Weekendrust

()

Momenteel ben ik aan het scheiden van mijn man. Omdat we het huis nog niet hebben verkocht wonen we nog onder één dak. Geeft niets, gaat goed maar soms heb ik wel eens zoiets van ‘laat mij maar even alleen’. Een collega van mij heeft een vakantiehuisje op de Veluwe en ik vroeg hem of ik dat voor een weekendje kon huren. Dat was geen probleem en op vrijdagmorgen reed ik met een lekkere stapel boeken en cd’s richting de Veluwe. Op het park aangekomen pakte ik mijn spullen uit en ging in het dichtbijgelegen dorpje even wat boodschappen doen. Toen de boodschappen in mijn auto lagen ging ik even een bakje koffie drinken in de plaatselijke kroeg. Een aardige jongen liep in de bediening en hij vroeg me of ik hier in de buurt met vakantie was, hij had me nog niet eerder gezien.

“Ja. Ik zit hier vlakbij op het bungalowpark, even een weekendje rust.”

“Nou het is niet echt druk nu” zei hij, “als jij je verveelt kan je morgenavond hier wel heen komen, er speelt een leuk bandje.” Ik bedankte hem voor de uitnodiging en ging weer terug naar het huisje. Even lekker languit op de bank, lekker muziekje en mijn boek… heerlijk ! Na een poosje werd ik het lezen wel een beetje zat en besloot het park eens te gaan ontdekken. Ik liep naar voren en daar was een leuk zwembad met een mooie sauna. Jammer, ik had geen badpak meegenomen. Ik liep toch even naar binnen en hoorde dat badkleding niet verplicht was in de sauna. Hm… lekker dan duik ik even de sauna in, bedacht ik.

Zo gezegd zo gedaan en toen ik nog geen vijf minuten lekker lag weg te dromen in de sauna ging de deur open. En daar waren zes heerlijke kerels. Een van hun ging trouwen en ze hadden een vrijgezellenweekendje op het park. We raakten aan de praat en het was heel gezellig. Na een poosje was ik klaar met de sauna en na een dompelbad en een lekkere douche ging ik weer terug naar het huisje. Ik maakte iets te eten klaar en zat lekker voor de tv te eten toen er op mijn raam werd geklopt. De mannen van die middag. Een van hen vroeg of ik vanavond nog even een borrel kwam drinken, ze zaten in het huisje naast me. Hij was wel heel leuk en gretig nam ik de uitnodiging aan.

’s Avonds na de koffie liep ik naar de buren. Ik had me even leuk aangekleed en opgemaakt en droeg een zwart leren rokje met mooie panty’s, hoge laarzen eronder en een leuk topje. Ik klopte op de deur en er werd opengedaan. Een gefluit begroette mij. Zo te horen hadden de heren best wel wat op.

Ik kreeg een lekker drankje in mijn handen gedrukt en ging naast die ene leuke kerel op de bank zitten. We raakten aan de praat en voor ik het wist zaten we samen te zoenen… hm… mm hij smaakte heerlijk! De andere mannen reageerden een beetje teleurgesteld, ze hadden mannenweekend en nu zat er eentje met een vrouw.

“Nou ik deel haar graag hoor” zei de leuke kerel en ik wilde me natuurlijk niet laten kennen. Het alcoholgebruik ging in een moordend tempo dus ik zat nergens meer mee. Dus ik lachte spontaan en zei dat ik daar ook geen probleem mee had. Ik stond op en er klonk opeens een opzwepend muziekje. Ik ging lekker staan dansen en trok mijn bovenkleding uit. Al gauw stond ik in mijn topje en mijn mooie panty’s met open kruis en stond er zowel voor me als achter me een kerel tegen me op te rijden. De mannen waren solidair en kleedden zich ook allemaal uit. Ik ging op de bank zitten en zag zes stijve lullen naar me wijzen… Wauw! Daar werd ik wel heel geil van en al gauw had ik er al twee te pakken en begon ze lekker af te trekken.

Van het een kwam het ander en voor ik het wist lag ik op het tweepersoonsbed met die lekkere kerel tussen mijn benen. Hij neukte me als een bezetene en ik had een lul in mijn mond en twee in mijn handen. De andere twee stonden zich rustig af te trekken en na een minuut of vijf schoof iedereen door. Het was geweldig, zes kerels die op me stonden te geilen en al gauw kwam ik gillend klaar. Maar geen genade; de man die me lag te neuken pompte rustig door. Toen er weer gewisseld werd trok de man me boven op zich en gretig zakte ik over zijn lul. Wauw!

Deze was groot en wat zat hij lekker diep! Terwijl ik lekker aan het rijden was kwam er een kerel achter me zitten. Hij maakte mijn poepgaatje wat ruimer met zijn vingers en spoot er wat glijmiddel in. Voorzichtig duwde hij zijn lul mijn kontje in. Ik gilde het uit, ongerust vroeg hij of het zeer deed.

“Nee” snikte ik, “het is zo lekker!” Gerustgesteld begon hij me lekker te neuken op het zelfde tempo als ik die andere lul bereed. Wauw dat was geweldig, twee lullen in mijn lichaam en vier die paraat stonden voor me. Ik sabbelde, trok ze af… en voelde overal handen… over mijn hele lichaam werd ik gestreeld en gekust. De mannen wachten netjes met klaarkomen, steeds als iemand voelde dat hij bijna kwam trok hij zich terug en kwam de volgende. Mijn kutje en mijn kontje werden supergevoelig. Het deed bijna pijn maar dat kon me niet meer schelen. Ik zat in een enorme orgasmeflow. De een was nog niet klaar of de volgende kwam alweer. Wat is dat zalig om gewoon een ordinaire slet te zijn die zo intens verwend wordt. Zes mannen die maar aan een ding konden denken. Seks met ‘mij’. Wauw!

Ik wist niet wat me overkwam en genoot met volle teugen. Na een hele poos besloten ze dat het nu wel goed was. Het weekend begon nog maar net en ze kwamen om me heen staan. Met zijn zessen tegelijk trokken ze zich af en spoten al hun heerlijke zaad over me heen. Het bed was drijfnat van mijn geil en ik kleefde van top tot teen van hun heerlijke zaad. Uitgeput vielen we allemaal in slaap.

De volgende morgen werd ik wakker omdat er twee kerels aan mijn tepels lagen te knagen en de derde lag op mijn klitje te zuigen. De andere drie lagen nog in coma maar het duurde niet lang voor zij ook wakker werden voor een heerlijke langdurige ochtendwip.

Ik ging weer terug naar mijn huisje maar niet zonder zes mobiele nummers en de belofte dat ik ‘s avonds voor ze zou gaan koken.

Mia

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *