleren maar daar wil mijn vriendje niks van weten en dat begint mij zo langzamerhand de keel uit te hangen dus zodoende ben ik zelf naar de dokter gegaan. Daar zijn wat testjes uitgevoerd en nu weet ik dat het probleem voor 99% zeker bij mijn vriendje ligt. Omdat hij er niets van weten wil en wel heel graag een kindje wil, heb ik onlangs besloten iets heel erg fout te doen, maar het is voor de goede zaak, nietwaar?

Ik ben afgelopen vrijdag toen mijn vriendje was stappen met wat vrienden naar een club voor mannen geweest. Althans, vrouwen zijn er ook welkom maar het merendeel van de gasten daar is mannelijk. Ik ging naar binnen en had er al veel over gelezen op het internet dus ik wist wel een beetje wat ik daar kon verwachten.

Om 11 uur in de avond ging de dresscode in en toen heb ik me in mijn geilste lingerie gestoken en ben ik naar de zolder gegaan waar een grote matras is waar wel 50 personen op kunnen liggen. Nog voor ik er goed en wel was kwamen er al twee jongens naar me toe die vroegen of ik zin had in een verzetje. Ik zei er niet vies van te zijn en voor ik het wist lag ik op de matras met een lul in mijn mondje en een andere lul die zijn best deed mijn kutje te openen. Veel had hij daar gelukkig niet voor nodig en al snel voelde ik zijn pik tot volle grootte groeien zodat hij me lekker diep kon neuken. De andere jongen liet zich lekker door me pijpen en telkens als ik voelde dat hij bijna ging komen stopte ik even zodat hij zijn spuitfeestje zou bewaren voor later. De jongen die me neukte kwam ondertussen klaar tussen mijn geile kutje en spoot zijn condoom vol.

Ik pakte het rubbertje van zijn eikel af en keerde deze binnenstebuiten over mijn geile snee. Het sperma uit het condoom droop over mijn spleetje en ik vingerde het er lekker diep in. De jongen die me net geneukt had zei.

“Zo dan had ik je ook wel zonder mogen neuken”, en ik knikte. Meteen duwde hij zijn nog niet helemaal slappe lul in mijn kut en smeerde het sperma er dieper in. De andere jongen die ik nog steeds aan het pijpen was trok zijn lul uit mijn mond en zei.

“Mag ik ook in je kut spuiten”? Ik knikte wederom.

“Spuit het maar lekker diep in me en probeer me door te neuken tot ik ook klaar kom” zei ik terug.

De jongen stak zijn lul in mijn openstaande kutje en begon te stoten. Zijn maat, die al zijn zaad in me had gespoten, kwam bij mijn hoofd staan en duwde zijn slappe pik in mijn mond. Ik zoog er op en voelde de lul zowaar weer groeien terwijl mijn kut voor de tweede keer een lul liet exploderen. Het zaad gulpte uit mijn kutje zoveel was er inmiddels in gespoten en even later trok de jongen zich terug. Hij hield zijn lul bij die van zijn maat zodat ik ook zijn pik kon afzuigen om hem zo lekker schoon te likken.

De slappe lul zo naast die stijve lul in mijn mond was wel een grappig gevoel maar het duurde gelukkig niet lang voor ze allebei weer stijf waren en ik vroeg de heren om een sandwich.

De jongen met de kleinste lul liet ik mijn kont neuken al moet ik zeggen dat deze pik niet veel kleiner was dan de andere die lekker mijn kutje onderhanden nam. De jongens leken er wel ervaring in te hebben want ze neukten me zonder ook maar een keer hun lul uit me te trekken naar verschillende hoogtepunten toe voordat ze zelf nog een keer begonnen te spuiten. De een spoot me nogmaals in mijn kut terwijl de ander mijn darmen vulde met zijn geile witte goedje.

Daarna stonden we op en liepen richting de douches. Ik wilde net de zolder verlaten toen een andere jongen aan me vroeg of ik nog een beurt kon gebruiken. Ik bedacht me geen moment en zei de twee andere jongens gedag die zonder mij verder liepen. Ik ging op de nieuwe vent zitten en liet mijn kut over zijn lul zakken. Hij kreunde even en zei toen. “Moet er geen condoom om”? Ik begon te rijden zonder hem antwoord te geven. Hij begreep me onmiddellijk en spoot niet veel later zijn zak leeg in mijn kut.

Terwijl ik nog zo op hem lag kwamen er alweer twee jongens een kijkje nemen in deze kamer en ook deze zagen er lekker genoeg uit om een ritje mee te proberen. De een was wat bang uitgevallen en wilde me absoluut niet zonder condoom neuken. Hem heb ik daarom maar gepijpt terwijl zijn vriend met veel wilde bewegingen mijn kut onderhanden nam. Hij wist me drie keer te laten klaarkomen voor hij zijn sappen in mijn kut spoot en bijna gelijker tijd werd ook mijn gezicht volledig onder gespoten omdat de andere jongen zijn lul uit mijn mond trok en begon te spuiten.

Ik zat helemaal onder en het zaad droop werkelijk uit mijn kutje en over mijn wangen. Ik stond op en liet de jongens alleen achter. Ik liep de trap af richting de douches en besloot me even te wassen. Daar stonden nog drie mannen zich ook te wassen en van het een kwam het ander. Niet veel later stond ik onder de douche met een paal in mijn kut en twee in mijn mond drie mannen af te werken. Wederom liet ik ze niet in mijn mond spuiten maar wel in mijn kutje en dat vonden de mannen super.

Toen ze alle drie waren klaargekomen stond de eerste alweer met een stijve pik en die vroeg me of hij ook mijn kont mocht neuken, hij had immers gezien dat ook daar wat sperma uit was gekomen. Ik stond het toe en kreeg ondertussen de andere mannen weer in kut en mond. Zo lag ik met drie gaten gevuld onder de douche waar andere mensen gewoon om ons heen liepen om zich te wassen. De mannen hadden ondanks dat ze al een keer hadden gespoten toch niet veel tijd nodig en spoten me al snel nog een keer helemaal vol waarna we ons echt gewassen hebben.

Daarna besloot ik dat het wel genoeg was geweest voor vandaag en trok ik mijn kleren weer aan. Ik ging naar buiten en werd nog voor ik bij mijn auto was aangesproken door een groepje mannen.

“Wat we binnen hebben gedaan was lekker, maar wat gehaast. We kunnen het nog eens over doen,” zei hij me. Ik keek hem aan en vroeg met hoeveel ze waren. Het bleek een groep vrienden van acht mannen te zijn. Sommige van hen had ik binnen al gezien of zelfs geneukt, anderen had ik nog niet eerder gezien.

“Waar” vroeg ik. “Als je kinky bent gewoon op de parkeerplaats, anders ergens in een hotel”, zei hij terug. Ik was nog zo geil als maar kon en stemde in met het eerste voorstel. Mijn korte rokje werd opgetild en mijn slip stuk getrokken.

Daarna ging ik voorover op de motorkap van een wildvreemde auto. Ik werd ruw geneukt door de eerste man. Hij spoot me al snel mijn kut vol en liet me gewoon liggen voor de volgende. Zo kwamen ze alle acht in me klaar en daarna zakte ik door mijn knieën en gebaarde ik op mijn mond.

“Trek jullie allemaal nog een keer af en spuit me over mijn gezicht en mond,” smeekte ik de mannen. Ze deden wat ik vroeg en een werkelijke spermadouche was het eind resultaat. De kleren die ik aan had dropen van het zaad net als mijn gezicht en haren. De mannen vonden het geweldig en speelden met mijn tieten die ze niet konden zien maar des te duidelijker voelen door de natte stof. Er kwamen nog twee bekenden van de mannen uit de club stappen en die werden er ook nog bij geroepen. Zodoende kreeg ik nog een sandwich in kut en kont voordat ik in mijn auto kon stappen en naar huis kon rijden.

Eenmaal thuis was mijn vriendje er nog niet. Ik ben snel onder de douche gegaan en heb mijn kleren in de wasmachine gegooid. Mijn vriendje kwam thuis terwijl ik stond te douchen en wilde me ook nog een keer neuken, niet wetende dat ik al helemaal was uitgewoond die avond. Daarna gingen we naar bed en nu hoop ik zwanger te zijn. Zo niet, dan moet ik het allemaal nog maar eens over doen net zo lang tot ik wel zwanger ben.

Esmeralda

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *