Bibliotheek

()

(Dit verhaal is volledig verzonnen door de schrijver en dient hierdoor niet serieus genomen te worden.)

Ik was negentien toen ik met pijnlijke voeten door de straten van de stad wandelde. Ik had die dag naar school gemoeten en liep nu (slenterend) en langzaam terug naar huis. Ik zuchtte opgelucht toen ik in de verte de bushalte zag, waar ik normaal gezien de bus van 16.30 uur zou nemen naar huis, maar deze dag was anders. Heel anders. Ik stond zuchtend te wachten aan de rode lichten, in de hoop dat die snel naar groen zouden veranderen. Dat deden ze voorlopig niet. Auto’s en bussen vlogen voorbij terwijl ik verveeld om me heen keek. Mijn rugzak woog zwaar op mijn rug, waardoor ik hem al snel op de grond gooide. Net toen ik recht stond voelde ik een zachte mouw van een trui die tegen mijn ontblote arm veegde. Ik keek op en zag een meisje, ongeveer achttien jaar oud, schatte ik.

Ik bekeek haar even goed en concludeerde dat ze er best lekker uit zag. Lang blond haar dat los op haar schouders hing. Een schattig gezichtje met bril, een zachte blauwe hoodie en een strakke (en lekker uitziende) witte jeans dat haar kontje perfect omving. Borsten had ze natuurlijk ook, een lekkere B cup, misschien ietsje kleiner nog, maar doorheen haar blauwe hoodie leken ze prachtig. Ze keek me aan toen ze doorhad dat ik naar haar staarde en zond me een kleine glimlach. Ze had ondertussen door dat ze tegen mij was “gebotst” en maakte vlug haar excuses. “Oh, sorry! Ik moet gewoon ergens naartoe en ik loop nogal snel!” Ze glimlachte nog eens excuserend toen ze me omhoog hielp en me mijn rugzak aangaf, die ze best zwaar vond. “Wow, die is zwaar, zeg. Je bent vast heel slim.” Ze glimlachte voor een derde keer en beet zacht op haar lip, alsof ze niet meer wist wat te zeggen.

Toen we, nadat we ontdekten dat het licht al lang op groen stond, de straat over staken, zwaaide ze met haar door-haar-mouw-bedekte-rechterhand en grijnsde. “Oké, doei! En nog eens sorry!” Ze sloeg de straat in, in de richting van de publieke bibliotheek. Daar ging ze vast studeren, dacht ik opgewonden. Haar witte kontje wiegelde zacht heen en weer, net als de zware rugzak die ze op haar rug droeg. Geen tijd te verliezen, dacht ik. Volgen die meid.

Toen ze aankwam in de bibliotheek bleef ik even achter, zodat ze me niet zou zien. Ze ging zitten aan een tafeltje in de hoek en haalde haar boeken uit. De stoel waar ze op zat was gericht naar de deur, zodat ze iedereen zou kunnen zien die binnenkwam. Daar hoorde ik ook bij. Ik probeerde zo snel mogelijk binnen te komen, maar dat lukte niet. Ze stak haar blonde hoofdje in de lucht en keek in mijn richting. Toen ze me herkende, zwaaide ze opgewekt en lachte ze stil. Ik glimlachte (of dat probeerde ik toch) en zwaaide terug, waarna ik een tafeltje zocht redelijk verstopt uit haar zicht, maar wel zo dat ik haar zou kunnen blijven bespieden.

Na lang zoeken vond ik een geschikt tafeltje en haalde een boek uit. Niet dat ik moest studeren, nee, ik wilde gewoon een excuus om in hetzelfde gebouw te zitten als zij, die lekkere meid. Ik voelde mijn pik in mijn broek steeds harder en harder worden terwijl ik naar haar perfecte lichaam en gezicht staarde. Haar gezicht had een soort van speciale uitstraling, alsof ze wist dat ze alle jongens hun pikken omhoog liet schieten; maar dat negeerde. Op een bepaald moment werd het voor mij zo erg dat er een ferme bult was ontstaan in mijn jeansbroek, die steeds strakker en strakker werd. Ik keek even heen en weer tussen de publieke toiletten en het meisje zelf. Mijn pik was ondertussen enorm geworden, maar ik wilde ook niet het risico lopen dat ze weg zou gaan terwijl ik haar niet kon volgen.

Het was alles of niets, dacht ik uiteindelijk. Ik stond op en probeerde zo goed mogelijk mijn stijve pik te verbergen onder een T-shirt, dat mislukte zwaar. Gelukkig was er bijna niemand anders in de bib, behalve de bibliothecaris die ergens in een archief bezig was, blijkbaar. Het probleem was het feit dat ik langs de meid heen moest om aan de toiletten te raken. Ik liep in de richting van het meisje haar tafel en voelde hoe ze me aankeek. Van kop tot teen. En dus ook mijn pik. Ze staarde even van mijn gezicht naar mijn lul en weer terug. Ze hield haar hand voor haar mond en gniffelde zacht terwijl ze me aankeek, recht in de ogen. “Iemand is opgewonden.” zei ze gniffelend. Ik glimlachte onschuldig en liep door, weg van haar lekker uiterlijk.

Ik wachtte langzaam af in de toiletten totdat mijn pik weer een redelijk niveau gedaald was, zodat ik er weer een poosje tegen zou kunnen. Toen ik het hokje uit wandelde, trof ik (tot mijn verbazing) het meisje aan van wie ik al de hele tijd een stijve kreeg. Ze was geluidloos binnengekomen en was op een van de wastafels gaan zitten en keek recht in de richting van mijn hokje. “Wat doe jij hier? Dit is de mannen-wc…” mompelde ik. Ze glimlachte even en haalde toen haar schouders op. “Ach, er is hier toch niemand anders, of wel dan? Nee, ik wil met jou praten.” Ik keek haar verbaasd aan. “Waarom? Ik weet niet eens wie je bent!” Ze sprong van de wastafel en liep naar me toe. Nu pas zag ik dat ze een biologieboek in haar handen hield. Dus dat was wat ze aan het leren was, besefte ik nu.

Ze legde het boek opzij en draaide zich weer naar mij. “Ik heet Audrey, maar luister nu eerst even.” Ze keek serieus en keek weer heer en weer van mijn gezicht naar mijn pik, die ondertussen weeral stijf was. Ik zuchtte. “Wat is er?” Ze wees, nu opeens weer glimlachend, op mijn pik, die dreigde uit mijn jeans te schieten. “Ik zag hoe je een stijve lul kreeg toen je langs mijn tafeltje passeerde, was dat natuurlijk of was ik de reden voor die stijve?” vroeg ze doodleuk, alsof het een alledaags onderwerp was. Ik keek even beschaamd naar de grond, maar ze veegde die schaamte van mijn gezicht. “Ach, trek het je niet aan. Ik zie honderden jongens die een stijve krijgen van mij. Ik ben eraan gewend. Nee, wat ik vragen wou.”

Ze stak haar hand uit en ik kon al voorspellen wat ze ging doen, ze streelde zacht over de bult in mijn broek en keek me geil aan. “Kan ik hem zien en aanraken?” Ik keek haar vragend aan. Ze leek die blik te begrijpen en wees op haar biologieboek. “Ik leer nu over seksuele opvoeding en wil me graag voorbereiden.” Ik keek haar even aan en hijgde. Dit was ongelooflijk, ik zou gewoon een lekkere blondine neuken die ik amper kende! Ik knikte geil en ze glimlachte. Ze viel op haar knieën en trok mijn leren riem los uit mijn broek. Toen die los was, leek mijn pik bijna door mijn broek te steken. Audrey keek weer heen en weer tussen mij en mijn stijve lul. “Wow…” fluisterde ze bijna onhoorbaar. Ze trok mijn broek naar beneden, samen met mijn onderbroek, waardoor mijn twaalf centimeter lange pik opeens heel duidelijk werd. Ze zuchtte van puur plezier en ongeloof. “Die is lang…” fluisterde ze opnieuw.

Ik glimlachte toen ze hem zacht aanraakte en eraan trok, alsof ze me wou aftrekken. Ik hijgde van plezier en genoot van haar strelingen en pompen. Haar kleine hand sloot zich om mijn lul en schoof heen en weer, alsof ze pompte. Ik glimlachte de hele tijd, tot ze opeens vroeg: “Wil je dat ik m… In mijn mond steek?” Ik knikte zwaar en genoot hoe mijn pik steeds dieper en dieper in haar mond verdween, alsof ze van plan was hem helemaal door te slikken. Haar natte en warme mond zorgden ervoor dat ik bijna klaarkwam recht in haar keel, maar ze stopte net op tijd. “Wow, die smaakt echt aangenaam!” hijgde ze luid toen ze me verder aftrok en de zijkant van mijn lul likte. “Hey,” begon ze, “Ik heb niet veel tijd meer, maar wil je hem misschien in mijn poesje steken? Ik droom al een halfjaar over een grote pik die me kan verwennen. Zo te zien heb ik hem gevonden.”

Ik keek haar even aan terwijl ze gehaast haar witte jeans naar beneden trok, zodat haar kontje en poesje duidelijk zichtbaar werden. Ik vroeg me af of ze een condoom bij had, gewoon om zeker te zijn. Dat had ze niet, maar ze had op school geleerd dat op tijd wegtrekken soms wel hielp. Ik haalde mijn schouders op, hief haar op één van de wastafels aan de muur, hield haar beide benen omhoog en stak de eikel van mijn pik langzaam in haar strakke kutje, wat ondertussen al helemaal nat was. Ze probeerde te kijken naar wat ik aan het doen was en tikte een paar keer op mijn schouder. “Kom op! Ik heb weinig tijd!” Ik deed wat me gevraagd werd en stak mijn lul diep in haar kutje. Zoals te verwachten schreeuwde ze luid.

“Ho! YES!” hijgde ze gigantisch luid, zo luid dat ik bang was dat het van buitenaf de toiletten kon gehoord worden. Ik duwde en trok hem er steeds weer in en uit, zodat ik op den duur een mooi tempo vond en hevig in en uit haar pompte. Naarmate het tempo vorderde, hoe minder hard ze schreeuwde. Het werd nu beperkt tot zachte kreetjes van zowel plezier als pijn, terwijl ik steeds rapper en rapper haar kutje neukte. Lekker en hard. Audrey keek me even aan tussen haar benen heen en glimlachte aanmoedigend. “Oh ja, dat is zo goed! Doe verder, alsjeblieft!” Riep ze opeens luid toen ik weer dieper stak met mijn pik. “Oh, ja. Ja. Ja. JA!” Haar schreeuwen wond mij nog meer op, waardoor ik steeds dichter en dichter bij climax kwam. Ik neukte haar zo nog vijf volle minuten door, waar ik ongeveer drie orgasmes onder controle moest houden, gewoon omdat ik niet wou dat het eindigde. Na die vijf minuten liet ik haar weten dat ik ging komen.

Ze legde haar vingers op haar kutje en wees met haar linkerhand ernaartoe. “Erin! Kom erin! Ik neem morgen wel zo’n pil van mijn moeder!” schreeuwde ze als antwoord. Ik knikte en kwam klaar in het achttien jaar oude meisje. Ik pompte mijn zaad dieper en dieper in haar poesje, waardoor we allebei zwaar begonnen te hijgen en te zuchten. “Dat.” hijgde ik. “Was perfect. Jij bent zo’n lekkere meid, Audrey. Ik wilde dat ik je kon blijven neuken en beuken.” Audrey glimlachte vermoeid, zette haar bril perfect op haar neus, trok haar blauwe trui weer naar beneden, zodat haar tietjes verborgen waren en trok haar witte jeans terug op, alsof er niets gebeurd was. Ze liep even naar me toe en likte mij, vreemd genoeg, over mijn gezicht. Ze glimlachte even en fluisterde toen in mijn oor. “Dat was geweldig, morgen nog een keer?” Ik keek haar even aan en grijnsde. “Graag. Hier? Zelfde tijd?” Ze knikte opgewekt en huppelde vrolijk de toiletten uit, greep haar rugzak en liep naar buiten. Ik keek haar na, krabde even aan de kleine bult in mijn broek en zuchtte gelukkig. Ik hield opeens veel meer van bibliotheken en rode lichten.

HagarDelieverd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *