Zeven zwoegende, zweterige Zweden en Maarten

()

Ik verjaar tijdens het skiseizoen en Maarten had ons een korte skivakantie geboekt. We kwamen ’s morgens aan, pakten uit en tegen de middag stonden we op de latten. Het was heerlijk. Maar buiten het ontbijt thuis hadden we nog niets gegeten. En dat liet zich gelden. Snel naar de kamer even opfrissen en er wachtte een heerlijk diner in de eetzaal.

Na het diner liepen we naar een soort discotheek, waar aan het geluid te horen was dat er al behoorlijk gefeest werd. Er was een grote dansvloer en daar was het feest in volle gang. Iedereen danste uitbundig, na het skiën was daar nooit veel alcohol voor nodig. Al gauw dansten wij ook en we stonden nog maar net te dansen of iemand liet zijn oog al op mij vallen. De bijna 2 meter lange vent stoorde zich helemaal niet aan mijn vriend en probeerde op de dansvloer steeds meer tegenover mij te komen. Ik amuseerde mij prima en keek hem verleidelijk aan. Ik vertelde mijn vriend dat hij flinke concurrentie had en ik wilde wel een lekker verjaardagscadeautje.

Toen trok ik hem weer op de dansvloer, omdat er een leuk nummer begon. We dansten en ik manoeuvreerde mij langzaam richting de blonde reus. De spanning leek bij ons beiden te stijgen en de knul wendde zich langzaam in mijn richting. Hij was begin twintig en hoorde bij een groep even oude vrienden. De rest keek ook even verlekkerd naar mij, maar hield het bij een veilige afstand. De vent danste nu achter mij en begon tegen mij aan te rijden. Ik liet mij een beetje tegen hem aan hangen en zat geil met mijn kontje te draaien. Vriendlief hield het even voor gezien en besloot het allemaal maar even van de zijkant te aanschouwen. Ik liet mij helemaal gaan en we zaten nu gewoon geil tegen elkaar op te rijden. De vrienden van de jongen zaten het gniffelend te observeren. Toen het nummer afgelopen was liep ik van de dansvloer en zei dat ik naar de wc ging. Hij zei tegen mij dat ik volgens hem bloedgeil was en ik knikte bevestigend met een ondeugend gezicht, waarna ik naar de wc liep en de ontwikkelingen ongezien opvolgde.

De grote knul baalde dat ik weg was, want hij keek zoekend rond. Toen liep hij van de dansvloer af en hij wurmde zich zoekend door de feestende mensen. Hij kwam langzaam bij mijn vriend in de buurt en mijn hart begon te bonzen. Toen besloot mijn vriend de avond eens naar zijn hand te draaien en hield hem tegen. Hij keek mijn vriend verbaasd aan, maar aangezien hij een kop groter was en een enorme klerenkast was hij absoluut niet bang voor hem. Maarten wendde zich richting zijn oor en vroeg waar hij vandaan kwam. Hij bleek een Zweed te zijn. In het Engels stelde mijn vriend zich toen voor als “Maarten, de vriend van het grietje dat hij nu waarschijnlijk zoekt”.

Hij stelde zich voor als Arn en keek hem afwachtend aan. Toen vertelde Maarten wat ik in mijn hoofd had en hij luisterde vol interesse. Nadat Maarten alles verteld had gaf hij een hand en liep naar zijn vrienden. Ik kwam terug van het toilet en kon nog net zien dat de blonde reus met zijn vrienden richting uitgang liepen. Mijn vriend vroeg toen of we het feestje maar thuis voort zouden zetten. Oké. Buiten liepen we dicht tegen elkaar aan en ik was duidelijk geil geworden van alle aandacht.

Eenmaal in het appartement wilde ik even warm douchen en dan moest hij maar bij mij komen. Toen ik onder de douche stond werd er op de buitendeur geklopt. Daar stond Arn en achter hem keken verbaasd zes paar ogen van zijn vrienden. Maarten liet ze snel binnen. Hij stuurde ze naar de keuken en zei dat ze zich maar helemaal uit moesten kleden, maar vooral stil moesten blijven. Hij hoorde mij de douche uitzetten, ging snel naar de slaapkamer en deed een klein lampje aan. Later bleek dat hij in de gang een van onze sjaals had meegenomen en deze onder het bed gelegd had. Maarten ging zelf op het bed liggen. Ik kwam de badkamer uit en liep sexy naar hem toe. Hij streelde mij overal en ik was net zo bloedgeil als hij. Ik duwde hem achterover en begon hem te pijpen. Hij liet het even gebeuren en duwde mij toen op mijn buik, pakte de sjaal, trok deze voor mijn ogen langs en bond hem achterop mijn hoofd vast. Hij gleed met zijn tong over mijn rug en stapte van het bed af.

“Waar blijf je nou?” zei ik geil en begon mezelf over mijn kontje te strelen. Hij ging naar de keuken en daar stonden de zeven Zweedse palen in de aanslag. Ze liepen meteen achter hem aan en gingen om het bed staan. Terwijl Arn al op het bed kroop en mij vanaf mijn enkel langs mijn been naar boven begon te likken. Ik kreunde en spreidde mijn benen nog meer. Het andere been volgde en toen ging hij vanaf mijn bilspleet omhoog naar haar schouders. De andere zes en mijn vriend stonden al aan hun pikken te trekken en ik wist nog steeds niet beter of ik was met hem alleen.

Nu kwam Arn weer terug bij mijn bilspleet en zakte nu verder af richting anus en kutje. Hij likte mijn anus even en tilde mijn heupen iets op. Nu kon hij beter bij mijn spleetje en ik ging op mijn knieën zitten. Hij begon mij stevig te beffen en trok mijn billen van elkaar. Toen ging hij ook op zijn knieën zitten en hij hield zijn al even reusachtige paal voor mijn open kutje. Toen drukte hij zijn paal langzaam naar binnen. Ik gaf een kreet en had niet op zoiets groots gerekend. Hij begon mij stevig te neuken en ik kreunde hard. Hij kon het niet lang ophouden, want al snel spoot hij het condoom kreunend vol.

“Oei, schatje, kwam je al zo snel klaar,” zei ik. “Weet je zeker dat je nu al wil stoppen?” zei ik met een verleidelijk stemmetje toen Arn zich naast mij op het bed liet vallen.

Nu stapte de volgende Zweed ook op het bed en ik hield verschrikt mijn adem in. Voor dat ik iets kon zeggen drukte hij zijn pik al naar binnen. Ik kreunde verschrikt en tastte met mijn hand naar rechts, waar volgens mij mijn vriend moest liggen. Ik voelde daar een lichaam, maar miste direct borsthaar op de borst. Arn pakte mijn hand en leidde deze richting zijn paal. Ik hield mijn adem nog in en nu klom er ook een Zweed aan de andere kant op het bed. Het werd mij teveel en ik trok de sjaal van mijn hoofd en keek verbaasd door de kamer. Daar zag ik mijn vriend met vier anderen staan en naast mij de blonde reus en de Zweed achter mij die onverstoord door bleef neuken.

“Van harte gefeliciteerd, schatje!” zei Maarten. “Speciaal voor je verjaardag krijg je zeven Zweedse lullen.” Terwijl ik hem aan bleef kijken pakte ik de lul van de derde Zweed op het bed en trok hem daarmee naar mij toe. Hij ging voor mij langs liggen en draaide op zijn rug waarna ik hem meteen begon te pijpen. Arn bleef niet passief liggen, nadat ik hem even vergeten had en knielde naast me. Hij begon over mijn kontje te strelen en trok mijn billen wijd uit elkaar. Hij pakte de fles glijmiddel naast het bed en spoot een flinke hoeveelheid over mijn kontje. Arn maakte er meteen gebruik van en duwde een vinger bij mijn kontje naar binnen. De grote Zweed begon er meteen werk van te maken zoveel mogelijk vingers naar binnen te werken en ik onderbrak soms even kreunend mijn pijpwerk. De andere Zweden waren ondertussen dichterbij gekomen, maar bleven vooralsnog passief toekijken. De Zweed die mij aan het neuken was kwam op het punt van spuiten. Met een verbeten blik begon hij steeds harder te neuken en toen kwam ook hij op zijn hoogtepunt.

Hij was nog nauwelijks uitgespoten of een van de anderen duwde hem achter mij weg en nam zijn plaats in. Arn trok zijn vingers uit mijn kontje en de jongen zette zijn eikel tegen mijn kleine gaatje aan. Toen drukte hij langzaam door, waarbij ik hardop kermde. Langzaam begon hij te neuken, maar hij liep meteen rood aan. Hij begon al bijna direct te sidderen en vervolgens kwam hij al naar ongeveer vijf keer stoten klaar in mijn kontje. Volledig in zichzelf gekeerd trok hij zich terug en ging met het condoom nog aan zijn lul op een stoel in de kamer zitten.

Een van de Zweden die nog op zijn beurt had zitten wachten, duwde mij op mijn rug. Hij werkte zich tussen mijn benen en drukte zijn lul in mijn kutje. Met opgetrokken benen liet ik mij door hem neuken. De anderen kwamen dichterbij en drie Zweden probeerden hun lul boven mijn gezicht te krijgen. Ik probeerde geen van drie achter te stellen en zoog en trok alsof mijn leven er van af hing. Arn was druk bezig met mijn tepels en borsten. Alleen mijn vriend had mij nog nauwelijks aan kunnen raken. Hij besloot daar verandering in te brengen en die gelegenheid meteen te gebruiken om nog een van mijn kwaliteiten te tonen. Hij duwde de neukende Zweed en mij voorzichtig meer op ons zij. De anderen pasten hun positie snel aan. Toen ging hij achter mij liggen en bracht zijn lul in positie voor mijn kontje. De neukende Zweed begon te snuiven bij het idee wat hij ging doen en trok mijn knie op.

Toen duwde Maarten zijn lul in mijn kontje. Een van de Zweden die zijn lul boven mijn gezicht had werd het te geil en hij spoot zijn lading over mij heen. Nu kwam ook een van de anderen en hij spoot bijna recht in mijn open mond en de rest over mijn gezicht. De neukende Zweed volgde snel met zoveel geils en kwam toen ook kreunend klaar.

Arn wilde weer, deed snel een nieuw condoom om en rolde mij toen op de buik van mijn vriend. Zijn paal floepte ongewild uit mijn kontje, maar dat was snel weer hersteld. Arn klom tussen onze benen en trok mijn benen over zijn armen omhoog. Toen penetreerde hij mijn kutje, wat langzaam moest gebeuren, gezien zijn formaat en het feit dat mijn kontje al opgevuld was. Mm… wat was dat heerlijk! Zo geil! Ik vond het super geil. Maarten kneedde mijn borsten en de derde Zweed bij mijn gezicht ging nu half over mij heen hangen om mij nu flink in de mond te neuken. Ik bleef er bijna in, met zoveel lul-vlees in al mijn lichaamsopeningen. Als Arn niet met een kreet klaar kwam en gelukkig uitgeput van ons beiden afrolde hadden we lucht tekort gehad.

Mm… nu moest mijn vriend toch echt ook eens, want ik kwam ondertussen doorlopend klaar. Hij rolde ons twee om en toen ik op mijn buik lag en mijn benen flink spreidde, maakte hij zijn neukbeurt in mijn kont met flinke halen af om mij vervolgens te vullen met zijn hete zaad. Een van de Zweden gooide het doosje met condooms leeg op de tafel en concludeerde dat er nog flink wat in zaten. Hij zei iets in het Zweeds en de rest zei iets bevestigends terug.

“We never fucked a girl in her ass, so we have to do it now,” zei hij toen tegen mij, waarbij mijn vriend toen van mij af rolde.

Hij pakte de fles glijmiddel en spoot een flinke hoeveelheid over mijn kontje. Ik duwde mijn kontje iets in de lucht en de Zweed ging naast mij op het bed zitten en begon de glijmassa uit te smeren over mijn nu glimmende reet. Al gauw verdwenen er enkele vingers in mijn aarsje en hij verwaarloosde mijn kutje ook niet. Een van de andere Zweden, die alleen nog maar kennis gemaakt had met mijn mond, stond op en deed een condoom om. Ik ging op mijn knieën zitten en de jongen ging achter mij staan op het bed. Hij leidde zijn lul richting mijn kontje en de andere Zweed hield mijn kontje vast. Toen drukte hij zijn eikel naar binnen, waarbij ik hard kreunde. Heel langzaam duwde hij door tot hij vrijwel helemaal naar binnen was en begon mij toen met langzame halen te neuken. De rest keek verlekkerd toe en ik kreunde hard.

De zittende Zweed begon onder mijn buik langs mijn klitje te wrijven. De neukende Zweed begon steeds feller te neuken en door de strakke pasvorm had hij niet veel tijd nodig. Een van de anderen stond nu ook op en deed alvast een condoom om. De Zweed begin luid te snuiven en steeds harder en dieper te neuken. Toen kwam hij trillend en ongecontroleerd bewegend klaar. De volgende Zweed klom ook op het bed en nam direct de plaats in, nadat de een zich terug trok en een glimmend open gapend kontje achter liet.

Zo werd ik na hem nog twee keer in mijn kontje geneukt tot alleen Arn mijn anus nog niet gevoeld had. Hoewel hij al twee keer gekomen was, had hij alweer een enorme stijve paal en wilde ook hij nu wel eens. Hij nam dezelfde positie als de anderen in en zette zijn eikel tegen mijn rood uitziende aars. Ik keek angstig achterom naar zijn formaat, maar was nu wel lekker soepel geneukt door de rest. Arn wachtte ook geen extra toestemming af en duwde zijn eikel een stukje naar binnen. Ik hield mijn adem in en sloot mijn ogen. Langzaam stukje bij beetje duwde Arn door en toen hij de helft naar binnen had, hield hij even stil om vervolgens met meer kracht plotseling in een keer door te duwen tot hij er helemaal in zat. Ik schreeuwde verschrikt en sperde mijn ogen wijd open, maar Arn begon mij meteen met stevige lange halen te neuken. Ik kreunde luid en terwijl een van de andere Zweden aan mijn klitje zat te wrijven kwam ik in een doorlopend orgasme terecht. Doordat Arn al twee keer klaar gekomen was duurde het nu een stuk langer, maar hij bleef mij met dezelfde stevige halen neuken. Op Arn en de Zweed die mijn klitje wreef na lag iedereen uitgeput door de kamer toe te kijken. Het leek wel een half uur te duren, maar het bleef een geil gezicht om mij met een dergelijk gigantische paal in mijn kontje te zien. Toen kwam Arn voor de derde keer, terwijl ik inmiddels al nagenoeg op mijn buik lag.

Hij rolde van mij af en bleef een minuut of vijf naast mij liggen. Na mijn “Thanks guys, for your present!” kleedden de Zweden zich snel aan en gaven ze te kennen dat ze blij waren dat ze mij hadden kunnen helpen. Het was heerlijk geil! En ja… ik was schraal geneukt in mijn kutje en vooral mijn kontje mm…

Mr. Ano & Mm. Niem

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *