Het ene plezier

()

Hallo! Ik ben Dorien Vercammen (23) en ben studente geneeskunde in Amsterdam. Nou ja, ik ben klaar met de opleiding en loop nu coschappen in het VU-ziekenhuis. Dat houdt in dat je meeloopt in de praktijk, op de verschillende afdelingen die er in het ziekenhuis zijn. Het is een zware periode, waarbij je voortdurend beoordeeld wordt op hoe je functioneert en hoever je kennis gevorderd is. Uit deze spanning heb ik een heel drastische gebeurtenis meegemaakt. Het was mijn eerste coschap, chirurgie. Dat is ongeveer het zwaarste coschap wat er is, en er wordt enorm opgekeken tegen de chirurgen omdat zij heel veel weten en heel goed met hun handen zijn. Ik had op een gegeven moment avonddienst en moest assisteren bij een zware operatie in de operatiekamer. Samen met twee andere coassistenten moest ik drie chirurgen helpen bij de operatie. Ik was heel zenuwachtig en gespannen, omdat onder meer vanavond zwaar mee zou tellen in de uiteindelijke beoordeling. Ik stond er niet al te best voor, en vanavond bleek ik ook niet geconcentreerd genoeg.

Nadat de operatie om 1.30 u ‘s nachts zo goed als klaar was, mochten wij naar huis. Toen ik bijna bij mijn kleren-kastje was aangekomen, riep de oudste chirurg van de drie mij echter terug. Alle drie waren ze trouwens van middelbare leeftijd, een jaar of 40/45, de oudste was zelfs al grijs. Toen ik naar hem terug liep merkte ik dat hij naar mijn borsten zat te kijken, waarvan het begin nu goed zichtbaar was omdat ik van mijn witte operatie-jas al enige knoopjes had los gedaan. Daarbij had ik alleen nog maar onder deze artsen-jas mijn bh aan en mijn slipje dat door mijn zweten tijdens de operatie een beetje was gaan doorschijnen en zichtbaar was. Hij had een geile blik in zijn ogen zag ik. Op het moment dat ik voor hem stond, kwamen de andere twee chirurgen er ook bij.

“Je inzet en prestatie zijn nog onvoldoende Dorien, dus je moet vanavond een aanvullende opdracht doen.” Hij wendde zich weer tot de operatietafel en zei tegen mij dat ik de incisie moest hechten en op grond daarvan zou slagen of niet. Ik merkte dat ik heel zenuwachtig werd, het was nu alles of niets. Samen bogen wij ons over de patiënt om te beginnen met hechten. Op het moment dat ik over de patiënt gebogen stond, merkte ik dat ik langs achter werd bekeken door de andere twee chirurgen die achter mij stonden te kijken voor de beoordeling. Ik besteedde er verder geen aandacht aan om mij zo goed mogelijk te concentreren op deze taak. Ik was echter al vermoeid en maakte een paar foutjes, toen ik opeens een hand vanaf mijn blote enkel onder mijn lange witte artsen-jas naar boven voelde gaan. En nu voelde ik er nog een, aan mijn andere enkel. Ik ging zo goed als mogelijk verder met hechten, maar nu een hand bij de achterkant van mijn slipje was gekomen en langzaam en zacht over mijn geslachtsdeel wreef kon ik me niet meer concentreren. De andere chirurg zag mijn verbaasde gezicht maar fluisterde.

“Je wilt toch een goede beoordeling, of niet soms” en keek weer normaal naar de patiënt om mijn hechtwerk te beoordelen. Mijn gevoelens van woede moesten vechten met die voor een goede beoordeling. Woede omdat drie gefrustreerde oude chirurgen misbruik maakten van mij in deze situatie, maar ik moest hoe dan ook een goede beoordeling, anders zou ik deze zware coschappen weer opnieuw moeten doen, acht weken lang. Ik kon niet goed nadenken, ging door met hechten totdat ik merkte dat mijn slipje nat begon te worden. Waarschijnlijk werd ik er toch opgewonden van. Ik hoorde dat een van de twee chirurgen die achter mij stond voor mij op de grond ging zitten met zijn gezicht naar mijn kruis toe, terwijl er nu een vinger van de andere chirurg achter mij in mijn natte spleet verdween. De zittende chirurg deed mijn lange jas naar boven, schoof mijn slipje tot op mijn knieën en begon met zijn tong over mijn clitoris te draaien. Ik werd er nu toch echt opgewonden van en kreeg een warm rood hoofd. Terwijl ik van achter gevingerd werd, werd ik van voren met een tong gebeft.

De andere, oudste chirurg die met mij over de diep geanestheseerde patiënt gebogen stond werd van dit schouwspel zichtbaar opgewonden en kon het niet laten met zijn rechterarm in een beweging mijn beetje openstaande jas los te rukken van de knoopjes. Mijn borsten die nog in een bh zaten waren nu volledig zichtbaar. Hij pakte zijn andere hand erbij en begon mijn twee volle borsten te kneden. Op dat moment zaten zes handen aan mijn lichaam, en werd ik gebeft en gevingerd. Ik wist niet wat ik moest doen, ik wilde aan de ene kant hard wegrennen van mijn verkrachters, maar aan de andere kant zou dan alles onmogelijk worden gemaakt door hen als ik dit acht weken lang opnieuw moest doen. Op dat moment dat ik dit zat te bedenken hoorde ik de chirurgen tegen elkaar zeggen.

“Dit moeten we beter aanpakken, kom hierheen Dorien”. Ze namen me mee naar de eraan grenzende operatietafel en zeiden dat ik daar op handen en knieën gebukt moest zitten. Ondertussen werd mijn jas nu helemaal vanaf mijn lichaam gerukt, zodat ik daar gebukt in slechts slipje en bh op de operatietafel afwachtte op wat komen ging.

“Jij geile slet, jij vindt dit nog lekker ook hé”, zei er een. Op dat moment voelde ik dat mijn slipje opzij werd geschoven en vanachter een dikke lul in mijn natte kutje geschoven werd. Een lichte kreun kon ik niet verbergen. Nu zag ik dat de andere zijn groene operatiebroek naar beneden deed en zijn hard geworden lul begon af te trekken. Ondertussen liep hij er mee naar mij toe.

“Kom op, pijp me, zuig mijn lul maar helemaal leeg, dan zal ik je daarop beoordelen.” Met mijn rechterhand nam ik zijn dikke lul in mijn mond en begon er aan te zuigen. Ik merkte dat hij nog steeds groter werd door mijn trekbewegingen met mijn hand terwijl ik hem zo goed mogelijk pijpte. “Goed zo Dorien, pijp me, dit doe je lekker, ga door moedigde hij me aan.” Ondertussen voelde ik dat er nog een pik in mijn kutje werd geschoven, en toen ik achterom keek zag ik dat de laatste chirurg ook zijn harde lul uit zijn broek had gehaald en mij samen met die andere chirurg in mijn kutje stereo ging neuken. Met veel moeite gingen er twee dikke lullen in. Toen ik me dit alles bedacht werd ik er behoorlijk geil van. Ik werd geneukt door drie chirurgen die mijn vaders hadden kunnen zijn. Met deze gedachte trok ik nog harder aan de dikke lul, terwijl ik er zo goed mogelijk aan zoog.

“O wat heb je een lekker kletsnat kutje Dorien, ik had al een harde pik toen ik je slipje en bh zag doorschijnen in jouw operatie-jas,” zei de arts die me van achter nam.

“O ja, ik kom, oh…” zei de arts die ik aan het pijpen was. Op dat moment spoot hij mijn hele mond vol, en toen ik hem uit mijn mondje haalde spoot hij mijn hele gezicht onder. Dikke spermaslierten dropen over mijn gezicht. “Wat pijpen betreft een voldoende, maar nu het neuken,” zei de klaargekomen chirurg nu. Een arts die me vanachter nam ging onder mij liggen, terwijl ik werd gesommeerd om de lul van de klaargekomen arts weer hard te pijpen. De chirurg onder mij stopte zijn enorme lul in mijn kutje, en recht op hem zittend pijpte ik de andere.

“Ruk mij maar eens goed af,” zei die andere die me net vanachter nam, en ging naast mij staan zodat ik zijn pik kon aftrekken. Onder mij werd ik nu geneukt, links naast mij stond een chirurg die ik aan het klaar pijpen was terwijl ik rechts de derde afrukte. Ik werd natter en natter en voelde dat het niet lang zou duren voordat ik klaar zou komen. Ik bekeek de gezichten van de artsen, ze waren oud maar hun gezichten vertelden dat ze enorm zin hadden om mij te nemen. Van genot verkrampte gezichten. Drie blote harde dikke pikken, twee ervan waren mij aan het neuken en de derde rukte ik af. Wat enorm geil.

“Geile slet, we neuken je lekker plat he! Je doet het goed, ga zo door.” Op dat moment spoot de arts die door mij werd afgerukt zijn sperma tegen mijn bh aan. Ditmaal was het warm geel zaad, en het werd steeds kleveriger op mijn lichaam. Ik deed mijn bh maar uit, en het aanzicht van twee vrijkomende volle borsten deed de oudste chirurg weer in mijn mond klaarkomen. “Oh jij geile teef, je hebt ook nog twee lekkere dikke tieten.” Weer dikke slierten sperma kwamen uit mijn mondhoeken, ik proefde de zoutige smaak van het geile sperma. Het aanzicht van twee bolle wiebelende tieten deed de arts die ik onder mij aan het neuken was enorm klaarkomen met een luide kreun. Met een grote kracht voelde ik het sperma in mijn kutje gespoten worden. Overal aan mij drupte nu sperma, het zat over mijn hele gezicht, op mijn borsten en nu gleed het ook nog langzaam uit mijn kutje. Toen ik nu alle drie de geile pikken zag, druipend van het sperma, kwam ik met een nog luidere kreun geweldig klaar.

Toen ik een week later de beoordeling op het bord zag hangen was het een 9. Ik was blij dat mijn coschappen chirurgie achter de rug waren.

Dorien Vercammen

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *