In Antwerpen neuken

()

Ik ben Dieter en woon samen met Lieve. Lieve wordt erg veel nagekeken door andere mannen, ze is slank en heeft lekker stevige borsten en een heerlijk strak kontje. Verder heeft ze lang kastanje roodbruin haar en sexy groene ogen. We zijn nu al zes jaar bij elkaar en hoewel we soms nog heerlijke hete seks hebben, is het allemaal toch wel iets minder spannend dan in het begin. Om die spanning een beetje terug te brengen besloot ik om een weekend naar Antwerpen te boeken en dit weekeinde goed voor te bereiden.
Vrijdagmiddag vertrokken we met de auto vanaf Utrecht naar Antwerpen. Om uur of zes kwamen we daar aan. Na het inchecken gingen we naar de hotelkamer en ik zag tot mijn geruststelling dat we een mooi klassiek bed met spijlen hadden. Maar voordat het avontuur zou beginnen, gingen we eerst nog even de stad in om nog een hapje te eten. Lieve had een kort rokje aangetrokken met een heel strak truitje. Haar heerlijke tietjes priemden lekker door de stof van haar truitje en het kostte mij dan ook moeite om van haar af te blijven. We zochten een restaurant uit met de uitstraling van een donker bruine kroeg en kregen een tafeltje in een stil hoekje. Bij het eten zaten we lekker aan de wijn zodat er al meteen een los sfeertje ontstond, vanaf de eerste minuut hing er gewoon seks in de lucht.
Met mijn voet begon ik langzaam tegen haar been aan te bewegen en ging ik steeds verder omhoog. Lieve probeerde zo normaal mogelijk te blijven kijken omdat er ook nog andere gasten in het restaurantje zaten, maar haar gezicht verraadde dat ze dit toch wel erg lekker vond. Ze zette haar voeten dan ook ietsjes uit elkaar zodat er nog wat meer ruimte ontstond tussen haar lekkere strakke bovenbenen. Langzaam ging mijn voet nog ietsjes verder omhoog en met mijn grote teen drukte ik nu een keer plagend tegen haar slipje aan. Lieve ’s gezicht begon een mooie rode gloed te vertonen en ze zei dat ze even naar de wc moest. Tot mijn verbazing nam ze haar handtasje mee, maar toen ze terug kwam, begreep ik de bedoeling. Ze zette haar tasje op de tafel zodat ik goed kon zien dat daar nu haar slipje in zat. Als de eerste de beste geile slet zat ze nu dus met een super kort rokje, zonder slipje, tegenover mij aan tafel.


Ik had al een stijve maar nu drukte mijn pik wel heel hard tegen mijn broek aan. Opnieuw ging ik met mijn voet op verkenning en ik voelde nu met mijn voet haar natte kutje. Met mijn tenen begon ik met haar te spelen en zoals gebruikelijk lukte het Lieve niet om geheel stilletjes te genieten. Niet dat ze het restaurant bij elkaar aan het kreunen was maar ik had toch het idee dat een stelletje aan een ander tafeltje ons begon door te krijgen. Toch ging ik door om haar lekkere kutje met mijn voet te strelen. Steeds ietsjes harder en iets sneller, het gezicht van Lieve begint van genot al iets te trekken en ik merk dat ze al heel dicht bij haar hoogtepunt kwam. Een mooi punt om te stoppen want het moest nog een lange hete avond worden.


Op de terugweg wind het mij verschrikkelijk op dat Lieve nu zonder slipje naast mij loopt en zo hier en daar, als even niemand ons kan zien, dan ga ik ook even met mijn hand onder haar rokje. Lieve zit zodoende al meer dan drie kwartier dicht tegen een hoogtepunt aan en we lopen dan ook steeds sneller richting hotel. In de hotelkamer aangekomen doe ik alle lampen uit en zet ik heel veel kaarsjes door de gehele kamer, zodat het er romantisch uitziet. Ik doe Lieve een blinddoek om en leg haar op bed, gewillig volgt ze mijn instructies, niet wetend wat zou gaan komen. Nu ze geblinddoekt op bed ligt, kan ik ongemerkt een paar handboeien uit mijn koffer pakken. Daarna pak ik haar armen en maak ze met de handboeien vast aan de spijlen van het bed. Tot de verrassing van Lieve zijn het nu niet van die nep Expo handboeien die je zelf gemakkelijk los kunt maken maar echte handboeien. Ze kan nu dus echt haar armen niet meer bewegen. Haar benen maak ik met een touw vast aan de achterkant van het bed zodat ze nu geblinddoekt en met gespreide benen en armen op het bed ligt. Machteloos, wachtend op wat zou gaan komen.


Mijn pik wordt steeds harder bij dit geile gezicht, haar lekkere strakke lichaam nu volledig onder mijn controle. Ik begin haar voeten te kussen, te strelen en tergend langzaam ga ik met mijn handen en hoofd verder omhoog. Lieve zal nu wel denken dat ik haar langzaam gek ga maken en dan het hoogtepunt heel lang zal uitstellen, totdat ze kronkelend zou smeken om haar orgasme. Dit spelletje hadden we namelijk al eens eerder gespeeld maar ze kan niet vermoeden dat ik iets heel anders van plan ben. Nog steeds ga ik langzaam steeds verder omhoog totdat ik vlak onder haar kutje zit, ik geef haar nu nog één plagend kusje op haar klitje. Daarna stap ik van het bed en loop ik richting de badkamer. In de badkamer aangekomen bel ik met de gigolo die ik een paar weken geleden al had besproken. Hij weet al precies wat de bedoeling is zodat ik hem alleen maar een seintje hoef te geven dat hij kan komen. Ik zet de hotelkamer op een heel klein kiertje en ik blijf Lieve geregeld zoenen en strelen zodat ze nog steeds denkt dat we ons gebruikelijke spelletje aan het spelen zijn. Ze kronkelt wel iets meer omdat ze ongeduldig wordt van de lange tussenpozen.


Niet veel later komt er een knappe vent van een jaar of dertig heel zachtjes de kamer binnen lopen, de gigolo die ik gereserveerd heb. Ik gebaar dat hij zijn mond moet houden en hij begint zich naast het bed zo stil mogelijk uit te kleden. Even moet ik slikken, Lieve daar helemaal naakt op bed en een vreemde kerel op de hotelkamer. Verder heb ik niets met haar doorgenomen zodat ik geen idee heb hoe ze straks zal reageren. Maar ik zet mij snel over deze gedachten heen. Ik neem hem in mij op, hij is iets langer en steviger gebouwd dan ikzelf en zijn pik is wat dunner maar langer. Hij heeft een knap gezicht met zwart stijl haar en is wel van het type waar Lieve op zou kunnen vallen. Ik wijs naar het hoofdeinde van het bed en hij herinnert zich de bedoeling. Zachtjes gaat hij naast Lieve zitten en drukt zijn pik tegen haar mond aan. Lieve denkt op dat moment nog steeds dat ik dat ben en ze begint met haar tong zijn pik af te tasten. Langzaam draait ze met haar tong rondjes om zijn pik en dan neemt ze hem zover mogelijk in haar mond. Ik kom bijna klaar bij dit gezicht. Mijn geile vriendinnetje die een andere vent aan het pijpen is. We hebben nog nooit met zoiets geëxperimenteerd dus ik ben heel benieuwd naar haar reactie zodra ze merkt dat ik het niet ben.


Dan zie ik haar opeens aarzelen, waarschijnlijk heeft ze door de vorm van zijn pik of door zijn lichaamsgeur door dat ik het niet ben. Ze stopt met pijpen en op dit moment ga ik meteen op bed liggen. Met mijn tong druk ik tegen haar goddelijk kaal geschoren kutje. Ik ga met mijn tong zo snel mogelijk over haar klitje en ondertussen steek ik nog een vinger in haar kutje. Dit doe ik steeds sneller en heftiger alsof mijn leven er vanaf hangt. Af en toe naar boven kijkend om te zien wat ze nu gaat doen. Lieve geeft zich blijkbaar over aan de situatie, ze kreunt diep en gaat gewoon door met deze vreemde man te pijpen. Nu word ik nog geiler, Lieve weet gewoon dat ze een ander ligt te pijpen, wat een geile slet is ze toch ook. Zacht kus ik nog een keer haar klitje en ik merk hoe ongelofelijk geil Lieve van deze situatie geworden is, ze heeft nog nooit zo’n nat kutje gehad. Met mijn vinger ga ik steeds sneller heen-en-weer in haar lekkere kutje en ondertussen geniet ik van het likken van haar klitje en het geile gezicht dat ze een ander aan het pijpen is. Maar ik stop telkens wanneer ze dicht bij een hoogtepunt komt, zodat ze nu al heel lang dicht tegen een hoogtepunt aanzit en steeds gevoeliger wordt.


Mijn gezicht zit helemaal onder haar geile sappen, heerlijk om Lieve zo te ruiken en te proeven. Zodra ik merk dat ze bijna klaar komt, besluit ik om mij ook naar het hoofd van het bed te verplaatsen. Het voelt een beetje raar om naakt zo dicht bij een andere man te komen, maar ik ga door en ik druk mijn pik nu ook tegen de mond van Lieve aan. Voor mij voelt het ook een beetje raar omdat mijn pik nu tegen zijn pik aankomt. Als Lieve het nog niet doorhad dan voelt ze nu in ieder geval twee pikken. Ze begint te glimlachen, ze heeft het dus door en ze neemt nu één voor één de pikken in haar mond. Haar armen zijn natuurlijk nog steeds geboeid en ze is nog steeds geblinddoekt zodat het soms moeilijk voor haar is om de juiste pik te vinden. Het maakt mij ongelofelijk geil om zo af en toe gepijpt te worden en dan weer van dichtbij te kijken hoe Lieve een andere vent aan het pijpen is. Om haar geile tongetje te zien bewegen over de pik van een andere man.
Haar tong blijft spelen met zijn stijve paal en daarna gaat ze met lange halen over zijn eikel heen haar keel in. Nu druk ik met mijn pik zijn paal aan de kant, de aanraking van mijn pik tegen de zijne windt mij stiekem toch wel een beetje op. Mijn pik ligt nu voor haar mond en zonder te aarzelen laat ze mijn pik zover mogelijk haar keeltje in glijden. Ik probeer het nog tegen te houden maar ik kan het niet lang houden en ik spuit mijn sperma met dikke klodders over haar gezicht heen. Lieve ligt daar nu met haar geile sperma gezichtje, die andere vent te pijpen. Van dit uitzicht word ik zo geil dat het niet lang duurt voordat ik weer opnieuw een stijve heb.


Nu ga ik op haar liggen en in één keer druk ik mijn pik volledig in haar strakke kutje. Daarna begin ik haar zo hard mogelijk te neuken, terwijl ze nog steeds die andere vent aan het pijpen is. In geen tijd is mijn pik weer op volle sterkte door dit geile gezicht. Lieve begint met haar lichaam steeds meer te trillen en ik voel haar kutje samentrekken. Nog nooit is ze klaar gekomen doordat ik haar aan het neuken ben, altijd heb ik daar mijn vingers en tong voor nodig gehad. Maar het idee dat ik haar aan het neuken ben en het idee dat ze een vreemde pik in haar mond heeft brengt haar absoluut naar hogere sferen en ze komt met diepe schokken klaar. Doordat de spieren van haar kutje zich nu hard aanspannen houd ik het ook niet langer en ik spuit alles wat ik nog in mij had, diep in haar kutje.

Ondertussen heeft de gigolo een condoom om zijn pik gedaan. Dit vind ik het juiste moment om de blinddoek van Lieve haar gezicht te halen. Daar ligt Lieve dan, nog steeds geboeid op bed, wachtend op wat er nu komen gaat. De gigolo gaat kalm maar wel zeer direct op haar liggen en duwt zijn lange pik in één keer in haar. Ik heb het niet meer van geilheid, nog geen meter van mij vandaan wordt mijn vriendinnetje nu door een ander geneukt. Ik zie zijn pik in en uit haar kutje gaan. Ik zie het genot op haar gezicht, ik hoor haar steeds harder kreunen. Ze kan alles zien, een vreemde knappe vent die haar aan het neuken is, terwijl haar vriendje het goed vindt. Sterker nog, ik sta mij aan de rand van het bed af te trekken omdat ik het ook niet meer houd, zo geil dat ik ben. Steeds sneller gaat hij in haar kutje heen en weer en dan spuit hij diep in haar kutje zijn condoom vol.


Dit is ook het moment dat ik het niet meer hou en ik spuit mijn sperma over de geile tietjes van Lieve heen. Daarna maak ik haar handen los zodat ze zichzelf naar haar tweede hoogtepunt kan gaan vingeren. Ondertussen reken ik de gigolo af voor het neuken van mijn vriendinnetje en hij verlaat de kamer. Ik spring op bed en help Lieve met mijn tong tijdens het vingeren, niet lang daarna komt ze klaar. Het was gewoonweg te geil en te bizar om erover te praten maar we geven elkaar nog wat kusjes en daarna vallen we heerlijk in slaap. Lieve denkt nu waarschijnlijk dat het avontuur voorbij is en op zaterdag maken we er een heerlijke relax dag in de sauna van. In het bubbelbad geilen we elkaar wel een beetje op maar echt extreem maken we het deze keer niet. Dat wil ik allemaal bewaren voor het avondprogramma.


Na een heerlijke maaltijd komen we terug in de hotelkamer en ik geef Lieve een plastic tas met wat kleding erin. Ze maakt de tas open en vindt een super kort spijkerrokje, zwarte netkousen met jarretels, zwarte laarzen met hoge hakken en een topje waarin je zonder veel moeite haar lekker borsten door de stof heen kunt zien. Normaal zou ze nooit in zo´n hoerige kleding over straat durven maar nu we in een ander land zijn verlegt ze gemakkelijk haar grenzen. Op mijn instructie durft ze het zelfs om onder haar mini rok geen slipje te dragen en ook om haar bh thuis te laten. Ik bestel een taxi naar een grote discotheek en we nemen op de achterbank van de taxi plaats. Lieve kruipt in de taxi tegen mij aan en ik sla een arm om haar heen. Even denk ik dat ze in een knuffel stemming is maar dan heb ik door waar het haar omgaat. Doordat ze naast mij is komen zitten, zit ze nu midden op de achterbank. Dat betekent ook dat de taxichauffeur haar nu kan zien in zijn binnenspiegel.


Dit vindt ze blijkbaar een geil idee en ze doet haar benen iets uit elkaar. Zoals ik al in mijn inleiding heb verteld ziet Lieve er erg lekker uit en de taxichauffeur zit dan ook meer in zijn binnenspiegel te kijken dan dat hij op de weg let. Lieve zit nu zo met haar benen dat hij wel moet kunnen zien dat ze geen slipje aanheeft. Dit idee windt mij vreselijk op, mijn vriendin die zich als een sletje gedraagt en onbeschaamd de taxichauffeur zit op te geilen. Ik doe mijn jas uit en leg die op haar schoot, niet dat ik de taxichauffeur het plezier van dit geile schouwspel niet gun, maar om Lieve stiekem te kunnen vingeren. Mijn vinger vindt gemakkelijk de weg naar haar klitje en ik zie haar gezicht vertrekken. Ze kan het nu echt niet maken om te kreunen en met de grootst mogelijke moeite houdt ze zich in. Nog voordat ze haar hoogtepunt bereikt stopt de taxi bij de discotheek en betaal ik de taxichauffeur.


In de discotheek zoeken we een plekje aan de bar en gaan we samen aan de wijn. We doen dit in een hoog tempo want voor de volgende opdracht zal Lieve toch wel een beetje aangeschoten moeten zijn. De discotheek loopt snel vol en na de nodige drankjes bewegen we ons naar de dansvloer. De DJ draait R&B muziek waar je lekker hitsig op kunt dansen. Met haar strakke kontje en veel te korte spijkerrokje geilt Lieve mij op door ritmisch met haar kontje tegen mij aan te rijen. Dan vraag ik haar om op het podium te gaan dansen en tot mijn verrassing doet ze dit zonder verder te vragen. Op het podium gaat ze compleet uit haar dak, ritmisch staat ze met haar kontje te draaien en andere seksuele bewegingen te maken. Door haar manier van dansen geeft ze mensen op de dansvloer soms de kans om onder haar rokje te kijken. Het valt mij op dat veel mannen dit dan ook niet kunnen laten en ik zie dat Lieve dit ook doorheeft. Maar dit remt haar absoluut niet af, ze gaat steeds heftiger en sensueler uit haar dak. We worden allebei ontzettend geil bij het idee dat er nu mannen in de zaal rondlopen die een stijve krijgen door naar Lieve te kijken. Dat ze het lustobject is geworden van een grote discotheek.


Ik ga ook het podium op en ga ritmisch tegen haar aan dansen om ons nog verder op te geilen. Op een rustiger nummer leg ik haar de tweede opdracht uit, ze moet een jongen uitkiezen uit deze discotheek en hem op de wc klaar pijpen. Ik verwacht dat ze tegen zou gaan stribbelen maar niets blijkt minder waar. Op het podium kijkt ze rond en dan valt haar blik op een groep jonge jongens van een jaar of achttien, waarschijnlijk nog groentjes op seksueel gebied. Ze zoekt oogcontact met één van de jongens en gaat nu extra verleidelijk in zijn richting dansen. Met haar lichaam gaat ze helemaal mee in de muziek en met haar ogen probeert ze hem nog verder op te winden. De jongen krijgt een knalrood gezicht en weet niet waar hij moet kijken. Dan geeft ze een knipoogje om te laten zien dat het geen probleem is dat hij kijkt, maar zijn gezicht wordt er alleen maar roder van. Ze danst met haar heerlijke lichaam steeds verleidelijker, trillend met haar hele lichaam gaat ze op-en-neer.


De jongen lijkt een beetje van de schrik bekomen en kan zijn blik niet van haar afhouden. In zijn broek begint zich duidelijke een stijve af te tekenen en dat is precies waar Lieve op uit is. Lieve heeft dit groentje duidelijk in haar zak en dat machtsgevoel geilt haar vreselijk op. Ze stapt van het podium af en loopt op de jongen af. Als kennismaking geeft ze hem drie zoenen op de wang maar wel erg langzaam en dicht bij zijn mond. Ze knoopt een kort gesprekje met hem aan en ondertussen geilt ze hem op door met haar handen over de binnenkant van zijn bovenbenen te gaan. Steeds verder omhoog richting van zijn kruis en soms plagend over zijn kruis, de jongen weet niet wat hem overkomt. Omdat ik nog steeds op het podium sta te dansen heb ik een schitterend uitzicht over haar flirtgedrag. Dan besluit ze om het er op te wagen, en ze brengt haar mond dicht bij zijn mond. De jongen hapt toe en ze beginnen te tongzoenen. Blijkbaar is hij nog echt een groentje want Lieve moet hem zelfs nog leren hoe hij beter kan tongzoenen.


Ik word er super geil van dat Lieve gewoon een beetje staat te spelen met deze jongen, ze is duidelijk een paar jaar ouder dan hij. Dan brengt ze haar hand richting zijn riem en zachtjes trekt ze hem mee richting de toiletten. De jongen loopt gewillig met Lieve mee en kijkt zo stoer mogelijk richting zijn vriendjes. Op het podium sta ik nog steeds lekker te dansen maar ik krijg een ontzettende stijve omdat ik weet wat er nu gaat gebeuren. Mijn lekker geile Lieve gaat die jongen op de toiletten afzuigen. In een weekeinde tijd is ze veranderd van een braaf meisje in een regelrechte slet.


Bij de toiletten aangekomen trekt Lieve de jongen de mannen- wc’s in, richting een dicht wc-hokje. Ze duwt de jongen op de wc, zodat hij op de bril zit, en trekt in één ruk zijn broek naar beneden. Op deze manier laat ze even voelen wie er de baas is. Dan gaat ze op haar knieën zitten en begint zijn dijbenen te kussen en te strelen. De jongen weet echt niet wat hij meemaakt en door zijn complete onervarenheid komt hij al tijdens het strelen klaar. Hij krijgt wederom een knalrood gezicht en begint zich onhandig te excuseren. Lieve snauwt hem af dat hij zijn mond moet houden en dat ze wel iets meer van hem verwacht dan dit gepruts. Ze trekt zijn volgespoten boxershort nu ook uit en stopt deze in haar tasje als een souvenirtje. Ze ziet nu voor het eerst zijn pik, of eigenlijk meer piekje. Hij is half stijf en nog super glad van het klaarkomen van daarnet. Ze blijft zijn dijbenen strelen en ondertussen begint ze zachtjes zijn ballen te likken. Binnen de kortste keren staat de pik van dit jongetje weer recht omhoog en nu zal hij het wel wat langer uithouden denkt Lieve. Ze gaat door met het strelen van zijn dijbenen maar gaat nu verder omhoog met haar handen. Ze begint nu met haar handen zijn ballen te strelen en gaat nu met haar tong plagend over zijn paal omhoog tot zijn eikel.


Bij zijn eikel aangekomen begint ze daar met haar tong cirkeltjes te draaien en ze gaat steeds met haar tong net over het randje van zijn eikel en dan weer terug. De jongen begint zachtjes te kreunen dat dit zoveel lekkerder is dan zichzelf aftrekken. Nu neemt Lieve plots zijn hele piemel in haar mond wat haar niet veel moeite kost. De jongen kreunt nu nog dieper van het genot dat Lieve hem bezorgt. Met lange halen begint ze hem te pijpen, de jongen begint wild haar haren te strelen omdat hij niet weet wat hij moet doen van genot. Dan pakt Lieve de boxershort terug uit haar tasje en de jongen begrijpt niet wat de bedoeling is. Ze haalt haar vinger door het sperma van de jongen en beweegt haar hand terug in de richting van de jongen. De jongen begrijpt nog steeds niet wat ze van plan is. Opnieuw neemt ze het kleine piekje van de jongen in haar mond en hij vergeet even alles om zich heen. Het is zo’n heerlijk gevoel om haar zachte lippen om zijn pik te voelen. Steeds sneller schuift ze haar lippen over zijn pik heen en weer.


Dan voelt de jongen ineens een vinger in zijn kontgaatje en begrijpt hij wat Lieve van plan is. Ze gooit alle remmen los en duwt haar vinger compleet in zijn kont. De jongen kreunt nu hard van de pijn maar ook van het genot omdat hij ook nog steeds gepijpt wordt. Het genot wint het al snel van de pijn en hij laat zich meevoeren in het tempo van Lieve. Steeds sneller en harder gaat ze met haar mond en vinger op-en-neer. De jongen begint steeds meer te trillen en komt zinderend klaar. Als een echte slet laat Lieve geen zaad ontsnappen en slikt ze alles door.
Zonder verder iets te zeggen staat ze op, stopt ze de boxershort weer in haar tas, trekt ze haar rokje recht en loopt het wc-hokje uit, de deur wagenwijd open latend. De jongen zit daar nog half naakt met zijn broek op de grond en krijgt meteen de nodige opmerkingen te verwerken van de andere mannen op de wc. Lieve wordt daardoor alleen maar nagekeken, niemand heeft het lef om een opmerking te maken.


Ik sta ondertussen nog steeds lekker te dansen op het podium, aan aandacht van andere meiden geen gebrek. Een meisje begint ritmisch tegen mij aan te dansen en even ben ik bang voor haar reactie, want ik heb een vreselijke stijve door de hele situatie met Lieve. Maar ze lijkt het zelfs lekker te vinden want ze begint steeds steviger op het ritme van de muziek tegen mij aan te dansen. Voorzichtig leg ik mijn handen op haar heupen en ook dit vindt ze goed, in één ritme dansen we nu strak tegen elkaar aan en het wind mij behoorlijk op. Dan zie ik Lieve richting podium lopen, ze kijkt ontzettend geil uit haar ogen. Ze stapt meteen op het podium en geeft mij een lange tongzoen. Meteen proef ik dat Lieve zich netjes aan de opdracht heeft gehouden want ik proef het sperma van haar slachtoffer. Ik spring van het podium af en trek Lieve met mij mee. We lopen in strak tempo naar buiten naar een stil plekje in de buurt van de discotheek. Lieve buigt daar iets naar voren zodat ik haar heerlijke billen onder het rokje vandaan zie komen. Alsof ze mij willen uitdagen om ze meteen beet te pakken en mijn pik in haar kutje te drukken. Ik besluit om mijn gevoelens te volgen en ik druk mijn pik in één stoot in haar kutje. Ondertussen leg ik ook mijn arm om haar heen zodat ik ondertussen haar klitje kan strelen.


Binnen de kortste keren komt Lieve klaar en ik ga haar nu nog wilder neuken. Nu is het mijn beurt om lekker klaar te komen, dit hoogtepunt volgt dan ook binnen enkele seconden. Ik spuit alles wat ik in mij heb in haar hete kutje. Ik doe mijn broek aan, ze trekt haar rokje omhoog en we pakken de eerste beste taxi terug naar het hotel. In de taxi laat Lieve nog wel een mooie spermavlek achter als een mooi aandenken voor Antwerpen aan ons weekendje weg. In het hotel wordt ze in haar hoerige kleding door vele mannen nagekeken, onder andere omdat er wat sperma over haar bovenbenen naar beneden is geglipt. Maar dat kan ons allemaal niks schelen, we hebben een heerlijk avontuur beleefd waar we alleen maar aan hoeven terug te denken om weer direct in een geile stemming te komen.


Dieter

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *