Scheepsrecht

()

Ik ben op zolder om daar een beetje schoon te maken. Het is hier erg warm, ik heb niet veel meer aan alleen een klein slipje de rest heb ik uit gedaan. Ik zit op mijn knieën op de grond en met mijn kont naar de deur. Ineens voel ik een hand op mijn billen en merk dat mijn slipje opzij wordt getrokken. “Ik ga je verkrachten hier op de zolder, je hebt ook zo’n lekker kontje daar moet mijn lul gewoon in. Ik voel die grote eikel van jou tegen mijn sterretje aan drukken. Ik ontspan mij en gelijk schiet die paal van jou voor de helft mijn kontje in. Even stop je om niet te snel je zaad te spuiten. Ik masseer je paal met mijn spieren: “O! Ja! Oh… Ja! Dat is lekker, ga door. Je kontje is veel te lekker ik houd het nooit erg lang uit als ik er in zit.” Je drukt je paal nu helemaal naar binnen. Ik pak mij aan het tapijt vast en druk mijn gezicht ook in het tapijt. Je begint mij te neuken met lange harde stoten: Ja! Ik verkracht je, o! Dit is lekker ik ga je darmen vol spuiten ja! Dit is zo goddelijk.” Ik knijp met mijn bilspieren strak om je paal en hij begint te trillen en wordt nog iets dikker. “Ik kom, ho ja! Hier is mijn zaad!” Met grote halen spuit je al je zaad mijn kontje in. “O, dat was lekker.” Ik voel je paal mijn kontje uit glijden, je doet mijn slip weer op zijn plaats en je loopt weg. Mijn lul staat hard tegen mijn buik, hij doet gewoon zeer zo opgewonden ben ik.

Ik sta op en trek langs de zijkant van het slipje mijn paal naar buiten en neem hem in mijn hand. Zacht trek ik er aan. Het genot schiet gelijk met sprongen omhoog. Het zaad voel ik langzaam uit mijn kontje in mijn slip lopen. Ik stop even met trekken en druk met zachte drang al het zaad mijn kontje uit. Ik trek mijn slip uit en druk hem in mijn gezicht en lik al het zaad rustig eruit. Mijn hand heb ik weer rond mijn paal geslagen en trek hem nu met snelle halen af. Het zaad komt met snelle stappen naar boven: mm… o… ja, ik ga komen. Ik sta tegen de tafel aan en ineens schiet mijn zaad met krachtige stralen naar buiten. “O! Mm… lekker.” Als ik wat tot rust kom kijk ik waar mijn zaad allemaal is neergekomen, ik buk mij en ik lik de hele tafel schoon: “mm… ik smaak nog steeds heel goed.”

Ik ga weer verder met schoonmaken. Mijn genot is wel even gezakt maar, mijn paal blijft hard tegen mijn buik aan staan. Ik heb de slip niet meer aangetrokken en loop nu met mijn stijve paal over de zolder. Ik hoor je weer aan komen lopen. Ik doe een stap naar de trap en als je boven komt, heb je gelijk mijn paal in je mond. Je laat je tong langs mijn paal glijden en pakt mijn ballen beet, je knijpt er even hard in. “Mm… dat is lekker.” Je steekt een vinger in mijn kontje en neukt mij langzaam. Als ik naar onder kijk zie ik dat jouw paal ook weer hard staat. Je komt omhoog en drukt je lippen op die van mij. Je tong komt mijn mond in en onze tongen strelen elkaar een beetje ruw. Mijn hand heb ik om je paal heen geslagen en trek je met korte halen rustig af. Je staat te bibberen op je benen: “Ho lekker, ho… ja! Ga door mm.”
Ik verhoog het tempo een beetje en voel dat je paal langzaam harder wordt. Ik kijk je aan en zie in je ogen dat je gaat klaarkomen. Je pakt mij bij mijn schouders beet, drukt mij naar onder en drukt gelijk die zalige paal in mijn mond. Als ik mijn tong langs je eikel laat gaan voel ik je zaad mijn keel in schieten. “Oh ja ik kom! Je maakt mij zo geil mm… zalig.” In een paar krachtige stralen laat je het zaad uit je ballen mijn mond in lopen. “Oh wat smaak jij ook zalig mm…”

Je grijpt ruw mijn paal beet en trekt mij achter je aan de zolder op. Daar gooi je mij op bed en je drukt mijn achterlijf omhoog. Ik lig nu met mijn billen in de lucht en mijn voeten staan naast mijn hoofd. Je pakt een grote dildo en drukt die gelijk mijn kont in: “ho… ga door ja! Dit is lekker mm.” Je begint mij te neuken met die dildo en trek met snelle halen mijn paal af. “Oh! Ik ga komen! Ja mm… ik kom…” Je richt mijn paal op mijn gezicht en als ik begin te spuiten belanden de vlokken op mijn lippen en in mijn open mond mm… heerlijk is dat. Ik slik het snel in en als het laatste eruit is laat je mij los en likt de rest van het zaad van mijn gezicht af. De dildo zit nog steeds strak in mijn kontje. Je zucht en staat op en loopt weer naar beneden. Ik blijf even liggen en sta dan ook op.

De dildo blijf in mijn gaatje zitten, ik knijp mijn billen strak tegen elkaar zo kan hij er niet uit glijden. Beneden stap ik even onder de douche en fris mezelf op. Dan haal ik de dildo ook uit mijn kontje. Ik neem hem in mijn mond en lik alles ervan af, mm… zalig om jezelf te proeven. Ik loop de badkamer uit en kom op de overloop gelijk jou weer tegen: “wat ben je wezen doen?”
“Ik heb mezelf even een beetje opgefrist.”
“Goed zo jongen, ik ben alweer geil ik wil je nog een keer neuken en wel nu gelijk mm…”

Ik voel je paal tegen mijn been aantikken, ik leg mijn hand er om heen en begin je zachtjes af te trekken: “mm… dat is lekker, ja maak mij maar helemaal gek met die zalige vingers van je oh, ja.” Je paal staat nu weer hard overeind. Ik trek het vel terug en streel met mijn duim over je eikel. Er komt wat vocht uit en dat strijk ik er overheen uit. Je drukt je mond op die van mij en ruw komt je tong tussen mijn lippen door. Je pakt mij aan mijn haren beet en trekt mijn hoofd achterover. Je laat mij los en duwt mij ruw de slaapkamer in. Ik val de slaapkamer in en je pakt mij weer ruw op. Ik word over het bed heen gelegd en gelijk duw je mijn benen uit elkaar en zonder dat je het even rustig doet druk je die grote paal in een keer mijn kontje in. “Auw,” roep ik uit. “Niet zeuren teef, je kunt hem gemakkelijk hebben. Als ik jou wil verkrachten dan doe ik dat ook gewoon.”

Je begint mij met lange halen te neuken. Het wordt steeds lekkerder. “Oh… ja… jongen ho lekker” grom je boven mij. Je geeft mij een harde klap op mijn billen. Ik knijp gelijk mijn billen strak tegen elkaar aan waardoor jij helemaal begint te steunen: “Ho… lekker strak mm… ga door met die hoerenkont van je. Melk mij leeg!” Ik krijg weer een klap, je pak mij aan mijn haren beet, trekt mijn hoofd omhoog en je draait hem ook zo dat je lippen op die van mij komen. Je tong gaat net zo ruw als je lul mijn mond in en Ik word er heel erg geil van. Mijn lul staat ook weer hard tegen mijn buik aan. Je grijpt onder mij langs mijn lul beet: “zie je wel dat je er van geniet slet dat je bent.” Hard trek je mijn lul af: “oh… ja… trek mij af… mm… ik ga komen! Wat is dit lekker, oh lieverd ik hou van je, gebruik mij. Doe met mij wat je wilt, mm… Ik kom!” Ik spuit mijn zaad met grote vlokken op het bed. Gelijk hoor ik: “ja slet ik kom ook. Ho… hier is mijn zaad mm… geniet er van.” Ik voel je zaad voor de derde keer bij mij naar binnen gespoten worden.

Als je weer tot rust bent gekomen trek je die paal van je uit mijn kont en loopt zonder iets te zeggen of te doen weg. Ik blijf even liggen en ga daarna weer naar de badkamer om mezelf weer op te frissen. Ik weet dat het zeker niet de laatste keer is deze dag. Jij kunt zo vaak en zoveel keer als dat je zelf, maar wilt en dat is soms heel lekker mm…

Ronald

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *