George op Vlieland

()

Een tijdje terug kwam ik op zolder een doos met foto`s tegen. Onder de foto’s waren een aantal leuke plaatjes van mijn vakantie op Vlieland. Het was alsof alles me weer voor de geest kwam, die week samen met mijn vriend Albert en zijn goede vriend Erwin. Drie homo’s in één huisje, dat moest bijzonder worden! En dat werd het ook, want we hebben heel wat seks gehad. Ik met Albert, ik met Erwin, Erwin en Albert enzovoort.

Erwin was toen een jaar of vijftig en was overtuigd naturist. We hadden het huisje op Vlieland via hem geregeld. Een pracht van een huis, mooi beschut en dus ideaal om heerlijk naakt te zijn. Ik kon het nog goed voor de geest halen hoe vaak we heerlijke seks hebben gehad daar in de natuur. Het maakte me nieuwsgierig hoe het nu met Erwin zou zijn en via-via wist ik het telefoonnummer van hem te achterhalen en ik belde hem op. Na een leuk gesprek maakten we een afspraak en zou ik een aantal dagen naar hem toe gaan. Terug naar dat leuke huisje op het eiland, terug naar de plek waar je vrijuit naakt kon zijn!

Zo stond ik een paar dagen later op de veerboot naar Vlieland. De wetenschap om Erwin weer te zien deed mijn hart sneller slaan en toen ik de boot afstapte stond hij me al op te wachten. We begroetten elkaar met een hele dikke kus en gingen op weg naar zijn huis. Bij het huis aangekomen waren de kleren gauw uit en zag ik dat Erwin geen steek was veranderd. Hij had nog steeds de mooie bruine kleur van het vele zonnen, het grijze haar, mooie ronde billen en onder een afdak aan de voorkant zijn prachtige onbesneden penis van zo`n negentien centimeter en zeker vijf centimeter dik.

… Bij het huis aangekomen waren de kleren gauw uit …

Erwin kwam naast me staan en samen keken we naar de duinen en de zee. Opeens sloeg hij een arm om me heen, en ik voelde de kriebels die ik nu niet mocht voelen. Het mocht niet… kon niet…. Maar we keken elkaar aan en voor we wat konden zeggen vonden onze lippen elkaar en wikkelden onze tongen zich in allerlei bochten. Erwin maakte zich los en verontschuldigde zich voor wat er was gebeurd. Maar zijn tepels en stijve penis stonden net als bij mij hard en stijf. Ik gaf aan dat het niet erg was. Ik ging achter hem staan, sloeg mijn armen om hem heen en vertelde dat ik hetzelfde voelde als hij. We draaiden ons weer om, keken elkaar aan en terwijl we heftig zoenden voelde ik zijn handen mijn billen vastpakken en daar gingen vier vingers naar binnen.

…en terwijl we heftig zoenden voelde ik zijn handen mijn billen vastpakken …

Ik kreunde van genot en zette mijn benen wat wijder zodat hij meer ruimte had. Greep de vensterbank vast en leunde met mijn hoofd tegen het grote raam. Ik voelde hoe Erwin met rustige maar heerlijke stoten in me kwam. Hij hield mijn billen lekker stevig vast en begon heerlijk rustig heen en weer te bewegen. Bij elke voorwaartse stoot kneep ik met mijn sluitspier en dit had het gewenste effect op Erwin. Terwijl zijn ademhaling versnelde, voelde ik zijn penis dikker en dikker worden en met een diepe oerkreet spoot hij zijn zaad diep in me.

Hij trok zich lekker tegen me aan en ineens voelde ik zijn penis langzaam uit mijn sterretje glijden en liep het zaad daarna langs mijn benen naar beneden. Hij kuste me heerlijk in mijn nek en zijn handen waren nu met mijn tepels bezig, die combinatie maakt me zo geil dat ik me omdraaide en me heerlijk klaar liet pijpen door Erwin.

De volgende ochtend bij het ontwaken lag Erwin nog lekker te slapen. Ik besloot koffie te zetten en een ontbijtje te maken. Wachtend op de koffiepot keek ik naar buiten en genoot van de heerlijke ochtendzon. Ik voelde hoe Erwin zijn handen om mijn billen vouwde en lekker tegen me aan kwam staan en hij begroette me met een heerlijke kus in mijn nek. Ruim een kwartier stonden we zo samen. Terwijl de meeuwen ruzie maakten om een stukje brood genoten Erwin en ik van elkaar en het prachtige uitzicht.

“Zullen we gaan zwemmen?” Vroeg hij. En natuurlijk trokken we snel onze kleding uit en renden naar de zee. Het koude zeewater leek weinig effect te hebben op onze lullen. Na een zodanig lange tijd zonder elkaar verlang je zoveel naar meer dat ook deze ochtend seks niet uit kon blijven. Erwin pakte me van achteren beet en tilde me in het water op. Hij was sterk en met een lange haal gooide hij mij naar de rand van het strand. Ik viel en hij dook boven op me. Zijn stijve lul drukte tegen mijn lichaam aan.

Erwin pakte mijn hoofd vast en begon met te kussen. Heftig tongend rolde we door het water het strand op. Daar nam hij opnieuw mijn hoofd in zijn handen en hij drukte het zachtjes naar beneden. Onderweg kuste ik zijn heerlijke lichaam en toen ik bij zijn harde lul gekomen was nam ik deze stevig vast. Ik trok hem af terwijl ik met mijn tong over zijn eikel likte. Het gekreun van net boven mij bevestigde zijn genot. Toen nam ik de hard geworden eikel in mijn mond en begon er zachtjes op te zuigen. Mijn handen streelden ondertussen zijn ballen.

Ik voelde hoe hij zachtjes met zijn lichaam naar voren en achter ging en nam zijn lul nog strakker in mijn mond. Steeds sneller ging hij met zijn lichaam heen en weer en zijn lul ging dieper en dieper in zijn mond. Sneller en sneller, harder en harder… Met een kreun en een zucht vanuit zijn mond was de mijne vol gelopen met heerlijk warm zaad! Samen vielen we op het strand neer, genietend van elkaar en van de opkomende zon op Vlieland.

Later op de dag namen we afscheid, maar het zou niet voor lang zijn. Dit avontuur snakte naar meer! De rit terug op de boot zou zeker geen enkeltje zijn!

George

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *