Huwelijksfotograaf

()

In de loop van de jaren heb ik een aardige reputatie opgebouwd met het verzorgen van bruidsreportages. Ik weet wat een professional kost tegenwoordig, dus om vrienden en kennissen wat te helpen fotografeer ik alles en iedereen op wat veel mensen de mooiste dag van hun leven noemen. Wat veel mensen niet weten is dat ik vaak een paar dagen voor het trouwfeest al wat foto’s maak met de bruid. Even controleren welke kleur jurk ze heeft en enkele ideetjes bespreken. De afgelopen jaren heb ik toch wel een dertigtal bruidjes ‘geholpen’. Vaak begint zo’n gesprek over wat ze allemaal samen hebben meegemaakt en hoe blij ze wel niet zijn. Na een half uurtje geef ik vaak aan dat ik graag wat foto’s wil nemen. Ik probeer ze altijd uit te leggen dat het ook leuk is om wat persoonlijke foto’s te maken die niet in het fotoboek komen maar die wel leuk zijn om met haar toekomstige man te bekijken. Heel veel koppels weten bijvoorbeeld niet meer welke lingerie ze droegen tijdens hun huwelijksnacht. Met een beetje humor en een goed praatje krijg ik ze dan allemaal uit de kleren. Ik sta er versteld van hoeveel bruiden zich spontaan in hun lingerie hijsen om mij allerlei foto’s te laten maken.

Het begint vaak met een preutse foto maar als ze merken dat ik ze aanmoedig en vertel hoe ongelooflijk lekker ze er uitzien durven ze steeds meer. De geilste standjes worden getoond en na een tiental foto’s willen ze ook topless. Het is me tot nu toe iedere keer nog gelukt om ze naakt voor mijn toestel te krijgen, benen gespreid en een flinke inkijk gevend. Vaak vertrouwen ze me toe dat ze hopen dat ze tijdens en na de huwelijksreis eindelijk eens een keer goed geneukt gaan worden. Sommige bruidjes stonden al twee maanden droog voordat ik langskwam. Ik heb een dagboek bijgehouden en van iedere bruid wat foto’s genomen. Op de ene foto zie je hoe ze voor het altaar zijn verschenen, op de andere hoe ik ze heb onthouden. Ik heb kort en bondig beschreven hoe het gesprek is gegaan.

1 Joyce: Deze lieve meid leek in eerste instantie heel erg koel en afstandelijk. Haar jurk was wel erg mooi. Ik vroeg haar of de jurk wel ‘op haar tieten zou blijven hangen’. “Natuurlijk, die twee kunnen dat gemakkelijk tegenhouden.” Toen ik verbaasd keek vroeg ze me of ik haar niet geloofde? Natuurlijk zei ik nee en zonder pardon liet ze me haar tieten zien. Daarna liet ze me ook zien welke BH ze ging dragen en welke string erbij hoorde. Op mijn opmerking dat een string weinig zweet opneemt, zeker bij een kaal kutje, antwoordde ze dat zij haar kutje alleen wat bijknipte. Ik deed net of ik dat in jaren al niet meer gezien had. “Ik dacht dat alle jonge meiden tegenwoordig een kale poes hadden?” Ze trok haar jurk op en ik keek zo tegen haar poesje aan. Ik zei dat het er wel erg lekker uitzag.

Joyce pakte het, volgens mij expres, letterlijk op en zei dat ik echt niet kon zien of het lekker was. Ze trok haar kleren uit en ging op het keukenblok zitten. Ze pakte mijn hoofd vast en hield het dicht tegen haar poes aan. “Ah… lik me…. Ja! Speel maar met mijn poesje, speel met mij.” Ik likte haar kutsap lekker op en duwde snel een vinger in haar al drijfnatte kutje. Omdat ze direct op en neer begon te bewegen had ik al door dat dit kutje heel hard om een dikke paal verlegen zat. Ik heb haar doggy genomen en we kwamen vrij snel allebei klaar. Tijdens de huwelijksdag heeft ze niets laten merken maar toen ze met haar moeder naar de foto’s kwam kijken kreeg ik haar telefoonnummer. Ik ga er nu twee keer per maand langs, als haar man op zakenreis is.

2 Kim was een hele lieve meid, nog maar net tweeëntwintig en niet heel erg slim. Ze wilde graag ook foto’s van haar lingerie, voordat ze haar trouwjurk aan zou trekken. Na wat aandringen heb ik haar ook zover gekregen om haar lingerie eerst weer uit te doen en haar kutje te showen. Ze schrok eerst van mijn voorstel maar ze was zo naïef. “Ik heb al heel veel van deze fotoreportages gemaakt en sommigen hebben achteraf spijt dat ze het niet gedaan hebben.” Ze geloofde me meteen. Ik heb haar blij gemaakt door te zeggen dat haar toekomstige man wel een hele lekkere meid in zijn bedje zou vinden tijdens de huwelijksnacht. Maar dat maakte haar verdrietig.

“We vertrekken de volgende dag om 5 uur al op huwelijksreis dus we moeten de uren die we kunnen slapen pakken.” Ik begon te lachen. “Je gaat in je huwelijksnacht toch niet slapen! En zeker niet als er zo’n sexy toppertje naast je ligt!!” Ze glimlachte naar me en zei: “Helaas zal het toch slapen worden. Hij wil uitgerust op Ibiza aankomen.” Ik keek haar aan en zei even niets. “Dus dat wil zeggen dat je straks dit lekkere geile lingeriesetje aan hebt en dat niemand die mooie BH los gaat maken om vervolgens lekker met je tieten te spelen. Je jarretels blijven onaangeraakt, en dat doorzichtige bloedgeile mini onderbroekje wordt niet even opzij gehouden om je kutje te likken en vervolgens van je kontje af getrokken om je daarna afwisselend langzaam en snel, diep en misschien zelfs wel anaal te neuken?” Ze werd niet boos.

“Zo, jij bent wel heel erg direct. Als je het zo zegt… Ja dan ga ik dat allemaal missen in mijn huwelijksnacht.” Ik had, gezien haar reactie, al door dat ze botergeil was. Ze keek me indringend aan en ik voelde dat ik ging scoren. “Echt zo ongelooflijk jammer. Zou je het niet een keer eerder al willen aantrekken en de huwelijksnacht een paar dagen eerder vieren?” Kim keek me verbaasd aan. “Nee, dat kan toch niet! Hij mag mijn lingeriesetje en mijn jurk niet van te voren zien. Dat brengt ongeluk!” Ik besloot om er voor te gaan. “Maar je moet toch wel meegemaakt hebben hoe die huwelijksnacht gegaan zou moeten zijn. Hoe je Bh uit gaat, je broekje opzij en uit en de rest…” Kim lachte en stond op. “ Als jij nou eens foto’s maakt van mijn jurk, daarna mijn lingerie en dan… doet wat je zo lekker geil hebt beschreven! Zou je dat durven? Durf je een meisje dat bijna gaat trouwen te neuken? En dat anaal, lijkt me lekker.”

Ik stond op, nam wat foto’s en masseerde haar tieten. Ze was al zo geil als een klontje boter, ik rook een mierzoete geur en zag dat haar string kletsnat was. Om ze geen kans te geven er over na te denken trok ik vrij snel haar BH uit, likte haar tepels en ging direct naar beneden. Ik trok haar broekje opzij en likte haar drijfnatte poes. Ze kreunde vrij hard, een ander bewijs dat ze zo geil was. Om te controleren of ze moeilijk zou doen speelde ik met mijn wijsvinger rond haar kontgaatje. “Oef, dat kietelt… dat heeft nog nooit iemand gedaan… Wat ben je van plan?” Ik speelde verder en drukte af en toe mijn vinger een beetje naar binnen. Ze kreunde maar trok zich niet terug. “Ik ga je broekje uit trekken en dan ga ik je kutje lekker likken, wil jij dan mijn paal lekker aftrekken en er zachtjes aan zuigen?” Ze hielp zelf mee en binnen 5 seconden zoog ze al aan mijn paal. “ Kim, wil je dat ik je in je kutje neuk of wil je dat plezier vanavond aan je vriend gunnen?” Kim keek me aan en zei: “Ja maar, jij zou me toch neuken? Ik wil die paal van je wel in me voelen hoor!” Ik glimlachte en zei; “Dat gaat ook gebeuren!”

Kim wou iets zeggen maar omdat ik mijn paal in haar mond stopte ging ze verder met pijpen. Ik likte haar natte kutje, stopte er één en daarna twee vingers in en combineerde dat vervolgens met één vinger in haar kont. Ze reageerde niet op de vinger in haar kontgaatje. Geen ‘au’ of ‘niet doen’ maar een lekkere kreun om aan te geven dat ze het allemaal wel prima vond. Ik kwam omhoog en zette Kim voor me op de bank, kont omhoog en steunend op haar armen. “Nu ga ik je lekker neuken. Niet schrikken! Als het even een beetje zeer doet…. Het wordt heel snel héél erg lekker!” Kim keek me aan en was zo geil dat ik nu ook had kunnen zeggen dat ze na mij nog drie vrienden van me moest neuken, tegelijk.

Ik hield mijn eikel voor haar kontje en duwde voorzichtig. Zonder problemen gleed hij er helemaal in en Kim zei niets. Sterker nog, voordat ik iets kon doen begon ze zelf op en neer te bewegen. Zij neukte mij, en in een tempo… heerlijk! Ik zag continu mijn paal helemaal in haar kont verdwijnen en er weer helemaal uitkomen. “Als je komt… Roepen hè! Ik wil je proeven en alles doorslikken!” Ik werd gek en voelde het al komen. “Ja, ik kom al…” Kim draaide zich om en begon me direct te pijpen. Binnen 20 seconden spoot ik er alles uit en Kim bleef maar zuigen. Ze slikte alles door. “ Zo, lekkere fotograaf. Ten eerste, je hebt heerlijk zaad en ten tweede… bedankt dat je me hebt geleerd wat anaal is. Ik dacht dat anaal pijpen was hihi.”

Ik heb nog een close-up van haar heerlijke poes gemaakt en ben daarna naar huis gegaan. Het trouwfeest was geweldig en de foto’s waren ook erg mooi. Haar man wist gelukkig niet dat ik zijn bruidje al beter had gezien dan hijzelf en al helemaal niet dat ik de eerste ooit was die Kim in haar kont had geneukt.

Ronald

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *