Kerstdiner

()

Eerste kerstdag, een dag vol verplichtingen. Vanavond komt de familie van mijn man, Arnulf, eten. Zijn moeder, zijn zus met haar man en drie kinderen. Aangevuld door zijn broer met zijn vrouw en vier kinderen. Volle bak en ik mag het kerstdiner verzorgen. Totdat het bezoek er is, heb ik de dag uitgeroepen tot pyjamadag. In mijn yoga broek en slaapshirt sta ik in de keuken de krieltjes te halveren. Ik vind het niet erg om te koken, maar voor zoveel mensen, pfff… Bijna gedachteloos staar ik uit het raam als ik twee handen op mijn heupen voel en Arnulf mij een kus geeft in mijn nek. Ik vraag hem om de doos met het mooie servies uit de kelder te halen. De voorbereidingen voor het eten zijn bijna klaar, alleen het vlees nog in de ovenschaal en de krieltjes en worteltjes eromheen. Tijd om de tafel te dekken.

Arnulf komt terug uit de kelder met de doos. Ik sta op het punt om het tafellaken op tafel te leggen. Arnulf neemt het uit mijn handen en gooit het op de keukenstoel. Hij pakt me bij mijn heupen en plant me met mijn billen op tafel. Hij begint me te zoenen en zijn handen grijpen onder mijn shirt naar mijn borsten. Ik sla mijn benen om hem heen en trek hem tegen me aan. Onze shirts gaan uit en Arn legt me op tafel. Ik til mijn billen op zodat hij mijn broek en slipje uit kan trekken. De tafel voelt koud onder mijn naakte lichaam, ik ril even. Arnulf trekt zijn broek uit en komt op me liggen. Hij glijdt met zijn hand naar beneden en drukt zijn vinger stevig tegen mijn klitje. Ik kreun zacht en zoek naar zijn penis. Ik begin hem af te trekken terwijl hij plagend zijn vinger door mijn kutje wrijft. Even drukkend en draaiend over mijn klitje, dan weer duwend tussen mijn lipjes. Soms laat hij een of twee vingers heel even naar binnen glijden. Ik denk dat ik gek word. We zoenen en ik voel dat zijn vingers plaats maken voor zijn penis. In een stoot komt hij binnen en voert het tempo snel op. Hij knijpt in mijn tepels en bijt in mijn oorlelletje. Ik voel dat ik het niet lang meer vol houd en wanneer hij aan mijn tepels begint te sabbelen en bijten kom ik met een klein gilletje klaar. Hij pakt me bij mijn heupen, stoot nog een paar keer stevig en diep en komt dan ook grommend klaar. Hij laat zich over me heen zakken en zo liggen we even bij te komen.
Nog naakt zet ik snel het vlees met de groenten in de oven, we springen onder de douche en kleden ons aan voor het diner. Terug in de keuken zie ik de grote natte vlek van ons liefdesspel op de rand van de keukentafel. Snel haal ik de vaatdoek erover, gooi het tafelkleed erover en dek de tafel in.
Precies op tijd arriveren de gasten en gaan we aan tafel. Terwijl we genieten van het eten kan ik het niet laten om even in mezelf te gniffelen, omdat ik ons tweetjes voor me zie zo op de tafel al vrijend. Ik zoek Arn zijn blik en geef hem een knipoog. Zou hij aan hetzelfde denken? Tussen de gangen door ga ik naar de keuken om de volgende gang op te maken. Arnulf brengt ondertussen de vieze vaat naar de keuken. Ieder momentje dat we even samen hebben plaagt hij me met kusjes en kneepjes.

Het diner is gezellig en laat in de avond gaan alle gasten weer terug naar huis. In de keuken wacht een enorme vaat op ons. Een beetje beteuterd staan we naast elkaar in de deuropening. Beginnen dan maar. Ik vul de vaatwasser, maar helaas kan niet alles erin. Arn laat de gootsteen met een diepe zucht vollopen met heet water. Hij pakt wat schuim op zijn hand en blaast het mijn kant op, ik stop mijn vingers in het water en spetter hem nat. Zo gaan we van kwaad tot erger en niet veel later liggen we al stoeiend en zoenend op de keukenvloer. Laat die vaat maar zitten, aan zijn overhemd trek ik hem mee naar boven.

Boven stroopt hij het zwarte jurkje van mijn lichaam, ik ontdoe hem van zijn overhemd, pantalon en onderbroek, ieder plekje huid dat vrij komt, krijgt een kusje. Ik duw hem op bed en ga over hem heen staan terwijl ik heupwiegend mijn slipje en bh uittrek. Zijn penis groeit en komt op volle sterkte, ik voel mezelf nat worden van de aanblik en de passionele manier waarop ik mij beweeg. Ik laat me op mijn hurken zakken en laat zijn penis in mij glijden. Als een ervaren amazone bereid ik mijn lekkere vent. Met een hand kneedt hij mijn borsten, met de duim van zijn andere wrijft hij over mijn klitje. Opnieuw komen we allebei klaar, ik met een gilletje en hij grommend. Wat een heerlijke kerst.

Veronique

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *