Kitty 3.3

()

Haar kutje tintelde en ze voelde dat ze in brand stond, haar kutje voelde alsof het was gevuld met vloeibaar vuur. Roy grinnikte achter haar.
“Er nog steeds niet genoeg van, Kitty? Het lijkt erop dat je er wel pap van lust”. “Ik…” Kitty huiverde toen een klodder sperma uit haar gaatje floepte en over haar klit kwijlde. “Ik kan niet meer”.
“Ik ga ervoor zorgen dat je dat wel kunt”. Hij rolde de slappe vrouw op haar buik. Sperma klotste zwaar in haar. Roy spreidde haar nog steeds gevoelige billen, op zoek naar haar vurige kutje. “Je bent behoorlijk vol, en dat moet een goed gevoel zijn, al dat sperma dat zijn weg zoekt binnen in je, hè?” Kitty bleef op het bed liggen. Het was gevaarlijk voor haar om te blijven liggen met al het sperma dat zich inweekt, dieper en dieper in haar al te vruchtbare baarmoeder, maar ze bewoog niet. Ze kon zich niet bewegen.

“Niet helemaal ervan overtuigd dat je nog meer geneukt wilt worden?” Vroeg Roy. Kitty voelde zijn greep weer om haar middel en hij rolde haar weer terug. Nu op haar rug. Ze zag de mannen boven haar kijken, twee ontspannen en tevreden en een met brandende ogen. “Kijk naar jezelf Kitty.” Kitty tilde met enige moeite haar hoofd op en keek naar haar vermoeide lichaam. Haar borsten ging diep ademend op en neer, haar roze tepels staken uit haar gevoelige borsten. Glinsterend zweet schitterde over haar borst en buik, en tussen haar gespreide benen zag ze de korte haartjes van haar venusheuvel die werd gematteerd met zweet en sperma. Kitty hoefde niet haar kutje te kijken om te weten dat het volkomen doorweekt was met sperma, of om te zien dat haar schaamlippen zich openlijk lieten uitnodigen tot meer. Haar verlangen schommelde tussen haar benen, en ze was zeker weer geil te krijgen met Roy tussen haar benen.

“Je hebt gelijk, ik wil dit”. Haar ogen keken naar Roy, die met zijn handen zijn vorstelijke pik langzaam aan het strelen was. Kitty keek in de ogen van de voorman die ze ooit verachtte, en spreidde haar benen wijder voor hem. “Eindelijk!” Met zijn knieën spreidde hij haar benen verder uit elkaar en legde zijn armen als inzet aan beide kanten Kitty ademde sneller toen hij zijn grote lid langs haar heuvel streelde, voorvocht achterlatend op haar witte kutje. Hij veegde zijn pik op en neer langs haar slissend spleet, ze kreunde zacht, niet van angst, maar van wellust. Zijn eikel ging langs de ingang van haar verzadigd kutje. Het topje gleed langzaam naar binnen. Met een snik greep ze naar beide zijden van zijn borst, haar lichaam liet haar vergeten hoe moe ze was. Hij keek neer op haar en met een triomfantelijke grijns stak hij zijn grote pik diep in haar.

Kitty ‘s kutje was al overspoeld met sperma. Het was langzaam naar beneden gedruppeld langs haar billen sinds Roy haar op haar rug had gedraaid, hoewel het meeste zaad binnen was gebleven en zich verspreidde in haar buik. Roy neukte haar diep, de zee van zaad gutste uit haar strakke gaatje rond zijn penetrerende lid dat dieper dan de anderen ging. Er was geen ruimte voor het inferieure sperma van de anderen. Zoals hij het dieptepunt in haar bereikte liepen hun ladingen haar schaamlippen uit als uit een overvolle beker. Hij begon met het leegpompen van de overblijfselen van zijn concurrentie uit Kitty ‘s verzadigde kut, met grote diepe halen.

Kitty probeerde haar heupen synchroon te bewegen om zijn stoten op te vangen, maar hij was te sterk, haar kutje werd vastgemaakt aan het bed elke keer als hij diep in haar ging. Maar de sensatie was te veel voor Kitty, het luide zuigen en slurpen vanuit haar kutje, de geluiden van zijn prachtige pik, het deed haar kreunen als nooit tevoren. Hij nam haar voor zichzelf, beseft Kitty, deze man neukte haar zo krachtig. Hij bewoog zijn heupen als een zuiger, een machine gebouwd voor maar een doel, Kitty ‘s kut. De andere mannen keken naar hun leider die haar lichaam neukte, en Kitty zelf, die keek in vurige ogen die haar gedachten konden raden.

“Oh Roy!” Riep ze met overgave. Kitty perste zich tegen hem, haar klit gilde van verrukking. Grommend bewoog hij zich boven haar, zijn bekken tegen dat van haar. Hij pakte een van Kitty ‘s deinende borsten, zijn vingers grijpend in haar strakke vlees dat binnenkort zou kunnen zwellen met melk. Hij nam haar tepel tussen zijn vingers. “Ja!” Kitty kromde haar rug, drukte haar borsten in de palm van de hand zo veel als ze kon. Ze hijgde toen hij in de gevoelige tepels kneep. Het maakte Kitty heet, te heet om na te denken dat hij haar lichaam neukte met het doel, om zijn zaad te planten en het te zien groeien. Kitty wilde niet zwanger te raken, maar ze kon het niet helpen, ze werd totaal geil door het idee dat deze man zijn zaad diep in haar vruchtbare kut zou schieten, haar zou bezwangeren.

Roy’s, gezicht druipend van het zweet van zijn harde neuken, gromde boven haar. Hij nam haar als dier, alsof ze een dier was. Een loops dier, een dier om mee te fokken. Kitty wist dat ze hun speelgoed, hun huisdier, hun loopse teef was. “Ah! Neuk me harder, Roy!” Kitty schreeuwde het uit, alsof haar hele lichaam de hele nacht had gewacht om het te zeggen “neuk mij en maak mij zwanger”. Roy, sneller dan Kitty verwachtte, veranderde van standje. Hij trok zich terug uit haar soppende kut en gooide haar op haar buik. In een oogwenk penetreerde hij haar kut van achteren en sloeg tegen haar heerlijke zere kont. Kitty hijgde uit volle borst en probeerde op te staan op haar knieën, maar tevergeefs. Kitty kon niet opstaan, hij hield haar omlaag met zijn gewicht. Met elke stoot duwde hij haar verder naar beneden, centimeter voor centimeter, omlaag tot haar heupen vast kleefden in het door sperma doordrenkte matras.

Roy’s tanden beten in haar nek zoals een beest zijn vrouwtje markeerde. Kitty werd hierdoor nog geiler, haar gedachten gericht op niets anders dan de noodzaak om te worden bevrucht door deze machtige man, deze Alfa onder de mannen. Hij neukte woest, om het sperma van zijn rivaal uit Kitty ‘s gaatje te pompen. “Neem mij! Spuit mij vol!” Kitty ‘s kutje sloot zich als een bankschroef rond het lid van Roy. Hij barstte in haar los! Een lawine van viriel sperma straalde tegen de poorten van haar baarmoeder. Kitty ‘s hele lichaam beefde onder hem toen ze voelde dat zijn dikke kleverige stralen in haar schoten, zijn zware ballen schokkend tegen haar lichaam. Ze kwam tot zinnen op het moment dat Roy opnieuw in haar pompte, het planten van de laatste van zijn sperma in de vruchtbare vrouw.

Kitty ‘s orgasme ging door, zelfs toen de zijn was weggeëbd, hoewel hij nog steeds bleef spuiten binnen in haar, het injecteren van zijn sperma diep in haar schokkende baarmoederhals. Roy liet zijn nog steeds harde lid diep in haar, hield daardoor al zijn eigen sperma diep in haar trillende lichaam. Hij bleef binnen en boven op haar, terwijl haar orgasme plaats maakte voor een volledig tevreden nagloeien en groeien in haar borst en achter haar ogen. Roy’s diepe brom trilde tegen haar rug. “Ik denk dat je dit beslist lekker heb gevonden.” Kitty kon slechts een vermoeide giechel slaken, met haar hoofd liggend op het bed. Ze glimlachte van oor tot oor, de adrenaline suisde nog door haar aderen.
“Zo Kitty” Roy kuste haar nek zachtjes waar zijn tanden stonden, gemarkeerd als zijn prooi.

“Ja Roy?” Reageerde ze dromerig, ze verlangde naar slapen… “Ben je klaar voor de tweede neukrondje?”
Kitty ’s hart sprong in haar keel. Als een pop werd het kleine vrouwtje op het bed gegooid, in haar naïviteit had ze zich net slechts enkele minuten geleden verschoond. De twee mannen stonden opnieuw om haar heen, streelde hun harde lullen langs haar dijen en buik. Ze kon ze niet tegenhouden, en Kitty wist niet of ze dit wilde of dat ze wilde stoppen. Haar vochtige roze kutje was klaar voor hen. Voor hen allen. Een man schrijlings op haar, zijn dikke mannelijkheid op en neer langs haar spleet. Kitty kreunde terwijl ze tegen zijn borst duwde, in een vergeefse poging om de stier van haar af te duwen. Ze voelde dat zijn merkteken, de dikke bolle kop van zijn mannelijkheid op weg om haar strakke ingang te vinden. Kitty wist dat slechts een kleine beweging van zijn heupen al genoeg was, en ze zou worden gespietst op zijn stijve, naakte lid. Totaal onbeschermd. Ze groef haar nagels in zijn borst en voelde hem binnenglijden.

Daarna rolde hij op zijn rug. Kitty ging schrijlings op hem zitten, maar hijgde toen ze de warme en krachtige spieren van de tweede man langs haar rug voelde. Kitty huilde van geilheid toen de man onder haar, haar heupen naar beneden trok. Ze voelde zijn dikke schacht duwen in haar strakke kut, en voelde de andere harde pik glijden langs haar strakke rug. Kitty viel bijna flauw toen de tweede pik in de richting van haar kontje voelde komen. Ze begonnen haar neuken. De man onder haar tilde Kitty ‘s heupen op en neer zodat hij haar terug naar beneden op zijn lid voelde glijden. De man achter wreef zijn slijmerige pik op en neer tussen haar billen. Hij gaf haar geen voorspel, geen tijd om te acclimatiseren.

Kitty ‘s gedachten werden verraden door haar wellustige gekreun. Harde handen omvatten haar borsten van achteren. Hete vingers gleden over haar tepels en trokken aan haar rug, zodat haar lichaam tegen de harde buik van de man klemde. Kitty keek naar beneden. Haar kutje hield zich vast aan de dikke pik in haar. Ze keek naar de eikel toen hij haar optilde, en huilde als hij vervolgens haar kleine poesje dwong tot het binnenlaten van elke centimeter van zijn razende mannelijkheid. De man stopte niet met zijn aanval, hij voerde zelfs de zware slagen in en tegen haar op. Hoewel ze ertegen vocht, Kitty voelde haar lichaam trillen en moest toegeven aan het meedogenloze, krachtige, eindeloze neuken.

“Oh, ik kom!” Riep Kitty. Haar kutje vast geklemd rond de harde pik in haar. Haar kut trillend en klemmend, als een bankschroef om zijn harde pik. Ze kon deze in haar voelen spuiten, heftig en snel. Het sperma droop werkelijk langs haar dijen. “En dat is nog maar het begin”, hoorde ze ineens. Roy torende hoog boven haar, staande op het bed met zijn pik op ooghoogte. Hij pakte haar kin en bewoog haar hoofd naar zijn pik, ze was te zwak om het zelf te doen. Kitty hijgde heftig, de mannen stonden nog steeds om haar heen met hun lullen tegen en in haar. Ze kon bijna niet ademen met in haar kutje het stekend gevoel van het neuken en haar groeiende opwinding.

“Dit is slecht het begin van het neuken”. Hij streelde haar blozende wangen, “doe niet zo verbaasd, je wist dat dit eraan kwam vanaf het begin” Kitty kromde haar rug, de man achter haar had bijzonder hard in haar tepels geknepen. Heerlijk hard… “Ik zag de manier waarop je keek naar mij en mijn jongens. Je wilde geneukt worden door ons. Je was nat en klaargekomen voordat we je zelfs aangeraakt hadden. Je zegt nee, maar je lichaam wil geneukt worden”. Kitty voelde hun handen die streelden, haar bezwete dijen, haar deinende borsten, haar platte buik …

“Ik ben niet aan de pil, ik wil niet zwanger worden!” Haar stem trilde, ijzige angst mengden zich met haar hete golven van plezier. “Dat maakt de dingen eigenlijk veel gemakkelijker voor ons” zei Roy. “Je zult zien hoe gemakkelijk het is en het gaat snel genoeg” Kitty kon niet reageren. De man onder haar tilde Kitty ‘s rillende lichaam boven zijn pik uit, en de man achter haar boog haar naar voren. Ze merkte dat de dikke mannelijkheid uit haar kut gleed tegen haar heuvel vervolgens voelde ze de dikke kop van de man achter haar diep in haar stoten. Onmiddellijk begon hij de aanval, waardoor Kitty begon te schreeuwen als een krolse kat. Haar mond viel open, het gevoel van weer een andere dikke pik overspoelde haar, vertroebelde haar gedachten, verstikte haar angst.

“We zullen je goed behandelen Kitty.” Ze keek op en zag dat Roy boven haar zijn Koninklijke lid streelde. Hij streelde de grote penis vervolgens langs Kitty ‘s wangen voordat hij ermee begon te tikken tegen haar gesloten lippen. Ze dacht niet lang na en hield haar hoofd schuin omhoog en nam zijn pik in haar mond, gelijktijdig begon de man achter haar harder en harder tegen haar billen te beuken. Ze was aan het verdrinken in een zee van extase, zover gebracht door deze drie mannen die haar neukten. Haar kutje omklemde stevig de tweede man zijn lul. Ze groef haar nagels in de harde borst van de man onder haar. Ze likte de lange stok van Roy en genoot van de smaak, het neuken. De man achter neukte haar hard, zijn hand greep Kitty bij haar schouder terwijl hij elke centimeter van zijn lul in haar diepte kut stak. Ze kreunde luid en duwde terug. De andere man, zijn pik super glad van haar sappen, was onophoudelijk met zijn pik en ballen langs haar klit aan het wrijven met elke slag. Kitty kon niet anders dan met haar lichaam te antwoorden.

Roy gleed met zijn pik diep in haar mond, zijn mannelijkheid snel heen en weer gaande, terwijl zijn vruchtbare voorvocht diep in Kitty ‘s keel lekte. Al haar gekreun werd gedempt door zijn dikke vleesboom. Kitty trilde van opwinding. Ze kon zichzelf niet stoppen. Ze voelde zich helemaal bezeten, zo volledig vrouwelijk, zo volkomen beheerst door deze machtige mannen. Ze was van hen. Ze was hun neuk speelgoed. Kitty voelde de mannen om haar heen, hun harde gespierde lichamen die haar neukten. Ze was super heet en moest worden bevrucht. Met een huivering kwam ze weer klaar, haar vruchtbare kutje strak vastklemmend om de pik. Haar gesmoorde gil klonk over Roy’s pik die diep begraven lag in haar keel.

“Je komt lekker klaar hè?” Roy lachte en trok zijn lul uit haar. Kitty boog voorover, happend naar adem, nog steeds genietend van haar krachtig orgasme. De twee andere mannen waren nu ook gestopt. Kitty zuchtte even toen de man zijn pik uit haar hongerige kut terugtrok, en kreunde zwak toen de man onder haar haar op haar rug rolde. Ze zag Roy knielen boven haar hoofd, met de onderkant van zijn nog steeds harde pik voor haar ogen. Hij tikte zijn eikel lichtjes tegen haar roze lippen. “Zo” zei hij, “hoe bevalt het tot nu toe?”

“Alsjeblieft”, Kitty ‘s hart bonkte nog steeds toen ze weer bij haar positieven kwam. “Alsjeblieft, kunnen jullie stoppen, Roy” Haar ogen keken hem smekend aan. Ze probeerde hem te overtuigen, ondanks dat orgasme rillingen nog door haar lichaam gierden. “Stoppen? Maar je wilt toch niet dat we stoppen?” De andere mannen stonden nu naast haar, lieten hun handen langs haar deinende borsten en platte buik gaan. Kitty kon niet ontkennen dat het goed aanvoelde, maar ze hunkerde er naar om te kunnen stoppen. “Je hebt je pret gehad, gewoon afmaken”. Kitty ‘s trots was gekrenkt, beschaamd over haar wellustige gedachten, maar ze zou niet worden verslagen. Haar kutje was pijnlijk, haar tepels waren pijnlijk hard en haar billen waren rood van al het gebeuk. Haar bleke huid was bedekt met zweetdruppels, net als op de huid van de gebronsd gebruinde mannen die haar omringden. Maar ondanks dat ze wilde dat het voorbij was, haar lichaam schreeuwde om meer.

“Het plezier begint net, speciaal voor jou Kitty” Roy zei het met een glimlach. Ze voelde de man op haar linker een beweging maken en ze rolde op haar buik. De man bewoog achter haar en trok haar op haar knieën, waardoor haar kont tegen zijn harde pik drukte. Kitty duwde zichzelf weg met haar armen, maar ze kon niet aan de greep van de man op haar heupen ontsnappen… en het licht verdween voor haar ogen.

De zon piekte genadige door de half gesloten gordijnen van de kale slaapkamer, goot zijn warme stralen over de op haar buik liggende Kitty. Bezweet en half gewikkeld in een wirwar van lakens. Ze sliep diep. Bewoog ze haar benen over de matras dan kon ze de koele vochtige plekken voelen van de activiteiten van de afgelopen nacht. Kitty opende haar ogen. Ze had nog geen klok in de kamer, maar afgaande op het licht buiten was het acht uur. Rechtop zittend wreef ze de slaap uit haar ogen. Ze kon zich alles van wat er gebeurd was nog goed herinneren. Ze streek met haar hand over haar naakte buik, naar haar kutje waar het sperma met een korst op haar nog vochtige lippen en binnenkant van de dijen plakte, evenals zowat overal op haar. Kitty glimlachte en liet haar vinger haar gaatje in en uit glijden. Een douche kon nog wel even tot later wachten. Wat en wie er niet meer waren, de verhuizers.

Hun kleren waren verdwenen, net als enig spoor van hun aanwezigheid. Met uitzondering van het door sperma gekleurd bed en haar zwaar geïnsemineerd lichaam. Haar blote voeten klikten op de hardhouten vloer toen ze de kamer uitliep. Ze sloeg kaar kamerjas strak om zich heen om zich te wapenen tegen de kou. Kitty zag een kaartje op de tafel. Ze liep er naar toe, pakte ze het en zag het logo het verhuisbedrijf met een telefoonnummer. Ze draaide het kaartje om en las: Bedankt voor de leuke avond. Kitty, je mag mij altijd bellen Roy.

Kitty glimlachte. Ze wist dat ze voorlopig geen nieuwe vriend hoefde te zoeken. Omdat ze op elk moment over drie mannen kon beschikken die al haar lusten en kut goed tevreden konden houden. Ze besefte dat haar visioen van de avond ervoor profetisch was. Ze keek naar haar lichaam onder haar loszittende gewaad. Haar buik was niet anders, deze kon snel een groeiende heuvel zijn. Het halen van de morning-after pil zou niet zo moeilijk zijn, wist ze. Ze pakte haar telefoon om het nummer op de kaart bellen. Kitty wist dat komende paar weken een aantal grote opknapbeurten zouden plaatsvinden in haar leven en dat hiervoor veel sterke mannen nodig zouden zijn!
A & M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *