Kwartet in de Algarve

()

Linda, mijn vrouw, en ik we waren op vakantie in de Algarve, toen ons het volgende gebeurde. Op een avond zaten we op een terrasje te eten, Linda was naar het toilet geweest en met een geile glimlach op haar gezicht stopte ze iets onder de tafel in mijn hand. Ik keek wat het was, ze had haar slipje uitgetrokken en zat me nu lachend aan te kijken. Ik rook er even aan en rook het geil van haar kutje en wist dat ze heet was, vlug stopte ik haar slipje in mijn zak. Lachend keek ik haar aan en vroeg haar of dat betekende wat ik dacht. Ze knikte en ik zag dat haar tepels stijf stonden die door haar shirtje priemden.

Later kwamen we in gesprek met een ander Belgisch echtpaar dat aan het tafeltje naast ons zat. Ik schatte hen een jaar of vijf ouder dan onszelf, we zaten nog gezellig na te tafelen en ik vroeg of ze geen zin hadden bij ons te komen zitten. Ze stelden zich voor als Maria en Jozef. Of dat geen toeval was. Er werd nog een fles wijn besteld en we zaten gezellig met elkaar te praten. Ze bleken hier een aantal jaren geleden een appartement gekocht te hebben en gebruikten dat zelf enkele weken per jaar en verhuurden het voor de rest van de tijd. Rond een uur of twaalf zag ik dat de meeste tafeltjes rond ons al leeg waren en dat de bediening aan het opruimen was. Jozef stelde voor om in hun appartement nog een afzakkertje te nemen voordat we terug zouden wandelen naar ons hotel aan de andere kant van de boulevard.

Toen we in hun appartement aankwamen bleek dat een zeer ruime kamer te hebben met twee grote banken en een luxe open keuken met een eethoek. Een extra gang leidde naar twee slaapkamers en een grote badkamer. Er werd een grote kan gekoelde sangria op tafel gezet en Linda en ik namen plaats op de ene bank terwijl Maria en Jozef tegenover ons gingen zitten. Al gauw zaten we weer gezellig te kletsen. Ik voelde de alcohol al lichtelijk naar mijn hoofd stijgen en ook aan Linda kon ik merken dat ze te veel ophad, ze begint dan namelijk te kletsen zodat je er bijna niet meer tussen kan komen.

Toen ik naar het toilet moest liep Maria even met me mee om dit aan te wijzen. Het toilet was in de luxueuze badkamer en ik gebruikte mijn bezoek ook even om me even op te frissen. Toen ik weer op de gang kwam stond Maria me op te wachten en gebaarde tegen me dat ik stil moest zijn. Voorzichtig keek ik om de hoek de kamer in en schrok.

Ik zag dat Jozef naast Linda op de bank was gaan zitten en haar kuste, ze kuste hem gretig terug want ze had haar armen om zijn nek geslagen. Jozefs hand streelde haar borst en gleed even later onder haar truitje. Haar borst werd nu zichtbaar en haar tepel stond stijf. Toen hij deze tussen zijn vingers rolde en er even in kneep hoorde ik haar kreunen van genot. Ik wist even niet wat te doen, ik voelde me kwaad, jaloers, maar voelde ook de opwinding door mijn lijf trekken en de bobbel in mijn broek groeide.

Maria die naast me stond had dit schijnbaar ook gezien want ze stak haar hand uit en wreef over de bobbel in mijn broek. Linda opende bijna automatisch haar benen en ik zag haar kutje glinsteren. Jozef moest gezien hebben dat ze geen slipje droeg toen hij recht tegenover haar gezeten had en moest gedacht hebben dat we in waren voor meer. Hij was waarschijnlijk tot de aanval overgegaan op het moment dat ik de kamer even verlaten had. Jozef zijn hand liet haar borst los, hij gleed nu langzaam over haar been, omhoog naar haar kruis. Haar benen gingen als vanzelf verder open om hem beter bij haar kutje te laten. Ze gromde toen zijn vingers over haar schaamlippen streelden. Hij liet zich van de bank glijden en trok haar onderuit. Toen zijn tong haar schaamlippen streelde kreunde ze het uit, met beide handen trok ze haar truitje omhoog en begon haar borsten te kneden, hierbij trok ze hard aan haar tepels. Ze had haar ogen gesloten en haar hele lijf kronkelde onder de tong van Jozef. Ik zag hoe haar lichaam zich spande en kreunend kwam ze klaar op de tong van Jozef.

Maria had ondertussen mijn broek los gemaakt en mijn penis bevrijd uit zijn opgesloten positie. Ze stond ook gefascineerd toe te kijken naar het stel op de bank terwijl ze me zachtjes aftrok. Jozef stopte met likken en stond op om zijn broek uit te trekken. Linda keek alsof ze in een roes was rond en ik zag hoe geil en wazig ze uit haar ogen keek, ze ging helemaal op in haar eigen genot en ik betwijfel het of ze ons op dat moment wel gezien heeft.

Toen Jozef zijn pik langzaam in haar kutje liet glijden ging er een golf van jaloezie door me heen toen ik zag hoe ze genoot van de pik van een andere man. Maar ik kon natuurlijk niet klagen met Maria die op haar knieën was gezakt en me aan het pijpen was. Jozef begon haar nu wild te neuken, Linda sloeg haar benen om hem heen en met haar handen trok ze zijn heupen hard tegen zich aan om hem maar zo diep mogelijk in zich te krijgen. Ik zag hoe hij haar billen vastpakte, zijn nagels diep in haar vlees zettend kwam hij even later grommend klaar, hiermee Linda voor de tweede keer naar een hoogtepunt brengend.

Toen hij zich terug trok gleed Linda van de bank en hij bleef uitgeteld op de grond liggen. Maria liet mijn pik los en kroop naar haar toe. Ze ging nu tussen Linda haar benen zitten en begon haar druipende kutje te likken, ze zoog het sperma van haar man uit Linda haar kutje. Ik zag hoe Linda reageerde op de tong van Maria, ze had haar ogen gesloten en streelde zacht over haar borsten terwijl ze haar heupen omhoog drukte naar de tong die haar nu helemaal schoonlikte.

Dit vond ik zo’n geil gezicht, ik keek naar de omhoog gestoken kont van Maria en schoof de rok die ze droeg omhoog, ze had een rood slipje aan dat ik opzij trok waardoor ik zicht kreeg op een prachtige kut. Haar kutlipjes glinsterden van het vocht, en toen ik mijn hand door haar kruis heen haalde weken haar schaamlippen opzij en stond haar kutje open. Ik kon het niet langer uit houden en ramde mijn pik in haar kut, terwijl ik over haar schouder keek hoe ze mijn vrouw haar kutje uitlikte.

Maria had een paar prachtige billen en al stotend streelde ik ze, toen ik met een vinger door haar bilnaad gleed, liet ik een vinger even in haar natte kutje glijden om deze daarna tegen haar sluitspier te drukken. Soepel gleed mijn vinger naar binnen, ik hoorde haar kreunen van genot. Ik trok mijn pik terug en plaatste deze tegen haar sluitspier, ook deze gleed soepel naar binnen, deze dame was een liefhebber van kontneuken. Ze hield op met het beffen van Linda.

”Weet je dat die geile vent van je mijn kontje aan het neuken is?” Zei ze tegen Linda, die nu pas haar ogen opende en me glazig aankeek. Maria stak een hand tussen haar benen en streelde zacht mijn balzak. Ze kreunde toen ik haar wild begon te neuken en al gauw voelde ik mijn orgasme aankomen en spoot haar darmen vol terwijl ik in de ogen van Linda keek. Uitgeteld gleed ik van haar af.

Maria nam Linda mee naar de badkamer om zich te douchen terwijl Jozef en ik een pilsje dronken. Na een kwartiertje kon ik me gaan douchen. Toen ik ermee klaar was hoorde ik gekreun in de slaapkamer ernaast en opende de deur. Jozef zat op de rand van het bed terwijl Linda voor hem zat en hem aan het pijpen was. Maria had een voorbind dildo omgedaan en was Linda achterlangs aan het neuken terwijl ze haar borsten streelde. Verbaasd stond ik weer toe te kijken, zo had ik mijn vrouw nog nooit gezien. Ze had soms van die geile buien en zeker als ze wat gedronken had, dan was ze bijna onverzadigbaar, maar dit…

Ik voelde hoe mijn pik zich oprichtte. Maria had me het eerst in de gaten en stopte met het neuken van Linda. Ze stond op en kwam naar me toe, ik moest op mijn knieën gaan zitten en haar dildo pijpen en proefde de sappen van mijn vrouw. Jozef was achter Linda gaan zitten en zette nu zijn pik tegen haar anus aan, even later hoorde ik haar kreunen en kermen. Ik had haar ook wel eens in haar kontje geneukt maar ze was er toch niet zo’n liefhebber van. Nu hoorde ik haar echter roepen.

“O, ja kom op vuilak, neuk mijn kontje, o god wat lekker, kom op ram die pik harder in mijn kontje.”

Maria trok me overeind en nam me mee naar de andere slaapkamer en nam de dildo weg. Ik kwam naast haar liggen en begon aan haar prachtige borsten te zuigen, haar tepels stonden recht overeind. Ze kreunde terwijl ze mijn haar streelde, ik zakte al likkend via haar buik af naar haar kutje. Nu pas merkte ik dat ze daar helemaal glad was en ik kuste haar venusheuvel. Ze had een prachtig kutje en toen ik haar lipjes opende kwam er een stijf klitje te voorschijn. Zacht zoog ik aan haar kietelaar en haar handen drukten mijn hoofd dichter tegen zich aan.

“O god, kom Dave neuk mijn kutje, ik wil nu eindelijk klaar komen, o alsjeblieft help me ik ben zo geil” bracht ze er bijna fluisterend uit. Soepel gleed mijn pik in haar natte spleetje en ze sloeg gelijk haar benen om me heen en trok me vast tegen zich aan.

“Niet bewegen” fluisterde ze. Ik hield haar in mijn armen en streelde haar hoofd. Ik voelde hoe ze haar kutspieren bewoog. Telkens leek het wel of ze met haar kutje in mijn pik kneep. Ik voelde hoe haar ademhaling zich versnelde, hoe haar lichaam zich verkrampte. Ze begon hard te kreunen en ineens riep ze.

“Ja, nu, neuk me nu hard, doe me zeer, o god ik kom!”

Wild ramde ik mijn pik telkens diep in haar kut en kwam snoeihard klaar. Compleet uitgeteld bleven we in elkaars armen liggen nahijgen, op deze manier had ik nog nooit geneukt, het leek wel of ze me met haar kutje had afgetrokken, ik had nog nooit zo goed de spieren van een kutje voelen samentrekken.

Toen ik de volgende morgen wakker werd lag ik alleen, ik stond op en liep naakt de kamer uit op zoek naar mijn kleren. In de andere kamer lagen Maria en Linda in elkaars armen te slapen ik liep verder naar de badkamer waar ik mijn kleren vond. In de woonkamer trof ik Jozef die net koffie gezet had. Hij vertelde me dat hij op de bank was gaan slapen omdat de vrouwen onverzadigbaar met elkaar verder waren gegaan.

Pas in de middag werden ook de vrouwen wakker. We hebben nog een paar onvergetelijke dagen met z’n vieren doorgebracht. Tweemaal per jaar zoeken we elkaar in Portugal nog op voor een weekend en als we met vakantie gaan staat hun appartement tot onze beschikking. Meestal komen Jozef en Maria ons dan een paar dagen bezoeken.

JohanT

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *