Het Bankje

()

Het was druk op het terras, er zaten veel mensen om me heen. Ik bestelde een pilsje bij de jongen die bediende, en het duurde niet lang of ik had een lekker blondje voor mijn neus. Ik genoot van de warmte van de laagstaande zon en van het koude bier. Aan het tafeltje vlak bij me ondertussen een jonge vrouw komen zitten van begin twintig. Ze had een mooi, slank figuur en glanzend zwart haar. Ze zette even haar zonnebril af om hem schoon te maken, waardoor ik haar mooie bruine ogen goed kon zien. Terwijl ze haar bril weer opzette, keek ze me even recht aan. Ik bekeek haar van top tot teen. Ze had een dunne lichte zomer rok aan, en daarboven een licht bloesje. Door de dunne stof was haar minuscule bh zichtbaar. Ze had niet heel grote, maar toch mooi stevige tieten. Het paste perfect bij haar verdere figuur. Onder haar rok zag ik een deel van haar blote benen. Ze bestelde wat fris en nestelde zich in het warme zonnetje.

Ik bleef naar haar kijken en ze had het wel door. Het kon haar niets schelen, en volgens mij vond ze het zelfs wel leuk! Af en toe keek ze, een beetje uitdagend, over de rand van haar zonnebril in mijn richting. Ik keek dan vooral niet de andere kant op, maar bekeek haar dan juist nog nadrukkelijker. Ze ging iets verzitten, waardoor we recht tegenover elkaar kwamen te zitten. Ze stroopte haar rok iets verder omhoog en liet me een groter deel van haar benen zien. Ik bedacht me geen moment, maar accepteerde de ‘uitnodiging’. Ik stond op en liep naar haar tafeltje.
“Zal ik dan maar bij je komen zitten?”, vroeg ik brutaal.

“Waarom niet!”, zei het donkerharige meisje. “Ik ben Peter, en jij?”, vroeg ik vervolgens “Ik heet Lucia”, zei ze lachend, terwijl ze haar hand uitstak. Ik pakte haar hand en kneep er vriendelijk in. Ondertussen keek ik haar diep in de ogen. Ik probeerde in te schatten wat haar werkelijke plan was. Mijn plan was duidelijk…. Ik ging naast haar zitten en begon een praatje over van alles en nog wat. Het werd best gezellig, en Lucia praatte vrolijk met me mee. Ondertussen zaten we elkaar te bekijken, en was er iets aan het broeien. Ze steunde met haar voeten op de rand van mijn stoel en ze zat dus met haar benen omhoog. Ik kreeg daarbij een mooie blik onder haar rok. Ze zag me kijken, en deed haar benen nog een beetje uit elkaar. Ik keek zo tegen haar roze spleetje aan! Ik vond dit een heerlijk heet spelletje, zo midden in de stad met veel mensen om ons heen. Ik speelde lekker mee, en bleef kijken naar wat ze me nog meer wilde laten zien. Op mijn beurt ging ik meer wijdbeens zitten en liet haar mijn duidelijk gegroeide pik door mijn broek heen zien. Ik pakte door de stof heen mijn lul vast en maakte trekkende bewegingen. Dit vond Lucia wel lekker volgens mij, want ze keek eerst naar wat ik deed en dan keek ze me strak aan.

Met haar hand ging ze nu in haar kruis en wreef door de stof heen over haar blote spleetje. Ze sloot nu haar ogen even en trok een verheerlijkt gezicht. Het terras was te druk en het zou erg aanstootgevend zijn om daar verder te gaan, hoewel ik de neiging had om dit lekkere ding daar en op dat moment te pakken en alle hoeken van het terras te laten zien. We stonden op en liepen in de richting van het park in de buurt. Daar waren ook wel veel mensen, maar net iets meer ruimte voor geile dingen. We zochten een bankje op en gingen zitten. Ze sloeg haar armen om me heen en ik begon haar te zoenen. Ze beantwoordde me met open mond, en haar tong kronkelde lekker om de mijne. Met mijn hand ging ik nu onder haar rok. Ik had haar heerlijke kutje al een beetje gezien, maar voelen is altijd lekkerder. Met mijn vingers ging ik zachtjes door haar spleetje en voelde hoe nat ze al was. Dit was een lekker geil grietje! Ik duwde twee vingers bij haar naar binnen en begon haar te vingeren. Lucia begon te kreunen en keek me geil aan. Zij maakte op haar beurt mijn rits los en kwam met haar hand om mijn pik heen. Ze begon te trekken en ik voelde mijn pik kloppen. Rond mijn vingers voelde ik haar kutje strak worden van genot, en een straaltje vocht liep er langs. Ik drukte met mijn duim op haar harde klitje, en Lucia slaakte een klein kreetje. Ze kneep als antwoord hard in mijn pik en begon iets harder te trekken. Ik wilde haar blote kutje zien en ook ruiken, en ik trok haar rok nog verder omhoog. Lucia hielp me daarbij door iets op te wippen. Met haar blote kontje zat ze nu op het bankje, en ik keek tegen een wel heel mooi kutje aan. Ze was glad geschoren en op haar schaamheuveltje stond een mooi donker streepje haar. Ik ging op mijn hurken voor haar zitten om haar kut te kunnen likken. Het kon me helemaal niets schelen dat iedereen het zou kunnen zien. En Lucia ook niet, anders liet ze dit niet met zich doen. Seks in het openbaar is gewoon supergeil!

Ik rook haar heerlijke geurtje en likte door haar gleufje. Ik proefde haar sap, en duwde mijn tong ver naar binnen. Ik duwde weer twee vingers naar binnen en drukte in een keer diep door. Terwijl ik Lucia vingerde, zoog ik op haar klitje en likte over haar roze lipjes. Ik voelde haar kutje strak worden en ze begon klaar te komen. Ik ging heel snel in en uit, en bleef op haar klitje zuigen. Diep zuchtend kwam ze nu klaar en het vocht liep over mijn hand en op het bankje. Ik gaf haar geen moment rust, en knoopte mijn broek los. Ik liet hem een beetje zakken en gaf mijn dikke lul de ruimte. Op mijn knieën kwam ik voor haar en duwde mijn pik tegen haar kutje, en meteen gleed ik ver door naar binnen.
Lucia kreunde hard en keek me aan met haar mooie bruine ogen. Ik begon haar te neuken en ik voelde haar kutje warm om mijn pik. Heerlijk nat was ze, en ik gleed heel soepel in en uit. Achter Lucia was een man komen staan! Ik had hem niet opgemerkt, omdat ik te intensief bezig was Lucia en mezelf te verwennen. Hij had zijn wel heel dikke pik uit zijn broek hangen en maakte het gebaar naar Lucia dat ze hem in haar mond moest nemen.

“Ik ben René”, zei de man. “En ik wil graag meedoen. Ik heb een tijdje staan kijken en werd me toch geil!” Lucia bleek voor alles in, en aarzelde geen moment! Ze pakte zijn lul en nam de dikke eikel in haar mond. Ze keek hem heet aan en begon te zuigen. Rond mijn pik, diep in haar hete sneetje, voelde ik het krampen van genot. Dit maakte het geile donkere meisje nog eens een stuk heter! Ik bleef haar neuken in een stevig tempo, en René maakte neukbewegingen terwijl zijn pik diep in en uit de mond van Lucia ging. Ze had haar hand stevig rond zijn dikke lul en ze trok aan zijn pik terwijl ze hard zoog. Ze kreunde nu hard, met die dikke pik in haar mond! Ik neukte haar nog harder en haar heupen begonnen te schokken. Lucia kwam nu voor de tweede keer klaar, met een pik in haar natte kut en een dikke pik in haar mond.

Ze moest nu even adem halen en liet even de lul van René uit haar mond. Dit was een mooi moment om van plaats te wisselen. Ik wilde graag zien hoe Lucia genomen werd door deze onbekende. Ik haalde mijn pik uit haar krampende kutje en stond op. De man begreep het en wisselde met mij van plaats. Hij duwde in een keer zijn hele geval bij Lucia naar binnen en ze gilde het uit! Ze was nog gevoelig van haar tweede orgasme, en ik zag haar gezwollen lippen strak rond de pik van René en haar klitje hard en glimmend daar boven. Lucia nam mijn pik in haar mond en begon heerlijk te zuigen. Ze beet een beetje in mijn eikel en een rilling van genot ging door me heen. Stond ik hier met twee volledig vreemden te neuken in het park! Van achter werd ik beetgepakt door twee armen, die zich zacht om mijn nek sloegen. In mijn oor hoorde ik fluisteren: “Jullie zijn lekker bezig! Is er voor mij ook nog plaats?”

Ik haalde mijn pik uit de mond van Lucia en draaide me om. Ik zag een blonde vrouw van begin dertig staan, met alleen een dun zomerjurkje aan met een wel heel kort rokje. Lucia zag haar nu ook en uit haar geile blik maakte ik op dat deze vrouw ook mee kon doen. “Ik ben Karin”, zei ze, alsof dat ook maar iets uitmaakte. “Weten jullie wel dat iedereen het kan zien?” Natuurlijk wisten we dat wel dat was toch het spannende? Karin ging nu over Lucia heen zitten, met haar kutje ter hoogte van haar gezicht. Lucia stak haar tong uit en begon aan de kut van Karin te likken. Karin maakte schuivende bewegingen met haar spleetje over het gezicht van Lucia, en begon te zuchten. Ondertussen neukte René in een hoog tempo het kletsnatte kutje van Lucia. Ik ging achter het bankje staan, zodat Karin mij kon pijpen. Mijn beenharde lul stond recht overeind. Ze pakte mijn pik beet en boog zich naar voren. Terwijl ze zelf gelikt werd door Lucia nam ze mijn pik in haar mond en begon heerlijk te zuigen. Ze keek me met haar grote blauwe ogen aan en kreunde gesmoord. Ondertussen maakte ze neukbewegingen met haar heupen, tegen het gezicht van Lucia aan. Die genoot intussen van de dikke pik van René die in en uit haar kutje beukte. Het begon een leuke orgie te worden!

Ik keek vanaf mijn positie recht tegen het geschoren kutje van Karin aan. Ze was helemaal glad en haar klitje stond hard overeind. Ze reed er mee over de zachte lippen van Lucia. Met een hand trok ze haar jurkje verder omhoog zodat een van haar tieten zichtbaar werd. Met dezelfde hand begon ze haar borst te masseren en kneep ze af en toe in haar tepel. Voor Karin was het een beetje een moeilijke positie en ze stapte van het bankje af. Ze kwam aan mijn kant staan en leunde met haar kontje tegen de leuning. Ze spreidde haar benen en keek me geil aan. Ik nam mijn pik in mijn hand en drukte mijn eikel tegen haar uitnodigende spleetje aan. Ik haalde mijn eikel van beneden naar boven door de natte gleuf van Karin, en zoende haar op haar mond. Ze zoog mijn tong naar binnen en kreunde. Ik duwde mijn pik verder naar binnen en begon dit heerlijke blonde ding te neuken. Lucia keek opzij naar wat er zich vlak naast haar hoofd afspeelt, en ze kon zien dat mijn pik in en uit de natte kut van Karin gleed. Met haar rechterhand kwam ze richting het kutje van Karin, en ze kon er net bij. Met twee vingertoppen begon Lucia over het klitje van Karin te wrijven. René neukte intussen onverminderd snel het kutje van Lucia. Karin kermde toen ze de vingers van Lucia over haar knopje voelde glijden. Ik verhoogde het neuktempo en drukte mijn pik steeds zo ver ik kon bij Karin naar binnen. Ik voelde de vingers van Lucia over mijn pik schuiven als ik in en uit ging. Voor Karin werd dit te veel en een eerste orgasme diende zich aan.

Rond mijn pik voelde ik de krampjes en het geluid van mijn pompende pik werd sompiger. Karin werd kletsnat, en hevig kreunend kwam ze klaar. Lucia zag dit van dichtbij gebeuren en ook voor haar werd het te veel. In alle hevigheid begon ook zij aan haar ondertussen derde orgasme, met de pik van René diep in haar natte, nauwe kutje. Gierend kwam ze klaar, en de toch al niet droge pik van René begon hard te glimmen van de grote hoeveelheid vocht die nu uit het kutje van Lucia stroomde. René haalde zijn machtige lul uit de natte gleuf van Lucia en kwam aan mijn kant staan. Hij draaide Karin om en trok haar kontje achteruit. Hij drukte zijn nog kletsnatte pik tegen het sterretje van Karin. Die keek achterom wat er gebeurde en gaf aan dat het goed was. Ze ging voorover staan en duwde haar kontje zo ver mogelijk achteruit. René duwde zijn eikel voorzichtig naar binnen, en Karin was ontspannen genoeg om hem te ontvangen. Heel langzaam drukte hij door, en zijn pik verdween helemaal in het kontje van Karin!

“Oh! Dat wil ik ook!”, riep Lucia. “Neuk me in mijn kontje, alsjeblieft!” Lucia stond op en ging aan haar kant van het bankje voorover staan met haar gezicht naar Karin toe. Ik kwam achter haar staan en greep haar bij haar heupen. Mijn pik stond hard naar voren, en ik maakte hem goed vochtig met mijn eigen speeksel. Ik drukte mijn eikel tegen haar bruine aars en duwde zachtjes door. “Ja, toe maar, helemaal!”, gilde Lucia. Ik drukte door tot ik niet meer verder kon. Toen haalde ik mijn pik weer langzaam terug en begon Lucia in haar kontje te neuken. Karin pakte Lucia bij haar gezicht en begon haar te zoenen. Lucia antwoordde direct en zoog de tong van Karin diep naar binnen. Met open mond draaiden de twee vrouwen de tongen om elkaar heen. Ik zag de lul van René in het kontje van Karin beuken, en mijn eigen pik gleed in en uit het erg strakke kontje van Lucia. Even haalde ik mijn pik uit haar kontje en duwde hem in haar kletsnatte maar strakke kutje. Ik duwde hard en diep door, haalde een paar keer flink in- en uit. Toen pakte ik mijn pik weer vast en drukte hem weer in het kontje van Lucia. Nu was mijn pik nog natter en soepel gleed hij in en uit.
Ik boog over Lucia heen en pakte haar klitje tussen mijn vingers. Lucia op haar beurt stak haar arm uit en kon net bij het spleetje van Karin. Met haar vingers begon ze het knopje te bewerken en Karin kermde luid. Ze kon het niet meer hebben en begon voor de tweede keer te komen. Met de pik van René in haar kont en de gladde vingers van Lucia over haar klitje trok het orgasme krampend door haar lichaam. Ze schokte met haar heupen en kon amper blijven staan. René hield haar overeind door haar bij haar heupen vast te houden. Karin’ s kontje werd zo strak van het krampen dat René het nu ook niet meer hield. Met een diepe brul kwam hij klaar en spoot zich leeg in het kontje van Karin. Deze voelde het warme zaad, waardoor haar eigen orgasme nog heftiger werd. Lucia op haar beurt zag wat er allemaal gebeurde vlak bij haar gezicht, en van zoveel genot kwam ook zij nu voor de vierde keer gillend klaar.

Ik voelde haar kleine anus om mijn pik heen erg strak worden. Ik boog iets verder voorover en duwde twee vingers in haar natte kut. Ook die voelde ik krampen. Ik drukte mijn pik zo ver mogelijk naar binnen en voelde het zaad stromen. Heel heftig kwam ik nu ook zelf klaar en spoot Lucia vol. Ik voelde dikke stralen door mijn pik gloeien toen ik me leeg spoot. Lucia boog haar hoofd naar voren en schudde met haar donkere haar. Diep zuchtend voelde ze de laatste krampen door haar buik trekken. Ook Karin hing nu voorover over de leuning van het bankje, met de nu kleiner wordende pik van René in haar kontje. René trok hem terug, en een golfje sperma kwam naar buiten. Ik trok ook mijn pik uit Lucia en moest even gaan zitten. Lucia kwam naast me zitten en gleed tegen me aan.
“Dat was fantastisch!”, zei ze. Karin schoof aan naast Lucia en zuchtte: “Geweldig, wat was dat lekker!” Ook René kwam nu zitten en zuchtte diep. Alle vier tegelijk keken we op, en we zagen dat er in een kring rond het bankje wel vijftien mensen waren komen staan!

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *