Kitty 2.3

()

Ze voelde zich warm, heet van de mannen met hun stijve pikken die zich verhardden tegen haar billen en benen, heet van wolfachtig blik van Roy over haar lichaam, en warm uit het brandend verlangen dat haar kut deed kwijlen langs haar dijen. Haar verzet was gebroken. “Ik denk dat Kitty wel een voorproefje van ons lust, jongens”. Kitty bewoog niet, hoewel een klein deel van haar haar hoofd wilde knikken. Roy ging met zijn hand langs zijn pik en keek naar Kitty. “Ga op je knieën, Kitty.”
“Nee”.
“Ik zei, ga op je knieën” herhaalde hij weer, nog steeds aan zijn pik aan trekkend.
“Nee!” Kitty keek naar hem en probeerde vastberaden om niet naar zijn groeiende pik te kijken.

“Goed dan Kitty, dan doen we het op onze manier”. De twee mannen grepen de schouders van Kitty beet. Ze dwongen haar vervolgens op de vloer te knielen. Dit gebeurt echt! Besefte Kitty in hernieuwde paniek toen de twee mannen haar vast pakten. Kitty ‘s fantasieën werden nu werkelijkheid, waardoor ze duizelig werd van opwinding en angst. Ze trilde, de hete mannen om haar heen trokken aan hun dikke pikken en dit voor haar wijd starende ogen. Dit was geen droom. Roy pakte Kitty ‘s kin; “Kitty vanaf nu gedraag je jezelf als een brave meid en je zuigt ons allemaal af. En goede meisjes denken niet eens na over bijten”. Hij greep haar kaak met slechts een greintje meer van zijn kracht, en Kitty begreep dat hij het meende. Hij liet haar los. “Ok Kitty, maak je keus.”
Ze keek om zich heen. Naar de drie mannen om haar heen, allen aan hun enorme pikken trekkend. Ze werden steeds harder en groter. Kitty zag hun aderen opzwellen en hun lengte groeien. Ze aarzelde even. ‘Ik kan dit niet doen, ze zullen alleen maar meer willen’ maar haar hart sloeg sneller en ze begon dieper adem te halen. Niet voor de zuurstof, maar op hun muskusachtige, bedwelmende geur in te ademen. Kitty ‘s kut tintelde, het water liep uit haar mond. “Laat ons niet te lang wachten, Kitty” waarschuwde Roy. Kitty keek weer omhoog naar de voorman en vervolgens naar zijn pik, zijn prachtige eikel was al aan het kwijlen in afwachting van…

Ze boog zich langzaam naar voren, ze moest het doen, probeerde ze zichzelf te overtuigen. Ze proefde zijn zoute voorvocht toen haar tong langs zijn eikel bewoog. Haar lippen omsloten zijn pik. Ze begon hem te pijpen. Heen en weer, een beetje dieper elke keer. Ze voelde de eikel van zijn pik al tegen de achterkant van haar keel stoten elke keer dat ze op en neer ging en haar lippen waren nog nauwelijks halverwege zijn schacht. “Ik wist dat je er goed in zou zijn,” kreunde Roy, zich niet bewegend terwijl Kitty met zijn pik bezig was, gentleman die hij was. “Vergeet nou niet de jongens, ik weet zeker dat ze graag je hand om hun pik heen voelen.” Ze reikte omhoog en greep hun pikken, ze streelde ze langzaam terwijl ze die van Roy in haar keel naar binnen slobberde.

Het was moeilijk om de drie mannen tegelijk te plezieren. In haar fantasieën was het veel gemakkelijker, hun handen die in haar haar woelden, haar schouders, aaiden, streelden en haar aanmoedigden als ze daar beneden hun hete voorvocht slikte en aan hun pikken likten. De werkelijkheid bleek harder, maar de hardheid van de echte mannen groeiden en schokten in haar handen, en de hitte van Roy’s pik al glijdend in haar mond was beter, echt veel beter. Ze pijpte Roy’s pik met overgave. “Oh” kreunde hij “nu je ermee begonnen bent, geef alsjeblieft ook een voorproefje aan de jongens net zoals je aan mijn pik slurpt.”

Kitty liet Roy’s pik glippen met een plop en wendde zich tot een stierenlul die voor haar hing en naar haar gezicht staarde. Ze gleed met haar tong langs zijn lengte, pakte Roy’s glinsterende pik met haar hand terwijl ze de eikel kuste. De man kreunde boven haar en ze voelde een scheut voorvocht op haar tong. Hij smaakte anders dan die van Roy, zouter en bitter, maar ze dronk het met geilheid. Kitty wilde ze ineens allemaal proeven. Ze liet de man zijn lul gaan na slechts een paar likken, ze trilde als een houten plank toen ze de eikel van weer de andere man kuste. Een zoetere smaak, en ze vond het heerlijk hoe hij kwijlde in haar keel toen ze hem bijna helemaal in haar mond had.
Ze ging van de ene man naar de andere, slurpend en zuigend. De mannen stopten hun lullen dieper en dieper in haar mond. Kitty voelde hun pikken nog meer opzwellen en harder worden, en voelde haar kutje stromen toen het voorvocht van hun pikken in haar keel en over haar handen stroomden. Het kreunen en vooral Roy’s gegrom, vulde de kamer. Kitty ‘s fantasie was niets in vergelijking met deze werkelijkheid, ze vergat zichzelf, ze voelde hun warme voorvocht kwijlend langs haar lippen lopen en het druppelen op haar borsten…

Roy deed een stap terug en liet Kitty kreunen terwijl haar borsten tegen de harde pik van een man gedrukt werden en die van de ander tegen en langs haar billen gleed. Een gladde pik wreef langs haar natte spleet en tussen haar strakke billen. Kitty kreunde, ze was in de hemel. Roy keek naar zijn vooruit staande, glinsterende pik. “Ik denk dat Kitty klaar is om geneukt te worden, jongens!”
“Gebruik een condoom!” Smeekte Kitty. “Hij houdt niet van condooms” zei Roy. “Trouwens dat neukt minder lekker. Het lijkt erop dat je vanavond alleen blote pikken krijgt, Kitty” Roy lachte toen hij haar blik kijkend over haar schouder zag.
“Neen!” Kitty voelde hem duwen. “Neen!” De man luisterde totaal niet, hij verspilde geen tijd en duwde zijn pik diep in haar natte kut en begon haar hard en diep te neuken. “Hoe voelt dit nu, geneukt te worden zonder condoom, door een grote sterke vent. Ik wed dat hij al aan het vol spuiten van je poesje denkt.”

Kitty voelde haar kutje, geil aan de gedachte alleen al, zich samentrekken om de pik, en zijn pik, aangemoedigd hierdoor, dook dieper in stoten. Kitty gooide haar hoofd achterover en kreunde hardop terwijl haar kut op en neer ging op de pik. “Haal hem op tijd eruit“ smeekte ze. “Dat zal hij zeker doen, maar niet nadat hij klaargekomen is en je gevuld heeft met zijn zaad.” De man trok aan de brunette ’s haar en Kitty begon nog harder te kreunen toen hij nog harder en dieper in haar stootte. “Ik -ik kan niet- Ah!” Kitty ‘s arm beefde, zijn harde stoten lieten het bed kraken. Roy pakte haar schouders beet en hield haar vast. “Wil je niet zwanger worden? Je weet wel beter” Kitty wist het, het was in feite de meest gevaarlijke tijd in haar cyclus, de tijd dat ze heel voorzichtig moest zijn en dat ze het meest vruchtbaar was…

“Ik wed dat je hem zelfs voelt als hij klaarkomt in je, het spuiten diep van binnen waar het hoort, Kitty” De man ging door met haar te neuken en Kitty ging mee in zijn tempo. Kitty schreeuwde. Ze kon de verandering in hem voelen, zijn pik pompend in haar en de spiertrekkingen in zijn penis. Zijn zware ballen stonden gereed, ter voorbereiding van hun gevaarlijke lading. Kitty raakte in paniek “Nee, spuit niet in mij! Niet in mij klaarkomen alsjeblieft!” De man pompte steeds heftiger in Kitty ‘s kutje. Haar protesten werkten juist averechts op de man. Hij vulde de kamer met de klanken van zijn agressieve kreten. Kitty merkte dat hij er dicht bij zat, zijn stierenlul bonsde woedend in haar diepten, zijn spiertrekkingen werden harder en harder. Hij hield intussen haar heupen als in een bankschroef geklemd. Roy zei: “Word je al blij dat je zwanger gemaakt wordt?” Kitty reageerde niet. Vagina sap liep langs haar benen. Ze kon geen woord uitbrengen. Haar kutje begon te sidderen, zware ballen dreigde haar met elke stoot. “Ach God, nee, spuit niet in mij.” De man zijn gegrom steeg in toonhoogte, toen explodeerde hij. Hij spoot in haar trillende kut. Diep. Vele malen achter elkaar. Zijn pik spoot zijn hete dikke lading in haar diepten.

Kitty was sprakeloos. Ze kon zichzelf niet helpen. Ze had haar lichaam niet langer onder controle. Ze voelde zijn harde kloppende pik in haar. Zijn ballen slingerden tegen haar klit toen hij kwam, hele ladingen van sperma spoten in Kitty ‘s melkende kut. Ze voelde elke zware, elke hete explosie van zaadlozing in haar kale roze diepten. Kitty kromde haar rug en omsloot krampachtig zijn pik, ze kwam klaar als een loopse teef. Haar hele lichaam beefde bij de sensatie, de hitte, de dikte, de gevaarlijke nattigheid vulde haar kwetsbare poes tot aan de rand. Kitty voelde zich met recht geneukt en ze vond het heerlijk. Ze hield van de manier waarop hij kreunde en hij zijn pik in haar hield, waardoor ze haar heupen stil moest houden totdat het laatste beetje van zijn lading in haar trillende kut geschoten was. Voor haar ging het veel te snel, de man achter haar bewoog zich en zijn krimpende pik gleed uit haar grijpende kutje.

Kitty protesteerde zwak en probeerde zich terug te duwen op hem, haar orgasme was nog niet helemaal klaar, maar het was te laat, de mans slappe lul gleed uit haar en hij bewoog opzij. Ze gleed over het bed, op haar buik. Ze was aan het hyperventileren, haar hart ging tekeer. Dikke, warme sperma liep uit haar kut, druipend op haar schone lakens. Uit haar kutje, haar onbeschermde kutje. De gruwel van haar bevruchting greep haar. ‘Oh God, hij kwam in me klaar, ik moet iets doen! Ik moet op een of andere manier uit de buurt van deze mannen komen voordat er schade wordt gedaan in mijn vruchtbare buik’. Het warme sperma sijpelde langs haar benen terwijl ze bleef rillen op het bed. ‘Ik wil niet zwanger worden van deze man!’
“Waar wil je naartoe?” Kitty wilde zich over het bed verwijderen. Roy lachte, terwijl hij haar licht bij haar heupen pakte en haar ontsnapping tegenhield. “Ik voel je trillingen nog steeds,” zei hij “ik kan zien dat je echt heb genoten van je eerste neukpartij.”
“Nee … Ik moet … ga … ” Kitty probeerde weer weg te kruipen, maar hij droeg haar terug naar het midden van het bed. ”Waar wil je naar toe?”
“Douchen … moet eruit halen.” Ze voelde het in haar klotsen. “Dat gaat niet gebeuren, het is nog niet uit met de pret, gewoon aan de gang blijven en alles doen”. Kitty besefte dat twee enthousiaste mannen nog niet hun bevrediging hadden gehad. Ze verdubbelde haar inspanningen om los te komen uit Roy’s grip, maar het had geen zin. Als een pop werd Kitty omgedraaid op haar rug met de benen wijd uit elkaar. Roy deed een stap opzij zodat de andere bewegende man zijn lid langs haar romige spleet kon bewegen.

“Alsjeblieft!” Kitty schokte zwakjes met haar heupen, maar de man wilde niet ophouden. “Ik wil niet zwanger raken!” Jammerde ze, zelfs toen haar kutje langs zijn pik trilde. Hij wist wat hem te doen stond. De man begon de bolle kop van zijn pik in Kitty ‘s strakke kut te duwen. Een kreun, ontsnapte haar lippen voordat ze zichzelf kon stoppen. De man penetreert haar diep. Het dikke stroperige sperma zat nog langs haar strakke binnenwanden en zijn harde pik roerde in vers sperma diep in haar. Ze had nog nooit zoiets eerder gevoeld. “Oh, oh, oh!”. Ze begon het weer te voelen, de opbouw van binnen, het straalde vanuit haar hete kut omhoog door haar buik. Alleen ging het sneller deze keer, met deze nieuwe sensatie binnen haar kutje. De brute man boven op haar neukte harder en harder, grommend als een wildeman. Hij bonkte Kitty ‘s heupen in de matras als een staak in de grond.

Kitty, gevangen tussen de man zijn sterke armen en zijn muskusgeur, kon alleen maar wachten op het onvermijdelijke. Maar ze wachtte niet. Haar heupen schokte terug, in eerste instantie een beetje. Dan meer. En nog veel meer. Kitty begon aan zijn stoten tegemoet te komen, genietend van het gevoel overweldigd te worden door zijn kracht. ‘Nauwelijks te bevatten dat ik zo lekker geneukt word als nu,’ dacht ze. Ze greep zijn armen, haar handen klemden hem vast, hunkerend naar zijn stoten en haar naderende climax. Ze kreunde en gromde, haar kleine vrouwelijke geluiden overschaduwd door zijn diepe mannelijke gegrom boven haar. Haar borsten trilden, hun tepels rechtop en hard. Haar kutje verdroeg de diepe impact, verzacht door het gevaarlijke sperma dat steeds dieper in haar gepompt werd. En Kitty had slechts een enkele gedachte: ‘Ik kan niet geloven dat ik dit graag wil! Roy had gelijk. Ik wilde dit.’ Ze voelde de armen spannen onder haar vingers, zijn stoten.

Ze wist het en begon klaar te komen. ‘Ik -ik kom klaar- Ah!’ Kitty kromde haar rug en schreeuwde toen ze door haar orgasme overwelfd werd. Kitty voelde zijn pik schokken, haar klemmende kut voelde de stralen zaad diep in haar schieten, ongetwijfeld doorsijpelend in haar baarmoeder. Hij liet zijn hete zaad in haar ontvankelijke gat stromen, trok zich niet terug, zich geen enkele zorg makend over anticonceptie. En Kitty sloeg haar benen om hem heen om met haar kut hem leeg te melken voor elke druppel. Kitty was nog steeds aan het trillen en hijgen toen de man zich eindelijk terugtrok uit haar. Hij liet een spoor van sperma in haar achter, vastklevend aan haar rood geworden en slijmerige schaamlippen. “Oh God” Kitty kreunde toen haar benen van hem loskwamen, te uitgeput om ze nog op te tillen. Daar liggend probeerde ze op adem te komen. Haar kutje tintelde en ze voelde dat ze in brand stond, haar kutje voelde alsof het was gevuld met vloeibaar vuur.

A & M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *