Milf Cleare

()

Hey lieverds mijn naam is Claire en ik ben een alleenstaande rijpere vrouw en ik heb ook soms mijn genot nodig. – Ik ben een MILF, een acroniem. Het is een afkorting van Mother I(‘d) Like to Fuck, een seksueel aantrekkelijke moeder. –
Omdat het geld niet met bakken binnenkomt, verhuur ik mezelf soms. Een van mijn klanten is een mooie man van mijn leeftijd ongeveer. Groot en een goed figuur. Zelf ben ik een ietwat gezette vrouw van 47. Niet te dik maar stevig en een lekkere D cup en volle billen. Ik houd van stevige seks waarbij ik gebruikt word. En deze man geeft mij dat. Ik zal jullie vertellen over een van mijn avontuurtjes met deze man.

Ik kreeg weer eens mail van hem en gaf aan wanneer ik kon. Hij gaf me de tijd en het hotel door waar we elkaar zouden ontmoeten. Hij wacht me altijd op, op het parkeerterrein. Zo ook deze keer weer. Ik had hoerige lingerie aangetrokken met een slip met open kruis, halve cup bh, en een suite van nep panty-stof dat lekker strak aansloot op mijn lichaam. Hoge hakken en een broekpak waarbij de broek de hakken verborg. Het zag er niet stout uit maar hij wist wel beter. Op het parkeerterrein zoende hij me geil en zijn tong gleed mijn mond in en zijn hand kneep in mijn kont. Geil duwde ik mijn lichaam tegen hem op. En pakte hem ook beet.

“Dag Sletje! Ik heb zin om je te neuken.” Ik kreunde en voelde spontaan mijn kutje nat worden. Arm in arm liepen we het hotel in en kusten elkaar een paar keer terwijl we op de lift wachtten. In de lift pakte hij me weer vast, zijn tong vond snel die van mij en zijn hand gleed aan de voorkant tussen mijn benen. Hij voelde duidelijk een natte plek tussen mijn benen. Hard wreef hij over mijn kutje heen. Ik kreunde weer en stond even te wankelen op mijn hoge hakken. Hij bleef me stevig zoenen en zijn hand kneep even in mijn geile kutje. Oh! Wat was hij verder met me van plan? De lift stopte. In de gang naar de kamer slaat hij een arm om mijn nek en knijpt hard in een tepel. Zijn hand zit in mijn shirt en hij houdt de tepel vast, speelt ermee. Als er nu maar, niemand de gang in komt, dacht ik. Hij zoent me nog een keer en laat me dan los. Opent snel de deur en neemt me mee naar binnen. Ik laat mijn tas vallen en doe snel mijn jas uit.

Terwijl die nog in de lucht hangt heeft hij mij alweer vast en begint geil te zoenen. Ik voel mijn broek zakken. Hoe heeft hij dat zo snel voor elkaar? Snel trekt hij mijn shirt uit. En daar sta ik in mijn lingerie met hoge hakken. Hij geilt op hakken en neukt me ook alleen als ik ze aan heb. Uiteindelijk ben ik zijn sletje. Ik maak de riem van zijn broek los en rits zijn shirt open. Zuig aan zijn tepels en houd hem vast. Ik voel zijn handen glijden over mijn rug richting mijn kont. Een hand glijdt door mijn naad naar mijn kut toe en vindt het gat in mijn slipje. “Stout meisje vandaag” zijn vinger glijdt over mijn lipjes die meteen wijken en zijn vinger toelaten. Meteen duwt hij hem er diep in en duwt me tegen de muur aan. Zijn vinger glijdt in en uit mijn druipende kut. Het voelt heerlijk en ik voel me steeds geiler worden. Zijn andere hand pakt een tepel en knijpt erin, draait hem rond. De tepel wordt hard en ik wil geneukt worden maar wat wil hij?

Hij doet een stap naar achteren en laat zijn broek en slip zakken. Ik zie zijn half erecte pik hangen, er onder bungelt de balzak met de zware kloten die nog vol zitten met zijn heerlijke zaad. Ik sta ernaar te staren en voordat ik er erg in heb, duwt hij me op mijn knieën en pakt mijn hoofd beet en duwt zijn lul in mijn mond. Ik pijp zijn pik hard en hij stoot dan in één keer zijn pik tot achterin mijn keel. Ik kok, wil terugtrekken, maar mijn hoofd wordt vastgehouden, ik kan geen kant op en moet bijna kotsen. Heel even trekt hij mijn hoofd terug, met tranen in mijn ogen en terwijl het kwijl over mijn kin loopt, trekt hij zijn lul uit mijn mond. “Dit is wat je wil. Slet!” Hij heeft gelijk ik wil gebruikt worden door deze man en nog eens duwt hij zijn pik diep mijn mond in en neukt voor even mijn keel. Hij helpt me omhoog en gooit me op het bed. Hij kruipt boven op me en zoent me. Diep komt zijn tong bij me naar binnen en zijn hand glijdt tussen mijn benen. Twee vingers glijden in mijn kutje, hard… snel gaan ze heen en weer. Hij vindt snel mijn klit en ik spreid mijn benen voor hem en vraag voorzichtig.

“Neuk me, ik wil je harde pik in me. Neuk me!”. Hij kijkt me aan en lacht. “Je wilt volgespoten worden hé?” Ik knik. “Ik hoor niets! Zeg het dan” Ik smeek hem om mij vol te spuiten met zijn heerlijke zaad. Hij glijdt naar beneden en zijn mond pakt een tepel beet en bijt erin. Zijn vingers blijven in mijn kutje en gaan onverminderd door met me hard te vingeren. Mijn kutje druipt nu van het geil. Hij moet me blussen. Zijn mond pakt mijn andere tepel en bijt daar nog iets harder in. Het doet flink pijn maar ook heerlijk, tegelijk voel ik zijn tong likken aan het puntje van mijn tepel. Buiten hem vasthouden kan ik niks doen. Hij glijdt verder naar beneden en zijn tong vindt mijn kutje. Zijn vingers zitten nog in mijn kutje en gaan nu iets langzamer heen en weer. Met zijn mond verwent hij nu mijn klitje en likt daar snel en heerlijk aan. Ook nu bijt hij er even in. Niet hard maar het gevoel is heerlijk. Ik duw zijn hoofd harder tegen mijn klitje en hij likt door. Ik sta op het moment van komen. Mijn lichaam spant zich samen en mijn ademhaling versnelt. Ik kreun en roep dat ik ga komen. “Oh… ja…ga door… ja daar…harder!”

Zijn tong versnelt nog een keer en hij drukt nog een vinger in mijn kut erbij. Ik kom schokkend klaar en wil bijkomen, maar het gevoel raast door mijn lichaam en vocht druipt uit me kut. Zijn tong stopt met likken en hij kijkt me lachend aan. Ik voel me gevuld met zijn vingers. Hij duwt door en het lijkt wel of hij in mijn baarmoeder zit. Zijn vingers duwen even door en een paar keer neukt hij me met zijn hand. Ik kijk verschrikt, maar vind het ook geil het voelt heerlijk, maar ook laat hij even zijn macht zien. Zijn hand trekt hij weg en heel even kan mijn kutje bijkomen. Als ik mijn benen probeer te sluiten trekt hij ze ruw uit elkaar. “Je wilde toch geneukt worden?” Hij duwt zijn grote harde pik hard in mijn kutje en begint te neuken met harde diepe slagen. Mijn benen sla ik om hem heen en probeer hem te sturen, maar hij gaat onverminderd door. Ik kijk hem in de ogen en voel dat hij gaat komen. Zijn pik zwelt op en zijn stoten worden wat onregelmatiger. Hij stoot diep in me en hij gromt diepe kreunen en ik voel de eerste straal in me komen. Nog eenmaal duwt hij zijn pik in me en spuit een paar stralen diep mijn kutje in. Zijn pik blijft hard en heel even neukt hij nog door.

Zijn zaad en me geil druipen mijn kut uit. Hij trekt zijn pik eruit, komt naast me liggen en zoende me. Heel even voel ik aan mijn kut en mijn vingers zijn nat van zijn zaad en mijn geil. Ik lik ze schoon en smak even. Wat smaakt dit toch goed. Hij lacht en vraagt of het smaakt. Lachend knik ik. Zijn hoofd verdwijnt weer tussen mijn benen en begint me te likken. Oh wat is het toch geil dat een man mij schoon likt. Zijn eigen zaad en mijn geil likt hij weg. Met een vinger haalt hij de laatste resten uit mijn kut. Deze vinger stopt hij in mijn mond en ik lik hem schoon. Zijn geilheid is nog niet gedoofd. Zijn paal is nog beenhard. Hij wil me zoenen en ik lik al het lekkers van zijn gezicht. Ook ik wil meer. Hij ziet het aan me draait me in één keer om. Op mijn knieën zit ik voor hem met mijn kont hoog naar hem opgestoken. Mijn kut staat wagenwijd open en schreeuwt als het ware om gevuld te worden met zijn pik. Maar in plaats van dat ik deze voel, voel ik twee vingers mijn kut in gaan en een tong die mijn sterretje likt en die zich vervolgens mijn kontgat in werkt. Wil ik dit?

Zijn vingers voelen heerlijk, maar ik wil nog niet door hem in mijn kont genomen worden. Maar wat heb ik te vertellen? Ik ben toch zijn sletje? Hij houdt me stevig vast met zijn andere hand en zijn vingers glijden in en uit mijn kut. Zijn duim duwt hij tegelijk mijn kont in. Gevuld voel ik me nu en hij duwt gewoon door. Ik kijk even boos achterom en zie hem minzaam grinniken. Mijn gezicht verandert als ik ook zijn snoeiharde paal zie. Voorvocht druipt van de eikel af. Ik smeek hem om mij in mijn kutje te neuken. Hij lacht wat en trekt zijn vingers terug uit mijn kutje, maar zijn duim blijft in mijn kontgat zitten. Heel even ben ik bang. Gaat hij die grote pik mijn kont in duwen? Dan voel ik gelukkig die heerlijke pik mijn kut ingaan. Hij neukt me in een rustig tempo. Zijn duim beweegt alleen door het feit dat mijn lichaam meebeweegt en langzaam wen ik aan het gevoel iets in mijn aars te hebben. Oh wat geniet ik van de seks met deze man. Elke stoot brengt me dichter bij een orgasme. Zijn andere hand voel ik opeens op me klit en hard en snel gaan vier vingers over mijn klit heen. Af en toe petst hij met zijn vlakke hand op mijn klit en al snel staat deze voor mijn gevoel in brand. Hij stoot zijn pik nu met ferme halen diep door en een orgasme komt op gang. Ik zak door mijn armen en voel hem doorstoten terwijl de golven van genot door mijn lichaam razen. Nog even gaat hij door en petst nog eens op mijn klit. Nog even en dan……oh mijn God…ja het lukt… Ik kom en ik squirt! Mijn kut trilt en schokt en alles is super gevoelig terwijl hij gewoon door blijft neuken. Half versuft voel ik dat hij zich terugtrekt en zijn paal glijdt mijn kut uit. Hij legt zijn vuist om zijn pik heen en zet de eikel tegen mijn anus aan en voert de druk langzaam op.

Ik schrik op uit mijn geile roes en realiseer me wat hij wil gaan doen. “Oh nee…niet in mijn kont… Alsjeblieft… doe het niet… Je pik is te groot! Ik wil alles voor je doen, maar neuk me niet in mijn kont!” Maar helaas, mijn smeekbedes vinden geen gehoor bij hem. “Nee slet, je bent mijn hoer en ik neuk je zoals ik dat wil. Al vanaf onze eerste ontmoeting wilde ik jou in je kont neuken en nu gaat dat gebeuren” Eigenlijk wil ik dit, ik ben verslaafd aan deze man die mij zo domineert. Ik geef me over aan zijn overheersing en hij raadde me aan mij open te stellen zodat het minder pijn doet. Ik doe mijn best en ik voel hoe steeds meer en meer zijn pik mijn tunnel in gaat. Hij laat mij wennen aan het gevoel zo gevuld te worden en langzaam haalt hij zijn pik heen en weer in mijn kont. Ik bijt in een hoofdkussen, het begin van de pijn en het geile gevoel te jammeren… te kreunen. Hij geniet van mijn strakke kont en het knijpen van mijn kringspier in de schacht van zijn pik. Hij voert het tempo op en harder en sneller neukt hij mijn kont helemaal beurs. Ik voel zijn zware kloten tegen mijn kont aanslaan en geef me volledig over aan hem.

Wie ben ik om hem dit te onthouden? Ik ben zijn sletje. Zijn hoer. Zijn geile teef. Hij mag alles met me doen, ook dit. Verbazend genoeg begin ik er geil van te worden en geniet van zijn paal in mijn kont. Ik vinger mijn kut en klit. Hij klauwt zijn vingers in mijn billen en trekt mijn kont nog hoger op en terwijl hij me flink doorneukt in mijn kont voel ik weer een orgasme opkomen. Hij merkt het aan me en roept! “Ja… slet… je geniet er van hè… nu word je echt geneukt… kom klaar…nu!” Hij duwt nog eenmaal zijn paal volledig mijn tunnel in en stopt met neuken. Ik grom dat ik klaarkom en het orgasme is intens.
Opeens pakt hij mijn haar, trekt mijn hoofd naar zich toe en sist in mijn oor dat ik hem klaar moet pijpen. Hij gaat liggen op het bed en zijn paal staat fier omhoog. Ik ga op mijn knieën naast hem liggen. “Ik wil je zien pijpen slet.” Terwijl ik mijn hoofd draai trek ik hem even af. Ik voel een harde pets op mijn kont en op gebiedende toon zegt hij “Pijpen doe je met je mond niet met je handen” meteen nog een harde klap op mijn kont. Zijn hand moet afgetekend staan op mijn bil. Ik pijp hem en duw zijn pik diep in mijn mond, pijp hem nat en geil. Natuurlijk wil ik gehoorzamen, geen groter genot dan te voldoen aan zijn wensen en wil hem laten komen in mijn mond. Hij kreunt dat ik het goed doe. Dan pakt hij met twee handen mijn hoofd vast zodat ik niet terug kan trekken en begint zijn heupen omhoog te stoten. Hierdoor komt zijn pik volledig in mijn mond en tot in mijn keel. Hij neukt me in mijn mond. Voor hem is mijn mond een natte kut. Ik voel zijn pik weer zwellen en zijn zaad spuit tot achter in mijn keel. Bijna stik ik. Ik slik, slik en slik. Voor een tweede keer is het best veel. Ik weet alles binnen te houden en slik het door. Hij trekt zijn pik uit mijn mond en begint me te zoenen.

We liggen nog even na te genieten. Helaas is het uur bijna voorbij. Volgens mij zou hij me nog een keer kunnen nemen. Ik kruip nog even tegen hem aan en vraag of hij genoten heeft. “Met jou? Altijd! Je bent mijn heerlijke hoerensletje. Wen maar vast aan het idee dat ik je nog vaker ga neuken.” Hm… hij kan me niet vaak genoeg neuken. Ik zou het met hem gratis doen, maar het geld is ook mooi meegenomen.

Arcobaleno

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *