Kitty 1.3

()

Kitty opende de deur van haar nieuwe appartement en slaakte een zucht van opluchting. “Eindelijk even tijd om te ontspannen.” Het appartement rook heerlijk fris, een groot verschil met de zwaardere, ietwat muffe geur van haar oude huis. Kitty ging op de grond zitten naast een kartonnen doos gevuld met haar meer intieme bezittingen. Dingen waarvan ze niet graag zou willen dat de verhuizers ze zouden vinden als ze per ongeluk een kijkje namen in de doos waarop met een grote dikke zwarte stift PRIVÉ geschreven stond.

Ze had het appartement een paar dagen geleden gevonden en ze had meteen het besluit genomen om het te huren. Op de begane grond was een ruime woonkamer verbonden met een kleine witte keuken. Boven een badkamer met douche en bad en daarnaast haar nieuwe, ruime, slaapkamer. Kitty ging de lege slaapkamer binnen met de doos PRIVÉ in haar armen. De verhuizers zouden eerst over een uur komen en in tussentijd kon Kitty weinig anders doen dan wachten. Kitty keek naar haar doos. Ze keek om zich heen in de lege flat, een lichte glimlach trok over haar gezicht. Ze ging op een eenzaam aanwezige stoel zitten en opende de doos. Hierin bevonden zich een paar van haar tanktops, een strakke spijkerbroek, en wat andere kledingstukken. Daaronder bevonden zich haar echte schatten, o.a. Enkele kanten roze string, zijdezacht. Ze zuchtte, ze had de laatste tijd niet veel gelegenheid gehad om deze te dragen. Haar werk eiste het grootste deel van haar tijd op, ze had gewoon te druk.

Kitty stond op en trok haar slipje uit en een roze string aan. Ze droeg daarboven een kort rokje met een strak T-shirt. Ze legde het nog warme slipje naast de doos en groef wat dieper in de doos. Daar was haar persoonlijke plakboek. Ze nam het uit de doos en legde het op haar schoot. Al bladerend vond ze de zwart-wit foto’s die ze aanbad, die waarop een paar rode lippen een stijve pik kusten of waarop een vrouw ruw naar beneden werd geduwd op een bed door een man die haar ruw en wild van achteren nam. Vaak liet ze haar fantasieën gaan rond deze foto’s. Ze keek nu naar een foto van een grote stoere sterke staande man met een slap en naakt meisje in zijn stoere armen, zijn gezicht verborgen door de schaduw terwijl hij zijn penis diep in haar stak. Kitty legde het boek opzij en rommelde wat in de doos. Onderin lag dat wat ze zocht. Ze vond haar verborgen speeltje, een vibrator. Haar Tarzan.

‘Was je maar echt’, dacht ze, en streelde met haar vinger langs en over de bolle kop. Ze fantaseerde dat zij het meisje was op de foto met de sterke man. De man, groot en potent, zijn enorme pik klaar om haar met geweld te neuken. Ze dacht eraan hoe het zou voelen, zijn greep om haar middel, hij zou haar op de vloer duwen en haar nemen als een dier. Haar slipje werd steeds natter bij die gedachte en toen ze naar beneden keek onder haar rokje kon ze het licht roze stofje zien dat vochtig was van haar sappen… Kitty begon de vibrator te bewegen langs haar natte kut, een beetje plagend zoals ze dacht dat de man zijn pik omhoog en omlaag langs haar natte spleet zou wrijven.

‘Stout meisje, geneukt worden op de slaapkamervloer’. Haar verbeeldingen gingen met haar op de loop. – Klop Klop Klop – Kitty wist niet hoe snel zij de dildo onder de kleding in haar doos samen met haar plakboek moest stoppen en sprong overeind, haar hart ging enorm te keer. ‘Shit, de verhuizers, die zijn vroeg!’ Ze streek haar rokje glad en liep naar beneden, naar de voordeur. Drie mannen stonden in de deuropening en keken haar aan.
“Bent u mevrouw Kitty Janssen?” Vroeg een van de mannen. ”Ja, dat ben ik.”
“Wij komen meubels en huisraad brengen, klopt dat mevrouw Janssen?”
“Ja, dat klopt.” Hij keek om en gebaarde naar zijn twee partners die vervolgens naar een op straat geparkeerde verhuiswagen liepen. “Mijn collegae gaan nu uw spullen uitladen. Als u zo vriendelijk zou willen zijn om mij te laten zien waar u ze wilt hebben.” Kitty was nog niet helemaal bij haar positieven en keek een moment ietwat wezenloos naar de voorman maar stamelde desondanks ”Ja, dank u, ik zal je de weg wijzen”. Ze draaide zich om en probeerde haar rood aangelopen gezicht te verbergen. Kitty gaf de voorman een korte rondleiding door haar appartement, ondertussen hem voortdurend aankijkend. Terwijl ze naar een hoek van de woonkamer wees, gingen haar ogen over zijn gespierde armen en sterke borst. Ze waren zonder twijfel zo ontwikkeld door de hele dag zware meubels tillen, meende ze. Ze liepen door de keuken en vervolgens door naar boven, naar de slaapkamer.

Zij liet hem voor gaan, zodat ze hem van achteren goed kon bekijken. Ze kneep zachtjes haar dijen samen toen ze zijn billen en benen zag, zijn lichaam was strak en goed ontwikkeld, dat kon ze duidelijk zien door zijn lichtblauwe shirt en blauwe spijkerbroek heen. Toen hij naar de zijkant van de slaapkamer liep, viel haar oog direct op zijn kruis, die werkelijk uitpuilde met zijn mannelijkheid. “Vrij groot, is het niet?” Zei hij. Kitty met rood aangelopen gezicht. “Wat?
“Geen probleem, uw bed past hier prima”. Hij bleef maar rondkijken in de kamer en Kitty slaakte een kleine zucht. Kitty probeerde haar ogen weg te houden van het kruis van de man, deze trok haar blik echter als een magneet aan. Er klonk geschuifel in de woonkamer. Kitty liep naar beneden en zag de twee andere mannen binnenkomen. “Waar kunnen wij de bank neerzetten?” Vroeg een van hen. “Daar” wees Kitty, al trachtend wakker te worden uit haar wellustige dagdromen. De twee mannen zetten de bank neer en liepen weer naar buiten, terwijl de voorman bij Kitty bleef. Haar knieën voelden zwak aan en dit kwam alleen door die man naast haar. Ze dacht zelfs de warmte van zijn voet te voelen…

“Een mooi appartement heeft u, daar bent u zeker blij mee”. “Oh ja, zeker” antwoordde Kitty. “We zijn meestal de hele dag bezig met het brengen van een koelkast, katten en kasten voor oude dametjes die naar mottenballen ruiken, dus dit is een leuke afwisseling voor ons”. Kitty lachte “mottenballen?” Hij glimlachte. “Ja, je kunt ze horen rammelen in alles wat we voor ze verhuizen. De geur hangt dan de hele dag in mijn kleren”. “Nou ik denk niet dat u zich daarover zorgen hoeft te maken, hier zijn geen mottenballen of katten.”
“Ik geloof u direct, ruikt hier lekker trouwens” antwoordde hij terwijl hij met een zijdelingse blik naar Kitty keek. Ze voelde dat ze weer ging blozen. “Hoe heet u trouwens?”

“Mijn naam is Roy, mevrouw Janssen” zei hij. “Zeg maar Kitty” reageerde zij. “Nou, Kitty, het is mij een groot genoegen om je hier te ontmoeten.” Ze was opgelucht dat de twee andere mannen de kamer weer binnen kwamen. “Roy”, zei een van hen met een doos onder elke arm, “in de tijd die je hebt besteed aan praten met die mooie dame hebben wij de helft van de truck al leeg!” Roy lachte. “Ok, ik zal jullie helpen.” Roy draaide zich om en verdween de deur uit. Wat zij nu zag was stukken beter dan op haar foto’s! Kitty leunde in het deurkozijn, met haar armen gekruist onder haar borsten, om naar de werkende mannen te kijken. Gestaag, liep het kale appartement vol met haar spullen. Lampen, stoelen, opgerold tapijt en talloze verhuisdozen. Kitty zag duidelijk dat de andere mannen nog zwaarder gebouwd waren dan Roy. Ze waren gespierder in hun benen en armen, terwijl Roy’s bovenlichaam weer langer en gespierd was. Kitty kon haar ogen niet van hen afhouden en vroeg zich af hoe ze eruit zou zien zonder hun grijze werk shirts.

“Zo,” zei Roy “Dat lijkt zo ongeveer alles te zijn, Kitty. Alleen nog het bed maar dat mag geen probleem zijn”. Zijn donkere stem deed Kitty bijna smelten. Hij rekte zijn armen uit en rolde met zijn hoofd. “Het overkomt ons niet elke dag dat we aan de slag gaan voor zo’n mooie vrouw als jij. Ik neem aan dat je vriendje vrij snel zijn spullen zal brengen”. “Vriendje? De laatste tijd geen” zei Kitty, met een vleugje bitterheid in haar stem, “misschien kun jij je vriendin vragen om er een voor mij te vinden”. Roy lachte. “Geen vriendinnen voor mij. Ik wil mijn leven graag eenvoudig houden, maar voor jou is het toch geen enkele moeite, lijkt mij. Rijen mannen moeten toch voor je in een wachtrij staan!” Kitty schudde haar hoofd. “Zij zijn blijkbaar niet dapper genoeg om me gewoon te komen halen.”
“Het lijkt erop dat ze je bed hebben en ik moet helpen, ze worden chagrijnig als ik dat niet doe.” De drie mannen kwamen binnen met haar bed tussen hen in en sjokten naar Kitty ‘s slaapkamer. Ze volgde hen om de potige mannen te kunnen blijven zien. Ze plaatsten het bed voorzichtig op de grond. Op een of andere manier waren ze erin geslaagd om het grote bed in een stuk binnen te brengen, een prestatie die indruk maakte op Kitty. Alle drie de mannen verlieten vervolgens de kamer, Roy gaf haar een laatste zijdelingse blik toen hij de deur uitliep.

Zij zat nog na te genieten toen de voordeur weer open en dicht sloeg en de vertrouwde zware voetstappen weer klonken in haar woonkamer. Ze waren duidelijk iets aan het bespreken, hoorde zij aan hun stemmen. Roy’s meer jongensachtige stem onderscheidde zich van de diepere tonen van zijn medewerkers. Ze zat op de rand van haar bed en haar gedachten dwaalden af. Door haar hoofd flitste korte visioenen van warme en zware seks, van sterke mannen die haar tegen zachte lakens drukten, met haar gezicht in de kussens, terwijl zij door mannen om beurten lang en hard genomen werd. Grote sterke mannen, zoals die zich in haar woonkamer bevonden. De aanblik van de verhuizers werkten er zeker niet aan mee om haar over haar geilheid heen te krijgen. Haar hand gleed langs de binnenkant van haar dij. Er klonk een zachte kuch in deuropening van haar slaapkamer. Kitty keek omhoog en zag dat de verhuizers voor haar slaapkamerdeur stonden met Roy voorop.
“Alles is er, Kitty” zei Roy.
“Bedankt mannen, jullie hebben jullie best gedaan” zei Kitty.
“Zo, dan wil ik het nu over de betaling hebben” zei Roy. “Ik zal even een bankoverschrijving pakken”. Kitty liep langzaam naar de deur terwijl ze zich afvroeg of ze de mannen nog zou uitnodigen voor koffie. Maar Kitty kreeg de kans niet om lang na te denken. De deur sloeg voor haar dicht, eer ze daar aankwam. “Niet ‘dat’ soort betalingen, Kitty”.

“Nemen jullie dan alleen contant geld aan?” Ze begonnen alle drie te lachen. “Oh nee, het gaat niet om geld Kitty”, zei Roy. “Ik besprak het met mijn jongens, en we zijn het er eigenlijk allemaal over eens dat we vanavond iets anders zullen aannemen”. Kitty voelde zich heel klein tegenover de muur van gespierde mannen. “Wat willen jullie dan hebben?” Vroeg ze. Roy grijnsde en zei “jou”.
De mannen liepen direct op Kitty af, hun sterke handen grepen haar armen en pakten haar bij haar borsten. Ze kon geen kreet uitbrengen. Haar longen waren verlamd van angst. De mannen betastten de binnenkant van haar dijen, gingen met hun handen langs haar buik, rug, haar nek, rond de borsten, betastten en streelden haar hele lichaam. Oh God, ging er door haar heen, wat doen ze nu? Kitty raakte in paniek. De handen van de mannen waren overal, knepen in haar billen en pakten haar stevig bij haar borsten. Kitty probeerde haar benen over elkaar te kruisen, maar krachtige vingers peuterden haar dijen weer uit elkaar.

“Stop!” Riep ze: “Laat me los!” Haar protest was echter aan dovemans oren gericht. De mannen hadden hun nieuwe speeltje gevonden. Roy stond achter haar, met zijn borst stevig tegen haar rug aangedrukt. “Ik vertelde je toch dat ik geen genoegen neem met zomaar een meisje. En het lijkt er toch echt op dat je dit wilt”. Ze voelde zijn hand naar boven langs haar dij glijden totdat deze onder haar rok verdween. Haar lichaam schokte toen zijn hete vingers langs de randen van haar hete, vochtige string gingen. “Ik denk dat je meer dan bereid bent om dit toe te geven.” Hij streelde langs haar natte spleet, en Kitty slaakte een onvrijwillige kreun. “Nee! Blijf van me af!” Kitty begon tegen te spartelen in een poging om zich van de betastende mannen te bevrijden. Maar ze waren te sterk voor haar.

Ze tilden Kitty ‘s armen omhoog en trokken haar T-shirt uit. Haar rok gleed langs haar benen omlaag en viel op de vloer. Kitty stond nu tussen hen in, ze droeg nog alleen haar kanten bh en roze string om haar te beschermen. Hun ruwe handen raakten haar blote huid aan, handen die ze tevergeefs probeerden weg te duwen. Roy lispelde in haar oor “Het is een tijdje geleden dat we zo’n sexy klant als jij hadden Kitty”. Een hand greep haar blote billen, een andere naar haar borsten. “Wij staan klaar om je te neuken, wij hebben trek in jou.” Met een klik viel haar bh op de grond. Roy omvatte haar blote borsten van achter voordat zij deze met haar handen kon bedekken.

‘Mm… dat voelt goed’ dacht Kitty, ondanks haar angst. Haar snikken gingen over in kreunen toen die ruwe vingers met haar harder wordende tepels begonnen te spelen. Neen, dacht ze, ik zal toch niet verkracht worden? Haar hart bonsde in haar borst, maar ze kon niet zeggen of het was van angst, of van opwinding. “Je gaat me toch niet neuken, Roy” riep ze, terwijl haar hart bonkte bij de gedachte aan Roy en de mannen die haar gingen nemen. “Maar natuurlijk gaan wij je neuken Kitty, we zijn botergeil.” Hij benadrukte dit door haar borsten steviger vast te pakken en de andere mannen betastten met hun de handen de binnenkant van haar benen. Kitty probeerde haar dijen te sluiten, echter tevergeefs. Deze openden zich vanzelf om aan de dringende behoeften van haar lichaam te voldoen, ondanks haar niet willen. Kitty opende haar ogen die ze zojuist van angst had gesloten. De twee verhuizers stonden voor haar als een stel hongerige beren. Dit was haar kans om weg te komen. Kitty probeerde weg te sprinten, maar Roy pakte haar blote taille en trok haar terug. Hij nam bij haar polsen en sloeg haar armen voor haar om haar heen, ze kon niet ontsnappen.

“Kitty, kijk goed” fluisterde hij in haar oor. Kitty moest hulpeloos toekijken terwijl de verhuizers hun gespierde torso’s ontblootten en hun jeans uittrokken. Hij neuriede in haar oor en knikte naar de twee naakte mannen. Kitty keek naar de ontklede mannen, ze stonden daar beiden als bronstige stieren, de pikken dik en zwaar geaderd met eronder hangend testikels zo groot als stenen. “Haha, ik denk dat jou het zeker bevalt wat je ziet.” Kitty staarde met ongeloof naar hun hangende pikken. Haar mond viel open, hijgend. De twee mannen grinnikten en trokken aan hun slappe pikken die weldra omhoog kwamen. Kitty kon niet ontkennen dat ze er van onder de indruk was, integendeel, ze wilde hun pikken. Ze wilde ze in haar voelen. Ze was zo ongelooflijk geil, zelfs als deze mannen de bedoeling hadden haar te verkrachten. Haar natte kut bewees het. Roy trok haar handen verder naar beneden aan haar voorkant.

“We gaan je eens goed te pakken nemen, Kitty!” Roy liet haar los en duwde haar naar voren, richting de twee potige mannen. Kitty huilde lichtjes toen ze hun ruwe handen voelde strelen, het kneden van haar borsten en ze hun handpalmen bezig voelden langs haar kutje, terwijl hun pikken zich verhardden aan weerszijden van haar lichaam. Kitty begon heftig te kronkelen en kreunen. Ze kon duidelijk de geilheid van de mannen voelen aan de harde lullen tegen haar huid, kruipend langs haar heupen als hongerige slangen. Kitty bleef met zichzelf worstelen, maar het was een verloren strijd. ‘Waarom geniet ik hiervan?’ Een enorme opwinding groeide in haar borst en tussen haar dijen. Haar lichaam leek te antwoorden: ‘Je wilt dit Kitty, je hebt dit nodig. Een goede neukpartij door deze sterke mannen’.
Kitty voelde haar sappen harder stromen toen ze zag dat Roy zijn hemd uitdeed. Kitty zag zijn blote torso – ontwikkeld op basis van meer dan alleen het opheffen van bedden en tafels voor de kost. Enorme kracht straalde uit de perfecte vorm, en zijn blik naar Kitty was een van pure verlangen. “Ja” zei Kitty zachtjes. “Dat is het eerste eerlijke antwoord dat je tot nu toe hebt gegeven” lachte Roy. Haar ademhaling versnelde toen hij zei: “Je hebt nog niet alles gezien Kitty”. De voorman knoopte zijn spijkerbroek open en stapte eruit. Hij stond vlak voor Kitty met een grijns op zijn gezicht. “Kijk jongens, ik denk dat ze nu iets ziet wat ze echt wilt!”

Hij had gelijk. Kitty ’s hart stond bijna stil bij de aanblik van zijn mannelijkheid. Wat daar tussen zijn benen hing, enorm, zeer lang en zwaar, zijn geaderde penis tussen zijn benen, zijn enorme testikels, zwaar onder het gewicht van hun ongetwijfeld enorme lading. De andere pikken waren gespierder en dik, terwijl deze veel langer was en super dik was. Hij overtrof zijn collega veruit, hij was de echte hengst. ‘Oh mijn God.’ Geilheid schoot door haar hele lichaam. Ze voelde zich warm, heet van de mannen met hun stijve pikken die zich verhardden tegen haar billen en benen, heet van wolfachtig blik van Roy over haar lichaam, en warm uit het brandend verlangen dat haar kut deed kwijlen langs haar dijen. Haar verzet was gebroken.

A & M  

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *