Lekker pijpen

()

Ik ga een verhaal vertellen wat echt gebeurd is. Ik (man) had een aantal jaren met een vrouw samengewoond, en die relatie liep op de klippen. Ik ging bij haar weg en kon tijdelijk bij twee vrienden inwonen. Het is een homostel, maar als ruimdenkende hetero heb ik daar geen problemen mee. Het zijn gewoon toffe gasten. Jan heeft een drukke baan, en is daar vaak voor in het buitenland. Dus regelmatig waren Denis en ik alleen thuis.

Op een avond dat we alleen thuis waren zaten we lekker relax op de bank tv te kijken en over van alles en nog wat aan het praten. Ook over seks. Het was eigenlijk wel opwindend en ik voelde een erectie opkomen. Bij Denis zag ik ook een verdikking in zijn broek. ‘Jezus’ dacht ik bij mezelf. Ik zit hier met een homo op de bank en we hebben beiden een erectie. Op de een of andere manier bleef het hierbij, maar de toon was wel gezet. Aan het eind van de avond gingen we naar beneden om te gaan slapen. De badkamer grensde aan hun slaapkamer, dus om daar gebruik van te maken moest ik daar doorheen lopen. Aangezien ik altijd naakt slaap, liep ik altijd gewoon in mijn blootje door hun slaapkamer. Ik zie er verder goed uit, en ik heb daar ook geen schaamtegevoel over. Toen ik die avond gedoucht had, liep ik door hun slaapkamer terwijl Denis op bed lag.

“Dat ziet er niet verkeerd uit” zei Denis toen ik langs hem liep. Ik bleef half staan maar kon niet echt op mijn woorden komen. Er hing een spanning in de lucht waar ik me op dat moment geen raad mee wist. Van de spanning begon mijn pik lichtelijk te groeien. “Dat ziet er nog beter uit” zei hij en gebaarde mij op de rand van het bed te gaan zitten. Terwijl ik daar een beetje ongemakkelijk zat begon hij mijn lichaam te strelen wat heerlijk tintelend aanvoelde. Ik begon wat meer te ontspannen en ging wat gemakkelijker erbij zitten. Daardoor kwam mijn pik meer in het zicht waar Denis wel raad mee wist. Hij pakte hem beet en begon me zachtjes af te trekken. De combinatie van het nieuwe en het al een tijdje droog staan maakte dat ik vreselijk geil werd. Terwijl hij me aan het aftrekken was sloeg hij het dekbed opzij en kwam zijn pik tevoorschijn. Ik heb een aardig grote pik maar dit was helemaal een flinke. Zeker twintig centimeter, mooi dik van vorm en kaalgeschoren.

“Godsamme” zei ik, “jij heb ook niet achteraan gestaan”. We zaten zo samen bloot op bed en langzaam maar zeker ging mijn hand naar zijn pik. Ik moet zeggen dat het heel bijzonder en geil aanvoelde om voor het eerst een vreemde pik in mijn hand te hebben. Na een tijde gestreeld en afgetrokken te hebben begon hij me te zoenen. De combinatie van een baard van twee dagen en een flinke alcoholwalm vond ik niet echt opwindend, dus trok ik mijn mond terug. Maar van het trekken was ik zo opgewonden geraakt dat ik ernaar verlangde om de pik van Denis in mijn mond te voelen. Ik ging met hoofd naar beneden en stopte zijn eikel in mijn mond. Dit was echt helemaal geil.

“Dit doe je echt voor het eerst he” zei Johan. “Mmm mmm,” zei ik met volle mond. Hij liet me lekker mijn gang gaan met zijn pik en aan zijn reactie te merken vond hij het net zo lekker als ik. Na een tijdje wisselden we van positie en begon hij mij te pijpen. Ik kon merken dat hij dit vaker gedaan had, want het was echt heerlijk wat hij allemaal deed. Hij pijpte veel en veel beter dan mijn ex-vriendin.

Op een gegeven moment pakte hij een condoom en deed het bij me om.

“Ik wil dat je me lekker neukt” zei hij terwijl hij op zijn zij met zijn kont naar me toe ging liggen. Lepeltje-lepeltje ging ik naast hem liggen en bracht mijn pik naar zijn kont. Langzaam liet ik hem erin glijden. Ik moet zeggen dat het verbazingwekkend soepel ging. Zo neukte ik hem een tijdje maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet zo lekker vond als het pijpen en trekken. Na een tijdje haalde ik mijn pik uit zijn kont en deed ik mijn condoom af. Ik ging op mijn rug liggen terwijl Denis mijn benen omhoog deed en mijn kontgaatje begon te likken. Het voelde lekker aan en hij vond het heerlijk om te doen. Toen begon hij mij weer af te trekken en te pijpen terwijl ik met mijn hand met zijn pik speelde. Ik voelde dat ik ging komen en zei dat ook tegen hem.

“Kom maar lekker” zei hij. Nou, dat duurde dan ook niet lang. Heftig en langdurig spoot ik mijn pik leeg in zijn mond, langs zijn hand en over mijn buik. Wat was dat lekker zeg! Toen ik een beetje bijgekomen was, wilde ik hem ook laten klaarkomen. Helaas bedankte hij daarvoor. Hij zei dat hij teveel alcohol op had om te kunnen klaarkomen. Eigenlijk was dat een lichte teleurstelling voor me want ik had graag zijn pik willen zien spuiten. Dus bleef het hierbij. Nadat mijn buik weer schoon was en een plasje gedaan had ben ik bij hem in bed in slaap gevallen. Helaas bleef het hierbij want Jan was er de volgende dag weer. Na een maand had ik weer een eigen huis en na verloop van tijd is het contact verwaterd. Ik heb later nog wel een paar keer met een man geëxperimenteerd, maar die chemie zoals die keer was er niet. Ondertussen heb ik alweer en paar jaar een vriendin waar ik een goed seksleven mee heb. Wat niet wegneemt dat ik nog af en toe over een pik fantaseer. Ik zit erover te denken om binnenkort weer contact met ze op te nemen. Wie weet wat er dan gaat gebeuren.

George

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *